Tegnap tökéletes svédasztalt kaptunk. Volt egy kis sztriptíz, majd megvolt a napi gusztustalansági faktor, de szerencsére a szokásos Cristofel őrjöngés sem maradt el.

Kezdjük ott, hogy Dya vécés néni lett. Az új karrier miatt először sírva fakadt, de a szerkesztőkkel nem lehet vitatkozni. Így végül tudomásul vette a büntetést, amit azért kapott mert nem hordta a mikroportot.  Pár óra múlva már annyira belejött a teendőkbe, hogy komoly veszekedést generált abból, hogy a titkolódzó Veronika nem volt neki hajlandó megmondani milyen szilárdságú végterméket kíván a kagylóba elhelyezni. Az öntudatos WC portás ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy a zárt ajtón keresztül faggassa a trónolókat mit is csinálnak éppen odabent. Hiába, egy széplánynak is lehetnek rejtett aberrációi.

 

Veronika nem tűri, hogy érdeklődjenek nála a WC-n

 

Aztán névtelen leveleket írtak egymásnak a lakók. Végre mindenki kiélhette magát és durr neki, mindent bele.  Olyan szinten lealázták egymást, ami az eddig esetleg még meglévő összetartást is porig rombolta. Mi persze tudjuk melyik levelet ki írta így különösen érdekes volt a jelenet. Egyedül persze a tudományos akadémia tiszteletbeli elnöke, Cristofel volt az, aki elárulta magát és így kiderült melyik gyalázó levél fűződik az ő nevéhez.

 

Névtelenül gyalázzák egymást a játékosok

 

A lányok cselédek lettek, teljes munkaidőben lesniük kell a fiúk akaratát. Végre egy perfekt ötlet a szerkesztők részéről. A nőstények persze kiborultak, főleg amikor kiderült, hogy miféle dolgokra kényszerítik őket a magukról megfeledkező uraik. Vegyük csak azt, hogy hatalmas elbizakodottságukban megfürdettetik magukat. Szerencsétlen Kingának perverz Cristofel jutott, aki szereti a tisztaságot és megköveteli a tökéletes munkát. A kukimat is mosd meg!- szólítja fel a szolgálót, aki köpni-nyelni nem tud a megdöbbenéstől.

 

Cristofer perverz kívánsága sokkolja Kingát

 Shadi és Kinga egymásnak esik a takarítás miatt

 

A nap fénypontja a rabszolganők tánca volt. A kéjes kansereg kívánságára tüzes sztriptízt kellett bemutatniuk. Ami meglehetősen eredetire sikeredett. Teher alatt erősödik a pálma, tartja a mondás, ami ez esetben is igaznak bizonyult, mert a zsűri végül a bűnronda Annamari táncát értékelte a legizgatóbbnak. Talán a lánynak nincs olyan formás popsija mint Seherezádénak, de a produkciója önmagáért beszélt.

 

Ó azok a csodálatos táncoslányok

 

Végül de elsősorban Cristofel ismételten megkapta a magáét, de ebből olyan balhé kerekedett, ami fogható közelségbe hozta a résztvevőket a kizáráshoz.  A kubai éppen a díványon próbált ismételten hazudni valami szerelmeset Veronikának, amikor a bősz Péter feltépte a háló ajtaját és döngő léptekkel odarohant hozzájuk. Kezében egy akkora tojás mintha egy strucc pottyantotta volna ki magából. Cris bamba fejjel néz hátra és kerek ponty szemeivel pislogva várja, hogy mit akar a mentora.

Az bizony nem habozik, hanem a tojást teljes erővel szétcsapja a magatehetetlen fiú fején, majd azzal a lendülettel szét is keni a tartalmát az arcán.

Aki látta anno a jelenetet amikor Alekosz felborította Lacit székestől az tudhatja, vannak pillanatok, amikor egy játékost csak egy epilált hangyányi távolság választ el a markáns összeveréstől.

Péter maga is elsápad, amikor rájön, hogy mit is tett és kivel. Mert ahhoz kétség sem fér, hogy Cristofelt pezsgővel ünnepelnék a doktorok az elmeosztályon. Egy tized másodperc alatt tornázza fel magát fekvő helyzetből állóba és odapattan a merénylő elé. Közben folyik az eltorzult arcáról a tojáslé. Péter levegőért kapkod, mert esze az van és pontosan megérti a felé közeledő sebességéből, hogy most ha csak megverik még hálás is lehet. EZ MOST MIIIII VOOOOLT??!!!! - üvölti  Cristofel. A halottfehér Peti próbál makogni, hogy valaki egy tojást tett az ágyába, meg bocsánatot kér, meg egyebek, de közben az életéért retteg. Fidel Castro budapesti képviselőjét azonban nem lehet lenyugtatni. Remegnek az ablakok, ahogy tombolva üvölt. Odarohan a hűtőhöz tojást keresni, hogy elégtételt vegyen a sértésért. Sajnos a falánk társak már bepuszilták az összeset. De a dolog nem maradhat annyiban, amíg Péter megadóan vár a sorsára Cris a polcokon kutat valami támadó fegyver után. Végül egy kis mustár mellett dönt, amit kifejezendő haragjának mértékét ráfröccsent a támadó arcára. Talán meg akarta csípni vele??

Péter nem szeretne még egy kis ketchupot is kapni ezért elszökik a fürdőszobába tisztálkodni. Eközben tovább zeng a ház Crisztofeltől, aki megvadult Minotaurusként dobálódzik. A többiek rettegve nézik. Néhányan kutatatva néznek körbe - hol a kényszerzubbony? (videó lent)

 

 

A tojásos merénylő eközben nagyon gyorsan rájön, hogy amit tett azért simán kizárhatják. Agya az van, még ha nem is megfelelő dolgokra használja. Becsalogatja a megvadult macsót a fürdőbe és a megfelelő módszert alkalmazva három pillanat alatt eléri, hogy az máris boldogan vigyorogva örüljön neki, hogy fejbecsapták egy tojással. Két perc múlva már ölelkezve röhögnek. Tényleg borsónyi agya van Crisnek, de legalább elégedett vele.

Balázs az est végén megnyugtatta a nézőket, hogy bár majdnem, de mégsem zárják ki az agresszort és az áldozatát a játékból.

Így teltek a napok október idusán a Villában.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik

 

 Cikkajánló:

Aranypart-végeredmény: két dugós pár kontra szűzek

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera