Csaba döntött és bejelentette, hogy kivel szemben akarja megmérni magát. Választása több volt, mint érdekes. Számtalan lehetőség közül pont egy olyanra tette a voksát, akivel szemben csak akkor van esélye, ha a szavazók döntő többsége úgy dönt, hogy egy totálisan más stílusú műsort akar látni a továbbiakban. Márpedig valljuk be erre minimális az esély.

 

Cristofelt választja párbaj ellenfeléül Csaba

Csaba panaszkodik Balázsnak, amiért rászálltak a többiek

 

A tökéletes ellentét fog vasárnap megjelenni a stúdióban. Egyik sarokban egy normális, nem is nagyon ebbe a műsorba való fiú, akinek a szájában félóra alatt megalszik a tej. A másik oldalon pedig ott van a félőrült kubai minden nevetséges allűrjével, extrémitásával. Igen ám de ahhoz, hogy nézhető műsor legyen a képernyőn, nem normális emberek kellenek. Ha holnap lemegyek a közértbe 10 deka párizsiért biztosan szívesebben találkoznék Csabával, mint ellenfelével. De egy műsort alapozni rá annyira lehet hatásos, mint fogpiszkálóval medvére menni. A párbaj pedig ugyanerről fog szólni. Legyen bármennyire is káros példakép Cristofel, toronymagasan több esélye van a visszajutásra.

 

A kiválasztás előtti nap enyhe izgalomban telt.

Reggel a fiúk törlesztésképpen az előző napi durva viccért méltóképpen visszavágtak a magatehetetlen lányoknak.

 

A fiúk megmutatják ki az úr a házban

 

Később a női nézők és az úrnők nagy örömére a fiúk chippendale tánccal káprázatták el őket. Az, hogy esztétikailag mennyire volt élvezetes a bemutató, persze erősen szubjektív lehet, de az biztos, hogy az igyekezett egyenes arányban állt a fogadtatással.

 

A fiúk kivetkőznek magukból, a lányok őrjöngenek

 

A kedves lányok szerettek volna méltóképpen elbúcsúzni Csabától és maguk között megbeszélték kinek kellene kegyeivel szerencséltetni a fiút. Végül Kinga és Dya maradt fent a rostán, akik felajánlották a mázlistának, hogy elmennek vele egy utolsó forró randevúra. A szőke lány legnagyobb megdöbbenésére nem ő lett választva annak ellenére, hogy eddig úgy érezte mintha lenne valami vibráció.

Csaba hattyúdala olyan jól sikerült, hogy Dya a forró vízben epekedve bevallotta neki, hogy az egy hónap alatt egyre jobban kínozzák a hormonjai. Talán ez volt az utolsó utáni lehetőség, hogy a mamlasz srác megmentse magát a kieséstől. A tökéletesen részeg lány gyakorlatilag felajánlotta neki az este szenvedélyes folytatását, de legalábbis egy laza előjátékot. Ennek ellenére nem történt semmi. A történet vége csupán annyi lett, hogy valahogy betámogatta a félig öntudatlan lányt a zuhany alá, aki ott összerogyva boci szemeivel tovább szuggerálta egy kis élvezetért.

 

 

Ezzel párhuzamosan Cristofel tett róla, hogy megkapja a maga részét az összefoglalóban. Kezdetnek egy közepes ordítozást hozott össze Verával. Tulajdonképpen nem is érdemes komolyan venni, ha felemeli a hangját. Mivel érvrendszerrel és önálló gondolatokkal nem rendelkezik, azzal főz amije van. Egyszerűen így nyomatékosít, amikor más ember azt mondaná: Te én úgy érzem most nekem van igazam - addig ő teljes erejével üvölteni kezd, mint akinek elgurult a gyógyszere.

Vera megkapta a magáét, elcsitult a hangzavar. A lenyugodott őrült néhány perccel később rájött, hogy ő, mint kubai macsó nagy hibát követet el azzal, hogy eddig méltatlanul elhanyagolt egy lehetséges prédát a Villában. Eszternek nem is volt ellenére a közeledés. A konkrét kérdésre miszerint hajlandó lenne-e testét rendelkezésre bocsátani tulajdonképpen azonnal igent mondott. Apró kifogásként csak azt hozta fel, hogy Cris jelenleg Veronikát fűzi éppen. A nemes lovag természetesen erre is tudta a megoldást. Ha Veronika kiesik, majd utána megcsinállak! – ajánlotta fel találékonyan. A kezdő lökés a folytatáshoz már megvolt kora délután.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

Eszter, akinek elmondása szerint saját ügyvédi irodája van, nagyon jól fog majd mutatni az éjszakai felvételeken, ahogyan a kubai salsát gyakorolja a takaró alatt. Ha majd ő is kiesik, ami elég hamar be fog következni, rögtön szembesülhet is a következményekkel. Biztosan remek reklám lesz a bíróságon, hogy az ügyfelek jelentős része tisztában van vele, mekkora anyajegy van a fenekén és miféle hangokat ad ki egy 18 éves fiú karjaiban.

Nohát ez csak egy adalék a vasárnapi párbaj végeredményének jóslásához. A két párhuzamosan csajozó fiút történetébe érdemes beletekinteni és menetközben el is lehet képzelni milyen eredménnyel járt volna, ha Dya Cristofelnek panaszkodik mennyire szex hiányos az állapota.

 

Csaba és Cristofel párhuzamosan csajozik, eltérő eredménnyel

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera