Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa körülmények között esett ki Cristofel

 

 

„Bombameglepetés született” – írhatnám, ha már két napja nem értesültünk volna a szavazás pillanatnyi állásáról. Csakhogy mi már azóta tudjuk, hogy valami oda nem illő került a palacsintába. A háttérben komplexebb dolgok történnek, mint amit mi a kis egyszerű elménkkel megérthetnénk. Az viszont biztos, hogy valakik záloghitelt vettek fel a Mercikre, mert ennyi  SMS-t biztosan nem a szél fújt rá Csabira, aki toronymagas fölénnyel, könnyedén nyerte meg az első párbajt.

Az élő műsorban nyújtott produkciójuk hűen példázta a riválisok benti teljesítményét. Ezen felül nagy meglepetésre Csaba még egy új oldalát is megmutatta: nevezetesen azt, hogy képtelen két mondatot értelmesen összefűzni. Az azonnali feleleteket igénylő párbeszédekben rendre felsül. Vihorászik és néhány egyszerű gesztikuláláson kívül nem is képes komolyabb kommunikációra. Cris viszont azt nyújtotta, ami elvárható volt tőle.  Az ő kubai macsó szintjén ismét nagy showt mutatott be, amit kitörő örömmel fogadtak a rajongói.

Aki nem nézte volna az esti adást, döntse el maga az alábbi képsorok láttán, ő kire szavazott volna, ha szórakozási és nem mondjuk diplomavédési szándékkal ül a képernyő elé.

 

Csaba nyerte a furcsa párbajt

Cristofel legszebb pillanatai

 

Az tény és való, hogy a kubai furcsa és megosztó személyiség, de ha cirkuszba megyek, akkor elvárom, hogy a bohóc csörgősapkát viseljen és folyamatosan hányja a bukfenceket. Ha pedig szórakoztatási céllal a direktor Hiller Istvánt küldené be a porondra, akkor előbb dobok irányába egy tojást, majd visszakérem a jegy árát.

 

 

A későbbi nyertes Lilu kérdésére maga is elismerte, hogy többnyire remekül szórakozik vetélytársán. A műsorvezetőnek már csak a következőt kellett volna megkérdeznie:

Csaba, ha te lennél a néző, kit szeretnél a továbbiakban nyomon követni? Magadat vagy a melletted lévő srácot, akin állításod szerint sírsz a röhögéstől?

 

Cristofel balhéi

Csaba konfliktusai

 

A párbaj végül a várt eredménnyel végződött: a kétségbeesett Cristofel  rajongók nem tudták felvenni a versenyt a titokzatos pénzeszsákokkal. A végeredmény 59-41% lett. Csaba őrjöngött, a vesztes teljesen összetört. Az utolsó szó jogán Veronikától búcsúzott el könnyes szemekkel – és megígérte neki, hogy megvárja. Veronika zokogva köszönt el egzotikus kedvesétől.

 

Cristofel és Veronika fájó búcsúja

 

Nincs is mit tovább elemezni a tegnap történteken. A szálak elvarrásának érdekében írtam a ValóVilág5 sajtófőnökének, néhány kérdést tisztázandó. Reméljük közösen, hogy választ is kapunk.

 

Kedves Adrienn!

Csaba visszajutása több kérdést is felvet. Tudsz esetleg infót adni arról, hogy az egykori Gombis esethez hasonlóan a mai párbajnál volt-e kiugró szavazati arány egyes telefonszámoknál? Ha ez nem publikus egyelőre azt is megértem, az viszont mindenkinek nyilvánvaló, hogy nem a nézői akarat érvényesült az este. Van az RTL- nek szándékában bármilyen lépést tenni az ügyben szerinted?

Köszönöm:

Valowriter

valovilag5.postr.hu

 

A válasz időközben megérkezett az RTL-től, a levél itt olvasható.

 

Érdekes felvetést küldött nekem valaki a Facebook oldalunkon. Mi van akkor, ha a Cristofel nevet a szavazók nagy arányban rosszul írták az sms-ben? – valóban jó lenne azt is tudni mennyi volt az érvénytelen szavazatok száma.

Cris az esti BeleValóban már jobban érezte magát, hamar kiheverte a vereséget. Lubickolt a reflektorfényben, terveiről beszélt és talán még jobban elemében volt, mint a Villában.

 

Cristofel első interjúja a kiesése után, itt sem tagadja meg magát

 

Nem tudjuk már meg mire vitte volna a kubai IQ-bajnok, ha tovább bent tud maradni, mindenesetre talán van előnye is a távozásának. Így biztosan nem fognak fél év múlva egységesen Na mi van öcsém?-mel köszönni a tizenévesek a tanáraiknak reggelente.

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Búcsúzóul Cristofel néhány emlékezetes jelenete:

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Cristofel fején Péter szétver egy tojást, aztán majdnem összeverik

 Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Cristofel gipszbe önti férfiasságát, Veronika segédkezik

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Cikkajánló: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

56 Tovább

Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

Nem kellett túlságosan sokáig várnunk, hogy az egyik játékosról kiderüljön a szokásos erotikus vonal. Vera azzal a történettel jelentkezett a játékba, hogy szeretné, ha rátalálna a szerelem és amúgy is tengermély érzésű és ő majd melegséget varázsol a Villába. Ehhez képest már az első napokban csókolózott Péterrel, majd meztelenül fürdette Cristofelt.

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera és Bandi rúdja

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

 

 

Ettől függetlenül valahogy tőle vártuk volna legkevésbé, hogy képek fognak felbukkanni róla egy óriási fallosszal a szájában. A képernyőn többnyire intelligens, összeszedett volt és agresszivitása ellenére elfogadható teljesítmény nyújtott. Az viszont biztosan érezhető volt, hogy bármit megtenne a győzelemért. Jó példa volt erre az éjszakai ágytornája Péterrel.

 

Vera boldoggá teszi Pétert

 

Tegnap többen is megkeresték a leleplezett lány édesanyját, aki valahogy nem pont azt a reakciót adta, amit ilyenkor egy döbbent szülőtől elvárhatnánk:

A lányom már 15-16 éves korában elkezdett modellcastingokra járni, de arról nem tudok, hogy ilyesmibe keveredett. Van egy férfi, aki segít neki ebben. Olyan szép popója és arca van, és mindene eredeti! Nem is értem, miért nem fedezték még fel! Két évvel ezelőtt is volt egy válogatáson, akkor sem sikerült neki. A kislányomnak az volt a vágya, hogy szerepeljen, és én támogatom ebben. Nagyon szeretném, ha valóra válna az álma. A Való Világba nem pasizni ment be, hanem nyerni. Jó lenne, ha az országos ismertséggel végre tudna mit kezdeni.

Örülhet a kedves aggódó anyuka, a lányát ezennel felfedezték, hogy ez mire lesz elég a továbbiakban az majd elválik. A gond most, az, hogy a szerkesztők okultak a ValóVilág4 -ben és az Alekosz feleséget keres-ben felbukkant prostituáltakból, ezért szigorú szerződést írattak alá a beköltözőkkel. Ebben mindenki vállalta, hogy bármilyen hasonló előéletéről, ilyen olyan fotóiról előzetesen tájékoztatja az RTL klubbot.  

Megvizsgáljuk mind az enyhítő, mind a súlyosbító körülményeket, és csak ezek után hozunk döntést az ügyben. Kétségkívül az ügy legfontosabb momentuma, hogy Vera nem szólt nekünk a múltjáról, pedig az őszinteség alapkövetelmény a játékba kerüléshez .- nyilatkozta Rubin Kristóf

Már most borítékolható, hogy a kizárás nem érdeke a csatornának és e szerint is fog eljárni. A sorozatos botrányok tovább emelik a nézettséget. Emlékezetünk szerint az előző széria is akkor indult be igazán, amikor Gináról megjelentek a munkásságát bizonyító fotók. Az alábbi linken megnézhetőek Vera ominózus képei. Csak az kattintson rá, akit nem kavarnak fel a teljes naturalistással ábrázolt szerelmi jelenetek. A képeket villámgyorsan leszedték a gazdaoldalról, de már későn. Biztos, hogy napokon belül további betekintést kaphatunk majd Vera múltjából.

 

VV Vera nem kicsit erotikus képei

 

A Villában sem zajlott botrány nélkül az élet. Bár a bentiek még nem tudják, de ismételten durva beavatkozás történt a játék független menetébe. Mint tudjuk a vasárnapi párbajon Csaba Cristofellel fog megmérkőzni.  Az előzetes várakozások egyértelműen a félőrült, ámde szórakoztató Cris visszatérését jósolták. Csakhogy a szerkesztők elrémülve vették észre, hogy az eddig szigorúan titkos eredmények Csaba döntő győzelmét mutatják. Az egyik zászlóshajó kiesése, hatalmas űrt hagyna maga után. Aki figyelemmel kíséri az eseményeket az tudja, hogy a kubai nélkül nincs összefoglaló, tulajdonképpen ő viszi a hátán a műsort.

Félreértés ne essék, kulturálisan hatalmas jót tenne a nézőknek az egyszerűség szobrának kiesése, csakhogy a szavazás nem erről szól. Tegnap este egy nézői döntés köntösébe bújtatott machinációval sikerült mindenkinek megmutatni, hogy az erősnek hitt Cristofel mennyire csehül áll. Mindössze 23%-ot tudott összegyűjteni. Ezt az egyetlen lehetőséget látták a szerkesztők arra, hogy valahogy megfordítsák a szavazást. Az eset már csak azért is aggályos, mert tavaly is több olyan eset volt, ahol egyértelműen arra törekedtek, hogy a showmanek maradjanak bent.  

 

Lilu bejelenti az enyhén furcsa változást, majd látjuk az eredményt

 

Csaba vajon mit fog majd szólni, ha kiszavazták? Márpedig ezek után ki fogják, idekint pedig megnézheti, hogyan ütötték el az egyértelmű győzelmétől. Párhuzamosan ma reggel a Blikk is offenzívát indított az elvárt eredmény érdekében. Aki csak egy részt is látott a műsorból pontosan tudja, hogy mennyire nevetségesen igaztalan az a propaganda, amivel szeretnének szavazatokat szerezni Crisnek. Itt egy rövid idézet a cikkből:

„Arról nem is beszélve, hogyha a nézők úgy döntenek, Cristofelnek kell mennie, Veronikától is el kellene válnia. Ezzel nem csupán a skalpvadász szíve törne darabokra, hanem a lányé is, aki teljesen belehabarodott a fiúba. Az utóbbi pár hétben ugyanis fülig beleszerettek egymásba, és ezt az érzelmet még egy olyan skalpvadász sem képes palástolni, mint Cristofel.”- Blikk

 

Cristofel ismételten behazudja magát Veronika ágyába

 

Arról a fiúról beszélünk, aki ezelőtt három nappal felajánlotta Eszternek, hogy Veronika kiesése után azonnal lefekteti.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

16 Tovább

Milyen egy kubai csődör az ágyban?

 

 Friss hír: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Az ügyvédnőnek udvarolt, de Veronikával bújt ágyba Cristofel, aki mesés lehetőséget kapott a sorstól. Biztos, hogy még ő maga sem számított rá, amikor jelentkezett a játékra, hogy egy hónapon belül elérhető közelségébe kerülhet egy jogi diploma. Eszter anyukája teljesen kiborult, amikor az újságírók faggatni kezdték, ugyan mit szól, ahhoz, hogy ügyvéd kislánya világossá tette, bármikor hajlandó lenne kamerák előtt odaadni magát Cristofelnek? Szűkszavúan csak annyit mondott, hogy szerinte ez egy játék és hajrá Eszter.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

„Szerintem Cristofelnek annyira nem tetszik Eszter, mint ahogy azt eljátssza. Nekünk szinte ugyanolyan ízlésünk van, és mivel nekem egyáltalán nem jön be, ezért neki sem tetszhet. Persze Veronika is elrontotta magát a sok plasztikával, de ő akkor is egy fullos csaj, én Eszterhez egy ujjal se nyúlnék.”

A kinti barát véleménye ellenére szinte biztos, hogy Eszter sorsa meg van pecsételve, hamarosan követni fogja Veronikát és megtapasztalhatja majd milyen az amikor a VV macsó bedobja magát úgy isten igazából.

Tegnap láthattuk, hogy miután Csaba kihívta párbajra Cristofelt mekkora botrány keveredett a választásából. A kubai gyakorlatilag eszét vesztette, a felháborodástól, mert valaki nem vette be a körmönfontnak tartott taktikáját és volt olyan pofátlan, hogy kihívta őt párbajra. Újra több emberre volt szükség ahhoz, hogy lenyugtassák a magából kikelten üvöltözőt.

 

Cristofel kikelt magából, mert átláttak rajta

Cristofel megint elszabadult

 

Hogy is gondolhatja szegény Csaba, hogy legyőzheti ezt a fantasztikus legényt? Cris miután lenyugodott azonnal kész terv született a fejében. Tudja ő, hogy csak egy olyan latin srác van a Villában, aki képes akár egyenes adásban soft pornót szolgáltatni a közönségének.  A társas produkcióhoz egyelőre csak Veronikát tudja felvonultatni, de hosszú még a játék, lesz ez még jobb is. Tegnap viszont az elszánt kubai mindent megtett, hogy biztosítsa a helyét a folytatásban.

 Most megmutatom mindenkinek milyen egy igazi latin macsó szerető! – hencegett kicsit a nyugiszobában, ahol már a megfelelően előkészített Veronika is ott várakozott a D-ugó matracon. És tényleg. Most aztán átfogó képet kaptunk a kubaiak párzási szokásairól. Grátiszként megtapasztalhattuk, milyen is az, amikor egy magyar lány igazán jól érzi magát az ágyban. Azóta már bizonyosan csengőhangként is letölthető, hogyan adja ki magából Csőrike a magas C-t, miközben Cristofel teljes erőbedobással harcol rajta a szavazók kegyeiért.

 

Az eddigi legkeményebb ágyjelenet

 

A nap legfontosabb történése az volt, hogy a szerkesztők egy rafinált sorjátékot találtak ki az unatkozó lakóknak. Még szerencse, hogy egyetlenegy antialkoholista sincs a csapatban, mert akkor nagy bajban lett volna a verseny során. Az egyáltalán nem titkolt szándék ugyanis az volt, hogy a lehető legjobban leitassák a játékosokat. Első körben mindenféle undorító étket kellett szájból-szájba adniuk a csapat tagoknak. Jó srác ez a Gergő, de hogy fagyit szeretnék-e madárfióka módjára kapni tőle, bizony kétséges. Fecó nem volt ilyen szerencsés, mint a néző, így választása nem lévén kénytelen volt a nyálas gombócot bekapni és továbbadni.

 

 

A kellően undorító feladat után krémes evő képességeiket kellett megcsillogtatniuk a háborgó gyomrú olimpikonoknak. Volt, aki csak nyammogta a süteményt, de Attila, nem aprózta el a dolgot. Mint egy jól képzett házi sertés moslékká gyömöszölte a finom desszertet és két kézzel lapátolta be a gyors siker érdekében. A technikának az az eredménye is megvolt, hogy a többiek a hányinger miatt minimális konkurenciát jelentettek a tusában. Végezetül egy 10 literes kannából kellett kiszivattyúzni a lehető legtöbb tartalmat. A fröccs egyébként is könnyen megárthat, hát még ha szívószállal kell elfogyasztani. Attilának legalább volt mire innia, de a többiek sem voltak szomjasak mire megszólalt a játék végét jelző kürt.

 

Gergő szájából, Fecó szájába

Az alkohol látványosan hatása

 

Végezetül Fecó papi ruhában rögtönzött egy kis szónoklatot a szeretetről és a megbocsátásról. Az előadása annyira jól sikeredet, hogy még ő is elsírta rajta magát. A többiek sem maradtak érzéketlenek a hegyibeszédtől, volt is utána nagy összeborulás.

 

 Fecó atya még a saját beszédén is elsírja magát

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

7 Tovább

Dya egy hónapja nem szexelt

 

Csaba döntött és bejelentette, hogy kivel szemben akarja megmérni magát. Választása több volt, mint érdekes. Számtalan lehetőség közül pont egy olyanra tette a voksát, akivel szemben csak akkor van esélye, ha a szavazók döntő többsége úgy dönt, hogy egy totálisan más stílusú műsort akar látni a továbbiakban. Márpedig valljuk be erre minimális az esély.

 

Cristofelt választja párbaj ellenfeléül Csaba

Csaba panaszkodik Balázsnak, amiért rászálltak a többiek

 

A tökéletes ellentét fog vasárnap megjelenni a stúdióban. Egyik sarokban egy normális, nem is nagyon ebbe a műsorba való fiú, akinek a szájában félóra alatt megalszik a tej. A másik oldalon pedig ott van a félőrült kubai minden nevetséges allűrjével, extrémitásával. Igen ám de ahhoz, hogy nézhető műsor legyen a képernyőn, nem normális emberek kellenek. Ha holnap lemegyek a közértbe 10 deka párizsiért biztosan szívesebben találkoznék Csabával, mint ellenfelével. De egy műsort alapozni rá annyira lehet hatásos, mint fogpiszkálóval medvére menni. A párbaj pedig ugyanerről fog szólni. Legyen bármennyire is káros példakép Cristofel, toronymagasan több esélye van a visszajutásra.

 

A kiválasztás előtti nap enyhe izgalomban telt.

Reggel a fiúk törlesztésképpen az előző napi durva viccért méltóképpen visszavágtak a magatehetetlen lányoknak.

 

A fiúk megmutatják ki az úr a házban

 

Később a női nézők és az úrnők nagy örömére a fiúk chippendale tánccal káprázatták el őket. Az, hogy esztétikailag mennyire volt élvezetes a bemutató, persze erősen szubjektív lehet, de az biztos, hogy az igyekezett egyenes arányban állt a fogadtatással.

 

A fiúk kivetkőznek magukból, a lányok őrjöngenek

 

A kedves lányok szerettek volna méltóképpen elbúcsúzni Csabától és maguk között megbeszélték kinek kellene kegyeivel szerencséltetni a fiút. Végül Kinga és Dya maradt fent a rostán, akik felajánlották a mázlistának, hogy elmennek vele egy utolsó forró randevúra. A szőke lány legnagyobb megdöbbenésére nem ő lett választva annak ellenére, hogy eddig úgy érezte mintha lenne valami vibráció.

Csaba hattyúdala olyan jól sikerült, hogy Dya a forró vízben epekedve bevallotta neki, hogy az egy hónap alatt egyre jobban kínozzák a hormonjai. Talán ez volt az utolsó utáni lehetőség, hogy a mamlasz srác megmentse magát a kieséstől. A tökéletesen részeg lány gyakorlatilag felajánlotta neki az este szenvedélyes folytatását, de legalábbis egy laza előjátékot. Ennek ellenére nem történt semmi. A történet vége csupán annyi lett, hogy valahogy betámogatta a félig öntudatlan lányt a zuhany alá, aki ott összerogyva boci szemeivel tovább szuggerálta egy kis élvezetért.

 

 

Ezzel párhuzamosan Cristofel tett róla, hogy megkapja a maga részét az összefoglalóban. Kezdetnek egy közepes ordítozást hozott össze Verával. Tulajdonképpen nem is érdemes komolyan venni, ha felemeli a hangját. Mivel érvrendszerrel és önálló gondolatokkal nem rendelkezik, azzal főz amije van. Egyszerűen így nyomatékosít, amikor más ember azt mondaná: Te én úgy érzem most nekem van igazam - addig ő teljes erejével üvölteni kezd, mint akinek elgurult a gyógyszere.

Vera megkapta a magáét, elcsitult a hangzavar. A lenyugodott őrült néhány perccel később rájött, hogy ő, mint kubai macsó nagy hibát követet el azzal, hogy eddig méltatlanul elhanyagolt egy lehetséges prédát a Villában. Eszternek nem is volt ellenére a közeledés. A konkrét kérdésre miszerint hajlandó lenne-e testét rendelkezésre bocsátani tulajdonképpen azonnal igent mondott. Apró kifogásként csak azt hozta fel, hogy Cris jelenleg Veronikát fűzi éppen. A nemes lovag természetesen erre is tudta a megoldást. Ha Veronika kiesik, majd utána megcsinállak! – ajánlotta fel találékonyan. A kezdő lökés a folytatáshoz már megvolt kora délután.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

Eszter, akinek elmondása szerint saját ügyvédi irodája van, nagyon jól fog majd mutatni az éjszakai felvételeken, ahogyan a kubai salsát gyakorolja a takaró alatt. Ha majd ő is kiesik, ami elég hamar be fog következni, rögtön szembesülhet is a következményekkel. Biztosan remek reklám lesz a bíróságon, hogy az ügyfelek jelentős része tisztában van vele, mekkora anyajegy van a fenekén és miféle hangokat ad ki egy 18 éves fiú karjaiban.

Nohát ez csak egy adalék a vasárnapi párbaj végeredményének jóslásához. A két párhuzamosan csajozó fiút történetébe érdemes beletekinteni és menetközben el is lehet képzelni milyen eredménnyel járt volna, ha Dya Cristofelnek panaszkodik mennyire szex hiányos az állapota.

 

Csaba és Cristofel párhuzamosan csajozik, eltérő eredménnyel

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

3 Tovább

Claudio Budapestre jött, hogy bosszút álljon

 

 

A megcsalt Claudio megérkezett Budapestre, de hatalmas szarvaival majdnem kiemelték a biztonságiak a tömegből. A féltékeny olasz azzal a nem titkolt céllal érkezett hozzánk, hogy Gergő félig barátnőjével egyetértésben közösen vegyenek elégtételt a rajtuk esett sérelemért. Amióta tart a nyilvános románc különféle praktikákkal próbálja alázni volt kedvesét, de inkább magából csinál totális idiótát. Hisszük, vagy nem a repülőtéren újságírók fogadták, hogy nyilatkozatával csökkentse a feszültséget a magyar lakosságban. Ugyan mi a szándéka itt nálunk, miféle ördögi tervet eszelt ki, amivel helyreállíthatja megsértett férfiúi méltóságát?

Ez az ember vagy nagyon okos és a saját, vagy Sheri érdekében próbálja meglovagolni a tizenöt perces bulvár figyelmet, vagy a tökéletes esélyes az idei év lúzere címre. Hogy valaki ne tudjon leszállni arról, hogy majdnem megcsalták és abból szerezzen ismertséget magának mennyire kiszúrtak vele, ez még egyelőre ismeretlen trükk nálunk. De ha jövő héten már műsort vezet valamelyik rádióban vagy szerelmi tanácsokat oszt a TV-ben, akkor megint tanultunk valami újat a karrierépítésről.

Seherezádé és Gergő közben odabent éli a világát, mit sem sejtve a fejük felett gomolygó viharfelhőkről. Elcsattantak az első csókok, sőt az ágyban is volt már egy kis simi. Tegnap ráadásul, hogy az érzelmek a megfelelő hőfokra hevüljenek randi lehetőséget is kaptak, így megint gyönyörködhetett Claudió, hogy volt kedvese hogyan olvadozik más karjában.

 

 Na ezt nézd meg Claudio! Seherezádé újra randizik

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 

 

Gergőnek egyébként egyáltalán nem tesz jót ez a kapcsolat. A karakteres srác napról napra inkább egy plüssmacihoz lesz hasonlatos, akit Sehri állandó kísérőjeként látunk már csak. Kár érte, de ha nem tanult abból, hogy Jerzy vérét az előző szériában hogyan szívta ki Gigi, akkor lássuk meddig bírja a játékot.

A nap folyamán több lehetőség is adódott, hogy a lakók veszekedhessenek. Lelkiismeretesen ki is használták mindegyiket, nem hagyták, hogy a szerkesztők hiába törjék magukat. Shadi lett az új villamester. A hatalmával élő és könnyen visszaélő fiú próbál mindent kifacsarni az új pozíciójából, amit csak lehetséges. Mivel a rendmániás karaktert választotta igyekszik is tartani magát a szerepéhez. Lehet, hogy odahaza plafonig áll a mosatlan, de most mindenképpen szeretné patika tisztaságúra javítani a Villát. A többség kénytelen, kelletlen engedelmeskedik a takarító-terrornak, de a diktátor háta mögött nem tesznek lakatot a szájukra. Attila viszont, mint egyszemélyes ellenálló szabadságharcos felveszi a kesztyűt és nem hajlandó pórszívózni. Shadi megdöbben és itt meg is áll a tudománya.

 

 

Meg leszel büntetve majd. – próbál hatni a hatalmát semmibe vevő destruálóra. Az persze kiröhögi a fenyegetést és Fecóval együtt tüntetőleg sétálni kezd a kertben porszívózás helyett.

 

Attila a hős ellenáló nem porszívózik

 

Az eddig is feszült viszony hamarosan végérvényesen megromlik. Cristofel a sarokba áll. Ez egy büntetés, ami kiróttak rá és Shadinak kell felügyelnie, hogy érti és végrehajtja-e a nehéz műveletet. Attila véleménye szerint azonban az arab kéjes örömmel méri az időt, amíg Cris a sarokban áll és ezért vélhetőleg egy látens szadistával van dolguk. A megvádolt (vagy kiismert) Shadi nem hajlandó eltűrni, hogy a becsületébe gázoljanak és felveszi a kesztyűt a szópárbajban. A baj csak az, hogy a tusában kb. annyi esélye van, mint Csabának a végső győzelemre. Hiába igyekszik Attila percek alatt kirázza a nadrágjából.

 

Attila és Shadi keményen egymásnak estek

 

Na ha így nem tud felülkerekedni akkor új utakat keres a Villamester. A kiválasztottnak még van egy kis ideje, hogy elgondolkozzék kit is lenne érdemes párbajra hívnia. Ha még eddig nem jutott volna eszébe a tuti megoldás, Shadi majd felnyitja a szemét.

Attilát vidd ki és mindenki tisztelni fog!- sutyorogja. Én meg hátha megszabadulok tőle, gondolja közben magában. Az emberek szenvednek Attilától és igazságot akarnak! –szónokolja tovább. Ha kiviszed, a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett!

Úgy látszik már annyira beleélte magát valamelyik Ezeregyéjszaka meséjébe, hogy hirtelen teljesen képzavarba kerül és beleképzeli magát egy középkori hordószónok szerepébe. Csaba mindenesetre bólogat, majd lesz valami.

 

Shadi Csaba agyát mossa

 

 

A Mónika show mintájára napközben megrendezték az első Attila showt. A játéknak induló beszélgetés alatt a műsorvetőnek annyira jól sikerült összeugrasztania a szereplőket, hogy azok az estig hátralévő időben nem is szóltak egymáshoz.

 

Attila összeugrasztja a lányokat: Attila show

 

Cristofel és Veronika már két napja nem csillapíthatják hormonjaik tombolását. Látszik is rajtuk, hogy egyre nehezebben viselik az elvonókúrát. Mivel a büntetés értelmében még a fizikai kontaktus is tiltva van, nem marad más, csupán az édes emlékek felidézése.

 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 

Lehet, hogy ennek a következménye az is, hogy egy kisfilm került fel az előzetesek közé, ahol Cris Fecó kezét markolászva szerelmet vall neki…

 

Cristofel szerelmet vall Fecónak

 

Holnap Csaba végre elmondja, hogy kitől szeretne kikapni a párbajon, majd vasárnap nagy valószínűséggel haza is megy.  Már csak kiszúrásból is rá kellene repülnie Kingára, hogy idegesítse Attilát. Volt már olyan a Villában, aki három nap alatt ágyba cipelt egy nőt.  

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

5 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek