A Villa megnémult dumagépe hosszas gondolkodás és elemzés után arra a megállapításra jutott, hogy valami nagyon nem stimmelt a kréta körül azon a párbajon, amikor el kellett búcsúznia Attilával szemben. Ráadásul egyik elődjéhez hasonlatosan nem által beleharapni az őt etető kézbe.

Azzal, hogy felfedték az arcomat a párbajon, manipulálták a szavazást. Sokaktól visszahallottam: amikor meglátták, hogy toronymagasan vezetem a szavazást, már nem is voksoltak rám többet. Nem hiszem, hogy negyvenöt perc leforgása alatt ennyit változott volna a szavazatok aránya. Ezekből mind azt szűrtem le, hogy roma nem nyerheti meg a ValóVilágot.


Attila megfordítva az eredményt megnyeri a párbajt, Fecó közönségében totál döbbenet

Fecót küldik az oroszlánok elé

Fecó legjobb pillanatai


Ráadásul, ami tényleg a pofátlanság őt sem hívják haknizni sehova sem. Ha emlékszünk Vera is panaszkodott a napokban, hogy a kutya sem kíváncsi rá és hiába ül egész nap a telefon előtt az még egyszer sem csendült meg, hogy legalább egy haknin fellépjen. Furcsamód még Csaba iránt sincs érdeklődés, pedig őt még a zenekarával is meg lehetne rendelni. De nem, a szépfiúra még nőnapon sem volt igény. Ellenben Attila azon a napon, több helyen is meg kellett, hogy mutassa magát. Lányok, asszonyok, hát mi van itt?!

Fecó teljesen el van keseredve és nem csak saját csatornáját hibáztatja, hanem az összes szórakozóhely tulajdonost is, akik véleménye szerint kirekesztik őt és rajongótáborát a discókból.

 

Egyetlen fellépésem sincsen. Nincs rám kereslet. Magamnak kell kihasználnom a hírnevem adta lehetőségeket. Tartok tőle, hogy azért alakult így, mert félnek attól a szórakozóhelyek tulajdonosai, hogy a fellépésem odavonzaná a romákat.

 

Fecó akkor nem érezte, hogy hátrányosan különböztetnék meg, amikor egy egész estés műsor keretben kelhetett egybe szíve választottjával és gyakorlatilag élőben közvetítették a nászéjszakáját. A csatorna képviselői mindenesetre kissé idegesen reagáltak a vádakra és nem is nagyon értik a volt játékosukat.

Nem ez volt az első alkalom, hogy állást mutattunk arccal, és nem is ez volt az utolsó. Lehet, hogy máskor is élni fogunk ezzel az eszközzel. Fecó villa utáni életét pedig azzal is segítjük, hogy a napokban debütálhat a Muzsika TV-n, mint mulatós előadó.


Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelező

 

A nagy probléma az, hogy a rokonság állítása szerint több millió forintot áldoztak a szavazásra és hát ez jó lenne, ha valahogy visszajönne.


A felháborodott sógor megmondja pontosan hány milliót költöttek SMS-re

 

A szörnyűségek azonban itt még nem értek véget. Verára szintén nagyon rájár a rúd. A napokban rövid tusakodás után kirúgták munkahelyéről, mert a vevők állítólag elpártoltak a cégtől és számos megrendelést is lemondtak miután kiderült, hogy miféle filmhez adta arcát és más testrészét az alkalmazottjuk.

>>VV Vera pornófilmje<<

Vera megvallja pornós múltját

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

Így hát Vera szintén hakni és most már munka nélkül maradt. Szerencséjére Bunyós Pityu lát benne némi fantáziát és elkezdte gladiátorrá kiképezni, a természete már adva is van hozzá. Így talán a boksz pályafutásból lehet, hogy lesz némi pénz a közeljövőben.

 

 

 Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!