Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiesett a szűz és a szörnyeteg

 

 

 

Szegényebbek lettünk egy illúzióval. Többek egy tapasztalattal. Mégsem lehet a nézőket teljesen hülyének nézni. Szűz Bandikát és a minden pasit lehúzó Melindát kipenderítették a játékból. Sok mindent elbír a képernyő, a műsor pedig annál is többet, de szerencsére a szavazók, a közvélekedéssel ellentétben mégsem teljesen megvezethetők.

Melinda fő taktikai csapásiránya az volt, hogy kéjes örömmel ecsetelte a többieknek és vélt rajongóinak, milyen ügyesen csapja be a férfiakat, hogyan él meg első osztályúan mások pénzéből. Nehéz volt ezt összeegyeztetni azzal, hogy máskülönben baromi ronda volt. De ettől függetlenül mi elhittük neki. Szerencsére a szavazók is úgy gondolták, hogy küldjenek rá sms-t az eddig lehúzott palimadarak, ha ez a gyengéjük. Úgy látszik azonban azok mégsem voltak annyian, hogy a soft-prostituáltat tovább juttassák.

Azután Bandinak sem sikerült valamiért megélnie a nevetségesen nézek ki, de még nagyon szerencsétlen is vagyok sztoriból. Annyira nyomi volt a srác, hogy inkább kínos érzéseket keltett a nézőkben, mint sem bármilyen szimpátiát. Jobban emlékeztetett egy külvárosi szatírra, mint egy szánni való magányos srácra. A VV szüzet villámcsapásként érte a döntés, hogy távoznia kell.  Rögtön sírva is fakadt, temetve a reményt, hogy még egyszer tapintható közelségébe keveredhet Dyának, vagy bármely másik lánynak. Amikor megtudta sorsát nem is nagyon akart kimenni, Lilunak többször is fel kellett szólítania a távozásra, mire hajlandó volt megindulni kifelé.

 

 

Kemény 10 napig volt odabent. Ezalatt a rövid idő alatt azért nem kevés dolgot tett le az asztalra. Összetapizta a playmatet, perverzkedett Veronikával és Verával a zuhany alatt és részt vett a buták kétszemélyes szövetségében is. Most ha szerencséje van, akkor a minimális hírneve révén megváltozik majd a lányok hozzáállása és talál egy jelentkezőt annak a bizonyos szüzességnek az elvételére.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól

Vera és Bandi rúdja

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Melinda igyekezett méltóságteljesen tudomásul venni a tényt, hogy nem jött be a celebélet és, hogy tovább kell majd folytatni a megélhetési pasizást. Kinga sírva búcsúztatta, ami a tegnapi csókolózásuk függvényében nagyon is érthető, hiszen ő aztán mindent megtett a lány népszerűsítéséért.

 

 Melinda és Kinga csókolózik

A VV Szüze sír és nem akar kimenni a Villából

Melindának folytatnia kell a pasizást

 

Melinda első kinti interjúja: "Bánom, hogy nem játszottm másként."

Bandi első interjúja: "Nagyon csalódott vagyok, remélem kapok nőt idekint."


 
A szimpátiaszavazás győztese egyébként Fecó lett, második helyezést ért el Dya, harmadik Gergő lett. A további sorrend: Attila, Péter, Kinga, Veronika, Cristofel, Annamária, Seherezádé, Melinda, Bandi. Tehát nagyon érdekes, hogy annak ellenére, hogy a levegőben lóg Gergő és Seherezádé románca, kevésen múlt, hogy a lányt haza nem küldték.

A megüresedett helyekre azonnal jött is két másik játékos. Ekkora hátrányból egyébként már igazán komoly fegyverténynek számítana, ha pár hétnél tovább bennmaradnának.

Az egyikük beköltözése ürügyén ismételten érdekes kérdések merülnek fel a ValóVilág és az emelt díjas szavazás kapcsán.

Eszter, aki elméletben sikeres ügyvéd és saját irodája van, kísértetiesen hasonlít VV4 Lacira, aki egy komoly vállalkozást adott fel, hogy azóta folyamatosan hülyét csináljon magából. De ez persze mindenkinek a magánügye. Ami inkább a nézőkre tartozik az az, hogy a lányért nem más kampányolt a Facebookon a szavazatokért, mint az RTL-es Ördög Nóra, akinél önbizalom tréningen járt az új Villalakó.

„Eszter élete most olyan szakaszba érkezett, amikor rettentően igényli a pozítív visszajelzéseket. Tőlünk csak megerősítést kapott, hisz minden megvan benne, amire egy igazi nőnek szüksége van. Büszke vagyok rá. A személyisége átsüt a képernyőn, és én támogatom, hogy egy ilyen lány is bekerüljön a villába. Eszter érdekes egyéniség, na és kulturált is, amihez biztosan hozzájárul, hogy diplomata szülők gyermekeként igyekezett az elvárásoknak megfelelni, több nyelven beszél, és saját ügyvédi irodája van. Már kamaszévei is a tanulásról szóltak, most viszont szeretné egy kicsit kitombolni magát.”  

Oké, csak hát azért felvetődik a kérdés, ugyan mennyire volt ilyen kampány mellett esélye a másik kettő jelentkezőnek és így mennyire etikus eltenni a rájuk küldött sms- szavazatokból érkezett pénzt? 

 

A tuti nyertes Eszter bemutatkozása

 

A másik ágon Shadi jutott be, aki nagyon szeretne egy korsó sört Attila fejére önteni, több ezer nő üzeneteként. Meglátjuk odabent is ekkora lesz-e az arca, vagy csak a füst volt nagy, mert lángot nem sokat nézünk ki a fiúból.

 

Shadi, a kemény legény bemutatkozása

 Nem túlzottan örültek az új Villalakóknak a többiek

 

 

Cristofel tovább folytatja a nyomulást Veronikára, aki óráról-órára többet enged meg az állítólag utálatos srácnak.

 

 Cristofel imád nyögni és Veronika is

Veronika végül megadja magát Cristofelnek

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

 

A nap „érdekes” híre még hogy Annamari kinti testvérének gyermekeit verik az iskolában a társai, mert híres rokonuk állítólag annyira antipatikus az osztálytársaknak. A tanárok és az igazgató valamiért tehetetlenek a jelenséggel szemben, ezért az anyuka már az elköltözés fontolgatja. Nehéz erre bármit is mondani. Biztosan lesz még folytatása a dolognak.

 

A halál angyala zuhanyozik

 Annamari fél, hogy elveszíti Pétert

 

 

 Cikkajánló: Leszbicsók és leszaggatott fürdőruha

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

1 Tovább

Elkészült a Villa szexnaptára

 

 

Attila fotósként vett részt az izgalmakban, mert korábban fotóstúdiója volt és ezzel predesztinálva érezte magát, hogy ő legyen a nagy vetkőzés koordinátora. Némelyek kaptak az alkalmon, hogy elkápráztassák a nézőket vélt vagy valós testi adottságaikkal. Szokás szerint Cristofel volt az, aki a legnagyobb arccal járt kelt az előkészületek alatt. Sőt nem volt szégyellős és mindenki előtt tolta le az alsóját a hálóban, vígan meglengetve himbi-limbijét. A tényleg alpári viselkedésért meg is kapta a magáét.

 

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

 

Volt, aki síruhában képzelte el az erotikus képeket,  de a többség nem rejtette el testi adottságait. Cristofel persze tökéletes alanynak gondolta magát az ilyen munkához, hiszen véleménye szerint minden megvan benne a szexis nézéstől kezdve az imádnivaló testig. Ami biztos az a biztos alapon azért nyomott néhány fekvőtámaszt is, had dudorodjanak még jobban azok az izmok. Párja Dya lett, aki természetesen még csak nem is ér a közelébe. Ezért a képeket feljavítandó nem ártana egy kis mellnyalás és popsi fogás. Már az ő részéről természetesen.

 

Mutasd a popsid Dya!

 

 

Fecó úgy gondolta, hogy ha megjelenésben nem is tud versenyre kelni narcisztikus lakótársával akkor  viccesre veszi a figurát és nőnek öltözött. Bikini-felsőt, magas-sarkút húzott, majd alaposan kirúzsozta a száját és egy óriási nagy kalapot csapott a fejébe.

Bandika a szűzfiú Veronikát kapta párnak, akinek mellei közé behajolni az utóbbi tíz év non plus ultrája volt számára.

 

Veronika: Kifittyednek a melleim

 

A képek elkészültek, nemsokára bárki megcsodálhatja őket. Jövőre lekerülnek a műhelyek falairól a Pamela Anderson naptárak és helyettük szűz Bandika Fecó és Cristofel fogadja majd a megfáradt melósokat.

 

Így készült az erotikus naptár

 

Este megtudta a csapat, hogy egy hét múlva ketten repülni fognak. Tökéletes kétségbeesés. Seherezádé Dya nyakában eregeti krokodil könnyeit.

„De hát mi lesz ha olyan esik ki, akit én nagyon szeretek? Azt nem bírnám ki!”

Az fel sem merült benne, hogy esetleg ő lesz az, akit máris meguntak a nézők.  Cristofel feje egy tanulmány volt a bejelentéskor. Látszott, hogy nagyon érzi a vesztét. Most az egyszer valóban jók az érzései, mert komoly esélye van a távozásra.

 

 

Attila szerint érdemes lenne néhány vérbő ágyjelenettel elkápráztatni a nézőket, ez esetben biztos a bent maradás.Fel is ajánlotta Kingának, hogy azon nyomban essenek is túl a dolgon. Sajnos a szőke lány nem vette elég komolyan a veszélyes határidőt és elutasította az önfeláldozó hímet. Ő azonban nem keseredett el, hanem azonnal ott termett Veronikánál és a takaró alatt máris neki látott az aktus imitálásának. Gergő sem akart kimaradni a tuti buliból, így ő meg Attilát kapta el hátulról. Hogy teljes legyen a gruppen Fecó is beállt a sorba.

 

Szex a bentmaradásért

 

Annamari és Vera a teljes nap folyamán marta egymást. Mindketten sanszosak a jövő heti kiesésre, de ha mégis megmenekülnének, jó esélyünk lehet látni az első női hajtépő bajnokság élő közvetítését. A szándék és a hajlam erősen megvan mindkettőjükben.   

 

Vera és Annamari marja egymást

 

 

Cikkajánló: Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

A Villa szüze stílust vált

 

 

Megtelt a ház, az utolsó lakó is megérkezett, most már teljes erővel indulhat a helyezkedés. A szó átvitt és valódi értelmében is szükség van erre, mert a szavazás értelmében újra fel kellett osztani a hálóhelyeket. Csabát találták a leghelyesebb fiúnak a nézők a tegnapi beszavazón, így neve mostantól a keresztségben VV Csaba lesz. A kategória szűkös keretein belül szerencsésen alakult a választás, sikerült ezúttal a normálisabb játékost választani. Állítása szerint a legőrültebb dolog, amit eddigi életében tett: gördeszkával fék nélkül Normafától a Déli-pályaudvarig gurult éjjel az Istenhegyi úti forgalomban. Legrosszabb álma, hogy egy égő házból menekül, majd megfullad a tűzoltók vízágyúitól. Ez mondjuk tényleg egy reális és komoly veszély.

 

A fantasztikus testű Csaba bemutatkozása

 

Cristofel a nap folyamán úgy döntött, hogy VV perverz Bandi külseje elfogadhatatlan. Ezért ha tényleg arra hajt, hogy Dyát vagy bárki mást az ágyba cipelje, akkor egy radikális stílusváltásra lesz szüksége. A kubai fiú ideiglenesen tanítványává fogadta a szűz fiút, és igyekezett átadni átfogó tudását és életfelfogását. Talán más korban egy mentor olyan ostobaságokkal terhelte volna az ifjú padawan fejét, mint filozófia, művészetek, esetleg Shakespeare szonettjeinek rövid áttekintése. Ebben a szerencsés esetben viszont mind a tanár tudása, mind a tanítvány igénye kimerült a hajzselézés technikájában és a szűk pólók előnyének megismerésében.

 

 

Az átváltozás gyors volt és ütős. Szemüveg le hajzselé föl. Sietős átöltözés és máris kész szívtipró Bandi. A lányok szája tátva is maradt a csodálkozástól. Azt azonban kijelentették, hogy a szűzfiúval összefüggésben másra továbbra sem kívánják használni.

 

Cristofel megpróbálja feljavítani Perverz Bandit

 

 

Volt még össznépi kényeztetés. A fiúk egyenként választottak egy lányt maguknak, akinek egy kis masszázzsal vagy egyébbel kedveskednek majd. Szerencsétlen Attila húzta a rövidebbet, így utolsó lett a sorban, aki választhatott ezért sajnos neki már csak a selejt jutott. Amikor tudatosult benne, hogy Annamari testét kellene fél óráig masszíroznia tökéletes sokkot kapott. Először a többi fiút vonta felelősségre, hogy miért hagyták meg neki a rémet. Azután a lánnyal csapott össze, kölcsönösen biztosítva egymást utálatukról. De feladat az feladat, büntetést senki sem szeretne. Ezért kis idő elteltével már szorgalmasan kente a krémet utálata tárgyának hátsó felére.

 

Attila kénytelen megmaszírozni a Halál angyalát

 

Melinda a mosókonyhában meglepetésszerűen szerelmet vallott Fecónak, aki vasalás közben majdnem lenyelte a zsinórt a meglepetéstől. Később osztott szorzott, végül még baráti segítséget is kért ahhoz, hogy megállapítsák a vallomás kamu voltát. Aztán ki is derült, hogy Melinda csupán fogadásból szórakozott a dumagéppel.

 

Melinda szerelmet vallot Fecónak

 

Vera az új lakó hamar megtalálta a helyét. Van is bent egy titkos imádottja, akinek szívesen odaadná magát, de a mázlista kilétét egyelőre homály fedi. A többség szerint ez csak Gergő lehet. Cristofel természetesen inkább önmagára voksolt.

Titkos információnk szerint ma komoly fordulat történik a játékban, ami a szerkesztők szerint nagyban befolyásolja majd a ValóVilág további menetét.  

 

 

Cikkajánló: Osztás és szexhiány az Aranyparton

 

Videó ajánló:

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

 

3 Tovább

Perverz erotikus masszázs a nézettségért

 

Tegnap már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy  Cristofel szellemi nívója alulról súrolja a Titanicot. Egy feladat során botrányos újságcikket kellett volna írniuk egymásról. Egyelőre csak kitaláltakat. A kubai észkirály már az elején félreértette a feladatot és elkezdte oltani Veronikát. Mindent bele, ami a csövön kifért.  

 

-          Kiderült, hogy Veronika nem is olyan szép élőben, mint élőben. (röhögés)

-          Teste akár egy kacsáé, kis mell nagy láb.

-          Nem szép és nincs esze, ha meglátják egy malacra emlékeztet.


Az alany persze kiborult hallva a sok gyalázatot. Így aztán, amikor a cikk alkotó rájött, hogy írásának következménye lesz, egyszerűen úgy tett mintha nem is ő írta volna azt. Csakhogy azt kihagyta a számításból, hogy amikor a többiek sorban felvállalják művüket bizony baj lesz majd.Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy tovább már nem titkolhatja el kilétét, a következő magyarázattal szeretett volna kihátrálni a felelősség alól:

„Én azt hittem kritikát kellett írni, én azt is írtam, de nem ezt gondolom.”  Bizonyítékot is szolgáltatott állítása alátámasztására. „Nem gondoltam komolyan, tök gyorsan megírtam.”- hatalmas röhögés. Veronika szerint kritikusa buta mint a segg és ezzel el is vágta nála magát. A két agytröszt csatározása félelmetes volt.

 

Veronika tested akár egy kacsáé!

 

A játék további folyamánya az volt, hogy az egymást nyíltan utáló Kinga és Melinda alaposan összezördült. Kinga már jól megedződött a halál angyalával folytatott vitákban, ezért alaposan fölbe döngölte a levegőért kapkodó lányt, aki tehetetlenül elsírta magát. Attila szerint érdemes vigyázni, mert ez nem fog annyiban maradni, ilyenkor ő is megvárja a visszavágás lehetőségét és törleszt, ahogy csak tud.

Este új lakó érkezett a falak közé. Bandi a szűzfiú, aki bevallottan odabent szeretne megszabadulni, mára már nyűggé vált erényétől. A célra Dyát, az egykori playmatet szemelte ki magának. A srác egyelőre tökéletesen játssza a hülyét, ráadásul a külseje is abszolút meg van hozzá. Tegnap már nagy vonalakban említettem, de kár lenne kihagyni a nap fő eseményét. VV Bandi a perverz szűzfiú már az első 10 percben rányomult Dyára. Ráadásul olyan hálót font köréje, hogy a gyanútlan lány már csak akkor kapott észbe, amikor a kis perverz a lábai között turkált.

Több okból is furcsa volt a történet. Először is nehéz megérteni, hogy egy ilyen lány miért heherészik és tűri el, hogy masszázs ürügyén egy kiéhezett szatír külsejű fickó fél óráig tapogassa a melleit és próbálja meg lehúzni a bugyiját? Úgy gondolta, hogy szerződésbeli kötelessége, hogy részt vegyen a műsorban, mert ettől függenek a másnapi címlapok?

Ja erre nem is gondolnánk elsőre igaz? De aki látta a tegnapi Blikk cikkét az érdekes dolgot vehet észre a harsogó címek alatt. Ugyanis egyértelműen látszik, hogy a történteket megörökítő fotókat nem a TV műsorból vágták be, hanem a késői időpontra odarendelt fotós készítette a kameraállásból. Jól látszik az ablakkeret, amit elfelejtettek kiretusálni.

Innentől kezdve egyértelmű mennyire megrendezett volt a történet és mennyire le voltak osztva a lapok. Más magyarázat nem is nagyon létezhet az esetre.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A szűz fiú tapizza a playmatet - eredeti képek

A Blikk fotói a masszázsról

 

Bandika számára ezzel még nem ért véget a nap. Nem elég, hogy élete csúcspontjaként több időt tölthetett női társaságban, mint életében összesen, a nézői szavazatok alapján ki is választhatott valakit, akivel együtt zuhanyozhatott. Amíg sikerült átgondolnia kit is válasszon megközelítőleg fél liter nyálat folyatott a padlóra. Végül Veronika lett a „szerencsés” nyertes, aki nem is sejtette mi vár rá perceken belül.

A lány ugyanis úgy gondolta, hogy a fürdés így ismeretlenek és ellenkező neműek között csak is fürdőruhában lehetséges. Ő így is végezte a tisztálkodást. Ellentétben VV perverz Bandival, aki elképesztően szőrös hátsófelét a kamerának fordítva meztelenül riogatta a nézőket.

Na most ha mi a hátsóját láttuk akkor tippeljünk mi maradt Veronikának? A kacsacsőrök elképedten nyíltak csodálkozásra. Odakint óriási röhögés amikor értesülnek a dologról. A fiúk egyenként mennek be a zuhanyzóba, hogy lássák ezt a marhát, aki már első nap túltesz Alekoszon.

Veronika mindenestre, ha már ott volt előtte a szerszám nem tudta megállni, hogy kicsit oda ne szúrjon a perverznek. "Neked egyébként még nőni fog?"–kérdezte, utalva annak szerinte nevetségesen kicsi mivoltára. Bandika hebegése a videón megtekinthető.

 

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Az összefoglaló után jön a beszavazó és az új nyertes Vera személyében, akiről egyelőre csak azt lehet elmondani, hogy nincs mit elmondani róla. De vetélytársnője, aki végül alulmaradt a küzdelemben jól meghatározta a lány karakterét. Szerinte Vera pontosan úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő.

 

Vera a tizenharmadik Villalakó

 

Az újonc semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes pasit azonban még nem talált. Határozottan kinézett már valakit odabent, akinek bármikor hajlandó átadni szívének kulcsait. Ugyan ki a fene lehet az? Ezen gyötrődtem elalvás előtt….

 

 

Videó ajánló:

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 


1 Tovább

Meztelen fogócska és disznóvakargatás

 

 

 

A történések lassan kezdenek szürrealizmusba hajlani.

Kezdjük ott, hogy a békésen alvó Attilát kinézték maguknak a lányok. Kinga és Veronika  partizán kúszásban közelítették meg a mit sem sejtő szendergőt és rövid idő alatt majdnem teljesen kilakkozták a lábkörmeit. Tulajdonképpen már ez a látvány is elég lett volna ahhoz, hogy egy koreai művészfilmben érezzük magunkat – csakhogy a folytatásban a delikvens magához tért, és amikor ráébredt, hogy mit tettek vele, iszonyatos tervet eszelt ki a visszavágásra.

Megjelölte Dyát, mint szerinte a csoport leggyengébb láncszemét, akitől megtudhatja, ki tervelte ki, hogy hülyét csináljanak belőle. Na de hogy lehet egy nőt szóra bírni, ha az nem kívánja kifecsegni a titkát? Attila tudni vélte a megoldást.  Na most levetem az alsónadrágomat! – villogtatta szemeit a sikoltozó lányra. „Egy nevet szeretnék hallani!” – jelezte a meztelenre vetkőzött kéjenc. Ezután egy lepedőbe burkolva magát üldözni kezdte a szerencsétlen Dyát, aki nem hitt a szemének látva, hogy mi fog a történni hamarosan. „Vagy megmondod, ki volt az, vagy előveszem a…”

 

 

Ekkor már az összes lány eszeveszett menekülésbe kezdett, menedéket Gergő ágyán reméltek találni. Ő azonban ahelyett, hogy megvédte volna őket, szintén letolta a gatyáját. A lányok visítva rohantak tovább.

A bosszú édes volt Attilának, de nem elegendő. Éjszaka a sötétben ugyanabban a felszerelésben ismét elindult a hálóban, hogy kikényszerítse az igazságot. Mikor Freddy Krueger hangján  elsuttogta magát: „Szervusztok kislányok, rettegjetek, mert jövök!”, a sötétben pillanatok alatt újra iszonyatos menekülés támadt. A középkori vallatás természetesen adásba is került.

A történet biztosan az egyik csúcsjelenete lesz  a VV5 –nek.

 

Attila pucéran üldözi a lányokat

 

Később megérkezett a kismalac is a villába. VV Zizi szintén teljes jogú lakó lett. Igen ám, de mivel rendkívül érzékeny a természete, nem bírja a kiabálást és nem szabad simogatni sem, kizárólag vakargatni.

Zizi a kismalac beköltözése

 

A disznófelelős Annamária lett, aki nagyon is komolyan vette a szerepét. Ezentúl foggal-körömmel fogja őrizni a lábasjószág testi épségét.

Csakhogy Attila lehányta magáról a kulturált viselkedés utolsó morzsáját is és a tilalom ellenére bizony simogatni kezdte a kis állatot. Ezen a szellemileg kissé rokkant disznófelelős irtózatosan felháborodott és elkezdte földbe döngölni a szabotőrt.

Okfejtésében két perc alatt eljutott odáig, hogy Attilának kb. 2 centiméteres szerszámával kellene foglalkoznia és úgy egyébként is annyira utálja, hogy tűnjön el a közeléből.  A fiú igyekezett szót érteni a dühöngővel, de hiába. Végül is bement az udvarról, mielőtt az őröknek be kellett volna jönni a nyugtató injekciókkal.

 

 Balhé a malac körül

 

A beszavazón a szűzfiúk kategóriában Bandi nyert. Tulajdonképpen mindhárom srác érdekes volt a maga módján. Nem szégyellték felvállalni nyomiságukat és szerencsétlenkedéseiket. Az, hogy ez mennyire lehet elég a játékban, az még később elválik. Bandi 20 évesen a szüzességet elveszíteni érkezett a villába. Egy barna hajú lányt ki is nézett már magának Talán a halál angyalát Annamariát.

 

A halál angyala zuhanyozik



Itt véget is érne a poszt. ha nem lett volna este is online adás. Jelen sorok írójában az új lakó olyan mély nyomot hagyott, hogy muszáj még pár sor erejéig megemlékezni az estéről. Bandi meglepetése a többiek számára az volt, hogy megkérte Dyát vetkőzzön fürdőruhára és menjen be a riportszobába, ahol majd ő megvárja. Ott aztán ő is levetkőzött, köpenyt öltött és a meglepett lánynak felajánlott egy masszázst. Az örömmel fogadta a „kedves” gesztust.  Az ezután következő fél órában a szűz fiúk kategória győztese masszírozás ürügyén a lány minden porcikáját összefogdosva folyatta a nyálát. Az áldozat igyekezett leállítani és jó pofát vágni a dologhoz de kevés sikerrel járt. A látvány valamiért kifejezetten gusztustalan volt. Meglátjuk, mit vágnak be a mai összefoglalóba, de 18-as karika nélkül túl sokat nem is lehetne. Bár a két új lakója is van a villának – a kismalac és VV Bandi, – a nagyobb disznó kettőjük közül toronymagasan az utóbbi lett.

 

 VV Bandi bemutatkozása

A szűz fiú tapizza a playmatet

 

 

Videó ajánló:

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek