Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

Az első mérkőzésen a két nagyarcú lány Eszter és Vera csapott össze. Mindketten erősen orroltak egymásra, ami megadta a tökéletes alaphangot a továbbiakhoz. Igazi amatőr bokszot láthattunk, védekezés és gondolkodás nélkül csaptak össze egyáltalán nem kímélve egymást. Mint két felhergelt és bedoppingolt japánkakas szinte pihenő nélkül osztották a pofonokat. Az edzések alatt nem értettük miért nem tanítják meg az edzők a hatékony ütéstechnikát a lányoknak, de most kiderült, hogy egyértelműen igazuk volt. Az amazonok csak azért nem verték bucira egymást, mert nagyrészt a levegőt püfölték egymás helyett. A meccs végére Eszter jobban elfáradt, több ütést kapott és Vera megérdemelten győzött.

Eszter vs. Vera

A második mérkőzés Seherezádé és Kinga között még harciasabb hangulatban zajlott. A két szilikonbabát szintén a csöppet sem jó viszony és a felgyülemlett indulat motiválhatta. Mint két cséphadaró, szemmel szinte követhetetlen módon estek egymásnak. Sehrin az első pillanattól fogva látszott, hogy legfeljebb egy nyugtató lövedékkel lehetne megállítani. Fantasztikus elánnal támadt, szünetekben mosolyogva kereste az ismerősöket. Kinga szegény bár keményen helytállt szokás szerint nehezebben tűrte a stresszt. Amikor kiderült, hogy ellenfele győzedelmeskedett el is tört nála a mécses.

Kinga vs. Seherezádé


A szünetben Balázs meginterjúvolta VV Évát, aki mintha már megint nem lett volna szomjas és egyáltalán nem tett lakatot a szájára.

VV Éva elmondja kemény véleményét Kingáról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- 18+videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét-18+videó


Ezután jöttek a férfiak. Attila és Peti a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem, alibi bokszot adtak elő. Most látszott csak, hogy Attila mekkora nagydarab ember. Szinte már túlzásnak is tűnt, ahogy három menetben a hatalmas erőfölényével élve módszeresen szétklopfolta a tehetetlen ellenfelét. Peti hősiesen küzdött, hogy talpon maradjon, de végig a kiütés szélén táncolt. Kétszer is rászámoltak és végül csak a gong mentette meg a csúfosabb végtől. Szédelegve távozott a ringből és később az este folyamán is panaszkodott még, hogy nem érzi teljesen jól magát.

 

Attila vs. Péter

Az est fénypontja mindenképpen az utolsó mérkőzés volt. nem lehetett biztosan tudni, hogy ki is az erősebb. Különféle találgatások láttak napvilágot mindkét versenyző esetleges előképzettségéről. Az előzőekhez hasonlóan itt is az első pillanattól kezdve iszonyatos ütemben kezdtek. Csaba eleinte képes volt ide-oda pattogva, olykor kifordulva eltáncolni az ütések elől. Ennek ellenére hatalmas pofonok csattantak mindkét oldalon. Az már az elején látható volt, hogy Gergő nagyon profin és kegyetlen nagyokat üt. Az óriási jobbhorgok azonban eleinte mind elszálltak a technikásan mozgó Csaba mellett. A második menetben azután már megjelentek az első vércseppek is, amit hamarosan félelmetes mennyiségű utánpótlás követett. Elképesztő energiát adott bele mindkét fél, aminek meg is lett az eredménye. Az arcokon megjelent az egyértelmű bizonyíték, hogy bizony a boksz az egy véres sport. Miló Viki bőszen biztatta tanítványát a szünetekben, ő a maga részéről láthatóan biztos volt a győzelemben. A másik sarokban a tanács egyértelmű volt. Nem szabad hagyni, hogy Csaba elugráljon az ütések elől és megvan a meccs. A harmadik menetben aztán tényleg ez történt, a fürge fiú már kezdett elfáradni és a kemény ütések egyre többször betaláltak. Gergő folyamatosan köpködte ki a foggumiját, ami miatt gyakran meg is kellett állítani a mérkőzést.

Utólag ezt azzal magyarázta, hogy nem kapott az orrán levegőt. Szerencséjére nem intették meg emiatt és így csak a leadott ütések alapján döntöttek a bírók. Az eredményhirdetés kicsit érdekes volt. Civil szemmel, mintha Csaba kicsit jobb lett volna. Persze ezt pontos ütésszámlálás nélkül elég nehéz megállapítani. Maga Gergő is ellenfele győzelmét várta.

Ez egy igazi férfimunka volt, gratulálok mindkettőjüknek. Nálam Csaba jobb volt, de mindenki szubjektívan pontoz.

A szakkommentátor Erdei Zsolt óvatos véleménye szerint ha nem is sokkal de Csaba volt a jobb. A bírók azonban másként látták és 2:1 arányban a Sittes becenevű Gergőt juttatták a védettséget jelentő kendőhöz és a győzelemhez.

Eredményhírdetés: Sokak csodálkozására Gergő nyeri meg a meccset

A helyszíni és a későbbi reakciók alapján nem mindenki volt elégedett a döntéssel. Csaba rajongói természetesen pártoskodást sejtenek a háttérben.

Ezen a szavazáson eléggé egyértelmű a nézők véleménye:

Igazságos volt Gergő győzelme Csaba ellen a bokszmeccsen?


Bárhogyan történt is rendkívül izgalmas estének voltunk tanúi, minden tisztelet a résztvevőknek, akiknek eszükbe sem jutott, hogy elblicceljék a harcot. Igazán emlékezetes összecsapásokat láttunk, amit még azoknak is érdemes megtekinteni, akik egyébként nem igazán hívei az ilyenfajta sportnak.

Csaba vs. Gergő: első menet

Csaba vs. Gergő: második menet

Csaba vs. Gergő: harmadik menet

A mérkőzések után folytatódott Csaba Canossa járása. Éppen csak, hogy kiliheghették magukat a játékosok máris meg kellet mondaniuk, kit küldenének a következő párbajra. A többség örömmel kapott azon a ritka alkalmon, hogy az állandó Aréna győztesnek ezúttal nem sikerült megszereznie a védettséget. Csaba öt jelet kapott, közöttük Gergőét is, aki vizes borogatással volt kénytelen arcát gyógyítgatni, mert annyira feldagadt az ütésektől. Attila a következő kedves kommentárral adta a jelét: Csaba menj haza és otthon edd tovább a fikádat!


Csaba lett a kiválasztott

A kiválasztott azt mondta nem lepődött meg a történteken és rezignált nyugalommal vette tudomásul, hogy ismételten párbajozni kényszerül. Szerdán majd választania kell, kit visz ki megmérettetésre. Mivel Eszterre tette a jelét eléggé egyértelműnek tűnik a leendő döntése. Bár nem sejti, de Péterrel rendkívül könnyű dolga lenne, mégis inkább valószínűbbnek tűnik, hogy az ügyvédnő lesz a következő kieső.

Végül a legjobb pillanatok a tegnap estéből:

 Best of Boksz Gála

A nap híre még, hogy előkerült VV Vera eddig titkos pornófilmje. A két ünnep között adják ki és DVD-n lehet majd megvásárolni. A szerkesztők mostantól kezdhetnek gondolkozni, hogy kizárják-e a szerződésszegő lányt. Az információk szerint Vera teljesen ingyen készítette el a casting videót, abban a reményben, hogy felkérést kap egy komolyabb filmhez. A lány egyébként letiltotta az anyagot mielőtt bement a Villába, így most eléggé kellemetlen meglepetésben lesz része, ha végül kijön majd.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

A filmet egyébként már meg is szereztük, itt megtekinthető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

 

Friss: cikkajánló

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt