Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Agresszió miatt majdnem kizártak két játékost

 

 

Tegnap tökéletes svédasztalt kaptunk. Volt egy kis sztriptíz, majd megvolt a napi gusztustalansági faktor, de szerencsére a szokásos Cristofel őrjöngés sem maradt el.

Kezdjük ott, hogy Dya vécés néni lett. Az új karrier miatt először sírva fakadt, de a szerkesztőkkel nem lehet vitatkozni. Így végül tudomásul vette a büntetést, amit azért kapott mert nem hordta a mikroportot.  Pár óra múlva már annyira belejött a teendőkbe, hogy komoly veszekedést generált abból, hogy a titkolódzó Veronika nem volt neki hajlandó megmondani milyen szilárdságú végterméket kíván a kagylóba elhelyezni. Az öntudatos WC portás ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy a zárt ajtón keresztül faggassa a trónolókat mit is csinálnak éppen odabent. Hiába, egy széplánynak is lehetnek rejtett aberrációi.

 

Veronika nem tűri, hogy érdeklődjenek nála a WC-n

 

Aztán névtelen leveleket írtak egymásnak a lakók. Végre mindenki kiélhette magát és durr neki, mindent bele.  Olyan szinten lealázták egymást, ami az eddig esetleg még meglévő összetartást is porig rombolta. Mi persze tudjuk melyik levelet ki írta így különösen érdekes volt a jelenet. Egyedül persze a tudományos akadémia tiszteletbeli elnöke, Cristofel volt az, aki elárulta magát és így kiderült melyik gyalázó levél fűződik az ő nevéhez.

 

Névtelenül gyalázzák egymást a játékosok

 

A lányok cselédek lettek, teljes munkaidőben lesniük kell a fiúk akaratát. Végre egy perfekt ötlet a szerkesztők részéről. A nőstények persze kiborultak, főleg amikor kiderült, hogy miféle dolgokra kényszerítik őket a magukról megfeledkező uraik. Vegyük csak azt, hogy hatalmas elbizakodottságukban megfürdettetik magukat. Szerencsétlen Kingának perverz Cristofel jutott, aki szereti a tisztaságot és megköveteli a tökéletes munkát. A kukimat is mosd meg!- szólítja fel a szolgálót, aki köpni-nyelni nem tud a megdöbbenéstől.

 

Cristofer perverz kívánsága sokkolja Kingát

 Shadi és Kinga egymásnak esik a takarítás miatt

 

A nap fénypontja a rabszolganők tánca volt. A kéjes kansereg kívánságára tüzes sztriptízt kellett bemutatniuk. Ami meglehetősen eredetire sikeredett. Teher alatt erősödik a pálma, tartja a mondás, ami ez esetben is igaznak bizonyult, mert a zsűri végül a bűnronda Annamari táncát értékelte a legizgatóbbnak. Talán a lánynak nincs olyan formás popsija mint Seherezádénak, de a produkciója önmagáért beszélt.

 

Ó azok a csodálatos táncoslányok

 

Végül de elsősorban Cristofel ismételten megkapta a magáét, de ebből olyan balhé kerekedett, ami fogható közelségbe hozta a résztvevőket a kizáráshoz.  A kubai éppen a díványon próbált ismételten hazudni valami szerelmeset Veronikának, amikor a bősz Péter feltépte a háló ajtaját és döngő léptekkel odarohant hozzájuk. Kezében egy akkora tojás mintha egy strucc pottyantotta volna ki magából. Cris bamba fejjel néz hátra és kerek ponty szemeivel pislogva várja, hogy mit akar a mentora.

Az bizony nem habozik, hanem a tojást teljes erővel szétcsapja a magatehetetlen fiú fején, majd azzal a lendülettel szét is keni a tartalmát az arcán.

Aki látta anno a jelenetet amikor Alekosz felborította Lacit székestől az tudhatja, vannak pillanatok, amikor egy játékost csak egy epilált hangyányi távolság választ el a markáns összeveréstől.

Péter maga is elsápad, amikor rájön, hogy mit is tett és kivel. Mert ahhoz kétség sem fér, hogy Cristofelt pezsgővel ünnepelnék a doktorok az elmeosztályon. Egy tized másodperc alatt tornázza fel magát fekvő helyzetből állóba és odapattan a merénylő elé. Közben folyik az eltorzult arcáról a tojáslé. Péter levegőért kapkod, mert esze az van és pontosan megérti a felé közeledő sebességéből, hogy most ha csak megverik még hálás is lehet. EZ MOST MIIIII VOOOOLT??!!!! - üvölti  Cristofel. A halottfehér Peti próbál makogni, hogy valaki egy tojást tett az ágyába, meg bocsánatot kér, meg egyebek, de közben az életéért retteg. Fidel Castro budapesti képviselőjét azonban nem lehet lenyugtatni. Remegnek az ablakok, ahogy tombolva üvölt. Odarohan a hűtőhöz tojást keresni, hogy elégtételt vegyen a sértésért. Sajnos a falánk társak már bepuszilták az összeset. De a dolog nem maradhat annyiban, amíg Péter megadóan vár a sorsára Cris a polcokon kutat valami támadó fegyver után. Végül egy kis mustár mellett dönt, amit kifejezendő haragjának mértékét ráfröccsent a támadó arcára. Talán meg akarta csípni vele??

Péter nem szeretne még egy kis ketchupot is kapni ezért elszökik a fürdőszobába tisztálkodni. Eközben tovább zeng a ház Crisztofeltől, aki megvadult Minotaurusként dobálódzik. A többiek rettegve nézik. Néhányan kutatatva néznek körbe - hol a kényszerzubbony? (videó lent)

 

 

A tojásos merénylő eközben nagyon gyorsan rájön, hogy amit tett azért simán kizárhatják. Agya az van, még ha nem is megfelelő dolgokra használja. Becsalogatja a megvadult macsót a fürdőbe és a megfelelő módszert alkalmazva három pillanat alatt eléri, hogy az máris boldogan vigyorogva örüljön neki, hogy fejbecsapták egy tojással. Két perc múlva már ölelkezve röhögnek. Tényleg borsónyi agya van Crisnek, de legalább elégedett vele.

Balázs az est végén megnyugtatta a nézőket, hogy bár majdnem, de mégsem zárják ki az agresszort és az áldozatát a játékból.

Így teltek a napok október idusán a Villában.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik

 

 Cikkajánló:

Aranypart-végeredmény: két dugós pár kontra szűzek

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

6 Tovább

Perverz erotikus masszázs a nézettségért

 

Tegnap már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy  Cristofel szellemi nívója alulról súrolja a Titanicot. Egy feladat során botrányos újságcikket kellett volna írniuk egymásról. Egyelőre csak kitaláltakat. A kubai észkirály már az elején félreértette a feladatot és elkezdte oltani Veronikát. Mindent bele, ami a csövön kifért.  

 

-          Kiderült, hogy Veronika nem is olyan szép élőben, mint élőben. (röhögés)

-          Teste akár egy kacsáé, kis mell nagy láb.

-          Nem szép és nincs esze, ha meglátják egy malacra emlékeztet.


Az alany persze kiborult hallva a sok gyalázatot. Így aztán, amikor a cikk alkotó rájött, hogy írásának következménye lesz, egyszerűen úgy tett mintha nem is ő írta volna azt. Csakhogy azt kihagyta a számításból, hogy amikor a többiek sorban felvállalják művüket bizony baj lesz majd.Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy tovább már nem titkolhatja el kilétét, a következő magyarázattal szeretett volna kihátrálni a felelősség alól:

„Én azt hittem kritikát kellett írni, én azt is írtam, de nem ezt gondolom.”  Bizonyítékot is szolgáltatott állítása alátámasztására. „Nem gondoltam komolyan, tök gyorsan megírtam.”- hatalmas röhögés. Veronika szerint kritikusa buta mint a segg és ezzel el is vágta nála magát. A két agytröszt csatározása félelmetes volt.

 

Veronika tested akár egy kacsáé!

 

A játék további folyamánya az volt, hogy az egymást nyíltan utáló Kinga és Melinda alaposan összezördült. Kinga már jól megedződött a halál angyalával folytatott vitákban, ezért alaposan fölbe döngölte a levegőért kapkodó lányt, aki tehetetlenül elsírta magát. Attila szerint érdemes vigyázni, mert ez nem fog annyiban maradni, ilyenkor ő is megvárja a visszavágás lehetőségét és törleszt, ahogy csak tud.

Este új lakó érkezett a falak közé. Bandi a szűzfiú, aki bevallottan odabent szeretne megszabadulni, mára már nyűggé vált erényétől. A célra Dyát, az egykori playmatet szemelte ki magának. A srác egyelőre tökéletesen játssza a hülyét, ráadásul a külseje is abszolút meg van hozzá. Tegnap már nagy vonalakban említettem, de kár lenne kihagyni a nap fő eseményét. VV Bandi a perverz szűzfiú már az első 10 percben rányomult Dyára. Ráadásul olyan hálót font köréje, hogy a gyanútlan lány már csak akkor kapott észbe, amikor a kis perverz a lábai között turkált.

Több okból is furcsa volt a történet. Először is nehéz megérteni, hogy egy ilyen lány miért heherészik és tűri el, hogy masszázs ürügyén egy kiéhezett szatír külsejű fickó fél óráig tapogassa a melleit és próbálja meg lehúzni a bugyiját? Úgy gondolta, hogy szerződésbeli kötelessége, hogy részt vegyen a műsorban, mert ettől függenek a másnapi címlapok?

Ja erre nem is gondolnánk elsőre igaz? De aki látta a tegnapi Blikk cikkét az érdekes dolgot vehet észre a harsogó címek alatt. Ugyanis egyértelműen látszik, hogy a történteket megörökítő fotókat nem a TV műsorból vágták be, hanem a késői időpontra odarendelt fotós készítette a kameraállásból. Jól látszik az ablakkeret, amit elfelejtettek kiretusálni.

Innentől kezdve egyértelmű mennyire megrendezett volt a történet és mennyire le voltak osztva a lapok. Más magyarázat nem is nagyon létezhet az esetre.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A szűz fiú tapizza a playmatet - eredeti képek

A Blikk fotói a masszázsról

 

Bandika számára ezzel még nem ért véget a nap. Nem elég, hogy élete csúcspontjaként több időt tölthetett női társaságban, mint életében összesen, a nézői szavazatok alapján ki is választhatott valakit, akivel együtt zuhanyozhatott. Amíg sikerült átgondolnia kit is válasszon megközelítőleg fél liter nyálat folyatott a padlóra. Végül Veronika lett a „szerencsés” nyertes, aki nem is sejtette mi vár rá perceken belül.

A lány ugyanis úgy gondolta, hogy a fürdés így ismeretlenek és ellenkező neműek között csak is fürdőruhában lehetséges. Ő így is végezte a tisztálkodást. Ellentétben VV perverz Bandival, aki elképesztően szőrös hátsófelét a kamerának fordítva meztelenül riogatta a nézőket.

Na most ha mi a hátsóját láttuk akkor tippeljünk mi maradt Veronikának? A kacsacsőrök elképedten nyíltak csodálkozásra. Odakint óriási röhögés amikor értesülnek a dologról. A fiúk egyenként mennek be a zuhanyzóba, hogy lássák ezt a marhát, aki már első nap túltesz Alekoszon.

Veronika mindenestre, ha már ott volt előtte a szerszám nem tudta megállni, hogy kicsit oda ne szúrjon a perverznek. "Neked egyébként még nőni fog?"–kérdezte, utalva annak szerinte nevetségesen kicsi mivoltára. Bandika hebegése a videón megtekinthető.

 

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Az összefoglaló után jön a beszavazó és az új nyertes Vera személyében, akiről egyelőre csak azt lehet elmondani, hogy nincs mit elmondani róla. De vetélytársnője, aki végül alulmaradt a küzdelemben jól meghatározta a lány karakterét. Szerinte Vera pontosan úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő.

 

Vera a tizenharmadik Villalakó

 

Az újonc semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes pasit azonban még nem talált. Határozottan kinézett már valakit odabent, akinek bármikor hajlandó átadni szívének kulcsait. Ugyan ki a fene lehet az? Ezen gyötrődtem elalvás előtt….

 

 

Videó ajánló:

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 


1 Tovább

Kivillanó idomok és korai balhék a villában

 

Nagyságrenddel hamarabb indult be az élet, mint a VV4-ben.  Itt most nincsenek látszatbarátságok sem ideiglenes fegyverszünetek. Egyetlen egy napba tellett és máris puskaporos lett a hangulat. Kezdetnek tökéletes sokkot kaptak a villalakók az új beköltözőtől, akit Fecó a halál angyalaként aposztrofált, meglehetősen találóan.

Annamária a magát félbolond emósnak beállító nőszemély istenesen kihúzta a gyufát a többieknél. A lány a furák kategóriájában jutott be és tökéletesen rá is szolgált erre a minősítésre. Mint egy modernkori Lucrezia Borgia lépet be a villába ahol azon nyomban meg is fagyott körülötte a levegő.

„Drágáim! Először lesz egy kis meglepetés, aztán majd meglátjuk!” – közölte üdvözlésképpen, amivel el is vágta magát a külsőleg sem túl esztétikus lány.

 

Megjött a halál angyala - videó

 

Gergő néha idegesítően próbálja hozni az alfahím szerepet, de most kifejezetten élmény volt, ahogy a vezérletével szisztematikusan felőrölték az új lakót, aki egy ideig azért megpróbált kitartani a szerepe mellett. Egyenként „beszélgetésre” hívta a többieket, ahol igyekezett egy retardált zombi nézésével sokkolni a többieket. Félig nyitott szájjal várta a válaszokat és félrehajtott fejéből kb. annyi értelem sugárzott, mint Kiszel Tündének hatványozáskor.

„Nem azért jöttem be, hogy kedveljenek.” - szögezi le. Terve tökéletesen sikerül is.

Hiába próbálta azonban az új jövevény átvenni a hatalmat, a teljes csoport megfélemlítése azért túl nagy falatnak bizonyul. A többiek láthatóan nem szeretnének asszisztálni a mesterkedéséhez és folyamatosan gúnyolják a bárgyú tekintetű furcsaságot. Láss csodát kis idő elteltével a csajszi kezd rájönni, hogy a zombistratégiának több a hátránya mint az előnye és elkezd emberi stílusjegyeket is mutatni.

Szerencséjére, mert néhány perc múlva szimpátiaszavazás, amin így legalább egy ötöst sikerül összeszednie.

 

 

A szerkesztők gondoskodtak róla, hogy már a második napon meglegyen a kukkolók napi betevője. Egy lehetetlen játékot találtak ki, melynek során egy mini gumimatracra kellett felmászni egyszerre három játékosnak az úszómedencében. A feladat telitalálatnak bizonyult abból a szempontból, hogy a két szőkeség és Veronika kénytelen kívül-belül megmutatni bájait mire nagy nehezen képesek megmászni a csúszós gumiszigetet. "Atyaúristen! Ez már szex! Mit csinálnak ezek a csajok?!" - sommázta véleményét Gergő.

 

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Alekosz majdnem felesége ugyan megfogadta, hogy tutira nem meztelenkedik majd a villában, de ember tervez isten végez. A fentieken túl ugye ott az a fránya zuhany. Ígéret ide vagy oda, csak nem fog ruhában fürdeni.

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

 

A kacsacsőrű lány ajkai Gergő szerint pontosan úgy néznek ki mint egy kettéhajtott matrac. Ami valljuk be eléggé találó megfogalmazás. Ennél már csak az a nagyobb szám ahogy a kritika tárgya reagál a megfogalmazásra.

 

Veronika reakciója - videó

 

Friss hír, hogy Veronikát annyira szégyelli egyetemi tanár anyukája, hogy még régi lakóhelyéről is elköltözött, mert lánya szereplése miatt túl nagy figyelem kezdett összpontosulni rá.

A Mai beszavazón a plázacicik… akarom mondani a plázacicák adnak bele mindent, hogy bejussanak a villába. Nem mintha nem lennének bent már elegen.

 

Ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Cikkajánló:

 

Kövér: Utálom a fotósokat

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak (ÖsszeEsküvők)

 

 

 

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek