Vera hatalmasat csalódott. Úgy néz ki, hogy a műsor befejeztével már nem kell senkinek. Valahogy nem pont így képzelte ő ezt az egészet. Közel fél évig szórakoztatta a nagyérdeműt és most mindenki hátat fordít neki? Hát ezért játszotta meg a félbolond angol nevelőnőt, hogy még egy nyavalyás autogramosztásra se kapjon meghívást? És bizony, tényleg nem úgy alakulnak a dolgok, mint sem az várható lenne. Igaz, hogy a pornófilm Oscar-díj átadására meghívták, de ezenfelül a többi néma csend. Se hakni, se fellépések, de még egy mezei reklámfilm felkérés sem érkezett. Mi történt hirtelen a sok ezer rajongóval, akik eddig olyan vehemensen imádták a Villa boszorkányát? Nagyon úgy tűnik, hogy a lány pillanatok alatt bebetonozódott a vérciki kategóriába, ahonnan már egy nagyteljesítményű ipari vésővel sem lehetne egykönnyen kifaragni.

Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehova, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám. A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék.

Vera előtt még nyitva állna a lehetőség, hogy visszatérjen a felnőttfilmes világba, mert már kiesése előtt is komoly ajánlatokat kapott. Viszont, mint mondta nem áll már szándékában a kamerák elé térdepelni, ezért még az Oscar díj átadására sem fog elmenni.

Így most az a nehezen emészthető eset állt elő, hogy amíg Attila elvitt mindent, amit lehetett és ráadásul alig bír eleget tenni a meghívásoknak, addig a műsor alatt magát erkölcsi magasságokba helyező Vera kénytelen lesz valami munka után nézni. Tegnap végül is megfenyegette a sajtón keresztül a hálátlan nézőket, hogy egy hónap elmúltával külföldre távozik, hacsak valami különleges csoda folytán nem kapja szárnyra a média ez idő alatt.

Megoldás lehetne még, hogy a pornófilm eddig befolyt bevételekből valamilyen módon részesedhetne a főszereplő is. A producer és a forgalmazó sajnos elzárkózik az osztozkodás elől, így legfeljebb a peres út maradhatna. A megközelítőleg 10 milliós haszonból úgy tűnik Vera nem fog semmit sem látni.

>>VV Vera pornófilmje<<

Tudomásom szerint egy casting videóról beszélünk, amiért nem szokás a résztvevőnek pénzt adni. Amennyiben Vera a film készítőjével nem arra szerződött, hogy haszonszerzés céljából piacra dobják az elkészült anyagot, akkor szerződésszegés történt, még akkor is, ha a megállapodás csak szóban köttetett meg. Amennyiben bizonyítható, hogy a videót nem a rendeltetésének megfelelően használták, perképessé válik a történet, de ez esetben Verának kell bizonyítania, hogy a terjesztéséhez nem járult hozzá – mondja egy a helyzetet jól ismerő ügyvéd.

 

 

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

 

A baj csak az, hogy Vera elmondása szerint kapott ő pénzt a castingért méghozzá nem is keveset. A szakma berkeiből azonban egy bennfentes ezt is cáfolja. Szerinte ilyen típusú filmekért senki nem kap pénzt, de még ha kapna is akkor is csak filléreket adnak egy ismeretlen feltörekvő pornószínésznőnek.

Egy igazi világsztár is legfeljebb ezer eurót kaphat egy filmért, de ezt a jelen piaci helyzetben már sehol nem fizetik ki. Ha ezzel az összeggel számolunk, akkor a tízmillió forintért harminchárom filmet kellene Verával leforgatni, hogy megdolgozzon a pénzéért.

 

 

Vera nem érti mi a baj vele és miért nem rajongják körül a nézők, mint Attilát. Abban látja már csak a megoldást, ha külföldön folytatja az életét. Azt még nem árulta el, hogy milyen munkakörben szeretné ezt megtenni, de nemsokára nyílván ez is kiderül. Addig az udvarlókat sem fogadja, mert állítólag annyira sokkolta az őt ért hátrányos megkülönböztetés, hogy képtelen a férfiakra koncentrálni.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Vera első találkozása a rajongókkal. Kap hideget-meleget

Kulisszatitkok a párbaj alatt, Péter és Kinga egy igazán titkos dolgot is elárul Veráról


 

 Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!