Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seherezádé már 16 évesen go-gozni kezdett

 

 

Pizsamapartit rendeztek a lányok, persze amúgy ValóVilág módra. A gráciák megfelelő mennyiségű bódító ital kíséretében körbeülték az est díszvendégét, egy nagy pezsgősüveget. Miután kellőképpen csillapodni kezdett kínzó szomjúságuk, megkezdődött a csapatépítés egy felelj vagy merj játék keretében. Elsőként Vera kapott egy intim kérdést Seherezádétól. Van–e bent olyan hím, aki őt szexuálisan izgatja?  Hát persze, hogy van, nyílván több is, mert a kérdezett irul-pirul és nem akaródzik neki válaszolni. A lány nemrégen kiderült előélete kapcsán még inkább érdekes a kérdés.

Választ végül nem kapunk, mert az túl ciki lenne, ezért Vera inkább elvállal egy hasonlóan kínos feladatot. Meg kell csókolnia Pétert. Az nem is zárkózna el a dologtól, de Vera valahogy elfelejti, hogy már többször is voltak egymás szájában és látványosan úgy tesz, mint aki zavarban van, végül csak egy orca puszit lehel a hoppon maradt Peti képesebbik felére. A következő, akit a lányok kiválasztanak maguk közül Eszter. Ugyan Eszti, mond már el a véleményedet rólunk, de az igazat ám!

Ha valaki azt remélte közülük, hogy az ügyvédnő esetleg gátlásosságában nem mer majd őszintén válaszolni az rossz lóra tett. Nem így történt, neki már úgy is mindegy alapon vesz egy nagy levegőt és egy szuszra lezúzza a levegőért kapkodó társaságot.

Dya szerinte egy olyan lány, aki az IQ-t összetéveszti az M&M cukorkával. Rendkívül ostobának tartja és felháborítja, hogy 25 éves létére soha egyetlen percet sem dolgozott. A playmate obstruál és felfedi egyéni ars poeticáját: Ki ne szeretné, ha eltartanák?

Meg kell azért jegyezni, hogy Eszter erősen igazságtalan volt. Igenis komoly munkának számít egy pőre testet egész nap mutogatni, mindenféle fotósoknak. Arról nem is beszélve, hogy milyen hideg lehet ilyenkor és napi több órában dideregni azért igenis megterhelő dolog.

 

 

Ezután Seherezádé került sorra, akinek ribancos mozgása éles ellentétben van azzal, amilyen képet szeretne festeni magáról. Legalábbis Eszter véleménye szerint. (valószínűleg nincs egyedül vele) Azt pedig, hogy ezzel a viselkedéssel, csak egyetlen férfinak adta volna oda magát egyszerűen nevetségesnek tartja. Seri komolyan csücsöríti a száját, mint amikor nagyon gondolkodik. Végül annyit bök ki a vádakra, hogy mérhetetlen szenvedélyessége miatt tűnhet a felületes szemlélőnek úgy, mintha kicsit lazábban állna a másik nem tagjaihoz.

Itt érdemes közbeszúrni egy friss információt, ami talán segíthet megérteni a szőke kebelcsoda életszemléletét. Idézet a lány anyukájának vallomásából:

Tizenhat évesen engedtem ki először Vivit Máltára táncolni. A tánctanárnője vitte ki magával oda, majd nem sokkal később én is kimentem, hogy lássam, mit is csinál a lány. Én soha nem voltam a go-go tánc ellen, hiszen többet látnak a férfiak a lányokból a strandon, mint a színpadon.

Soha nem voltam szigorú anya, azonban amikor az akartam lenni, Vivi rendszerint kitért a kéréseim elől. Így volt ez akkor is, amikor a tudtom nélkül megműttette a mellét. Vivinek nagyon pici volt a melle. A lányom még előttem is takargatta magát. A nagymamája a fellépéseihez éjszakákon át varrta az olyan felsőket, amiben legalább nyolcvanasnak tűnnek a mellei. Vivi annyira csúnyának érezte magát, hogy végül pánikbeteg és depressziós lett. Mivel én mindig is kislányomként gondoltam rá, az édesanyámnak sikerült velem megértetnie, hogy fogadjam el a lányom döntését, és ne hadakozzam tovább ellene.

 

Ennyire volt depressziós Seherezádé kicsi melleivel

Seherezádé "szende" fotói


A tizenhat éves lány kálváriája, akit éhes férfi szemek előtt táncolni, majd mellet nagyobbítatni kényszerített az élet, talán árnyalhatja a fenti igaztalan vádakat. Így talán mi is megérthetjük mérhetetlen szenvedélyességének okait és biztosíthatjuk őt megértésünkről.

 

 

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé titkos fotói


 

Na de menjünk tovább, Eszter is ezt tette és Veronikát vette górcső alá.

Csőrikét nemes egyszerűséggel a legősibb mesterséget űző nőkhöz hasonlította, aki még rá is játszik a sztorira és ezzel elveszíti a szerethető énjét. A reakció a szokásosan együgyű, de éppen ezért vicces kategóriába tartozó Veronika féle értelme nincs, de én azt hiszem, hogy van- hablaty volt.

A lányok nem teljesen ilyen minősítésekre vártak, így kellett néhány perc, amíg kiheverték a sokkot. Viszonzásul Eszternek kitaláltak egy színvonalas feladatot, amiben meg kellett nyalnia Attila arcát. Tulajdonképpen még örülhetett is, hogy az előzmények után nem valamelyik másik testrészét jelölték meg célpontként.

Ki a páciens? – kérdezi Attila, amikor a lánysereg megjelenik előtte és láthatólag akarnak is valamit. Majd biztos, ami biztos alapon kiköti, hogy bármit is akarnak Eszter, Vera és Annamária nem érhet hozzá. Ezek után Kinga elé áll mintha ő lenne a kijelölt, Seherezádé befogja a szemét, Eszter pedig szelíd bocika módjára nyal egy nyálasat.

Megmondtam, hogy csak a tehenet ne! A büdös pofáddal nyalogatsz?  Attila rángatózva üvölt és igyekszik szabadulni. Eszter vérvörösen konstatálja, hogy nem igazán jött be a testi varázsa és a többiekkel egyetemben villámgyorsan lelépnek, magukra hagyva a mérgében fuldokló nyálas Attilát.

 

Eszter elmondja a véleményét, Attiláról folyik nyál

 

A nap folyamán volt még meditáció, amit Shadi tartott, hogy megnyugtassa a kiválasztás során felzaklatott lelkeket. Ez annyira jól sikerül, hogy Seherezádé az első percben sírógörcsöt kapott és a hálóba futott, hogy lecsillapodjék.

 

Seherezádé rosszul lesz Shadi meditációján

 

Volt még ajándékozás is. Természetesen megint inkább veszekedés és sértődés lett a dologból, mint sem örömteli meglepetés. Kezdjük ott, hogy Eszter semmit sem kapott, mert a kutyát nem érdekelte mit is szeretne. Aztán Fecó ismét nem tudott választani két szívszerelme között és Attila kifejezett kérése ellenére Csabával szimultán ajándékozta meg őt, amiből megint óriási ramazuri lett.

 

 

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

3 Tovább

Claudio Budapestre jött, hogy bosszút álljon

 

 

A megcsalt Claudio megérkezett Budapestre, de hatalmas szarvaival majdnem kiemelték a biztonságiak a tömegből. A féltékeny olasz azzal a nem titkolt céllal érkezett hozzánk, hogy Gergő félig barátnőjével egyetértésben közösen vegyenek elégtételt a rajtuk esett sérelemért. Amióta tart a nyilvános románc különféle praktikákkal próbálja alázni volt kedvesét, de inkább magából csinál totális idiótát. Hisszük, vagy nem a repülőtéren újságírók fogadták, hogy nyilatkozatával csökkentse a feszültséget a magyar lakosságban. Ugyan mi a szándéka itt nálunk, miféle ördögi tervet eszelt ki, amivel helyreállíthatja megsértett férfiúi méltóságát?

Ez az ember vagy nagyon okos és a saját, vagy Sheri érdekében próbálja meglovagolni a tizenöt perces bulvár figyelmet, vagy a tökéletes esélyes az idei év lúzere címre. Hogy valaki ne tudjon leszállni arról, hogy majdnem megcsalták és abból szerezzen ismertséget magának mennyire kiszúrtak vele, ez még egyelőre ismeretlen trükk nálunk. De ha jövő héten már műsort vezet valamelyik rádióban vagy szerelmi tanácsokat oszt a TV-ben, akkor megint tanultunk valami újat a karrierépítésről.

Seherezádé és Gergő közben odabent éli a világát, mit sem sejtve a fejük felett gomolygó viharfelhőkről. Elcsattantak az első csókok, sőt az ágyban is volt már egy kis simi. Tegnap ráadásul, hogy az érzelmek a megfelelő hőfokra hevüljenek randi lehetőséget is kaptak, így megint gyönyörködhetett Claudió, hogy volt kedvese hogyan olvadozik más karjában.

 

 Na ezt nézd meg Claudio! Seherezádé újra randizik

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 

 

Gergőnek egyébként egyáltalán nem tesz jót ez a kapcsolat. A karakteres srác napról napra inkább egy plüssmacihoz lesz hasonlatos, akit Sehri állandó kísérőjeként látunk már csak. Kár érte, de ha nem tanult abból, hogy Jerzy vérét az előző szériában hogyan szívta ki Gigi, akkor lássuk meddig bírja a játékot.

A nap folyamán több lehetőség is adódott, hogy a lakók veszekedhessenek. Lelkiismeretesen ki is használták mindegyiket, nem hagyták, hogy a szerkesztők hiába törjék magukat. Shadi lett az új villamester. A hatalmával élő és könnyen visszaélő fiú próbál mindent kifacsarni az új pozíciójából, amit csak lehetséges. Mivel a rendmániás karaktert választotta igyekszik is tartani magát a szerepéhez. Lehet, hogy odahaza plafonig áll a mosatlan, de most mindenképpen szeretné patika tisztaságúra javítani a Villát. A többség kénytelen, kelletlen engedelmeskedik a takarító-terrornak, de a diktátor háta mögött nem tesznek lakatot a szájukra. Attila viszont, mint egyszemélyes ellenálló szabadságharcos felveszi a kesztyűt és nem hajlandó pórszívózni. Shadi megdöbben és itt meg is áll a tudománya.

 

 

Meg leszel büntetve majd. – próbál hatni a hatalmát semmibe vevő destruálóra. Az persze kiröhögi a fenyegetést és Fecóval együtt tüntetőleg sétálni kezd a kertben porszívózás helyett.

 

Attila a hős ellenáló nem porszívózik

 

Az eddig is feszült viszony hamarosan végérvényesen megromlik. Cristofel a sarokba áll. Ez egy büntetés, ami kiróttak rá és Shadinak kell felügyelnie, hogy érti és végrehajtja-e a nehéz műveletet. Attila véleménye szerint azonban az arab kéjes örömmel méri az időt, amíg Cris a sarokban áll és ezért vélhetőleg egy látens szadistával van dolguk. A megvádolt (vagy kiismert) Shadi nem hajlandó eltűrni, hogy a becsületébe gázoljanak és felveszi a kesztyűt a szópárbajban. A baj csak az, hogy a tusában kb. annyi esélye van, mint Csabának a végső győzelemre. Hiába igyekszik Attila percek alatt kirázza a nadrágjából.

 

Attila és Shadi keményen egymásnak estek

 

Na ha így nem tud felülkerekedni akkor új utakat keres a Villamester. A kiválasztottnak még van egy kis ideje, hogy elgondolkozzék kit is lenne érdemes párbajra hívnia. Ha még eddig nem jutott volna eszébe a tuti megoldás, Shadi majd felnyitja a szemét.

Attilát vidd ki és mindenki tisztelni fog!- sutyorogja. Én meg hátha megszabadulok tőle, gondolja közben magában. Az emberek szenvednek Attilától és igazságot akarnak! –szónokolja tovább. Ha kiviszed, a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett!

Úgy látszik már annyira beleélte magát valamelyik Ezeregyéjszaka meséjébe, hogy hirtelen teljesen képzavarba kerül és beleképzeli magát egy középkori hordószónok szerepébe. Csaba mindenesetre bólogat, majd lesz valami.

 

Shadi Csaba agyát mossa

 

 

A Mónika show mintájára napközben megrendezték az első Attila showt. A játéknak induló beszélgetés alatt a műsorvetőnek annyira jól sikerült összeugrasztania a szereplőket, hogy azok az estig hátralévő időben nem is szóltak egymáshoz.

 

Attila összeugrasztja a lányokat: Attila show

 

Cristofel és Veronika már két napja nem csillapíthatják hormonjaik tombolását. Látszik is rajtuk, hogy egyre nehezebben viselik az elvonókúrát. Mivel a büntetés értelmében még a fizikai kontaktus is tiltva van, nem marad más, csupán az édes emlékek felidézése.

 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 

Lehet, hogy ennek a következménye az is, hogy egy kisfilm került fel az előzetesek közé, ahol Cris Fecó kezét markolászva szerelmet vall neki…

 

Cristofel szerelmet vall Fecónak

 

Holnap Csaba végre elmondja, hogy kitől szeretne kikapni a párbajon, majd vasárnap nagy valószínűséggel haza is megy.  Már csak kiszúrásból is rá kellene repülnie Kingára, hogy idegesítse Attilát. Volt már olyan a Villában, aki három nap alatt ágyba cipelt egy nőt.  

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

5 Tovább

Ti most az én ágyamban dugtok?!

 

Közeledvén a vasárnapi kiválasztás az ellenségek pár pillanatig félretették a bajonetteket és széleskörű kombinációba kezdtek, hogy összehangolják erőiket. Csaba szomorú boci szemekkel vette tudomásul, hogy vele senki sem akar egyeztetni. Ebből viszonylag hamar leszűrte, hogy ismételten ő lett az áldozati bárány.

Természetesen Attila az, aki leginkább a vérére szomjazva igyekszik mindenkit meggyőzni a leggyengébb láncszem haszontalanságáról. Kinga rémülten figyeli az eseményeket, de valami halvány reményt dédelget magában, hogy a vágóhíd bejárata elé állított kedvencének talán lehet még esélye a megmenekülésre. Fecónak sem nagyon tetszik a taktikai alapú szemétkedés, de azt jól látja, hogy ha a társaság bárkire is szavazna, az úgyis Csabát vinné párbajra, ezért sok értelme nincs a moralizálásnak.

 

Csabát feláldozzák a többiek

 

Egy feladat szerint a lányok süteményt sütöttek kedvenc hímüknek. Kis versike is járt a gasztronómiai csúcsmodellek mellé. Gergő határozta meg talán a legjobban az általános véleményt a végtermékekkel kapcsolatban. A Seherezádétól kapott finomságot nemes egyszerűséggel egy kínai papucs talpához hasonlította. Vera ráadásul erős paprikával készítette el remekművét, amit Péternek kellett megkóstolnia.

 

A lányok sem főzni, sem verset írni nem tudnak

 

A nap aktuális botránya sem maradhatott el természetesen. És mint már megszokhattuk ismételten egy olyan távoli dolog indította el az események oda vezető láncolatát, ami elsőre elég ártatlannak tűnt ahhoz, hogy senki ne várjon égszakadást, földindulást.

A lányok árverést tartottak és a megszerezhető ingóság nem volt más, mint a Villa férfi állománya. A szerelemre kiéhezett hölgykoszorú házimunkákkal licitálhatott a vágyott tesztoszteronra. Érdekes módon a legkelendőbb Péter volt, akiért két versenyző sem sajnálta feláldozni értékes keze munkáját. A kiszemelt legnagyobb rémületére Annamari volt az egyik aspiráns, aki már egyszer szerelmet vallott neki a villarandi alkalmával. A szörnyű eseményt azóta sem tudta kiheverni. Hatalmas megkönnyebbülésére végül ő választhatott, így Vera lett a nyertes. 

 

 

A licitek eredményeképpen Veronika és Cristofel illetve Vera Péter mehettek randizni egymással. Az esti falatozással egybekötött enyelgés sok újdonságot nem hozott. Az egyetlen érdemi esemény azonban megmutatta, hogy még talán nem hagyták el véglegesen a Villát a jó szellemek.

Cristofel, akit érzelmei egyre inkább a szférák magasságába emelnek, nem tudott parancsolni a kibuggyanni vágyó vallomásnak. A természet csodálatos igazságérzete folytán azonban szerelmi vallomásának közepén az őket takaró paraván egyszerűen a fejére dőlt. Figyelmeztetve ezzel Veronikát, hogy nem minden arany, ami kubai.

 

Cristofel fejére szakad a paraván, miközben hazudozik

 

A randi végeztével egy darts versenyben döntötték el a párok, hogy kik vonulhatnak el a nyugiszobába egy kis etyepetyére. Péter bűvös kezei megszerezték a győzelmet és ezzel a jogot egy tantra randira. A szerencsések el is vonultak a kis helyiségbe, ahol Vera levetkőzött és bebújt az ágyba.

Attila, aki jobb híján mostanában a nyugiszobában hajtja álomra a fejét kicsit később kapcsolt. Nem bírván a kíváncsiságával berontott, hogy ellenőrizze minden rendben van-e a birodalmában.

A kedves olvasó mit szólna, ha hazatérve az ágyából a szomszéd Józsi és annak hájas felesége tápászkodna fel?

Na hasonló a szituáció. Vera éppen öltözik és az ágyneműt szedi le magáról.  

Ti most az én ágyamban dugtok?! – kérdezi felháborodva a tulajdonos, csak nem ilyen finoman. Az érintettek először röhögnek, mert ők tudják, hogy semmi olyan nem történt. Az intimszférájában megsértett Attila azonban irtózatos botrány rendez és komolyan megfenyegeti a behatolókat. Nincs már röhögés, mert érzik, hogy veszélyes a dolog. Vera próbálja árnyalni a helyzetet. Itt minden közös nem tudtad? – piszkálja az oroszlán bajszát. Igen? Akkor a te ágyneműd sem a tiéd? – jön a válasz. Azzal a tomboló berohan a hálóba és Vera holmiját a hóna alá csapva kivágtázik, majd bevágja a medence vizébe. A tulajdonképpen nagyon vicces jelenet itt van:

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok????

 

A többiek megállapítják, hogy az összeférhetetlen rászolgált a nevére és diszkréten integetnek a szerkesztőknek, hogy lőjenek be egy elefántnyugtatót, mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet.

Péter és Vera annyira felzaklatódott, hogy az éjszaka folyamán úgy döntöttek egymás karjaiban keresnek megnyugvást. Az éjszakai felvételeken sok minden látszik. Azt az olvasó döntse el, hogy megtörtént-e a végső partraszállás.

 

 A randi és az édes befejezés

 

Végezetül egy friss csemegét is kínálunk az érdeklődőknek. A két szilikoncsoda, Kinga és Dya pőre fürdőzése, kellemes felüdülés lehet a megfáradt szemeknek a mai beszámoló nyomon követése után. Érdekes egyébként, hogy a playmatnek mennyire furcsán állnak a mellei. Remélem nem túl sokat fzetett érte.

 

A lányok nagyon tiszták és illatosak lesznek

 

A nézői szavazás értelmében holnaptól a lányok szolgálják majd a fiúkat. Kell szólnom itthon is, hogy mi is a való világban élünk...

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

2 Tovább

Mindenki utálja az új játékosokat

 

 

Tegnap már jobban megismerhettük azt a két lakót, akik utolsóként költöztek be. Sem a régiek, sem mi nem voltunk különösebben elragadtatva tőlük. Eszter azonnal közölte mindenkivel, hogy neki 29 évesen saját ügyvédi irodája van, ami egy kis kínos feszengést okozott. Fecó volt csak, aki gratulált neki, ha már tényleg doktor. A többiek fejére óriás betűkkel volt ráírva a véleményük: anyádék mennyit adtak bele te nyafka liba?

Ettől függetlenül a közvélekedés az volt, hogy a lány erős játékos lesz, mert okos és eléggé felkészült is. Nagy előnye az lehet, hogy eddig kintről figyelemmel kísérte a közvetítéseket és rengeteg olyan információ van a birtokában, ami senki másnak. Fokozottan érvényes ez a másik beköltözőre Shadira, aki egy igazi tenyérbemászó képű figura. Az arab származású fiú már a kinézetével is kihúzta a gyufát a lányoknál, akik majdnem öklendeztek, miközben elemezték az új husi, pasi-potenciálját.

Shadi valóban keresi a konfliktust és az első pillanattól kezdve kötekedni kezdett a többiekkel. Alig pár perce volt a Villában, amikor elkezdte kiosztani a lányokat, mert szerinte nagyon koszos és rendetlen a konyha.

 

Shadi már beköltözésekor kihúzta a gyufát

 

Szó, ami szó a helyiség valóban úgy nézett ki mintha földrengés lett volna benne, de Seherezádé, Veronika és a többiek erősen nehezményezték, hogy valaki az első estéjén így akar bemutatkozni nekik. Később a háklis jövevény Attilának elmondta, hogy ő jordán származású, és ebből adódik, hogy a nőkkel szemben igényli a tekintélyt. A régi motoros szerint itt ilyesmire ne számítson, Kinga persze buzgón bólogatott.  „Ne pont te akarj egem csajozni tanítani!”  - vetette oda flegmán az arab herceg, ezzel végleg megpecsételve a sorsát Attilánál.

 

 

Cristofel és Péter a jacuzziban próbálták meg kiheverni az új beköltözőket. Abban tökéletesen egyetértettek, hogy a cél most teljesen egyértelműen Shadi azonnali likvidálása. A kubai macsó véleménye szerint a másiknak nincs olyan szép teste, mint neki ezért nem mer bejönni a medencébe. Péter szerint ennél sokkal komolyabb kifogásolni valók is felmerülhetnek vele szemben. Természetesen a beszéd tárgya meg is jelenik azonnal és 20 másodper elteltével áll is a bál.

 

 Shadi már első este ellenségeket gyűjtött magának

 

Később a régiek feladatba kapták, hogy avassák fel a gólyákat. A lányok persze rögtön azt javasolták, hogy ha már nem tetszett neki k a konyha állapota, akkor takarítassák ki velük az egész villát. Sajnos az ötletet el kellett vetni, mert túl sokáig tartott volna a végrehajtás és nem lett volna elég látványos. Ehelyett egy kérdezz-felelek kvízt szerveztek az antipatikus párnak.

A játék kellékei:

Egy tucat tojás, amit a válaszolni szándékozónak a fején kell széttörnie.

Rengeteg pocsék ízű, de annál erősebb ital, amit viszont a lassú reflexű társnak kell körönként felhörpintenie.

A beavatás remekül sikerült, a kínosan jól öltözött ügyvéd lány ondolált hajáról és a pimaszul pöffeszkedő arab soviniszta fejéről folyt a tojáslé, miközben egyre részegebbek lettek.

Az ötlet végül telitalálatnak bizonyult.

 

Az újoncok szívatása

 

 

A műsor végén robbant a bomba. Már mi is megírtuk, hogy Seherezádé olasz pasija besokallt a Gergős-medencés sztoritól és azonnal kidobta a lányt. Azonban erről eddig természetesen az érintett semmit sem tudott. Most viszont eljött a szőke lány 21. születésnapja és a szerkesztők sokáig gondolkodtak mivel is lephetnék meg. Végül is egy olyan klassz ajándék mellett döntöttek, ami eléggé emlékezetes is lesz az ünnepelt számára és a megfelelő nézettséget is hozni fogja.

Az ajándék ugyanis az volt, hogy Seherezádé egy videó bejátszásban megkapta a volt pasija üzenetét, amiben az elmondja mindennek és közli, hogy a cuccát már haza is küldte. Pá-pá, Isten veled!

„Köztünk mindennek vége. Volt egy megállapodásunk, amit te már a ValóVilág legelején megszegtél. Nagyot csalódtam benned. Pedig a szüleim is befogadtak a családba, rengeteg segítséget kaptál tőlünk. Nem érdekel, hogy részeg voltál. Ha szeretnél, nem csináltál volna ilyet. Soha többé ne gyere Rómába!”

"Egy dologra emlékezz, ezt sokszor mondtam neked: Sose hazudj, mert az igazság előbb vagy utóbb kiderül. Most, hogy egyre ismertebb leszel, egyre gyorsabban derülnek majd ki a dolgok. Rajtad múlik, hogy elmondod-e mindenkinek az igazat - ezzel megváltva magad -, és akkor nem kell e mögé a hazug álarc mögé rejtőznöd. Végeztem! Nem akarom, hogy az emberek az én nevemet a tieddel együtt emlegessék többé" (vajon mire gondolhatott, ami még nem derült ki? szerk.)

 

A teljes üzenet és a szerencsétlen lány reakciója a mai műsorban lesz látható, de a lényeget már most is megnézhetjük.

 

 Claudio kirúgja Seherezádét

 

Gergőnek immár szabad a pálya és ha van egy kis sütnivalója, akkor majd megvigasztalja a kidobott lányt, aki eme remek szülinapi ajándék révén biztosan napokig sokkban lesz.

 

 Cikkajánló: Aranypart: mindenki skizo

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább

Gergő bejutott Seherezádé mellei közé

 

A lehetetlen küldetés teljesült. Bár a szőke lány igyekezett óvni erényeit, de néhány pohár pezsgő után ismételten elfelejtette, hogy (volt) olasz barátja a képernyő előtt szembesül azzal, hogy mennyire jól érzi magát, ha Gergő közelében van. Néhány napja már pancsiztak együtt a medencében, az akkori flörtnek az lett a vége, hogy Sehi holmiját összepakolta a kibukott pasi és hazaküldte Magyarországra.

 

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 

Persze ezt a lány még nem tudja és igyekszik tartani magát, pedig láthatóan fénysebességgel száguldanak benne a hormonok.

Ott kezdődött a dolog, hogy randipárokat kellett alkotni, Gergő szerint van egy kis vibrálás közöttük aminek érdemes a végére járni. Seherezádé elgondolkodott.  Basszus ezt megint hallja odakint a pasim! Ezért végig haknizta a többieket nagy felháborodásában. „Na de milyen rezgésről beszél ez?!”

Ezek után puccba vágta magát és szempilla rebegtetve megjelent a randin.

„Nekem nem fontos a szex, ha most azt kéri valaki, hogy két évig ne csináljam, menne! Ahogy neked is Gergő, hiszen egyszer már te is kibírtad négy évig.”

Az első három percben még igyekezett tartani magát valahogy, azután kinyílt a pezsgős palack és a villában is beindult a globális felmelegedés. Seherezádé úgy olvadozott, mint jégkrém a forró bádogtetőn.

 

 

„Persze, ha valaki börtönbe van zárva, nincs igazán más választása, de tegyük hozzá, hogy ott nem voltak nők. Ti meg itt tekeregtek előttünk, illatoztok összevissza, és ha még működik a kémia is, akkor elég nehéz visszafognia magát az embernek.”

Gergő később beinvitálja áldozatát a medencébe, mert jól tudja, hogy a pezsgő már kellőképpen megpuhította a jégkirálynőt. És valóban az engedelmesen vetkőzve vonul be a habokba.

„De remélem nincs semmi mocskos gondolatod, hogy mit csináljunk!”- sóhajtja vágyakozva. Gergőnek persze számtalan gondolata van és mocskosabbnál mocskosabb mindegyik, de csak pimaszul mosolyog vissza a remegő lányra. Megtanult már várni a négy év alatt, pár nap ide vagy oda nem számít. Seherezádénak pontosan ez a gyenge pontja. Láthatóan forr a medence, ahogy odasimul  vigyorgó fickóhoz.

 

„Ó jaj leesett a melltartóm!” – érdekes ez már a múltkor is megtörtént, fránya medence. A spicces lány a perzselő szemek kereszttüzében megigazítja a lekívánkozó ruhadarabot, majd hagyja, hogy Gergő a hajánál fogva magához húzza. Claudió ekkor verte szét otthon a TV-t a golf ütőjével.

Nem is részletezem tovább, aki kíváncsi a részletekre az persze megnézeti az alkohol és egy sármos pasi hatását Seherezádéra. Talán nem lövöm le a poént ha elmondom, hogy csak is azért nem került fel a 18-as karika a képernyőre mert Gergő még nem látta elérkezettnek az időt a mélyebb ismeretséghez. A másik oldalon a lámpa már zöldre váltott és ajtó ablak nyitva állt.

 Seherezádé elolvadt a medencében

Az a fránya melltartó

 

Attila vére is egy irányba lüktet. Kinga bár menekülne, de jó esély van rá, hogy ha eléggé elszánt az ostrom, akkor ő is a kapitulációt választja majd. Persze a szerkesztők is mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghamarabb történjen valami igazán pikáns a Villában. A játékosok rendelkezésére bocsátották a D-Matracot, ami tulajdonképpen egy nagy piros szívvel illusztrált nászágy. A szavazás eredményeként egy éjszakát együtt töltött rajta a reménybeli szerelmes pár. Sajnos Attila elképzelései füstbe szálltak, mert a finnyás Kinga sírva verte az ágyat, amikor szembesült vele, hogy egy teljes éjszakát kell udvarlója mellett töltenie. Lefekvéskor az hiába ajánlotta fel neki, hogy van elegendő gumióvszer, vagy akár anélkül is mehet a dolog, a szőke cselszövő lefeküdt a padlóra nehogy bármi inzultus érhesse.

 

Attila és Kinga a nászágyon

 

Attila a nap folyamán mintha érezte volna vesztét, eléggé nyűgös volt, ezért kezdetnek kivágta Csaba cuccait a hálószobából, mondván ne bűzölögjenek az orra alá. Majd amikor ezt sérelmezte az áldozat, keményen kiosztott mindenkit, aki vette a bátorságot, hogy ellentmondjon neki. Cristofelt egy frappáns, menjél és olvass el egy könyvet -tel küldte el melegebb éghajlatra. 

 

 Attila rendet vág a többiek között

 

Péter is megalapította a saját csapatát, mert nagy bánatára a Gergő által fémjelzett ötösbe nem igazán voltak rá kíváncsiak. Cristofelt és Szűz Bandit találta megfelelőnek ahhoz, hogy olyan erőt hozzon létre a falakon belül, amivel átveheti a hatalmat a többiek felett. Miután megalakult a lúzer sc. a  riport szobában vidáman ki is röhögte a két bebolondított beltagot, akik hatalmas megtiszteltetésnek érezték, hogy a veterán pont őket választotta nagy terveinek a végrehajtására.

 

 Péter beszervezi a fogyatékosokat

 

 

Cikkajánló:

Veronika és Cristofel forró pásztorórája

Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább
«
12

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek