Gergő úgy érezte, hogy kezd Seherezádé mellett elszürkülni és úgy döntött ideje megmutatnia, ki is az alfahím a házban. Eltűnt kisollója kapcsán olyan hisztit rendezett, ami bármelyik lánynak a becsületére vált volna. Miután kiosztotta az egész társaságot, kiderült, hogy Attila volt a ludas. Ezek után már nem volt pardon. A börtönviszonyok között szocializálódott Gergő amúgy istenesen lekapta a tíz körméről barátját. Az egyszerű esetből olyan balhé kerekedett, hogy zengett az épület. A továbbiakban nem kizárt, hogy az eset megbontja az eddig szilárdnak hitt ötösfogatot. Péter a Villa gonosz Hókuszpókja boldogan dörzsölte a tenyerét a riportszobában. Mint mondta erre várt már a kezdetektől, mert eddig túl erősek voltak a szövetségesek.

 

Gergő is kimutatja a foga fehérjét

 

Este a lányok pizsamapartit rendeztek, amelynek keretein belül megbeszélték ki is a legjobb pasi odabent. A női kupaktanács eredményeképpen az alfahím lett a námbörvan, második helyre Cristofel futott be, akinek már csak pont ez kellett, eddig sem kicsi egójának a megtámasztásához.

 

Pizsamaparti és szex a Villában

 

Talán még van, aki emlékszik, hogy az előző szériában milyen nehézségekbe került a szerkesztőknek mire Gigi és Jerzy végre hajlandó volt a paplan alá bújni.  A jelenlegi csapatnál teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem kell majd őket különösebben noszogatni és előbb vagy utóbb lesz jelentkező a hálás szerepre.

 

 

Veronika néhány napja még váltig állította, hogy az égadta világon semmit sem akar a nyálas udvarlójától. Ennek ellenére mégis olyan elválaszthatatlanok lettek, mint Fidel Castro és a legendás szivarja. Nem mentek azért egyszerűen a dolgok, hatalmas veszekedések színezték a románcot. A legutóbbi szenvedélyes kibékülésre például tegnap a WC-ben került sor.

 

Forró szenvedély a WC-ben

 

Cristofel azonban nem éri be holmi egyszerű pettinggel, neki az egész kell, lehetőleg a legjobb kameralátószögből. Túl sokat eddig sem taktikázott, mert az jelentősen meghaladná a szürkeállomány kapacitását. Azt azonban a kezdetektől tudta, hogy nőt kell szereznie magának, majd a zsákmányt a lehető leghamarabb két vállra fektetve biztos helye lesz a játékban. És lőn, bő egy hét alatt célba is ért a kubai macsó. A tiltakozó Veronika szavai egyre halkabbak lettek, a visszautasítás fokozatosan gyengült, míg végül a szintén nem egy atomtudós lány megadta magát a huszáros rohamoknak. Így immár a második férfi tette magáévá a televízióban.  Ezzel a nem hivatásosok között ő tartja a magyar rekordot az RTL- en. Az eddig sem túl büszke édesanyja mostanra már kikapcsolhatta a telefonját és lehúzott redőnyök mögött várja, hogy a riporterek eltávozzanak a kapuja elől.

 

Veronika és Alekosz forró éjszakája

 Veronika és Alekosz forró éjszakája (Kivágott rész)


 

És akkor jöjjön a lényeg, mert a boldog beteljesülés természetesen dokumentálva lett az utókor számára, így bárki meg is tekintheti. A pásztoróra érdekessége, hogy az a hálóban történt, ahol rajtuk kívül még tízen tartózkodtak.

 

 Cristofel és Veronika egymáséi lettek a többiek füle hallatára

 

A nézői szavazás eredményeképpen a két új lakó is játszhat a védettségért, ezért lesz rá lehetőségük, hogy ne essenek ki automatikusan. Talán lesz olyan szerencséjük, mint Csabának, akit egyértelműen a lila kendő mentett meg a szimpátiaszavazáson.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.