Veronika eddig már két különböző műsorban hált, két különböző férfival a nagyközönség szeme láttára. A bugyijába bejutott udvarlók viszonylag rövid idő alatt célhoz értek, azzal a különbséggel, hogy Alekosznak nagyságrendekkel könnyebb dolga volt, mint a kubai latin srácnak.

Veronika úgy gondolta, hogy vicces lesz, ha majd kicsit kokettál a csekély intelligenciájú macsóval és jót nevetnek majd a többiekkel azon, ha később felelevenítik a történteket egy lányos buli keretein belül. Ehhez képest drámai felvételek vannak a birtokunkban, amin szegény lány kétségbeesetten küzd az erényéért a letolt gatyájú Cristofellel szemben.

 

Megszívatom Cristofelt! - és ami lesz belőle...

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

 

Emlékszünk még, amikor Cristofel meglengette kis barátját a zuhanyzóban Veronika előtt? Na már akkor tudni kellett volna, hogy nem érdemes viccelni vele.

 

 Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

 

Mivel a jövő héten két ember máris megy haza, ezért senki sem akar lemaradni a népszerűségi csatában. Jó példa erre Annamari a halál angyala, aki egyelőre nem talált jelentkezőt a lepedő akrobatikára, de a megfelelő lépéseket ez irányba még ő is megtette.

A villarandi keretében szerelmet vallott Péternek, aki persze elég jó taktikus ahhoz, hogy kihasználja a lehetőséget és eltitkolja meglepetését. Azért a kisfilmen jól látszik megdöbbenése az első pillanatban, amikor konstatálja, hogy a villa legcsúnyább nője pont rá vetette ki a hálóját. A lány érzelmeiről a riportszobában is felsőfokon nyilatkozott, állítása szerint egy hét alatt annyira szerelmes lett, hogy majdnem gutaütést kap amikor az álompasi a közelébe kerül.

 

A Halál angyala szerelmet vall

 

Péter közben igyekszik megregulázni az általa csapatba szervezett nehézbombázókat. Cristofel és Bandika bár nem értik mit is akar pontosan, de azért lelkesen tapsolnak bármilyen elképzeléséhez, amit előad nekik. Pár perccel később a riportszobában aztán a vezér megosztja velünk véleményét a csapat tagjairól.

„Bandi és Christofel együttes szókincse nem lehet több 300-nál. Ha Dya is csatlakozna hozzánk, akkor lehet, hogy ez az érték felmenne 350-re”

 

Péter a nagy taktikus gúnyolja társait


Dyának a tökéletes testű playmate lánynak azzal kellett szembesülnie a próba kiszavazáson, hogy majdnem az összes lakó őt és Csabát szeretné az ajtón kívül látni. Életében valószínűleg először történt meg vele, hogy nem sikerült mindent ajtót ledöntenie egy kis vetkőzéssel. Ezen aztán annyira kiborult, hogy berohant a hálóba, majdnem betörve annak ajtaját és keserves sírásra fakadt. Konklúzióképpen megállapította, hogy őt, mint a legnormálisabb embert senki nem tudja elviselni a Villában.

 

 

Szűz Bandira szép idők jöhetnek, ha Dya úgy dönt, hogy a bennmaradás érdekében kicsit behatóbban foglalkozik majd a fiúval.

 

Dya kiborul, mert meg akarnak szabadulni tőle

 

Tehát tökéletes pánik a házban mindenki úgy érzi, hogy nem lehet biztonságban a kieséstől és belead apait-anyait. Izgalmas hét lesz a következő már csak az a kérdés, ki hol húzza meg a határt a bevállalás tekintetében.

 

Megosztás

 

 Cikkajánló:Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.