Fotó: RTL Klub/Bársony Bence 

 

 

 „Ha már bent van Seherezádé, akkor kell oda egy Jose Armando!”


Annyira de annyira készültünk valami eget rengetően felemelőt és pozitívat írni a legújabb villalakóról. Kezdés előtt hegyesre köszörült ceruzákat, jegyzettömböket helyeztünk készenlétbe a képernyő elé, hogy megalkothassuk a készülő dicshimnusz kereteit.

Azután megkezdődött a harmadik beszavazó és azon nyomban folyni kezdett a tapéta a falról a jobb sorsra érdemes cerkák pedig repültek a kukába.

Bocsássuk is előre a végeredményt, hogy az olvasónak ne keljen véresre rágni a körmét: Jose Armando lett a villa új IQ császára.

Három olyan srác versenget tegnap a nézők kegyeiért, akiket valamiféle szerkesztői baklövés folytán dumagépnek tituláltak. Kettőjük azonban egész egyszerűen bamba volt, ezért a harmadik, aki szándéka szerint szeretett volna megfelelni csoportja definícióinak, olyan produkciót nyújthatott, amivel sikeresen elvarázsolta a viszkető ujjú sms-ezőket. Dumagép mivoltát sajnos nem sikerül bebizonyítania, de azt hogy 3 és fél mondatot tökéletesen tud üvöltve ismételgetni önmagát hergelve, azt viszont hitelesen.

 

  A bambák bevonulása v. üvöltés - videó

 

Az új VV hős a bemutatkozásában elmondta, hogy stílusát, megjelenését és szókincsének javarészét a jelenleg futó szappanoperákból meríti. Érzése szerint mind a fizimiskája mind a belső értékei adva is vannak a figura autentikus formázásához. ( és tényleg…)

 

 

Jose Armando felejthetetlen bemutatkozása - videó

 

 

- FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT-

Ezzel a szalagcímmel adták tudtunkra a hivatalos weblapon az új lakó fenomenális képességeit. A nyertes egyébként egyházi segédlettel jutott túl a megmérettetésen, amit kissé igazságtalannak érzünk. A pofátlan fickó előzetesen megáldatta a fellépő ingét. Így persze, hogy gond nélkül mosta le a pogányokat a pályáról.

Brazíliában már most szívják a fogukat, hogy ezt a fantasztikus karaktert elhappolták előlük. Valóban van is mit sajnálni, mert az új sztárunk több vasat is tart a tűzben, miközben a hírnév felé menetel.

 

 

Elmondása szerint imádja a nőket. Ez okozta a vesztét is nemrégen. Mivel sem ő sem egyik kiszemeltje nem tudott ellenállni a csábításnak megcsalta menyasszonyát, aki sajnos nem tolerálta az az apró kilengést. Pedig a pedáns  Jose Armando alias Fecó minden reggel kivasalja a zokniját.

Valakinek támadt egy olyan érzése, hogy egy Alekosz klónt látott a képernyőn? Némi hasonlóság csakugyan fellelhető.

 

Balogh Ferenc egyébként raktáros, kedvence a cigánypecsenye. Választott sportága a szájkarate. A népes család természetesen a stúdióban szurkolt a hatalmas fölénnyel nyerő Fecóért. Búcsúzáskor egyikük felkiáltott: Megcsináltuk! Talán még emlékszünk Gombi hogyan jutott be az előző szériában. Persze ez esetben a hatalmas erő és az áldás is elég lehetett.

 

Fecó a nyertes és ami utána történt - videó

 

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 

Újabb lány hagyja ott az Aranypartot?

Már most visszasírjuk Szandikát. Seherezádé az új villalakó

Börtönből szabadult az első beszavazott

VV Laci elbukta mindenét, albérletbe kényszerül