Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem jutott be az elmebeteg a villába

 

Soha nem vártam még ennyire a beszavazó show kezdetét, mint most. Akkora megkönnyebbülés volt átkapcsolni a TV-t a másik csatornáról, mint leszállni a forró sparheltről. A beszavazó show kezdésig néztem az ÖsszeEsküvők első adását. Ah, Lilu, de jó hogy látlak, neked sem örült így még senki mint én. Végre rendesen fel vagy öltözve de most azt sem bánnám ha krumpliszsák lenne rajtad.

Elsőként Tibor érkezik a stúdióba, aki az előző széria Laci klónja és elődjéhez hasonló nagy arccal dübörög be a stúdióba.

Attila szépen szelíden beslattyogott, szinte észre sem vettem.

Majd jön Kukker, aki mint egy pszichiátriáról szökött Pinokkió vonult be a porondra, kivágott szatén pizsamájában.

 

Látva a bemutatkozót és a bevonulást egy havi sörömbe fogadtam volna a félbolond Kukker győzelmében. De amikor Lilu megmutatja az állást csalódottan veszem tudomásul, hogy a tökéletesen jellegtelen Attila döntően vezet. Tartok tőle, hogy a család baromi nagy telefonszámlát fog kapni a következő hónapban.

De azért nézzük a bemutatkozókat:

 

 

Tibor kezdi, akinek valaki azt mondhatta, hogy Laci nyerte meg az előző játékot. Mert úgy hozza a figurát, hogy ha húsz kilóval kövérebb lenne össze is téveszteném őket. A beszavazót azzal szeretné megnyerni, hogy a kisszobában a saját fiát alázza és fekvőtámaszoztatja. Egyébként ő katona.

Részemről Tibikém mehetsz is már hazafelé.

 

 

 

Búcsúzóul nem tagadja, hogy tényleg hasonlít távolról Lacira, de az baromi gyenge volt hozzá képest és majd ő megmutatja. Attila szerint két társa kapuzárási pánikban szenved. A pizsamába és katonai gyakorlóba öltözöttek bősz tiltakozásba fognak.

Attila következik, aki az egész életét otthon tölti a munkája miatt, aminek kapcsán remekül ki tudja élni skizofrén énjét. Szerepeket talál ki magának és aszerint éli a mindennapjait. Néha kémnek vagy ügynöknek képzeli magát. Bevonulása előtt csak a kutyájától búcsúzott el, mert nincsen barátja. Bazz… na vajon miért nem?

Kukker viszont imád buzoid felszerelésben flangálni a plázákban. Ha egy fűszál kilóg a vágás után a rengetegből, akkor kisollóval esik neki. Meglepő módon két fia és felesége is van. Ők állítólag rendkívül örülnének, ha egy kis időre megszabadulhatnának tőle. Ezen aztán tényleg nincs mit csodálkozni. Mindig is imádta ha bolondnak tartották. Hát legyen meg a te akaratod. Szerintem tényleg tökhülye vagy.

A kortes beszédben Tibor ráhúzott még egy adagot, tényleg zakkant ez a fazon is.

Attila nem ígér, mert aki ígér az nem teljesít.

Kukker támogatást kér a nézőktől, hogy tovább mehessen az útján csilli-villi rucijában.

 

Tibor bemutatkozása -videó

Attila bemutatkozása -videó

Kukker bemutatkozása - videó

 

Ez egy jó beszavazó volt. Reméljük innen csak javulni fog a műsor. Lili egy kis hatásszünet után kihirdeti a győztest. Ismételten megmaradt az eredeti eredmény. A két őrült fazon mellett a teljesen normálisnak tűnő Attila vitte el a pálmát. A hoppon maradtak arcára van írva, hogy nem értik mit zabáltak a nézők a fickón.

A műsor végén igazán érdekes dolog történt. Lilu a nyertest szerette volna faggatni erről-arról. Azonban Attila elsírta magát. Meglepően emberi lesz hírtelen és most már örülök, hogy ő került be a két bolond figura helyett.

 

Attila nyer és elsírja magát - videó

 

Na most kapcsolok vissza az ÖsszeEsküvőkre, amit azóta is húznak nyúznak. Ne feledjük, holnap igazi ismerősök lesznek a beszavazóban, Alekoszunk exei. Majd a szavazás után indul az első garnitúra befelé a villába. Hétvégén már balhé is lesz…

 

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 Hajdú komolyan berágott Damura

 

 

2 Tovább

Már most visszasírjuk Szandikát. Seherezádé az új villalakó

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

VV Seherezádé (a képen balra). Egy újabb fantasztikus elnevezéssel gazdagodott szókincsünk. Hogy a három rossz közül a legrosszabb lehetőség jött-e be, amikor a mesés nevű szőkeség jutott be a villába még nem egyértelmű. Szinte mindegy is volt ki győz majd, mert a színvonal ezen az estén egységesnek volt nevezhető. Tegnap a képernyő előtt ülőkre máris erős nosztalgia felhő ereszkedett. Ha ez így folytatódik tovább, akkor egy ország sírja majd vissza Szandikát.

A szenvedélyes nők kategória helyett számtalan más elnevezés kívánkozott ki a néző szájából az este folyamán. Bár a játékosok mindent megtettek, hogy hozzák a figurát, de mint tudjuk az árnyékát senki sem képes átlépni. A győztes persze tökéletesen teljesíti a nívót, amit elvártak tőle, de sajnos a léc annyira lentre került, hogy ezzel nem mondtunk semmi eget rengetőt.  

 

Seherezádé bemutatkozása

 

 

A három aspiráns a szavazás során egyetértett abban, hogy életük nagy lehetősége előtt állnak. Mindannyian a médiában szeretnének „dolgozni”, imádják a csillogást és a könnyű életet. És ehhez a legkönnyebben megmászható ugródeszkának jelen pillanatban a VV5 látszik. A kisfilmek közben, előtt és alatt a lányok igazán Szen-ve-dé-lye-sen  viselkedtek. Osztották egymást, sikongattak, sírtak-ríttak. Sajnos kb. annyira hitelesen mintha Gór Nagy Mária színészképzőjének vizsgaelőadását hallottuk volna.

 

Seherezádé nyert, lássuk hogyan vezeti le a feszültséget

 

Seherezádé, ha lett volna műnő kategória könnyed eleganciával jut tovább, de a feladatot így is teljesítette, ezért az elkövetkező hónapokban módunk lesz megismerni és vélhetőleg sokat borzongani is.

A hölgy első mondata a szavazás után ez volt: Remélem a stylistom megfelelő ruhát talál nekem a beköltözéshez.

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 

Botrány az Aranyparton

Börtönből szabadult az első beszavazott

VV Laci elbukta mindenét, albérletbe kényszerül

 

 

5 Tovább

Online közvetítés

Valóvilág 5 élő online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek