Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pétert súlyosan megfenyegette Cristofel



Ez a csávó olyan, mint egy rosszindulatú daganat! Nem is értem, miért vagyok én rá féltékeny! Ronda is, dagadt is, de akkor sem szeretném Veronika közelében látni. Tisztában vagyok azzal, hogy amikor először találkoznak, megölelik egymást, de bízom abban, hogy ennél több nem történik. Én beszélni sem akarok vele! Azt sem ajánlom neki, hogy elkezdjen magyarázkodni, mert akkor kap a pofájára.

Lehet, hogy Pétert utálták a nézők, de van bizony olyan is, aki a vérére szomjazik. Az ország negatív IQ bajnoka a forróvérű kubai macsó rögtön a kiesése után kis híján élő egyenes adásban vett elégtételt, azért, hogy az ő gyönyörűséges kiskacsáját idegen kéz is érintette.
Pétert még este, azon melegében, mint szokás berángatták a Belevaló stúdiójába és a még teljesen kába fiúra egyből rászabadították az agyhalottat és kedvesét. Veronika kétségbeesve nézte, ahogyan jelenlegi pasija egyre jobban felcukkolja magát és látszott, hogy rendkívül kínosan érinti az egész beszélgetés. Cristofel eleinte még igyekezett jópofán oltani riválisát, de minden perc elmúltával egyre vörösebb lett a feje és rövidesen elkezdett verést ígérni, ha az álnok kígyó nem fejezi be az állítólagos nyomulást. Péter ugyan elkérte Veronika telefonszámát, de az, mint mondta nem válaszolhat a hívásra, mert kedvese azonnali elhagyással fenyegette meg. Csőrike láthatólag alaposan be van már fenyítve az új kapcsolatban és szinte meg sem mert szólalni, a félőrült fiú társaságában.


Haragszom Péterre, mert gusztustalan, amit tett! Az egyik pillanatban még hatalmas barátok voltunk, a másikban mindennek lehordott Veronika előtt. Megsértett, megalázott, és még a csajomra is ráhajtott. Hát  ezek után ne várja, hogy én jópofizok vele. Köszönök, ennyire megadom a tiszteletet, de ezenkívül egy mukkot sem vagyok hajlandó hozzá szólni.

Az eredeti felvételeken Cris egyáltalán nem fogja vissza magát és csak annak köszönhetően maradt el a fizikai atrocitás, hogy Olivér végül szétültette az érdekelt feleket. Aki őrültet akar látni, az kattintson bátran.

Cristofel rátámad Péterre


Veronika barátként és nőként is megérintett, nagyon megszerettem. A kiesése fejbe kólintott, kellett néhány nap, hogy feleszméljek: nem halt meg senki. Most, hogy én is kinn vagyok, nem állok le egy tizennyolc éves fiúval kakaskodni-nyilatkozta utólag Péter, aki azért jobb, ha a háta mögé néz, mert az biztos, hogy egyelőre nincs vége a történetnek. Egyelőre Veronika nem hajlandó kettesben találkozni vele a kilátásba helyezett szankciók miatt, de a lányt ismerve a helyzet maximum két héten belül gyökeresen megváltozhat.


Rettentően sajnálom, ha valóban így gondolja ezt az egészet, de megértem a döntését. Tény, hogy mi a játék alatt iszonyatosan egymásra hangolódtunk, éppen ezért nem meglepő számomra, hogy alig pár héttel ezelőtt Veronika még azt vallotta, hogy belém szeretett. Jó lett volna beszélni, és ezért is nagyon sajnálom, hogy Veronika nem akar találkozni velem, mert fél attól, hogy Cristofelt megbántja. Szívből sajnálom, hogy Veronika most elutasít, de remélem, hogy nagyon boldog. Kívánom neki, hogy annyi megbecsülést kapjon Cristől, amennyit ő ad neki.


Péter tojással támad Cristofelre, aki aztán majdnem összeveri

(Villajelenet)


A legtöbb kérdés mióta kijött Verával kapcsolatban kapta.


Vera a játék elején még normális volt, de aztán bolonddá tettem. Ő abba hülyült bele, hogy nem viszonoztam az érzéseit és nem tudott engem elkerülni. Iszonyatosan röhögtem, mikor megtudtam a pornófilmjét. Bearanyozta az egész napomat, nagyon tetszik, álmomban sem mertem gondolni. Az elképesztő képmutatás és harcosság mellett fogalma sincs arról, hogy kijöttek ezek a videók. Ha ő tényleg azt gondolta, hogy ez nem derül ki, amikor bement a villába, akkor nagyon buta.


VV Vera pornófilmje


Verával kapcsolatban Péter a búcsúlevelében bevallotta a legnagyobb titkot is.



Kinga miután visszatért győztesen a párbajról picit piheg a megkönnyebbüléstől, majd felolvasásra kerülnek a titoklevelek. A néző ilyenkor már előre dörzsöli a tenyerét, mert a remek újításnak köszönhetően mindig óriási botrányok várhatók. Attila kicsit magánkívül, van még, de már kezd valamennyire megnyugodni. Barátja kiesése rendkívül megviselte az érzéketlen fickót, még könnyet is hullatott, amikor rájött, hogy egyedül marad a továbbiakban.

Attila bizony sír Péter elvesztése miatt


Összegyűlnek hát a lakók, heten, mint a gonoszok és kissé idegesen várják, hogy Seherezádé elolvassa a szörnyű titkokat. Péter vallomása az első. A levélből kiderül, hogy eleinte még eléggé tetszett neki Vera és akár valami komolyabb is összejöhetett volna közöttük. Aztán a lány elméje fokozatosan kezdett elborulni, ami miatt ő gyorsan kihátrált a kapcsolatból. Igen ám, de a lényeg! Hókuszpók nem hagyta el úgy a Villát, hogy egy jó alaposat ne rúgjon az életét megkeserítő lányba. A levél végén ugyanis bevallja, hogy bár eddig nem beszélt róla, de a magát erkölcsösnek beállító Vera már a játék elején megvolt neki és bár biztosan tagadni fogja majd, de bizony a bugyi lekerült róla. Az érintett szemöldöke az egekbe szökik és kétségbeesetten tagadni kezd. Ő ugyan aztán nem. A többiek kissé tamáskodva hallgatják a szabadkozást. Attila szerint Péter neki már régen elmondta a dolgot, így nem is érte meglepetésként a bejelentés.

Örülök neki, hogy felfedte, mert én elhiszem neki. Szerintem ilyennel nem viccelne. Vera azért tagadja, mert baromira kellemetlen neki, hogy bejött ide, papolt dolgokról és bizony, már az elején bekapta a legyet.

Az olvasó a rendelkezésre álló információkból döntsön maga.

Vera és Péter az ágyban 18+

(frissítve)

Vera és Péter szenvedélyes csókja


Péter első találkozása a "rajongókkal" is megvolt. Kemény kérdésekre válaszolt, az első szerelmes hölgy is előkerült.

Péter beszélget a rajongókkal, már randiajánlatot is kap



Kinga levele Fecóról szól, aki szerinte egy kétszínű alak és őt is többször hátba támadta. A megvádolt szakállmodell ezek után közel másfél órán át tagad. Verán és Csabán kívül azonban a többieknek már nagyon elegük van és szisztematikusan darabokra tépik a szerencsétlen fiút. A bejátszás csak a lényeget emeli ki, de abból is egyértelműen látszik, hogy a gerinctelen taktika végül megbukott és elérkezett Szent-Fecó trónfosztása.  A jelenet kihagyhatatlan, mindenkinek érdemes megnézni, amikor megszületik a hamarosan legendássá váló mondat, a magát Cicerónak gondoló fiú szájából: Miért bántotok engem, a jóóóóóságomért??


Kiderült Verát lefektették, Fecót ízekre szedik a többiek

Fecó renoméja megrendül, nagyon kínos magyarázkodás


Az ínyenceknek a teljes éjszakai online adást is elérhetővé tesszük, ott hosszasabban is megtekinthető a hatalmas balhé. A jelenet 00:48:00 - nál kezdődik.

A teljes éjszakai online adás


A holnapi adásban Verát Attila kíséri el családlátogatásra. A nézők akarata nem egyszerű helyzetet teremtett.


Előzetes: Vera és Attila különös látogatása

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

17 Tovább

A hisztérika leterítette a gyűlölt Pétert


Az éhség, a párosodás iránti vágy és a gyűlölet az ember legősibb és egyben legerősebb mozgatórugói. Ideig-óráig elnyomhatóak ugyan, de egyedül az intelligencia az, aminek segítségével a bolygónk főemlőse képes ezeken az ösztönszintű késztetéseken uralkodni. Ez a műsor a kétségkívül szórakoztató volta mellett olyan mennyiségű indulatot volt képes felszabadítani nap, mint nap, ami messze túlmutat az eredeti funkcióján. Az előző szériában szintén voltak hasonló megnyilvánulások, de akkor még többnyire győzött a józan ész. Tegnap este véglegesen bebizonyosodott azonban, hogy az ötödik sorozatban gyülöletszavazás folyik. Jelentős többségben vannak azok, akik nem valaki mellett, hanem valaki ellen küldenek akár komoly anyagi áldozatok árán is SMS-eket.

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

VV péternek ez volt a harmadik valóságshow-ja amiben szerepelt


Ezen a fórumon és sok másikon is szegény Kinga kapott már annyit, hogy ha egyszer elolvassa, tuti biztos a szanatóriumi kezelés. De annak ellenére, hogy alig akadt támogatója a párbajon, mégis ömlöttek rá a szavazatok pusztán azért, mert ellenfele egy olyan ember volt, akit még nála is jobban utáltak a nézők. Részünkről egyáltalán nem szimpatikus a tendencia. Nem tetszik az utálkozás, nem tetszik, hogy Péter családját életveszélyesen megfenyegették. A homo ludens már csak egy halvány emlék és helyette egy cro-magnoni ősünk rázza a lándzsáját és eltorzult arccal üvölti az igazságát. Alekosz idejében tudtunk még nevetni egy nyilvánvalóan megrendezett viselkedésen és jó előre eltervezett taktikán. Akkor ez a szimpátia a görögöt a győzelemhez vezette. Tudjuk, hogy később a többség jelentősen csalódott benne és sokan érezték becsapva magukat, pusztán azért mert a jelleme koránt sem egyezett meg a műsorban látott olykor jópofának tűnő figuráéval. Akkor és most egy jelentős réteg valóságnak vélte, amit a dobozban látott, így elkerülhetetlenül veszteség érte, veszteség éri majd. Kiégve búcsúztathatja a pénzt, az illúziókat és emberi méltóságot.


Oké, ha valaki megérintette a szívünket és képes volt szerezni egy jó pillanatot, hát isten neki fakereszt, áldozzon rá, akinek futja, 330 forintot. De pusztán azért, mert az indulatainkat már máshol egyre nehezebben tudjuk levezetni, ne képzelt figurák, megjátszott karakterek ellen menjünk hadba kezünkben egy telefonnal és billentyűzettel.


Engedje meg a kedves Olvasó, hogy mint elrettentő példát, idelinkeljük VV Anikó nekedvalóbeli szereplését, amikor a magáról teljesen megfeledkezett „rajongó” kis híján összeverte.
 

VV Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban


Véget ért a álrendőr-hét és a tanulók számot adnak tudásukról. A háromtagú bizottság fogja elbírálni, ki legyen tiszteletbeli Columbo. Fecó jó szokása szerint nagyon igyekszik, de a nyelve nem akarja a jót. Csaba is bezavarodik kicsit, annak ellenére, hogy már évek óta hasonló dolgokról tanul. Kinga szintén nem erőlteti meg magát, így az egyetlen, aki örömet tud szerezni a marcona férfiaknak, az egyedül Vera.  A bizonyítványosztáskor kiderül, hogy a jelest azért mégis csak megkapták, kivéve egyvalakit. Őkirályi felsége Kinga borzadva veszi tudomásul, hogy neki egyedül hármast adtak. A szörnyű tragédia okozta feszültséget egy kellemes enyhülést hozó 10 perces hisztivel vezeti le. A hét nyertese Vera lett, aki jutalmul hazalátogathat a családjához. Persze senki nem szeretné, ha ott túlzottan jól érezné magát, ezért párhuzamosan Balázs gyorsan meg is hirdet egy nézői szavazást. Ugyan ki kísérje el a szalma lányt? A vicces kedvű szavazók persze rögtön izzítják is a gépeket és az adás végére meg is születik a végeredmény: a lovag Attila legyen. Nem mindennapi látogatás lesz, az már bizonyos.

Lezárandó a nyomasztó hetet, végletekig próbára teszik receptorainkat a szerkesztők. Meg kell választani a legszebb rendőri testet, ezért lányok- fiúk egyaránt szexi táncokkal kápráztatnak el minket. Ha valaki esetleg nem gerjedne a lányok produkcióira, akkor azért nézze meg a jelenetet, mert Attila és Csaba ritka pillanatainak lehetnek tanúi, amikor ikerpárként egyetértésben ropják táncukat és mutogatják kívánatos vonalaikat.

Szexi táncok a legszebb testű rendőr címért


Este a párbajozók választhatnak valakit, akivel együtt alszanak. Persze  olyat kellene, akihez érzelmileg közel állnak. Péter egyértelműen Esztert szeretné ágyba vinni. Kinga sem gondolkodik sokáig. Fecó talán reménykedik néhány pillanatig, hogy a sok órás hisztihallgatás meghozza gyümölcsét, de sajnos hamar kizárják a paradicsomból: Attila lesz a kiválasztott, aki persze igent mond, ezzel véglegesen megpecsételve Péter sorsát. Annyi értelme mindenképpen volt a döntésének, hogy végre olyan helyzetbe és közelségbe kerülhetett vágyai illékony tárgyához, mint még sohasem.

Kinga Attilával akar aludni



A párbaj előtt Kinga búcsúzik és arra az esetre, ha kiesne, megkéri a fiúkat, hogy csinálják ki a kedvéért a rivális nőstényeket. Azután rövid ölelkezés és balra el. Péter állítása szerint megszeretett mindenkit, de ez nem fogja befolyásolni abban, hogy ha visszatér, sorban kiejtse őket. A stúdióban baráti a hangulat és ez egészen a végéig így is marad.  Kinga a fontos célra való tekintettel most kibírja röpke félórán keresztül anyázás nélkül. Péter pedig, mint aki a vesztét érzi, egy jóllakott napközis módjára foglal helyet és kedélyesen elviccelődik mindenkivel.  Mi ekkor már tudjuk az állást: 58%-42%. Egyértelműen érezni lehet, hogy a veterán percei meg vannak számlálva. Balázs jópofán előhozza a sorozatos nőügyeit, a mini Casanova irul-pirul, de hát mit tegyen, ha ennyire kapós. Kinga sorozatos hisztijét is megcsodálhatjuk, aki ezekben a percekben SMS-t küld rá, annak azért belenéznénk a Rorschach-teszteredményébe.

Peti hihetetlen nőügyei, öt lánynál volt kisebb, nagyobb sikere

Kinga őrjöngés-zanzája, csak erős idegzetűeknek!

Gyors kapcsolás után a bentiek elmondják, kit várnak vissza. Attila a lényeg, aki végül Péter nevét mondja ki. Kinga arca a párbaj óta először elborul. Végezetül kiderült a végeredmény. Ahogy várható volt, Petit elsöpörte az a tömeg, amely okkal, vagy ok nélkül, de úgy érezte, hogy az eddigi játékával arcul köpte őket.

Kit várnak vissza a bentiek? Attila nehezen,de végül Péter nevét mondja


Kinga vidáman tér vissza a Villába, ahol Attila reakciója vászonra kívánkozik. Eszter zokog. Fecó üvölt.  A szőke lányt nem sikerült kiszavazni, folytatva ezzel a töretlen hagyományokat.  Péter búcsúzásképpen megkéri a bentieket, hogy ne felejtsék el, hogy díszletek között élnek és tartsák szem előtt, hogy csak egy játékot játszanak.

Péter legjobb pillanatai

Kinga visszatérése, Attila és a többiek reakciója

Ne haragudj Attila, hogy cserben hagytalak

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

Balázs a párbaj előtt beszédes kedvében volt és elmondott néhány olyan dolgot is, ami egyébként nem szokása.

Balázs a párbaj előtt elmond néhány érdekes kulisszatitkot



Még egy érdekesség: Tegnap óta számtalan orgánum átvette a videónkat, amiben jól látszik, hogy Vera leköpte Attilát az online adásban. Úgylátszik csak nekünk tűnt fel ezidáig.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

29 Tovább

Véres bunyó, vitatható végeredmény

 

 

Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

Az első mérkőzésen a két nagyarcú lány Eszter és Vera csapott össze. Mindketten erősen orroltak egymásra, ami megadta a tökéletes alaphangot a továbbiakhoz. Igazi amatőr bokszot láthattunk, védekezés és gondolkodás nélkül csaptak össze egyáltalán nem kímélve egymást. Mint két felhergelt és bedoppingolt japánkakas szinte pihenő nélkül osztották a pofonokat. Az edzések alatt nem értettük miért nem tanítják meg az edzők a hatékony ütéstechnikát a lányoknak, de most kiderült, hogy egyértelműen igazuk volt. Az amazonok csak azért nem verték bucira egymást, mert nagyrészt a levegőt püfölték egymás helyett. A meccs végére Eszter jobban elfáradt, több ütést kapott és Vera megérdemelten győzött.

Eszter vs. Vera

A második mérkőzés Seherezádé és Kinga között még harciasabb hangulatban zajlott. A két szilikonbabát szintén a csöppet sem jó viszony és a felgyülemlett indulat motiválhatta. Mint két cséphadaró, szemmel szinte követhetetlen módon estek egymásnak. Sehrin az első pillanattól fogva látszott, hogy legfeljebb egy nyugtató lövedékkel lehetne megállítani. Fantasztikus elánnal támadt, szünetekben mosolyogva kereste az ismerősöket. Kinga szegény bár keményen helytállt szokás szerint nehezebben tűrte a stresszt. Amikor kiderült, hogy ellenfele győzedelmeskedett el is tört nála a mécses.

Kinga vs. Seherezádé


A szünetben Balázs meginterjúvolta VV Évát, aki mintha már megint nem lett volna szomjas és egyáltalán nem tett lakatot a szájára.

VV Éva elmondja kemény véleményét Kingáról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- 18+videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét-18+videó


Ezután jöttek a férfiak. Attila és Peti a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem, alibi bokszot adtak elő. Most látszott csak, hogy Attila mekkora nagydarab ember. Szinte már túlzásnak is tűnt, ahogy három menetben a hatalmas erőfölényével élve módszeresen szétklopfolta a tehetetlen ellenfelét. Peti hősiesen küzdött, hogy talpon maradjon, de végig a kiütés szélén táncolt. Kétszer is rászámoltak és végül csak a gong mentette meg a csúfosabb végtől. Szédelegve távozott a ringből és később az este folyamán is panaszkodott még, hogy nem érzi teljesen jól magát.

 

Attila vs. Péter

Az est fénypontja mindenképpen az utolsó mérkőzés volt. nem lehetett biztosan tudni, hogy ki is az erősebb. Különféle találgatások láttak napvilágot mindkét versenyző esetleges előképzettségéről. Az előzőekhez hasonlóan itt is az első pillanattól kezdve iszonyatos ütemben kezdtek. Csaba eleinte képes volt ide-oda pattogva, olykor kifordulva eltáncolni az ütések elől. Ennek ellenére hatalmas pofonok csattantak mindkét oldalon. Az már az elején látható volt, hogy Gergő nagyon profin és kegyetlen nagyokat üt. Az óriási jobbhorgok azonban eleinte mind elszálltak a technikásan mozgó Csaba mellett. A második menetben azután már megjelentek az első vércseppek is, amit hamarosan félelmetes mennyiségű utánpótlás követett. Elképesztő energiát adott bele mindkét fél, aminek meg is lett az eredménye. Az arcokon megjelent az egyértelmű bizonyíték, hogy bizony a boksz az egy véres sport. Miló Viki bőszen biztatta tanítványát a szünetekben, ő a maga részéről láthatóan biztos volt a győzelemben. A másik sarokban a tanács egyértelmű volt. Nem szabad hagyni, hogy Csaba elugráljon az ütések elől és megvan a meccs. A harmadik menetben aztán tényleg ez történt, a fürge fiú már kezdett elfáradni és a kemény ütések egyre többször betaláltak. Gergő folyamatosan köpködte ki a foggumiját, ami miatt gyakran meg is kellett állítani a mérkőzést.

Utólag ezt azzal magyarázta, hogy nem kapott az orrán levegőt. Szerencséjére nem intették meg emiatt és így csak a leadott ütések alapján döntöttek a bírók. Az eredményhirdetés kicsit érdekes volt. Civil szemmel, mintha Csaba kicsit jobb lett volna. Persze ezt pontos ütésszámlálás nélkül elég nehéz megállapítani. Maga Gergő is ellenfele győzelmét várta.

Ez egy igazi férfimunka volt, gratulálok mindkettőjüknek. Nálam Csaba jobb volt, de mindenki szubjektívan pontoz.

A szakkommentátor Erdei Zsolt óvatos véleménye szerint ha nem is sokkal de Csaba volt a jobb. A bírók azonban másként látták és 2:1 arányban a Sittes becenevű Gergőt juttatták a védettséget jelentő kendőhöz és a győzelemhez.

Eredményhírdetés: Sokak csodálkozására Gergő nyeri meg a meccset

A helyszíni és a későbbi reakciók alapján nem mindenki volt elégedett a döntéssel. Csaba rajongói természetesen pártoskodást sejtenek a háttérben.

Ezen a szavazáson eléggé egyértelmű a nézők véleménye:

Igazságos volt Gergő győzelme Csaba ellen a bokszmeccsen?


Bárhogyan történt is rendkívül izgalmas estének voltunk tanúi, minden tisztelet a résztvevőknek, akiknek eszükbe sem jutott, hogy elblicceljék a harcot. Igazán emlékezetes összecsapásokat láttunk, amit még azoknak is érdemes megtekinteni, akik egyébként nem igazán hívei az ilyenfajta sportnak.

Csaba vs. Gergő: első menet

Csaba vs. Gergő: második menet

Csaba vs. Gergő: harmadik menet

A mérkőzések után folytatódott Csaba Canossa járása. Éppen csak, hogy kiliheghették magukat a játékosok máris meg kellet mondaniuk, kit küldenének a következő párbajra. A többség örömmel kapott azon a ritka alkalmon, hogy az állandó Aréna győztesnek ezúttal nem sikerült megszereznie a védettséget. Csaba öt jelet kapott, közöttük Gergőét is, aki vizes borogatással volt kénytelen arcát gyógyítgatni, mert annyira feldagadt az ütésektől. Attila a következő kedves kommentárral adta a jelét: Csaba menj haza és otthon edd tovább a fikádat!


Csaba lett a kiválasztott

A kiválasztott azt mondta nem lepődött meg a történteken és rezignált nyugalommal vette tudomásul, hogy ismételten párbajozni kényszerül. Szerdán majd választania kell, kit visz ki megmérettetésre. Mivel Eszterre tette a jelét eléggé egyértelműnek tűnik a leendő döntése. Bár nem sejti, de Péterrel rendkívül könnyű dolga lenne, mégis inkább valószínűbbnek tűnik, hogy az ügyvédnő lesz a következő kieső.

Végül a legjobb pillanatok a tegnap estéből:

 Best of Boksz Gála

A nap híre még, hogy előkerült VV Vera eddig titkos pornófilmje. A két ünnep között adják ki és DVD-n lehet majd megvásárolni. A szerkesztők mostantól kezdhetnek gondolkozni, hogy kizárják-e a szerződésszegő lányt. Az információk szerint Vera teljesen ingyen készítette el a casting videót, abban a reményben, hogy felkérést kap egy komolyabb filmhez. A lány egyébként letiltotta az anyagot mielőtt bement a Villába, így most eléggé kellemetlen meglepetésben lesz része, ha végül kijön majd.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

A filmet egyébként már meg is szereztük, itt megtekinthető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

 

Friss: cikkajánló

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

18 Tovább

Csaba nagy verekedésre készül

 

Eljött Annamari és Csaba ideje. Kis szerencsével ugyan, de nemrégen megnyerték a táncversenyt így most indulhatnak meglátogatni Annamari családját. Illetve utólag kiderül, hogy csak azt a részét, amelyik kíváncsi rá, ugyanis a találkozóra a szülei nem mentek el, csak a tesó, sógor, gyerekek várják őket. Az nem derül ki, hogy mennyit autóznak, mire odaérnek a földutas portára, de a miliőből ítélve nem a szomszédba mentek. Annamari örül a sok kisgyereknek, ölelés, puszi, egyebek.

A néző szíve kicsit elszorul a látottaktól, nem éppen ideális környezetbe érkeznek a látogatók. A vendéglátók a tőlük telhető legjobb módon fogadják őket, a gyerekek félénkek, de kedvesek. Csaba még gitározni is tanítja egyiküket. Annamari megkéri nővérét, aki meglepően hasonlít rá, hogy szerezzen neki egy férjet mire kijön a játékból. Elfogyasztják az ünnepi ebédet, jól esik végre egy kis házi koszt. A búcsú hamar eljön, a testvérek remélik, hogy legközelebb minél később fognak találkozni.

Annamari meglátogatja a családját

A vágóképen Kinga jó szokása szerint bömböl, mint a vadszamár, szegény ha tudná mennyire ronda amikor ezt csinálja, inkább egy párnahuzatot húzna a fejére, de hát nincs, aki felvilágosítsa. Így öleltem volna őket! – zokogja Fecónak. Itt természetesen a saját családjára gondol. Már ha nem hisztizte volna szét a táncversenyt és esetleg meg is nyeri azt. Ha jól belegondolunk komoly esély van rá, hogy valamelyik álságos szerkesztő azt ültette el a fejében, hogy a napi 2-3 órás siránkozás kiemelten népszerűvé teheti. Más logikus magyarázat nem létezik arra, hogy valaki egy szórakoztatónak szánt és nézői szimpátiát igénylő műsorban folyamatosan így viselkedjen.  

Fecó is kedvet kap a síráshoz

Levelet hoz a posta. Seherezádé és Veronika, mint a két legtutibb háziasszony (vicces nem?) megnyerték a CKM címlaplány fotózást. A két lány örömében visít, mint a vett malac. Attila a levél végére odabiggyeszt egy pikírt megjegyzést: A tökéletes eredmény érdekében holnapig le kell fogynotok 22 kilót! – de a tomboló örömöt semmi sem tudja elrontani.

Kinga ma már a második csodás lehetőségről marad le. Halálra vált arccal jelenti be, hogy neki is minden vágya az, hogy egy férfi magazin címlapján szerepeljen. Közben megérkeznek Annamariék, de a beszámolójukat elsodorja az izgalom. A lányok tombolnak. Csodálatos dolog, hogy végre megmutathatják pőre testüket a sok ezer éhes hím számára.

Még férfi szemmel is kiábrándító látni, hogy a bent tartózkodó huszonéves lányok az életük csúcspontjaként tekintettek egy eseményre, ahol fillérekért majdnem meztelenül fotózzák majd őket. De a lényeg, hogy a hölgyek vágya teljesült, az izgalmas fotózás néhány pillanatát már meg is tekinthetik az érdeklődők.

Seherezádét és Veronikát meztelenül fotózzák

Később Vera megpróbálkozik a nagy machinátor szerepével és Attilát a nyugiszobába invitálva információkat szeretne kiszedni a hüledező fiúból. Elsősorban Péter és Veronika kapcsolata érdekelné, de bármi jöhet, ami segítheti őt a játékban. A beidézett nem érti, ugyan miért kellene neki bármilyen titkot is megosztania Verával, főleg a barátjáról? De, hogy ne fulladjon totális kudarcba a beszélgetés egy kis információ morzsát azért lök a kiéhezett kérdezőnek. Te ebben a történetben egy alkalmatlankodó személy vagy.

A beszélgetés két alanya azután a konyhában nyúzza az idegeinket. Veronika még mindig nem érti, hogy Peti miként érthette félre az ő jelzéseit. Azért mert aligbugyiban dörgölőzött és együtt aludt barátjával az ő részéről ez csupán a szimpátia kifejezése volt. Péter mit is mondhatna erre? Egy hiábavaló kísérletet tesz arra, hogy vázolja az emberi, de főleg a férfi természetet az értetlenkedő lánynak. A fontos beszélgetés közben folyamatosan feltűnik Vera, fülei akkorák, hogy a NATO radarjai közepes fenyegetésként érzékelik. A vitatkozók kimennek az udvarra, de a kém két percen belül ott is megjelenik. Vissza a házba, ahol végül is megállapodnak abban, hogy szakítanak, mert zsákutcába jutott a kapcsolatuk.

Vera faggatózna, majd fülelne, Veronika sem érti most miiiii van

Ezután kiválasztás. Lilu menstruációs őrjöngéséről tegnap már megemlékeztünk, így a lényeg csak az most, hogy Vera megkapja a zöld kendőt. Veronikának rögtön baljós érzete támad. Biztos benne, hogy őt viszi majd párbajra a kiválasztott és szerinte mivel ő olyan kis szeleburdi a nézők haza is fogják küldeni. Péter igyekszik nyugtatni, a riportszobában pedig mindenki számára deklarálja, hogy mindent megtesz majd barátnője bennmaradásáért. Borítékolható, hogy a szakítás ellenére komoly szexuális tevékenységnek álcázott nézőbefolyásolási kísérleteknek leszünk majd szem és fültanúi.

Vera alig, hogy megkapta a jelet, el is fecsegi a többieknek, hogy tényleg Veronikát fogja párbajra hívni. Mint tudjuk ez abszolút tilos. Kinga igyekszik is menteni a menthetőt. De ettől függetlenül nem kis büntetés néz ki a magáról megfeledkezett hölgynek.


Vera elszólja magát, hiába mentenék a többiek

Újra levél érkezik. Egyáltalán nem meglepő módon Kinga káromkodott élő adásban, ezúttal Annamari sem tett lakatot a szájára. Nem is kellene ezen már fennakadni, a nézők talán már akkor tennének panaszt, ha egy jó kis ízes ba*dmegolást nem hallhatnának a szőkeség tolmácsolásában.

Az RTL viszont nem akarja a büntetés megkockáztatni, ezért a pénztárcájuk védelme érdekében ők szabják ki azt. Egy lepedő nagyságú kartonra kell aprócska betűkkel a lányoknak felvésniük az: élő adásban nem káromkodom – ígéretet. Persze nem egyszer. Kingáék elkövetkező két napjára biztosítva van a szórakozás és az ínhüvelygyulladás.

A postás ma szorgalmas, újabb levél érkezik.  A héten bokszedzések és összecsapások lesznek. A lakóknak el kell dönteniük hajlandóak-e szórakoztatási célzattal szétverni egymás fejét?

Saját magamat p*sálnám pofán, ha ebbe belemennék- berzenkedik Annamari, aki az erőszak minden formáját elutasítja. Na ezt pont őróla gondoltuk volna legkevésbé, de lehet csak nem szeretné, hogy jól megverjék. A többiek viszont egy emberként élnek a lehetőséggel.

A jelenet külön érdekessége, hogy megszólal Csaba. Természetesen ő is támogatja a közös pankrációt, annál is inkább, mert van odabent néhány arc, amit szívesen kiklopfolna.  


 Bokszhét, avagy Csaba begorombul


Itt szeretnénk törzsolvasóink figyelmébe ajánlani a szerkesztőség jövőbelátási képességeit. Ebben a cikkben pár napja már előre jeleztük micsoda elképesztő metamorfózison fog Csaba átesni. Arra már gondolni sem merünk, hogy a szerkesztők lenyúlták az ötletünket, de ha mégis így lenne, akkor minimálisan fél tucat jegyet igényelünk a Vera-Veronika és az Attila-Csaba összecsapásra.

Ja és a végére maradt a leggusztusosabb dolog. A nézői szavazás értelmében vajon kik fognak egy teljes hétig egy tányérból eszegetni? Bizony, Attila és Csaba. A kreatív ötlet nem akármilyen távlatokat nyit meg. Legközelebb az ellentétek feloldására a WC-t is közösen használhatnák, így ha a módszer a gyakorlatban is beválik, akkor, mint legújabb kori vívmányát a konfliktuskezelésnek, a való életben is meghonosíthatnánk.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

10 Tovább

Péter sírva fakadt, Attila lopott, Csaba eltűnt

 

 

A nap tornaórával kezdődött, de jó is az reggel, amikor alig pár órai alvás után kell mindenféle elmebeteg gyakorlatot végrehajtani. A szekrény ugrásba többeknek is beletörött a bicskája. Gergőnél Attila egy gyors összehasonlító analízist végzett, alfahím, avagy egy cirkuszi kecske hasonlatosságai - témakörben. Szegény srác megérezhette, hogy a gúnyt, mert később már a szekrényre sem mert felugrani. Annamari ugyan hipp-hopp felpattant, de lefelé már orral előre érkezett. A plasztikai sebészek csak azért estek el egy jó zsíros megrendeléstől, mert a tornatanár előrelátóan egy különösen hosszú szivacsot helyezett le, így csak a lány önérzete és nem az arcberendezése szenvedett csorbát.


Annamari bemutatja a tripla leszúrt rittbergert


Zsámoly, még leírni is fárasztó!- jegyzi meg Péter, aki felmentette magát tornából, ez nem is baj, mert így legalább a levágott ujjú Attilának volt társasága. Ha előre tudom, az egész karomat levágom! – borzadt össze a megerőltető tornagyakorlatok láttán a sebesült.

Nyelvtan órán ismét az övé a főszerep, mivel továbbra is erősen nehezményezi, hogy a tanár megtagadta tőle az elmúlt alkalommal a szerinte jól megérdemelt ötösét. A bosszantás érdekében még azt is felvállalta, hogy Verának udvaroljon. Ténykedése eredménye egy szaktanári figyelmeztető lett.

Matek órán Fecó végre megmutathatta volna, milyen gyorsan tud számolni egy vendéglátós üzletvezető. Mert ugye ott nagyon fontos a precizitás. Mi lenne, ha egy tízezres helyett, húszasból adnék vissza? – kesergett aztán, mert már ott elbukott alehandró-abakusz, hogy nem tudott arra a kérdésre válaszolni - mi is az a deciméter?

Attila eközben, hogy hasznosan teljen az idő a tanár aláírását kezdte gyakorolni, hátha jó lesz az még a későbbiekben. A neki megszavazott szamárfülek függvényében valóban jól jöhet a frissen szerzett tudása, ha legalább egy jó jegyet szeretne magának az év végén.

Az iskolai büfék működésében apró zavarok támadtak. Ez annak is köszönhető, hogy amíg a többiek homlokuk verítékével áldoztak az egészség oltárán, a tornából felmentett Attila betört a raktárba és telepakolta a zsebeit. A megszerzett javakat azután féláron értékesítette a hátsó szobában. A feketéző egyelőre még nem bukott le, de reméljük, hogy lesz majd végre valaki, aki megállítja a züllésnek és a pofátlanságnak eme eklatáns képviselőjét.

Érdekes eseménye volt a napnak, amikor a többség megvitatta kit is kellene kiszavazni a játékból. Eszter most először nyugodtan nézhetett az esemény elébe. Rögtön meg is mutatta, hogy tud ő ugyanolyan lenni, mint Attila vagy Péter.

Kit kellene kiszavazni? Már Eszter is szervezkedik


Félévi záráshoz érkezett az iskola. Ugye milyen gyorsan múlik az idő? A különleges quantum eseményt persze egy jó kis partival kellett megünnepelni. Előtte a tanári kar jutalmazta a kiemelkedő teljesítményeket. Seherezádé is kapott oklevelet, meglepő módon nem az idegeket karcoló röhögéséről emlékeztek meg, hanem szorgalmáért díjazták. Gergő lett a legjobb magatartású nebuló, hogy ez mennyire dicséret egy ilyen típusú műsorban, azt majd a nézők eldöntik. Lilu szerint Csaba meglehetősen rosszul viselte, hogy ezúttal nem sikerült megnyernie valamilyen versenyt. Ez végül is teljesen érthető, hiszen mint tudjuk a jót könnyű megszokni, de annál nehezebb elfeledni. A Seherezádé-Gergő duó egy dalt is előadott a tanári karnak. A lány hangja sajnos mit sem javult a múltkori produkciója óta, így az elkínzott pedagógus gárda azonnal vissza is sírta azokat az időket, amikor a szőkeség még csak nevetésével rombolta a hallásukat.


Sherezádé megint énekel, elő a füldugókkal

Már itt a félév, beindul a buli

Ezután jöhetett a szokásos ereszd el a hajam. Az est díszvendége Szandi volt. Még véletlenül sem Szandika, akinek egyéb elfoglaltsága van, hanem az énekesnő, akinek a dallamvilága lassan egyre közelebb kerül az egykor alfahímnek titulált Gergőhöz. Egy kis tinci-tánci és dalolászás után a lakók újra a pohár fenekére néztek. Veronika az elfogyasztott italokkal arányosan egyre féltékenyebb lett Verára. Felháborodva látta, hogy a némber mióta ő dobta Petit, ismételten igyekszik becserkészni egykori szerelmét, az pedig mintha nem tiltakozna eléggé. Amikor már szomja teljesen elmúlt átszakadtak a gátak, megrohanta Pétert és lekapta a tíz körméről a viselkedése miatt.   

Féltékenység, sírás, békülés és még Szandi is megjön

Attila rögtön felismerte a remek lehetőséget. A mélyponton kell egy kapcsolatot megtisztítani a rárakódott sérelmektől. A tiltakozásra már képtelen feleket egymás elé állította és szájukba adva a szavakat, kölcsönös vallomásra kényszerítette őket. A bizarr hármas aztán bevallotta egymásnak, hogy valami igenis pezseg ott a mélyben. Az érzelem és a véralkohol szint annyira elszabadult, hogy nem sokkal később Peti sírva fakadt a meghatottságtól, ami Veronika számára tökéletes bizonyítékát adta, hogy Cristofel után megtalálta a második legmegbízhatóbb és legszeretetreméltóbb embert a világon. De legalábbis a Villában. A megbeszélés eredménye az lett, hogy Vera ismételten megnyúlt fejjel vehette tudomásul, hogy ezek már megint egy ágyban fognak aludni. Módosította is előre jelzését, egy hónapról egy hétre. Szerinte ennyi idő alatt vágja majd gerincre Veronikát Peti. A becslés megközelítőleg pontosnak mondható, magunk is kb. ennyire becsüljük a coitusig hátralévő időt.

A Csaba rajongóktól utólag is elnézést kérünk, de a tegnapi adásban nem találtuk.

 

 

Zárszóként és a feszültség levezetésére két kisfilm következik. A jelenetekben a lakók egy pillanatra elfeledik, hogy milliónyi szempár tapad rájuk, ez némi vágói segédlettel a meztelenségnek és a bambaságnak egy olyan egyvelegét tárja elénk, amilyet talán a majomketrecben láthatunk a déli melegben, banánosztás után. Jó szórakozást!

A meztelen valóság

A meztelen valóság 2

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm



Cikkajánló:

Az egyik anyós ráizgult Alekoszra (szaftos képekkel)

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős



9 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek