Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Véres bunyó, vitatható végeredmény

 

 

Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

Az első mérkőzésen a két nagyarcú lány Eszter és Vera csapott össze. Mindketten erősen orroltak egymásra, ami megadta a tökéletes alaphangot a továbbiakhoz. Igazi amatőr bokszot láthattunk, védekezés és gondolkodás nélkül csaptak össze egyáltalán nem kímélve egymást. Mint két felhergelt és bedoppingolt japánkakas szinte pihenő nélkül osztották a pofonokat. Az edzések alatt nem értettük miért nem tanítják meg az edzők a hatékony ütéstechnikát a lányoknak, de most kiderült, hogy egyértelműen igazuk volt. Az amazonok csak azért nem verték bucira egymást, mert nagyrészt a levegőt püfölték egymás helyett. A meccs végére Eszter jobban elfáradt, több ütést kapott és Vera megérdemelten győzött.

Eszter vs. Vera

A második mérkőzés Seherezádé és Kinga között még harciasabb hangulatban zajlott. A két szilikonbabát szintén a csöppet sem jó viszony és a felgyülemlett indulat motiválhatta. Mint két cséphadaró, szemmel szinte követhetetlen módon estek egymásnak. Sehrin az első pillanattól fogva látszott, hogy legfeljebb egy nyugtató lövedékkel lehetne megállítani. Fantasztikus elánnal támadt, szünetekben mosolyogva kereste az ismerősöket. Kinga szegény bár keményen helytállt szokás szerint nehezebben tűrte a stresszt. Amikor kiderült, hogy ellenfele győzedelmeskedett el is tört nála a mécses.

Kinga vs. Seherezádé


A szünetben Balázs meginterjúvolta VV Évát, aki mintha már megint nem lett volna szomjas és egyáltalán nem tett lakatot a szájára.

VV Éva elmondja kemény véleményét Kingáról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- 18+videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét-18+videó


Ezután jöttek a férfiak. Attila és Peti a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem, alibi bokszot adtak elő. Most látszott csak, hogy Attila mekkora nagydarab ember. Szinte már túlzásnak is tűnt, ahogy három menetben a hatalmas erőfölényével élve módszeresen szétklopfolta a tehetetlen ellenfelét. Peti hősiesen küzdött, hogy talpon maradjon, de végig a kiütés szélén táncolt. Kétszer is rászámoltak és végül csak a gong mentette meg a csúfosabb végtől. Szédelegve távozott a ringből és később az este folyamán is panaszkodott még, hogy nem érzi teljesen jól magát.

 

Attila vs. Péter

Az est fénypontja mindenképpen az utolsó mérkőzés volt. nem lehetett biztosan tudni, hogy ki is az erősebb. Különféle találgatások láttak napvilágot mindkét versenyző esetleges előképzettségéről. Az előzőekhez hasonlóan itt is az első pillanattól kezdve iszonyatos ütemben kezdtek. Csaba eleinte képes volt ide-oda pattogva, olykor kifordulva eltáncolni az ütések elől. Ennek ellenére hatalmas pofonok csattantak mindkét oldalon. Az már az elején látható volt, hogy Gergő nagyon profin és kegyetlen nagyokat üt. Az óriási jobbhorgok azonban eleinte mind elszálltak a technikásan mozgó Csaba mellett. A második menetben azután már megjelentek az első vércseppek is, amit hamarosan félelmetes mennyiségű utánpótlás követett. Elképesztő energiát adott bele mindkét fél, aminek meg is lett az eredménye. Az arcokon megjelent az egyértelmű bizonyíték, hogy bizony a boksz az egy véres sport. Miló Viki bőszen biztatta tanítványát a szünetekben, ő a maga részéről láthatóan biztos volt a győzelemben. A másik sarokban a tanács egyértelmű volt. Nem szabad hagyni, hogy Csaba elugráljon az ütések elől és megvan a meccs. A harmadik menetben aztán tényleg ez történt, a fürge fiú már kezdett elfáradni és a kemény ütések egyre többször betaláltak. Gergő folyamatosan köpködte ki a foggumiját, ami miatt gyakran meg is kellett állítani a mérkőzést.

Utólag ezt azzal magyarázta, hogy nem kapott az orrán levegőt. Szerencséjére nem intették meg emiatt és így csak a leadott ütések alapján döntöttek a bírók. Az eredményhirdetés kicsit érdekes volt. Civil szemmel, mintha Csaba kicsit jobb lett volna. Persze ezt pontos ütésszámlálás nélkül elég nehéz megállapítani. Maga Gergő is ellenfele győzelmét várta.

Ez egy igazi férfimunka volt, gratulálok mindkettőjüknek. Nálam Csaba jobb volt, de mindenki szubjektívan pontoz.

A szakkommentátor Erdei Zsolt óvatos véleménye szerint ha nem is sokkal de Csaba volt a jobb. A bírók azonban másként látták és 2:1 arányban a Sittes becenevű Gergőt juttatták a védettséget jelentő kendőhöz és a győzelemhez.

Eredményhírdetés: Sokak csodálkozására Gergő nyeri meg a meccset

A helyszíni és a későbbi reakciók alapján nem mindenki volt elégedett a döntéssel. Csaba rajongói természetesen pártoskodást sejtenek a háttérben.

Ezen a szavazáson eléggé egyértelmű a nézők véleménye:

Igazságos volt Gergő győzelme Csaba ellen a bokszmeccsen?


Bárhogyan történt is rendkívül izgalmas estének voltunk tanúi, minden tisztelet a résztvevőknek, akiknek eszükbe sem jutott, hogy elblicceljék a harcot. Igazán emlékezetes összecsapásokat láttunk, amit még azoknak is érdemes megtekinteni, akik egyébként nem igazán hívei az ilyenfajta sportnak.

Csaba vs. Gergő: első menet

Csaba vs. Gergő: második menet

Csaba vs. Gergő: harmadik menet

A mérkőzések után folytatódott Csaba Canossa járása. Éppen csak, hogy kiliheghették magukat a játékosok máris meg kellet mondaniuk, kit küldenének a következő párbajra. A többség örömmel kapott azon a ritka alkalmon, hogy az állandó Aréna győztesnek ezúttal nem sikerült megszereznie a védettséget. Csaba öt jelet kapott, közöttük Gergőét is, aki vizes borogatással volt kénytelen arcát gyógyítgatni, mert annyira feldagadt az ütésektől. Attila a következő kedves kommentárral adta a jelét: Csaba menj haza és otthon edd tovább a fikádat!


Csaba lett a kiválasztott

A kiválasztott azt mondta nem lepődött meg a történteken és rezignált nyugalommal vette tudomásul, hogy ismételten párbajozni kényszerül. Szerdán majd választania kell, kit visz ki megmérettetésre. Mivel Eszterre tette a jelét eléggé egyértelműnek tűnik a leendő döntése. Bár nem sejti, de Péterrel rendkívül könnyű dolga lenne, mégis inkább valószínűbbnek tűnik, hogy az ügyvédnő lesz a következő kieső.

Végül a legjobb pillanatok a tegnap estéből:

 Best of Boksz Gála

A nap híre még, hogy előkerült VV Vera eddig titkos pornófilmje. A két ünnep között adják ki és DVD-n lehet majd megvásárolni. A szerkesztők mostantól kezdhetnek gondolkozni, hogy kizárják-e a szerződésszegő lányt. Az információk szerint Vera teljesen ingyen készítette el a casting videót, abban a reményben, hogy felkérést kap egy komolyabb filmhez. A lány egyébként letiltotta az anyagot mielőtt bement a Villába, így most eléggé kellemetlen meglepetésben lesz része, ha végül kijön majd.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

A filmet egyébként már meg is szereztük, itt megtekinthető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

 

Friss: cikkajánló

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

18 Tovább

Dya egy hónapja nem szexelt

 

Csaba döntött és bejelentette, hogy kivel szemben akarja megmérni magát. Választása több volt, mint érdekes. Számtalan lehetőség közül pont egy olyanra tette a voksát, akivel szemben csak akkor van esélye, ha a szavazók döntő többsége úgy dönt, hogy egy totálisan más stílusú műsort akar látni a továbbiakban. Márpedig valljuk be erre minimális az esély.

 

Cristofelt választja párbaj ellenfeléül Csaba

Csaba panaszkodik Balázsnak, amiért rászálltak a többiek

 

A tökéletes ellentét fog vasárnap megjelenni a stúdióban. Egyik sarokban egy normális, nem is nagyon ebbe a műsorba való fiú, akinek a szájában félóra alatt megalszik a tej. A másik oldalon pedig ott van a félőrült kubai minden nevetséges allűrjével, extrémitásával. Igen ám de ahhoz, hogy nézhető műsor legyen a képernyőn, nem normális emberek kellenek. Ha holnap lemegyek a közértbe 10 deka párizsiért biztosan szívesebben találkoznék Csabával, mint ellenfelével. De egy műsort alapozni rá annyira lehet hatásos, mint fogpiszkálóval medvére menni. A párbaj pedig ugyanerről fog szólni. Legyen bármennyire is káros példakép Cristofel, toronymagasan több esélye van a visszajutásra.

 

A kiválasztás előtti nap enyhe izgalomban telt.

Reggel a fiúk törlesztésképpen az előző napi durva viccért méltóképpen visszavágtak a magatehetetlen lányoknak.

 

A fiúk megmutatják ki az úr a házban

 

Később a női nézők és az úrnők nagy örömére a fiúk chippendale tánccal káprázatták el őket. Az, hogy esztétikailag mennyire volt élvezetes a bemutató, persze erősen szubjektív lehet, de az biztos, hogy az igyekezett egyenes arányban állt a fogadtatással.

 

A fiúk kivetkőznek magukból, a lányok őrjöngenek

 

A kedves lányok szerettek volna méltóképpen elbúcsúzni Csabától és maguk között megbeszélték kinek kellene kegyeivel szerencséltetni a fiút. Végül Kinga és Dya maradt fent a rostán, akik felajánlották a mázlistának, hogy elmennek vele egy utolsó forró randevúra. A szőke lány legnagyobb megdöbbenésére nem ő lett választva annak ellenére, hogy eddig úgy érezte mintha lenne valami vibráció.

Csaba hattyúdala olyan jól sikerült, hogy Dya a forró vízben epekedve bevallotta neki, hogy az egy hónap alatt egyre jobban kínozzák a hormonjai. Talán ez volt az utolsó utáni lehetőség, hogy a mamlasz srác megmentse magát a kieséstől. A tökéletesen részeg lány gyakorlatilag felajánlotta neki az este szenvedélyes folytatását, de legalábbis egy laza előjátékot. Ennek ellenére nem történt semmi. A történet vége csupán annyi lett, hogy valahogy betámogatta a félig öntudatlan lányt a zuhany alá, aki ott összerogyva boci szemeivel tovább szuggerálta egy kis élvezetért.

 

 

Ezzel párhuzamosan Cristofel tett róla, hogy megkapja a maga részét az összefoglalóban. Kezdetnek egy közepes ordítozást hozott össze Verával. Tulajdonképpen nem is érdemes komolyan venni, ha felemeli a hangját. Mivel érvrendszerrel és önálló gondolatokkal nem rendelkezik, azzal főz amije van. Egyszerűen így nyomatékosít, amikor más ember azt mondaná: Te én úgy érzem most nekem van igazam - addig ő teljes erejével üvölteni kezd, mint akinek elgurult a gyógyszere.

Vera megkapta a magáét, elcsitult a hangzavar. A lenyugodott őrült néhány perccel később rájött, hogy ő, mint kubai macsó nagy hibát követet el azzal, hogy eddig méltatlanul elhanyagolt egy lehetséges prédát a Villában. Eszternek nem is volt ellenére a közeledés. A konkrét kérdésre miszerint hajlandó lenne-e testét rendelkezésre bocsátani tulajdonképpen azonnal igent mondott. Apró kifogásként csak azt hozta fel, hogy Cris jelenleg Veronikát fűzi éppen. A nemes lovag természetesen erre is tudta a megoldást. Ha Veronika kiesik, majd utána megcsinállak! – ajánlotta fel találékonyan. A kezdő lökés a folytatáshoz már megvolt kora délután.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

Eszter, akinek elmondása szerint saját ügyvédi irodája van, nagyon jól fog majd mutatni az éjszakai felvételeken, ahogyan a kubai salsát gyakorolja a takaró alatt. Ha majd ő is kiesik, ami elég hamar be fog következni, rögtön szembesülhet is a következményekkel. Biztosan remek reklám lesz a bíróságon, hogy az ügyfelek jelentős része tisztában van vele, mekkora anyajegy van a fenekén és miféle hangokat ad ki egy 18 éves fiú karjaiban.

Nohát ez csak egy adalék a vasárnapi párbaj végeredményének jóslásához. A két párhuzamosan csajozó fiút történetébe érdemes beletekinteni és menetközben el is lehet képzelni milyen eredménnyel járt volna, ha Dya Cristofelnek panaszkodik mennyire szex hiányos az állapota.

 

Csaba és Cristofel párhuzamosan csajozik, eltérő eredménnyel

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

3 Tovább

Ti most az én ágyamban dugtok?!

 

Közeledvén a vasárnapi kiválasztás az ellenségek pár pillanatig félretették a bajonetteket és széleskörű kombinációba kezdtek, hogy összehangolják erőiket. Csaba szomorú boci szemekkel vette tudomásul, hogy vele senki sem akar egyeztetni. Ebből viszonylag hamar leszűrte, hogy ismételten ő lett az áldozati bárány.

Természetesen Attila az, aki leginkább a vérére szomjazva igyekszik mindenkit meggyőzni a leggyengébb láncszem haszontalanságáról. Kinga rémülten figyeli az eseményeket, de valami halvány reményt dédelget magában, hogy a vágóhíd bejárata elé állított kedvencének talán lehet még esélye a megmenekülésre. Fecónak sem nagyon tetszik a taktikai alapú szemétkedés, de azt jól látja, hogy ha a társaság bárkire is szavazna, az úgyis Csabát vinné párbajra, ezért sok értelme nincs a moralizálásnak.

 

Csabát feláldozzák a többiek

 

Egy feladat szerint a lányok süteményt sütöttek kedvenc hímüknek. Kis versike is járt a gasztronómiai csúcsmodellek mellé. Gergő határozta meg talán a legjobban az általános véleményt a végtermékekkel kapcsolatban. A Seherezádétól kapott finomságot nemes egyszerűséggel egy kínai papucs talpához hasonlította. Vera ráadásul erős paprikával készítette el remekművét, amit Péternek kellett megkóstolnia.

 

A lányok sem főzni, sem verset írni nem tudnak

 

A nap aktuális botránya sem maradhatott el természetesen. És mint már megszokhattuk ismételten egy olyan távoli dolog indította el az események oda vezető láncolatát, ami elsőre elég ártatlannak tűnt ahhoz, hogy senki ne várjon égszakadást, földindulást.

A lányok árverést tartottak és a megszerezhető ingóság nem volt más, mint a Villa férfi állománya. A szerelemre kiéhezett hölgykoszorú házimunkákkal licitálhatott a vágyott tesztoszteronra. Érdekes módon a legkelendőbb Péter volt, akiért két versenyző sem sajnálta feláldozni értékes keze munkáját. A kiszemelt legnagyobb rémületére Annamari volt az egyik aspiráns, aki már egyszer szerelmet vallott neki a villarandi alkalmával. A szörnyű eseményt azóta sem tudta kiheverni. Hatalmas megkönnyebbülésére végül ő választhatott, így Vera lett a nyertes. 

 

 

A licitek eredményeképpen Veronika és Cristofel illetve Vera Péter mehettek randizni egymással. Az esti falatozással egybekötött enyelgés sok újdonságot nem hozott. Az egyetlen érdemi esemény azonban megmutatta, hogy még talán nem hagyták el véglegesen a Villát a jó szellemek.

Cristofel, akit érzelmei egyre inkább a szférák magasságába emelnek, nem tudott parancsolni a kibuggyanni vágyó vallomásnak. A természet csodálatos igazságérzete folytán azonban szerelmi vallomásának közepén az őket takaró paraván egyszerűen a fejére dőlt. Figyelmeztetve ezzel Veronikát, hogy nem minden arany, ami kubai.

 

Cristofel fejére szakad a paraván, miközben hazudozik

 

A randi végeztével egy darts versenyben döntötték el a párok, hogy kik vonulhatnak el a nyugiszobába egy kis etyepetyére. Péter bűvös kezei megszerezték a győzelmet és ezzel a jogot egy tantra randira. A szerencsések el is vonultak a kis helyiségbe, ahol Vera levetkőzött és bebújt az ágyba.

Attila, aki jobb híján mostanában a nyugiszobában hajtja álomra a fejét kicsit később kapcsolt. Nem bírván a kíváncsiságával berontott, hogy ellenőrizze minden rendben van-e a birodalmában.

A kedves olvasó mit szólna, ha hazatérve az ágyából a szomszéd Józsi és annak hájas felesége tápászkodna fel?

Na hasonló a szituáció. Vera éppen öltözik és az ágyneműt szedi le magáról.  

Ti most az én ágyamban dugtok?! – kérdezi felháborodva a tulajdonos, csak nem ilyen finoman. Az érintettek először röhögnek, mert ők tudják, hogy semmi olyan nem történt. Az intimszférájában megsértett Attila azonban irtózatos botrány rendez és komolyan megfenyegeti a behatolókat. Nincs már röhögés, mert érzik, hogy veszélyes a dolog. Vera próbálja árnyalni a helyzetet. Itt minden közös nem tudtad? – piszkálja az oroszlán bajszát. Igen? Akkor a te ágyneműd sem a tiéd? – jön a válasz. Azzal a tomboló berohan a hálóba és Vera holmiját a hóna alá csapva kivágtázik, majd bevágja a medence vizébe. A tulajdonképpen nagyon vicces jelenet itt van:

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok????

 

A többiek megállapítják, hogy az összeférhetetlen rászolgált a nevére és diszkréten integetnek a szerkesztőknek, hogy lőjenek be egy elefántnyugtatót, mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet.

Péter és Vera annyira felzaklatódott, hogy az éjszaka folyamán úgy döntöttek egymás karjaiban keresnek megnyugvást. Az éjszakai felvételeken sok minden látszik. Azt az olvasó döntse el, hogy megtörtént-e a végső partraszállás.

 

 A randi és az édes befejezés

 

Végezetül egy friss csemegét is kínálunk az érdeklődőknek. A két szilikoncsoda, Kinga és Dya pőre fürdőzése, kellemes felüdülés lehet a megfáradt szemeknek a mai beszámoló nyomon követése után. Érdekes egyébként, hogy a playmatnek mennyire furcsán állnak a mellei. Remélem nem túl sokat fzetett érte.

 

A lányok nagyon tiszták és illatosak lesznek

 

A nézői szavazás értelmében holnaptól a lányok szolgálják majd a fiúkat. Kell szólnom itthon is, hogy mi is a való világban élünk...

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

2 Tovább

Mindenki utálja az új játékosokat

 

 

Tegnap már jobban megismerhettük azt a két lakót, akik utolsóként költöztek be. Sem a régiek, sem mi nem voltunk különösebben elragadtatva tőlük. Eszter azonnal közölte mindenkivel, hogy neki 29 évesen saját ügyvédi irodája van, ami egy kis kínos feszengést okozott. Fecó volt csak, aki gratulált neki, ha már tényleg doktor. A többiek fejére óriás betűkkel volt ráírva a véleményük: anyádék mennyit adtak bele te nyafka liba?

Ettől függetlenül a közvélekedés az volt, hogy a lány erős játékos lesz, mert okos és eléggé felkészült is. Nagy előnye az lehet, hogy eddig kintről figyelemmel kísérte a közvetítéseket és rengeteg olyan információ van a birtokában, ami senki másnak. Fokozottan érvényes ez a másik beköltözőre Shadira, aki egy igazi tenyérbemászó képű figura. Az arab származású fiú már a kinézetével is kihúzta a gyufát a lányoknál, akik majdnem öklendeztek, miközben elemezték az új husi, pasi-potenciálját.

Shadi valóban keresi a konfliktust és az első pillanattól kezdve kötekedni kezdett a többiekkel. Alig pár perce volt a Villában, amikor elkezdte kiosztani a lányokat, mert szerinte nagyon koszos és rendetlen a konyha.

 

Shadi már beköltözésekor kihúzta a gyufát

 

Szó, ami szó a helyiség valóban úgy nézett ki mintha földrengés lett volna benne, de Seherezádé, Veronika és a többiek erősen nehezményezték, hogy valaki az első estéjén így akar bemutatkozni nekik. Később a háklis jövevény Attilának elmondta, hogy ő jordán származású, és ebből adódik, hogy a nőkkel szemben igényli a tekintélyt. A régi motoros szerint itt ilyesmire ne számítson, Kinga persze buzgón bólogatott.  „Ne pont te akarj egem csajozni tanítani!”  - vetette oda flegmán az arab herceg, ezzel végleg megpecsételve a sorsát Attilánál.

 

 

Cristofel és Péter a jacuzziban próbálták meg kiheverni az új beköltözőket. Abban tökéletesen egyetértettek, hogy a cél most teljesen egyértelműen Shadi azonnali likvidálása. A kubai macsó véleménye szerint a másiknak nincs olyan szép teste, mint neki ezért nem mer bejönni a medencébe. Péter szerint ennél sokkal komolyabb kifogásolni valók is felmerülhetnek vele szemben. Természetesen a beszéd tárgya meg is jelenik azonnal és 20 másodper elteltével áll is a bál.

 

 Shadi már első este ellenségeket gyűjtött magának

 

Később a régiek feladatba kapták, hogy avassák fel a gólyákat. A lányok persze rögtön azt javasolták, hogy ha már nem tetszett neki k a konyha állapota, akkor takarítassák ki velük az egész villát. Sajnos az ötletet el kellett vetni, mert túl sokáig tartott volna a végrehajtás és nem lett volna elég látványos. Ehelyett egy kérdezz-felelek kvízt szerveztek az antipatikus párnak.

A játék kellékei:

Egy tucat tojás, amit a válaszolni szándékozónak a fején kell széttörnie.

Rengeteg pocsék ízű, de annál erősebb ital, amit viszont a lassú reflexű társnak kell körönként felhörpintenie.

A beavatás remekül sikerült, a kínosan jól öltözött ügyvéd lány ondolált hajáról és a pimaszul pöffeszkedő arab soviniszta fejéről folyt a tojáslé, miközben egyre részegebbek lettek.

Az ötlet végül telitalálatnak bizonyult.

 

Az újoncok szívatása

 

 

A műsor végén robbant a bomba. Már mi is megírtuk, hogy Seherezádé olasz pasija besokallt a Gergős-medencés sztoritól és azonnal kidobta a lányt. Azonban erről eddig természetesen az érintett semmit sem tudott. Most viszont eljött a szőke lány 21. születésnapja és a szerkesztők sokáig gondolkodtak mivel is lephetnék meg. Végül is egy olyan klassz ajándék mellett döntöttek, ami eléggé emlékezetes is lesz az ünnepelt számára és a megfelelő nézettséget is hozni fogja.

Az ajándék ugyanis az volt, hogy Seherezádé egy videó bejátszásban megkapta a volt pasija üzenetét, amiben az elmondja mindennek és közli, hogy a cuccát már haza is küldte. Pá-pá, Isten veled!

„Köztünk mindennek vége. Volt egy megállapodásunk, amit te már a ValóVilág legelején megszegtél. Nagyot csalódtam benned. Pedig a szüleim is befogadtak a családba, rengeteg segítséget kaptál tőlünk. Nem érdekel, hogy részeg voltál. Ha szeretnél, nem csináltál volna ilyet. Soha többé ne gyere Rómába!”

"Egy dologra emlékezz, ezt sokszor mondtam neked: Sose hazudj, mert az igazság előbb vagy utóbb kiderül. Most, hogy egyre ismertebb leszel, egyre gyorsabban derülnek majd ki a dolgok. Rajtad múlik, hogy elmondod-e mindenkinek az igazat - ezzel megváltva magad -, és akkor nem kell e mögé a hazug álarc mögé rejtőznöd. Végeztem! Nem akarom, hogy az emberek az én nevemet a tieddel együtt emlegessék többé" (vajon mire gondolhatott, ami még nem derült ki? szerk.)

 

A teljes üzenet és a szerencsétlen lány reakciója a mai műsorban lesz látható, de a lényeget már most is megnézhetjük.

 

 Claudio kirúgja Seherezádét

 

Gergőnek immár szabad a pálya és ha van egy kis sütnivalója, akkor majd megvigasztalja a kidobott lányt, aki eme remek szülinapi ajándék révén biztosan napokig sokkban lesz.

 

 Cikkajánló: Aranypart: mindenki skizo

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább

Vad szexjátékok a továbbjutásért

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Tökéletesen bejött a szerkesztők elképzelése, amikor meglengették a játékosok előtt a távozás rémét. Azóta nincs olyan nap, hogy páran ne dobnák le magukról a szerkót, vagy nem esnének egymásnak, mint a nyulak. Ha ez így folytatódik tovább, órákon belül össznépi gruppen várható a nappaliban, amelyből szűz Bandika is legfeljebb kényszerűségből marad majd ki.

Az ÖsszeEsküvők haldoklása kapcsán Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy ha kell, akkor majd mutatnak ők is ezt-azt a közönségnek.  Javasoljuk kapcsoljon át pár percre a konkurenciára és meglátja, hogyan is kell ezt csinálni.

 

 

Jelenleg úgy tűnik, hogy Vera lesz a Villa ügyeletes kurtizánja, aki végighaknizza majd a fiúk és talán a lányok ágyát is, hogy elegendő ideig bennmaradhasson ahhoz, hogy odakint is folytathassa az ipart. Vera napi szinten mosdatja a fiúkat a zuhany alatt. Múltkor még Szűz Bandit alsónadrágban csutakolta, így annak 30 pármásodpercbe is beletelt, hogy látványos erekciót produkáljon.

 

Vera és Bandi rúdja

 

Tegnap Crisztofel volt az, akit az egész napos szennyeződésektől meg kellett tisztítani. Neki már könnyebben ment a dolog, mert ők már Ádám és Éva kosztümben oldották meg a kényeztetést. Persze egyikük sem volt túlságosan szégyellős, így a nézők olyat láthattak, mint még soha.

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

 

 

Vera a nap folyamán sem fogta vissza magát, egy vizimentős játék során szintén elöntötték a hormonok és Péterrel a köpcös machinátorral olyan csókolózásba fogtak mindenki szeme láttára, hogy némelyeknek folyt a nyála az irigységtől.

 

Vera és Péter szenvedélyes csókja

Péter érzéki segítségnyújtása

 

A lány úgy döntött, hogy ő aztán biztosan nem fog a héten kiesni, ha kell, akkor a biztonsági őrökön keresztül az operatőrökig mindenkit részesít kegyeiben a siker érdekében. A baj csak az, hogy a többség ugyanezt a vonalat követi és úgy gondolják, hogy ha a néző már bepillantott intim zónáikba, akkor legalább néhány sms erejéig meg is hálálja majd látványt.

Veronika szintén képtelen visszafogni magát és olyanokat produkál, ami miatt volt vőlegénye napok óta látványosan irul-pirul. Alekosz volt kedvese egy nappal ezelőtt még Cristofeltől próbálta megvédeni a bugyiját, tegnap viszont már Attila tanította meg a jaccuziban, hogyan szívja ki a nyakát.

 

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

A kezdeti próbálkozások nehezen mentek. „Ne szopjad a nyakamat, hanem szívjad!” -röhögött a tanár. Villarandi volt ugyanis, Attila pedig megígérte Cristofelnek, hogy az orra előtt megcsinálja Veronikát. A terv pedig máris készen. Kingát is jó lenne féltékennyé tenni. Ezért a párocska meg is tesz mindent, hogy lehúzott redőny mögül fülelő többiek szabadon fantáziálhassanak. Veronika akkorákat sikolt, hogy a féltékeny kubai macsó a fotelt kaparja kínjában. A lány pedig Attila hátán dolgozik hasonló szenvedélyességgel, körmeivel többször is végigszántja azt, bizonyítandó a tökéletes randi végkifejletét.

 

Veronika és Attila forró játékai a jacuzziban

Veronika szenvedélyes karmolászása

 

Fecó szegény nem vesz részt a magamutogatásban. Ő csak békét és nyugalmat szeretne. Azonban ebből van most a legkevesebb odabent. Egy összezördülés alkalmával annyira kiakadt, hogy többször is elsírta magát. Azután arra a következtetésre jutott, hogy 60 millió forintért nem fog senkit sem hátba támadni és inkább kilép minden szövetségből. Ezután újra sírt egy sort. Attila persze megmagyarázta neki, hogy nem úgy vannak a dolgok, mire az érzékeny szappanopera rajongó boldogan lélegzett fel és forró ölelésben forrt össze a húzódozó barátjával.

 

Fecó nem bírja a feszültséget, többször is sírvafakad

 

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

1 Tovább
«
12

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek