Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dya egy hónapja nem szexelt

 

Csaba döntött és bejelentette, hogy kivel szemben akarja megmérni magát. Választása több volt, mint érdekes. Számtalan lehetőség közül pont egy olyanra tette a voksát, akivel szemben csak akkor van esélye, ha a szavazók döntő többsége úgy dönt, hogy egy totálisan más stílusú műsort akar látni a továbbiakban. Márpedig valljuk be erre minimális az esély.

 

Cristofelt választja párbaj ellenfeléül Csaba

Csaba panaszkodik Balázsnak, amiért rászálltak a többiek

 

A tökéletes ellentét fog vasárnap megjelenni a stúdióban. Egyik sarokban egy normális, nem is nagyon ebbe a műsorba való fiú, akinek a szájában félóra alatt megalszik a tej. A másik oldalon pedig ott van a félőrült kubai minden nevetséges allűrjével, extrémitásával. Igen ám de ahhoz, hogy nézhető műsor legyen a képernyőn, nem normális emberek kellenek. Ha holnap lemegyek a közértbe 10 deka párizsiért biztosan szívesebben találkoznék Csabával, mint ellenfelével. De egy műsort alapozni rá annyira lehet hatásos, mint fogpiszkálóval medvére menni. A párbaj pedig ugyanerről fog szólni. Legyen bármennyire is káros példakép Cristofel, toronymagasan több esélye van a visszajutásra.

 

A kiválasztás előtti nap enyhe izgalomban telt.

Reggel a fiúk törlesztésképpen az előző napi durva viccért méltóképpen visszavágtak a magatehetetlen lányoknak.

 

A fiúk megmutatják ki az úr a házban

 

Később a női nézők és az úrnők nagy örömére a fiúk chippendale tánccal káprázatták el őket. Az, hogy esztétikailag mennyire volt élvezetes a bemutató, persze erősen szubjektív lehet, de az biztos, hogy az igyekezett egyenes arányban állt a fogadtatással.

 

A fiúk kivetkőznek magukból, a lányok őrjöngenek

 

A kedves lányok szerettek volna méltóképpen elbúcsúzni Csabától és maguk között megbeszélték kinek kellene kegyeivel szerencséltetni a fiút. Végül Kinga és Dya maradt fent a rostán, akik felajánlották a mázlistának, hogy elmennek vele egy utolsó forró randevúra. A szőke lány legnagyobb megdöbbenésére nem ő lett választva annak ellenére, hogy eddig úgy érezte mintha lenne valami vibráció.

Csaba hattyúdala olyan jól sikerült, hogy Dya a forró vízben epekedve bevallotta neki, hogy az egy hónap alatt egyre jobban kínozzák a hormonjai. Talán ez volt az utolsó utáni lehetőség, hogy a mamlasz srác megmentse magát a kieséstől. A tökéletesen részeg lány gyakorlatilag felajánlotta neki az este szenvedélyes folytatását, de legalábbis egy laza előjátékot. Ennek ellenére nem történt semmi. A történet vége csupán annyi lett, hogy valahogy betámogatta a félig öntudatlan lányt a zuhany alá, aki ott összerogyva boci szemeivel tovább szuggerálta egy kis élvezetért.

 

 

Ezzel párhuzamosan Cristofel tett róla, hogy megkapja a maga részét az összefoglalóban. Kezdetnek egy közepes ordítozást hozott össze Verával. Tulajdonképpen nem is érdemes komolyan venni, ha felemeli a hangját. Mivel érvrendszerrel és önálló gondolatokkal nem rendelkezik, azzal főz amije van. Egyszerűen így nyomatékosít, amikor más ember azt mondaná: Te én úgy érzem most nekem van igazam - addig ő teljes erejével üvölteni kezd, mint akinek elgurult a gyógyszere.

Vera megkapta a magáét, elcsitult a hangzavar. A lenyugodott őrült néhány perccel később rájött, hogy ő, mint kubai macsó nagy hibát követet el azzal, hogy eddig méltatlanul elhanyagolt egy lehetséges prédát a Villában. Eszternek nem is volt ellenére a közeledés. A konkrét kérdésre miszerint hajlandó lenne-e testét rendelkezésre bocsátani tulajdonképpen azonnal igent mondott. Apró kifogásként csak azt hozta fel, hogy Cris jelenleg Veronikát fűzi éppen. A nemes lovag természetesen erre is tudta a megoldást. Ha Veronika kiesik, majd utána megcsinállak! – ajánlotta fel találékonyan. A kezdő lökés a folytatáshoz már megvolt kora délután.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

Eszter, akinek elmondása szerint saját ügyvédi irodája van, nagyon jól fog majd mutatni az éjszakai felvételeken, ahogyan a kubai salsát gyakorolja a takaró alatt. Ha majd ő is kiesik, ami elég hamar be fog következni, rögtön szembesülhet is a következményekkel. Biztosan remek reklám lesz a bíróságon, hogy az ügyfelek jelentős része tisztában van vele, mekkora anyajegy van a fenekén és miféle hangokat ad ki egy 18 éves fiú karjaiban.

Nohát ez csak egy adalék a vasárnapi párbaj végeredményének jóslásához. A két párhuzamosan csajozó fiút történetébe érdemes beletekinteni és menetközben el is lehet képzelni milyen eredménnyel járt volna, ha Dya Cristofelnek panaszkodik mennyire szex hiányos az állapota.

 

Csaba és Cristofel párhuzamosan csajozik, eltérő eredménnyel

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

3 Tovább

A Villa rondája dobta a playmatet, Csabát meg kiválasztották

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

 

 

Tegnap kiválasztás volt.  Az előzetes várakozásoknak megfelelően Csabát, a bizonytalan nemi identitású szépfiút szeretné a többség a mami szoknyájához visszaküldeni.

Balázs igyekezett valamivel feldobni az egyhangú bejelentkezést és kicsit ráijesztett az előző napi majdnem-bunyó résztvevőire. Péter ugye szétvert egy tojást Cristofel fején, mire az csaknem ízekre szaggatta. A szerkesztők szerint azonban ez még belefér a magyar átlagember viselkedési normáiba, ezért hosszas tusakodás után úgy döntöttek, hogy még ez egyszer megbocsátanak a leendő sztároknak. És persze nem hagyják leromlani a napi történéseket azzal, hogy Közép-Európa legbutább emberétől megfosztják a nézőket.  Így a bűnösök megúszták a kizárást, de a büntetés nem maradhatott el. A következő napokban, mivel gyerekként viselkedtek, gyerekként is kell élniük. Nincs pia, lefekvés mese után, a szex szintén tabu.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik 

Cristofelt eltiltják a szextől

 

 

Veronika szeme elkerekedik a szigorú verdikt hallatán, túl unalmasak lesznek az éjszakák. Cris szintén hápog. Mit mutassanak így a párbaj előtt? Péter nem izgul annyira, ágyba bújnia nincs kivel, aludni meg szeret, még jól is járt.

A szavazás előtt jó szokás szerint kigyűjtötték az összes játékos balhéit és szép sorban újra megnézhettük a legkeményebb jeleneteket.

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok???? 

Cristofel balhéi

A Halál angyalának balhéi

Shadi balhéi

 

Végül elkezdték felpakolni a korongokat a kiválasztó táblára. Csaba oszlopa pillanatok alatt úgy nézett ki, mint egy bárányhimlős katicabogár. A végén már rá sem fért a sok jel. A lányok kényeskedtek kicsit, mert ugye mind nagyon imádja Csabit, de hát inkább az menjen, mint ők. Attila volt az egyetlen, aki nem csinált titkot belőle, hogy gyomra forog a riválisától.

 

 

Zárszóként a zöld kendő meglelte gazdáját, akinek most pár napja lesz, hogy kigondolja, van-e olyan, aki még nála is gyengébb és lehet ellene egy halvány esélye a párbajon.

Két jelölt van igazán, akin érdemes lehet elgondolkodnia. Egyszer ott van Shadi, akit a háta mögött csak patkányként emlegetnek néhányan megjelenése és viselkedése miatt.  Aztán pedig Eszter, aki ha lehet, még Csabánál is jellegtelenebb.  Azonfelül, hogy beköltözéskor körbehordozta a nekem saját ügyvédi irodám van táblát, nem sokat látni belőle.

Talán egy virtuóz huszárvágással Attilát kellene kihívnia, mert ezzel a bátor lépéssel rengeteg támogatót szerezhetne magának. Ha pedig véletlenül nyerne, legalábbis bétahimmé lépne elő a folytatásban.

 

Csabát kiszavazták a többiek

 

A nap legfelkavaróbb jelenete a kiválasztás izgalmai ellenére egy szörnyű szerelmi szakítás volt. Shadi, az arab „szépfiú” megunta, hogy napi 3x3 perces udvarlása ellenére Dya nem omlott még a lábához, hogy jó háremhölgyhöz méltóan napi 24 órában imádja őt. Ezért radikális lépésre szánta el magát. Találkozóra hívta a playmatet és közölte vele visszavonhatatlan elhatározását. Miután valami homályos oknál fogva azt hitte van valami közöttük, bejelentette a szakítást.

Dya egész nap nyűgös volt a vécésnéni-munka miatt, de végre felderülhetett kicsit. Igyekezett résztvevő arcot vágni, amíg hallgatta a szemrehányásokat. Shadi erősen nehezményezte ugyanis, hogy nem reagált megfelelően a közeledésére. A litánia végeztével igazán finoman és intelligensen csak annyit jegyzett meg, hogy neki kicsit más megjelenésű fiúk jönnek be.

 

 Shadi kirúgja Dyát, aki nem röhögi el magát

Egymást is szétmarják a lányok

 

Ezzel még nem értek véget a szerelmi szálak. A brazil szappanopera további folytatásaként Seherezádé és Gergő egy magasabb szintre léptették románcukat. A romantikus lelkületű hölgyek üljenek le egy pillanatra, mert bizony a gerlepár megcsókolta egymást és hivatalosan is házaspárként folytatják a sztorit. A boldog első csókra természetesen nem egy eldugott helyen került sor, hanem a nappaliban az összes lakó szeme láttára.

 

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 

Véget ért a cselédsors, a lányok felszabadultak. A nap folyamán teljesíteni kellett a pöffeszkedő hímek minden kérését. Idegőrlő időszak volt ez. Többen sírva is fakadtak.  A fiúk közül ki-ki vérmérséklete szerint bánt a szolgájával. Persze most is Cristofel volt az, aki a legundorítóbb feladatokat adta a szerencsétlen Kingának.

 

Cristofel megalázta Kingát

A kukimat is mosd meg!!

Kínlódnak a szolgasorban a Villalányok

Cselédverseny

 

A játék lezárultával az urak ajánlólevelet írtak a cselédlányoknak, amiben kiemelték jó tulajdonságaikat.  Az már meglepetés számba sem ment, hogy a kubai ismételten félreértette a feladatot és mélyen megalázta alárendeltjét.

 

Kinga: Cristofel egy undorító alak

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

 

5 Tovább

Agresszió miatt majdnem kizártak két játékost

 

 

Tegnap tökéletes svédasztalt kaptunk. Volt egy kis sztriptíz, majd megvolt a napi gusztustalansági faktor, de szerencsére a szokásos Cristofel őrjöngés sem maradt el.

Kezdjük ott, hogy Dya vécés néni lett. Az új karrier miatt először sírva fakadt, de a szerkesztőkkel nem lehet vitatkozni. Így végül tudomásul vette a büntetést, amit azért kapott mert nem hordta a mikroportot.  Pár óra múlva már annyira belejött a teendőkbe, hogy komoly veszekedést generált abból, hogy a titkolódzó Veronika nem volt neki hajlandó megmondani milyen szilárdságú végterméket kíván a kagylóba elhelyezni. Az öntudatos WC portás ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy a zárt ajtón keresztül faggassa a trónolókat mit is csinálnak éppen odabent. Hiába, egy széplánynak is lehetnek rejtett aberrációi.

 

Veronika nem tűri, hogy érdeklődjenek nála a WC-n

 

Aztán névtelen leveleket írtak egymásnak a lakók. Végre mindenki kiélhette magát és durr neki, mindent bele.  Olyan szinten lealázták egymást, ami az eddig esetleg még meglévő összetartást is porig rombolta. Mi persze tudjuk melyik levelet ki írta így különösen érdekes volt a jelenet. Egyedül persze a tudományos akadémia tiszteletbeli elnöke, Cristofel volt az, aki elárulta magát és így kiderült melyik gyalázó levél fűződik az ő nevéhez.

 

Névtelenül gyalázzák egymást a játékosok

 

A lányok cselédek lettek, teljes munkaidőben lesniük kell a fiúk akaratát. Végre egy perfekt ötlet a szerkesztők részéről. A nőstények persze kiborultak, főleg amikor kiderült, hogy miféle dolgokra kényszerítik őket a magukról megfeledkező uraik. Vegyük csak azt, hogy hatalmas elbizakodottságukban megfürdettetik magukat. Szerencsétlen Kingának perverz Cristofel jutott, aki szereti a tisztaságot és megköveteli a tökéletes munkát. A kukimat is mosd meg!- szólítja fel a szolgálót, aki köpni-nyelni nem tud a megdöbbenéstől.

 

Cristofer perverz kívánsága sokkolja Kingát

 Shadi és Kinga egymásnak esik a takarítás miatt

 

A nap fénypontja a rabszolganők tánca volt. A kéjes kansereg kívánságára tüzes sztriptízt kellett bemutatniuk. Ami meglehetősen eredetire sikeredett. Teher alatt erősödik a pálma, tartja a mondás, ami ez esetben is igaznak bizonyult, mert a zsűri végül a bűnronda Annamari táncát értékelte a legizgatóbbnak. Talán a lánynak nincs olyan formás popsija mint Seherezádénak, de a produkciója önmagáért beszélt.

 

Ó azok a csodálatos táncoslányok

 

Végül de elsősorban Cristofel ismételten megkapta a magáét, de ebből olyan balhé kerekedett, ami fogható közelségbe hozta a résztvevőket a kizáráshoz.  A kubai éppen a díványon próbált ismételten hazudni valami szerelmeset Veronikának, amikor a bősz Péter feltépte a háló ajtaját és döngő léptekkel odarohant hozzájuk. Kezében egy akkora tojás mintha egy strucc pottyantotta volna ki magából. Cris bamba fejjel néz hátra és kerek ponty szemeivel pislogva várja, hogy mit akar a mentora.

Az bizony nem habozik, hanem a tojást teljes erővel szétcsapja a magatehetetlen fiú fején, majd azzal a lendülettel szét is keni a tartalmát az arcán.

Aki látta anno a jelenetet amikor Alekosz felborította Lacit székestől az tudhatja, vannak pillanatok, amikor egy játékost csak egy epilált hangyányi távolság választ el a markáns összeveréstől.

Péter maga is elsápad, amikor rájön, hogy mit is tett és kivel. Mert ahhoz kétség sem fér, hogy Cristofelt pezsgővel ünnepelnék a doktorok az elmeosztályon. Egy tized másodperc alatt tornázza fel magát fekvő helyzetből állóba és odapattan a merénylő elé. Közben folyik az eltorzult arcáról a tojáslé. Péter levegőért kapkod, mert esze az van és pontosan megérti a felé közeledő sebességéből, hogy most ha csak megverik még hálás is lehet. EZ MOST MIIIII VOOOOLT??!!!! - üvölti  Cristofel. A halottfehér Peti próbál makogni, hogy valaki egy tojást tett az ágyába, meg bocsánatot kér, meg egyebek, de közben az életéért retteg. Fidel Castro budapesti képviselőjét azonban nem lehet lenyugtatni. Remegnek az ablakok, ahogy tombolva üvölt. Odarohan a hűtőhöz tojást keresni, hogy elégtételt vegyen a sértésért. Sajnos a falánk társak már bepuszilták az összeset. De a dolog nem maradhat annyiban, amíg Péter megadóan vár a sorsára Cris a polcokon kutat valami támadó fegyver után. Végül egy kis mustár mellett dönt, amit kifejezendő haragjának mértékét ráfröccsent a támadó arcára. Talán meg akarta csípni vele??

Péter nem szeretne még egy kis ketchupot is kapni ezért elszökik a fürdőszobába tisztálkodni. Eközben tovább zeng a ház Crisztofeltől, aki megvadult Minotaurusként dobálódzik. A többiek rettegve nézik. Néhányan kutatatva néznek körbe - hol a kényszerzubbony? (videó lent)

 

 

A tojásos merénylő eközben nagyon gyorsan rájön, hogy amit tett azért simán kizárhatják. Agya az van, még ha nem is megfelelő dolgokra használja. Becsalogatja a megvadult macsót a fürdőbe és a megfelelő módszert alkalmazva három pillanat alatt eléri, hogy az máris boldogan vigyorogva örüljön neki, hogy fejbecsapták egy tojással. Két perc múlva már ölelkezve röhögnek. Tényleg borsónyi agya van Crisnek, de legalább elégedett vele.

Balázs az est végén megnyugtatta a nézőket, hogy bár majdnem, de mégsem zárják ki az agresszort és az áldozatát a játékból.

Így teltek a napok október idusán a Villában.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik

 

 Cikkajánló:

Aranypart-végeredmény: két dugós pár kontra szűzek

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

6 Tovább

Megvolt az első szex, Veronika megadta magát

 

 

Gergő úgy érezte, hogy kezd Seherezádé mellett elszürkülni és úgy döntött ideje megmutatnia, ki is az alfahím a házban. Eltűnt kisollója kapcsán olyan hisztit rendezett, ami bármelyik lánynak a becsületére vált volna. Miután kiosztotta az egész társaságot, kiderült, hogy Attila volt a ludas. Ezek után már nem volt pardon. A börtönviszonyok között szocializálódott Gergő amúgy istenesen lekapta a tíz körméről barátját. Az egyszerű esetből olyan balhé kerekedett, hogy zengett az épület. A továbbiakban nem kizárt, hogy az eset megbontja az eddig szilárdnak hitt ötösfogatot. Péter a Villa gonosz Hókuszpókja boldogan dörzsölte a tenyerét a riportszobában. Mint mondta erre várt már a kezdetektől, mert eddig túl erősek voltak a szövetségesek.

 

Gergő is kimutatja a foga fehérjét

 

Este a lányok pizsamapartit rendeztek, amelynek keretein belül megbeszélték ki is a legjobb pasi odabent. A női kupaktanács eredményeképpen az alfahím lett a námbörvan, második helyre Cristofel futott be, akinek már csak pont ez kellett, eddig sem kicsi egójának a megtámasztásához.

 

Pizsamaparti és szex a Villában

 

Talán még van, aki emlékszik, hogy az előző szériában milyen nehézségekbe került a szerkesztőknek mire Gigi és Jerzy végre hajlandó volt a paplan alá bújni.  A jelenlegi csapatnál teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem kell majd őket különösebben noszogatni és előbb vagy utóbb lesz jelentkező a hálás szerepre.

 

 

Veronika néhány napja még váltig állította, hogy az égadta világon semmit sem akar a nyálas udvarlójától. Ennek ellenére mégis olyan elválaszthatatlanok lettek, mint Fidel Castro és a legendás szivarja. Nem mentek azért egyszerűen a dolgok, hatalmas veszekedések színezték a románcot. A legutóbbi szenvedélyes kibékülésre például tegnap a WC-ben került sor.

 

Forró szenvedély a WC-ben

 

Cristofel azonban nem éri be holmi egyszerű pettinggel, neki az egész kell, lehetőleg a legjobb kameralátószögből. Túl sokat eddig sem taktikázott, mert az jelentősen meghaladná a szürkeállomány kapacitását. Azt azonban a kezdetektől tudta, hogy nőt kell szereznie magának, majd a zsákmányt a lehető leghamarabb két vállra fektetve biztos helye lesz a játékban. És lőn, bő egy hét alatt célba is ért a kubai macsó. A tiltakozó Veronika szavai egyre halkabbak lettek, a visszautasítás fokozatosan gyengült, míg végül a szintén nem egy atomtudós lány megadta magát a huszáros rohamoknak. Így immár a második férfi tette magáévá a televízióban.  Ezzel a nem hivatásosok között ő tartja a magyar rekordot az RTL- en. Az eddig sem túl büszke édesanyja mostanra már kikapcsolhatta a telefonját és lehúzott redőnyök mögött várja, hogy a riporterek eltávozzanak a kapuja elől.

 

Veronika és Alekosz forró éjszakája

 Veronika és Alekosz forró éjszakája (Kivágott rész)


 

És akkor jöjjön a lényeg, mert a boldog beteljesülés természetesen dokumentálva lett az utókor számára, így bárki meg is tekintheti. A pásztoróra érdekessége, hogy az a hálóban történt, ahol rajtuk kívül még tízen tartózkodtak.

 

 Cristofel és Veronika egymáséi lettek a többiek füle hallatára

 

A nézői szavazás eredményeképpen a két új lakó is játszhat a védettségért, ezért lesz rá lehetőségük, hogy ne essenek ki automatikusan. Talán lesz olyan szerencséjük, mint Csabának, akit egyértelműen a lila kendő mentett meg a szimpátiaszavazáson.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.


0 Tovább

Vad szexjátékok a továbbjutásért

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Tökéletesen bejött a szerkesztők elképzelése, amikor meglengették a játékosok előtt a távozás rémét. Azóta nincs olyan nap, hogy páran ne dobnák le magukról a szerkót, vagy nem esnének egymásnak, mint a nyulak. Ha ez így folytatódik tovább, órákon belül össznépi gruppen várható a nappaliban, amelyből szűz Bandika is legfeljebb kényszerűségből marad majd ki.

Az ÖsszeEsküvők haldoklása kapcsán Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy ha kell, akkor majd mutatnak ők is ezt-azt a közönségnek.  Javasoljuk kapcsoljon át pár percre a konkurenciára és meglátja, hogyan is kell ezt csinálni.

 

 

Jelenleg úgy tűnik, hogy Vera lesz a Villa ügyeletes kurtizánja, aki végighaknizza majd a fiúk és talán a lányok ágyát is, hogy elegendő ideig bennmaradhasson ahhoz, hogy odakint is folytathassa az ipart. Vera napi szinten mosdatja a fiúkat a zuhany alatt. Múltkor még Szűz Bandit alsónadrágban csutakolta, így annak 30 pármásodpercbe is beletelt, hogy látványos erekciót produkáljon.

 

Vera és Bandi rúdja

 

Tegnap Crisztofel volt az, akit az egész napos szennyeződésektől meg kellett tisztítani. Neki már könnyebben ment a dolog, mert ők már Ádám és Éva kosztümben oldották meg a kényeztetést. Persze egyikük sem volt túlságosan szégyellős, így a nézők olyat láthattak, mint még soha.

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

 

 

Vera a nap folyamán sem fogta vissza magát, egy vizimentős játék során szintén elöntötték a hormonok és Péterrel a köpcös machinátorral olyan csókolózásba fogtak mindenki szeme láttára, hogy némelyeknek folyt a nyála az irigységtől.

 

Vera és Péter szenvedélyes csókja

Péter érzéki segítségnyújtása

 

A lány úgy döntött, hogy ő aztán biztosan nem fog a héten kiesni, ha kell, akkor a biztonsági őrökön keresztül az operatőrökig mindenkit részesít kegyeiben a siker érdekében. A baj csak az, hogy a többség ugyanezt a vonalat követi és úgy gondolják, hogy ha a néző már bepillantott intim zónáikba, akkor legalább néhány sms erejéig meg is hálálja majd látványt.

Veronika szintén képtelen visszafogni magát és olyanokat produkál, ami miatt volt vőlegénye napok óta látványosan irul-pirul. Alekosz volt kedvese egy nappal ezelőtt még Cristofeltől próbálta megvédeni a bugyiját, tegnap viszont már Attila tanította meg a jaccuziban, hogyan szívja ki a nyakát.

 

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

A kezdeti próbálkozások nehezen mentek. „Ne szopjad a nyakamat, hanem szívjad!” -röhögött a tanár. Villarandi volt ugyanis, Attila pedig megígérte Cristofelnek, hogy az orra előtt megcsinálja Veronikát. A terv pedig máris készen. Kingát is jó lenne féltékennyé tenni. Ezért a párocska meg is tesz mindent, hogy lehúzott redőny mögül fülelő többiek szabadon fantáziálhassanak. Veronika akkorákat sikolt, hogy a féltékeny kubai macsó a fotelt kaparja kínjában. A lány pedig Attila hátán dolgozik hasonló szenvedélyességgel, körmeivel többször is végigszántja azt, bizonyítandó a tökéletes randi végkifejletét.

 

Veronika és Attila forró játékai a jacuzziban

Veronika szenvedélyes karmolászása

 

Fecó szegény nem vesz részt a magamutogatásban. Ő csak békét és nyugalmat szeretne. Azonban ebből van most a legkevesebb odabent. Egy összezördülés alkalmával annyira kiakadt, hogy többször is elsírta magát. Azután arra a következtetésre jutott, hogy 60 millió forintért nem fog senkit sem hátba támadni és inkább kilép minden szövetségből. Ezután újra sírt egy sort. Attila persze megmagyarázta neki, hogy nem úgy vannak a dolgok, mire az érzékeny szappanopera rajongó boldogan lélegzett fel és forró ölelésben forrt össze a húzódozó barátjával.

 

Fecó nem bírja a feszültséget, többször is sírvafakad

 

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

1 Tovább
«
123

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek