Mondhatni Kingát megtalálta a szerencse, mert a lányok többsége kivételes kegynek tekinti, ha módja van a Playboy hasábjain megmutatni hogyan is hozta egykor a gólya. A bizonytalan idegállapotú villalakó áprilisban lesz a Playboy szemeket gyönyörködtető szépséges címlaplánya. Feltéve, ha képes lesz magáról röpke 5 hét alatt leadni 16 kilónyi zsiradékot. Nőt próbáló feladat az bizonyos. Hogy sikerül-e ennyire rövid idő alatt megszabadulnia a feleslegtől az csak a rajta múlik, de a doktorok már most jelezték nem biztos, hogy nem sínyli meg az egészsége a viharos fogyást.

Lehetséges ilyen rövid idő alatt megszabadulni ekkora súlytól, de az egészsége kárára mehet. Hetente ez 3 kiló mínuszt jelent, ami nagyon megviseli a szervezetet. A folyamatos edzésekkel a vitaminok távoznak a szervezetből, ezeket nagy mennyiségben kell pótolni. Ha viszont keményen diétázik, fennáll a veszélye, hogy nincs megfelelő visszapótlás. Orvosi felügyelet nélkül nem szabad ilyesmibe belefogni.

Orvosi aggodalom ide, észérvek oda, ugyan melyik lány ne kezdene eszeveszett koplalásba egy ilyen ajánlat hallatán.

Gőzerővel fogyózom azóta, hogy kijöttem a villából, és hét kilótól már sikerült megszabadulnom. A villában a bokszhét alatt beleszerettem ebbe a sportba, amióta kijöttem, Miló Vikihez járok edzeni. Emellett hetente egyszer zsírbontásos testkezelésre járok. Kaptam szétválasztó diétát is, amelyet szigorúan be is tartok.

Milo Viki kicsit szkeptikus, ami a lehetséges eredményeket illeti, de szerinte is megéri a próbálkozás, mert mindenképpen előnyére válik majd Kingának a fotózáson.

Volt idő, amikor még a vékony lány meztelensége vonzotta a nézőket:

Kinga méregdrága melleinek játékát mi ingyen élvezhetjük

A cél, hogy ismét 54 kilós legyen, de ez ennyi idő alatt nem fog sikerülni. Viszont a futó- és bokszedzéseknek köszönhetően erősödni fog, szálkásabb lesz. Nem csontkollekció lesz a képeken, hanem formás nő, aki elvarázsolja a pasikat.

               

Lássuk hát, hogy a jövő hónapban mit sikerül alkotni és megérte-e a fáradságot az eredmény és eléri-e legalább a Gigiről készült képek színvonalát.

 

Gigi és a Playboy videó

Még egy csemege az ínyenceknek ezen a videón megnézhető a fotózás menete és Persze maga Gigi is abszolút ruha nélkül. A videó 18+ kategóriás.

Nem mindennapi látvány, reméljük most is lesz hasonló eredmény

 Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!