Szörnyűségesen halálos, véres történetet vetett a kíváncsi olvasóközönség elé a magyar bulvárszféra: a VV5 győztesét feljelentették, sőt meg is fenyegették! A történet persze nem egészen úgy szól, ahogy azt a nagy szenzációhajhászás közben páran megfogalmazták, úgyhogy pár sorral lejjebb egy kicsit higgadtabb beszámoló olvasható. Fecó megkapta áhított tévéműsorát, Vera meg könyvet kezdett írni – avagy tovább folyik az ismeretlenség elleni küzdelem.

Kezdjük a dalos pacsirtával: VV Fecó is fellép a Házibuli Attilával című műsorban most vasárnap este. Aki nem ismeri a műsort, érezze magát szerencsésnek. Olyan méltó társaság fogja körbevenni, mint Komonyi Zsuzsi, Komár László, Mercy együttes, Kaczor Feri, Attila és a Ladies, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Bízzunk benne, hogy az ipar oszlopos tagjává válik kis barátunk, aki még mindig az RTL-t vádolja vereségével.

Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelező

Fecót küldik az oroszlánok elé

Vera meg könyvet ír, talán az egyetlen dologról, amihez igazán ért. (Nem, nem a pornóiparról.) A VV6 jövendő játékosait szeretné tanácsadó könyvével kioktatni. Az biztos, hogy ha a következő sorozat tucatnyi hisztérikával lesz tele, az egyszeri szerkesztőség elégedetten csettintve nézi, ahogy a cikkek szinte megírják önmagukat.

Elmondása szerint mindig érdekelte az írás, és már odabent eldöntötte, megírja, hogyan élte meg az egész Való Világot. "Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy jelentkezzenek a következő szériába, miközben instrukciókat is adott nekik" - árulta el terveit.

Véleménye szerint nincs recept egy ilyen játékra, de úgy látja, lehet tudni előre, milyen megpróbáltatások érhetik a villalakókat és ezeket a tapasztalatait osztaná meg az olvasókkal. "Célom, hogy ha valaki elolvassa a könyvemet, azt mondja: mindezek tudatában be akarok kerülni a játékba" – mondta. Jelenleg kiadót keres könyvéhez, úgyhogy az érdeklődők ugorjanak a lehetőségre, amíg nem késő!

A Villa boszorkánya 3 napja még szomorú pénztelenségét tette közzé, mert se hakni, sem állás, most plasztikai műtétre adta a fejét. Talán megirigyelte egykori konkurense kacsacsőrét ezért ő is bevonult egy kis ajakfeltöltésre. Az eredmény még egyelőre nem publikus, de már meg van ígérve, hogy nemsokára láthatjuk a csodát.

Konzultáltam a dokival... ajakfeltöltés, de csak diszkréten. Hamarosan felteszem a képet, milyen szépen dolgozott! Nem mondom, hogy fájdalommentes... de megéri! Én úgy féltem, de nagyon türelmes volt a doki és nagyon jó fej! Tele van akciókkal most egyébként! Ajánlom mindenkinek, aki jó dokit keres!

A nap főhíre a „feljelentett” Attila. Mivel a Villában nemigen jött össze neki, erőltetett menetben folytatja a nőkeresést idekint is. Erre minden eszközt igénybe vesz, még a hazai társkereső oldalak garmadáját is. Igen ám, de valahogy mindenki azt gondolta, hogy csupán egy ál VV Attila-zaklatja, és profilját többször is feljelentették az oldalon, sőt törlését is sikerült elérniük.

„Az elmúlt két hétben kétszer voltam olyan helyzetben, hogy privátban találkoztam lányokkal, ami ennyi idő alatt nem túl jó arány. Ezen a két randin viszont jól éreztük magunkat, beszélgettünk, nevetgéltünk, a többiről meg egy úriember nem beszél, majd mindenki hozzágondolja azt, amit akar. Több szórakozóhelyen megfordultam már az elmúlt napokban, mindenhol rengetegen leszólítanak” – nyilatkozta Attila.

Hozzátette: hagyja, hogy egyszerűen megtörténjenek a dolgok, és minden a maga ütemében haladjon. Nem erőlteti, hogy normális, komoly kapcsolatot találjon, de ha jönne egy ilyen, nem lenne semminek sem az elrontója.

A történethez még hozzátartoznak azok a pletykák, mely szerint a műsor végén talán holmi taktikai megfontolásnál komolyabban is összemelegedett Seherezádéval. A kezdeti sok elfoglaltságuk száma is csökkent némileg, így egyre több időt tudnak egymásnak is szentelni. Talán ez adott okot arra, hogy szárnyra kaptak a pletykák, miszerint egy párt alkotnak. Nos, ha a nagy csajkutatás nem lenne elegendő cáfolat, a szöszi is ellenkezőleg nyilatkozott a dologról. Bár sokaknak szemet szúrt, hogy a VV5 óta Attila és Seherezádé igen sok időt töltenek együtt, utóbbi  határozottan cáfolja ezeket a híreket és a jövőre vonatkozóan is ez az álláspontja. Mindezek ellenére úgy gondolja, hogy kapcsolatuk egyre mélyül és az elmúlt időkben már sok bensőséges dolgukat is megosztották egymással – táncolt vissza már-már politikusok módján.

Szöszikénk egyébként visszamenőlegesen kikészült Eszter viselkedése miatt is. Most, hogy már meg tudja nézni az összefoglalókat, kicsit más képe van volt barátnőjéről.

Seherezádé  megszabadult a ruháitól

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében

„Amióta kijöttem a Villából, a rajongóim folyamatosan arra hívják fel a figyelmemet, hogy mik történtek a játék során a hátam mögött. Amikor van egy kis időm, akkor visszanézem az összefoglalókat, és valóban sokkoló dolgokat tapasztalok. Nagyon sokszor megdöbbentett Eszter viselkedése! Igyekszem nem foglalkozni a múlttal és a jelenben élni, de nem tudom figyelmen kívül hagyni a képmutatást. Számomra egyértelműen kiderült, hogy nem volt igaz barátnőm!”

„Eszter annak érdekében, hogy saját magát védje, engem támadott. Én abban a hitben éltem a villában, hogy benne egy őszinte barátra leltem, nem láttam a valódi arcát. Amikor Kingát legyőztem a bokszgálán, ő lek*rvázott engem, és Eszter a hátam mögött az ő pártját fogta, vigasztalta, kibeszélt vele. Valószínűleg ilyen beállítottságú, így nincs értelme személyesen tisztáznom vele a sérelmeimet, de nagyon fáj! Madárnak érzem magam, hogy ilyen naiv voltam. Tudom, hogy nem lenne szabad foglalkozni a történtekkel, mert ez csak egy játék volt, de engem akkor is bánt. Minden ismerősöm és barátom azt mondta, hogy örült, amikor Eszti kiesett a villából, én meg nem értettem, hogy miért így álltak hozzá. Nem kellett volna megbíznom benne.”

Gergő az egykori alfahím viharos kapcsolata is véget ért. Seherezádé, ha még lappang benne mélyen valami kis szikra, akkor ideje aktivizálnia magát. Csilla ugyanis Siófokon maradt, Gergő pedig a fővárosban próbál szerencsét. A közel 100 kilométeres távolság véglegesen megpecsételte a szerelmesek sorsát, így Csilla most már a Facebookon is bejelentette a románc végét, bár az okokat firtató kérdésekre nem hajlandó válaszolni.

 

Nem vagyok hajlandó válaszolni senki kérdéseire, sem itt, sem privátban... Ne haragudjatok!

Gergő viszont megerősítette, hogy mostantól immár hivatalosan is szabad prédának számít az érdeklődő lányok számára.

Nem igazán szeretnék ebbe a dologba mélyebben belemenni, legyen elég csak annyi, hogy a hír igaz: amit Csilla kiírt az oldalára, az úgy van. Hogy mi az oka? Ő Siófokon, én Budapesten, ennyi. Nehezen tudtuk összeegyeztetni ezt az egészet.

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!