A megcsalt Claudio megérkezett Budapestre, de hatalmas szarvaival majdnem kiemelték a biztonságiak a tömegből. A féltékeny olasz azzal a nem titkolt céllal érkezett hozzánk, hogy Gergő félig barátnőjével egyetértésben közösen vegyenek elégtételt a rajtuk esett sérelemért. Amióta tart a nyilvános románc különféle praktikákkal próbálja alázni volt kedvesét, de inkább magából csinál totális idiótát. Hisszük, vagy nem a repülőtéren újságírók fogadták, hogy nyilatkozatával csökkentse a feszültséget a magyar lakosságban. Ugyan mi a szándéka itt nálunk, miféle ördögi tervet eszelt ki, amivel helyreállíthatja megsértett férfiúi méltóságát?

Ez az ember vagy nagyon okos és a saját, vagy Sheri érdekében próbálja meglovagolni a tizenöt perces bulvár figyelmet, vagy a tökéletes esélyes az idei év lúzere címre. Hogy valaki ne tudjon leszállni arról, hogy majdnem megcsalták és abból szerezzen ismertséget magának mennyire kiszúrtak vele, ez még egyelőre ismeretlen trükk nálunk. De ha jövő héten már műsort vezet valamelyik rádióban vagy szerelmi tanácsokat oszt a TV-ben, akkor megint tanultunk valami újat a karrierépítésről.

Seherezádé és Gergő közben odabent éli a világát, mit sem sejtve a fejük felett gomolygó viharfelhőkről. Elcsattantak az első csókok, sőt az ágyban is volt már egy kis simi. Tegnap ráadásul, hogy az érzelmek a megfelelő hőfokra hevüljenek randi lehetőséget is kaptak, így megint gyönyörködhetett Claudió, hogy volt kedvese hogyan olvadozik más karjában.

 

 Na ezt nézd meg Claudio! Seherezádé újra randizik

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 

 

Gergőnek egyébként egyáltalán nem tesz jót ez a kapcsolat. A karakteres srác napról napra inkább egy plüssmacihoz lesz hasonlatos, akit Sehri állandó kísérőjeként látunk már csak. Kár érte, de ha nem tanult abból, hogy Jerzy vérét az előző szériában hogyan szívta ki Gigi, akkor lássuk meddig bírja a játékot.

A nap folyamán több lehetőség is adódott, hogy a lakók veszekedhessenek. Lelkiismeretesen ki is használták mindegyiket, nem hagyták, hogy a szerkesztők hiába törjék magukat. Shadi lett az új villamester. A hatalmával élő és könnyen visszaélő fiú próbál mindent kifacsarni az új pozíciójából, amit csak lehetséges. Mivel a rendmániás karaktert választotta igyekszik is tartani magát a szerepéhez. Lehet, hogy odahaza plafonig áll a mosatlan, de most mindenképpen szeretné patika tisztaságúra javítani a Villát. A többség kénytelen, kelletlen engedelmeskedik a takarító-terrornak, de a diktátor háta mögött nem tesznek lakatot a szájukra. Attila viszont, mint egyszemélyes ellenálló szabadságharcos felveszi a kesztyűt és nem hajlandó pórszívózni. Shadi megdöbben és itt meg is áll a tudománya.

 

 

Meg leszel büntetve majd. – próbál hatni a hatalmát semmibe vevő destruálóra. Az persze kiröhögi a fenyegetést és Fecóval együtt tüntetőleg sétálni kezd a kertben porszívózás helyett.

 

Attila a hős ellenáló nem porszívózik

 

Az eddig is feszült viszony hamarosan végérvényesen megromlik. Cristofel a sarokba áll. Ez egy büntetés, ami kiróttak rá és Shadinak kell felügyelnie, hogy érti és végrehajtja-e a nehéz műveletet. Attila véleménye szerint azonban az arab kéjes örömmel méri az időt, amíg Cris a sarokban áll és ezért vélhetőleg egy látens szadistával van dolguk. A megvádolt (vagy kiismert) Shadi nem hajlandó eltűrni, hogy a becsületébe gázoljanak és felveszi a kesztyűt a szópárbajban. A baj csak az, hogy a tusában kb. annyi esélye van, mint Csabának a végső győzelemre. Hiába igyekszik Attila percek alatt kirázza a nadrágjából.

 

Attila és Shadi keményen egymásnak estek

 

Na ha így nem tud felülkerekedni akkor új utakat keres a Villamester. A kiválasztottnak még van egy kis ideje, hogy elgondolkozzék kit is lenne érdemes párbajra hívnia. Ha még eddig nem jutott volna eszébe a tuti megoldás, Shadi majd felnyitja a szemét.

Attilát vidd ki és mindenki tisztelni fog!- sutyorogja. Én meg hátha megszabadulok tőle, gondolja közben magában. Az emberek szenvednek Attilától és igazságot akarnak! –szónokolja tovább. Ha kiviszed, a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett!

Úgy látszik már annyira beleélte magát valamelyik Ezeregyéjszaka meséjébe, hogy hirtelen teljesen képzavarba kerül és beleképzeli magát egy középkori hordószónok szerepébe. Csaba mindenesetre bólogat, majd lesz valami.

 

Shadi Csaba agyát mossa

 

 

A Mónika show mintájára napközben megrendezték az első Attila showt. A játéknak induló beszélgetés alatt a műsorvetőnek annyira jól sikerült összeugrasztania a szereplőket, hogy azok az estig hátralévő időben nem is szóltak egymáshoz.

 

Attila összeugrasztja a lányokat: Attila show

 

Cristofel és Veronika már két napja nem csillapíthatják hormonjaik tombolását. Látszik is rajtuk, hogy egyre nehezebben viselik az elvonókúrát. Mivel a büntetés értelmében még a fizikai kontaktus is tiltva van, nem marad más, csupán az édes emlékek felidézése.

 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 

Lehet, hogy ennek a következménye az is, hogy egy kisfilm került fel az előzetesek közé, ahol Cris Fecó kezét markolászva szerelmet vall neki…

 

Cristofel szerelmet vall Fecónak

 

Holnap Csaba végre elmondja, hogy kitől szeretne kikapni a párbajon, majd vasárnap nagy valószínűséggel haza is megy.  Már csak kiszúrásból is rá kellene repülnie Kingára, hogy idegesítse Attilát. Volt már olyan a Villában, aki három nap alatt ágyba cipelt egy nőt.  

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera