Annyi szexmunkával kacérkodó VV-szereplő volt már, mint égen a csillag, így bizonyára senkit sem lep meg, hogy korlátozott intelligenciájáról, de annál nagyobb ajkairól elhíresült VV Veronikánk is bizony a pornográfia sötét bugyraiba merült, ha már sajnálatos módon vége lett annak az állandó médiafigyelemnek, ami a valóságshow kapcsán övezte.

Nem ő az első, aki erre az útra lép: amíg az ötödik széria Vera pornófilmjétől volt hangos, a VV4-ben Jerzy, Gigi, Szandika, sőt (bár csak rendezőként) maga a győztes is belülről leste meg, hogyan is néz ki ez a világ.

Meg kell hagyni, Tomor András producer biztosra ment: minden valóvilágost megkeresett az ajánlatával, vagy az egyik, vagy a másik alapon. Róla már tudjuk, hogy ért valamit a szakmához, hiszen már Vera videójával is valószínűleg degeszre kereste magát. Bár feltételezhetjük, hogy a szűzen bekerült és ugyanúgy kikerült fiatal szívesen részt vett volna a produkcióban, mégis Veronika az, aki a címlapokra került sajátos hozzáállásával.

„Hatszázezer nem rossz, megegyeztünk, illetve mégsem, legyen inkább hatmillió” – így lehetne röviden összefoglalni a pálfordulást, illetve csőrpördületet. Bár először még tisztességes ajánlatnak vélte az összeget, úgy gondolta, csak kéne oda még egy nullácska. Meg egyetlen nagy szerelme, Cristofel a filmbe, ha már amúgy is ő erőltette ezt az egész „áremelést”. Hiszen mi más bizonyíthatná végsőkig összeforrt szerelmi kapcsolatuk, mint egy közös kis pornófilm?

>>VV Vera pornófilmje<<

Vera megvallja pornós múltját

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

Azt tudjuk, hogy egy SMS tanúsága alapján a furcsa pár bizony beleegyezett Tomor felkérésébe, de a dörzsölt üzletembernek ennyit aztán nem érnek meg a volt villalakók.

A gerlepár azzal védekezett az újságírói megkeresésekre, hogy csak azért mondtak ilyen nagy összeget, hogy lerázzák Tomort, mert tudták, ennyit úgysem hajlandó kifizetni nekik.

„Valóban tett nekem Tomor ilyen ajánlatot, s arról is beszéltünk, mennyiért érné meg a forgatás. Crisnek is mindent elmondtam, de végül úgy döntötöttünk, nem vállaljuk el. A hatmillióról szóló SMS-t Cris tanácsára írtam, mert tudtuk, ennyit úgysem tud kifizetni, s így akartuk lerázni. Ő viszont ezek után sem hagyott békén, napjában ötvenszer felhívott, én már a telefont sem vettem fel neki” – magyarázta Veronika.

***

Miközben Veronika nullákkal vitatkozott nullákról, Gergő élete teljesen kiürült: bármi is történt korábban, most tényleg vége ugyanis a párkapcsolatának. Bár ő odabent igen intenzíven kacérkodott egy furcsán röhögő szőkével, akire talán még emlékeznek is az Olvasók, úgy tűnt, ez belefért még barátnője, Csilla számára. Elvégre a fődíjért mindent.

Na de most! A jelek szerint a távolság marta szét szerelmük acélos láncait, mert a hölgy Siófokon, Gergő meg Budapesten próbált meg szerencsét próbálni. Mivel légipostán át nem megy a szex, a kapcsolat bizony zátonyra is futott. Okát még nem tudni, csak azt, hogy napjaink legmodernebb eszköze, a Facebook segítségével jutott mindenki az igazság tudomására: Csilla ugyanis hétfőn délután a Facebook-adatlapján osztotta meg a hírt: egyedülálló.

Gergő Seherezádét, Attila Kingát alázza

„Csilla Mészáros már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló" „Nem vagyok hajlandó válaszolni senki kérdéseire, sem itt, sem privátban... Ne haragudjatok!” – írja.

Gergő viszont nem akart csendben maradni, s így bár keveset, de azért közölt a nagyközönséggel.

„Nem igazán szeretnék ebbe a dologba mélyebben belemenni, legyen elég csak annyi, hogy a hír igaz: amit Csilla kiírt az oldalára, az úgy van. Hogy mi az oka? Ő Siófokon, én Budapesten, ennyi. Nehezen tudtuk összeegyeztetni ezt az egészet” – fogalmazott.

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!