Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Tökéletesen bejött a szerkesztők elképzelése, amikor meglengették a játékosok előtt a távozás rémét. Azóta nincs olyan nap, hogy páran ne dobnák le magukról a szerkót, vagy nem esnének egymásnak, mint a nyulak. Ha ez így folytatódik tovább, órákon belül össznépi gruppen várható a nappaliban, amelyből szűz Bandika is legfeljebb kényszerűségből marad majd ki.

Az ÖsszeEsküvők haldoklása kapcsán Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy ha kell, akkor majd mutatnak ők is ezt-azt a közönségnek.  Javasoljuk kapcsoljon át pár percre a konkurenciára és meglátja, hogyan is kell ezt csinálni.

 

 

Jelenleg úgy tűnik, hogy Vera lesz a Villa ügyeletes kurtizánja, aki végighaknizza majd a fiúk és talán a lányok ágyát is, hogy elegendő ideig bennmaradhasson ahhoz, hogy odakint is folytathassa az ipart. Vera napi szinten mosdatja a fiúkat a zuhany alatt. Múltkor még Szűz Bandit alsónadrágban csutakolta, így annak 30 pármásodpercbe is beletelt, hogy látványos erekciót produkáljon.

 

Vera és Bandi rúdja

 

Tegnap Crisztofel volt az, akit az egész napos szennyeződésektől meg kellett tisztítani. Neki már könnyebben ment a dolog, mert ők már Ádám és Éva kosztümben oldották meg a kényeztetést. Persze egyikük sem volt túlságosan szégyellős, így a nézők olyat láthattak, mint még soha.

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

 

 

Vera a nap folyamán sem fogta vissza magát, egy vizimentős játék során szintén elöntötték a hormonok és Péterrel a köpcös machinátorral olyan csókolózásba fogtak mindenki szeme láttára, hogy némelyeknek folyt a nyála az irigységtől.

 

Vera és Péter szenvedélyes csókja

Péter érzéki segítségnyújtása

 

A lány úgy döntött, hogy ő aztán biztosan nem fog a héten kiesni, ha kell, akkor a biztonsági őrökön keresztül az operatőrökig mindenkit részesít kegyeiben a siker érdekében. A baj csak az, hogy a többség ugyanezt a vonalat követi és úgy gondolják, hogy ha a néző már bepillantott intim zónáikba, akkor legalább néhány sms erejéig meg is hálálja majd látványt.

Veronika szintén képtelen visszafogni magát és olyanokat produkál, ami miatt volt vőlegénye napok óta látványosan irul-pirul. Alekosz volt kedvese egy nappal ezelőtt még Cristofeltől próbálta megvédeni a bugyiját, tegnap viszont már Attila tanította meg a jaccuziban, hogyan szívja ki a nyakát.

 

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

A kezdeti próbálkozások nehezen mentek. „Ne szopjad a nyakamat, hanem szívjad!” -röhögött a tanár. Villarandi volt ugyanis, Attila pedig megígérte Cristofelnek, hogy az orra előtt megcsinálja Veronikát. A terv pedig máris készen. Kingát is jó lenne féltékennyé tenni. Ezért a párocska meg is tesz mindent, hogy lehúzott redőny mögül fülelő többiek szabadon fantáziálhassanak. Veronika akkorákat sikolt, hogy a féltékeny kubai macsó a fotelt kaparja kínjában. A lány pedig Attila hátán dolgozik hasonló szenvedélyességgel, körmeivel többször is végigszántja azt, bizonyítandó a tökéletes randi végkifejletét.

 

Veronika és Attila forró játékai a jacuzziban

Veronika szenvedélyes karmolászása

 

Fecó szegény nem vesz részt a magamutogatásban. Ő csak békét és nyugalmat szeretne. Azonban ebből van most a legkevesebb odabent. Egy összezördülés alkalmával annyira kiakadt, hogy többször is elsírta magát. Azután arra a következtetésre jutott, hogy 60 millió forintért nem fog senkit sem hátba támadni és inkább kilép minden szövetségből. Ezután újra sírt egy sort. Attila persze megmagyarázta neki, hogy nem úgy vannak a dolgok, mire az érzékeny szappanopera rajongó boldogan lélegzett fel és forró ölelésben forrt össze a húzódozó barátjával.

 

Fecó nem bírja a feszültséget, többször is sírvafakad

 

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.