Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen egy kubai csődör az ágyban?

 

 Friss hír: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Az ügyvédnőnek udvarolt, de Veronikával bújt ágyba Cristofel, aki mesés lehetőséget kapott a sorstól. Biztos, hogy még ő maga sem számított rá, amikor jelentkezett a játékra, hogy egy hónapon belül elérhető közelségébe kerülhet egy jogi diploma. Eszter anyukája teljesen kiborult, amikor az újságírók faggatni kezdték, ugyan mit szól, ahhoz, hogy ügyvéd kislánya világossá tette, bármikor hajlandó lenne kamerák előtt odaadni magát Cristofelnek? Szűkszavúan csak annyit mondott, hogy szerinte ez egy játék és hajrá Eszter.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

„Szerintem Cristofelnek annyira nem tetszik Eszter, mint ahogy azt eljátssza. Nekünk szinte ugyanolyan ízlésünk van, és mivel nekem egyáltalán nem jön be, ezért neki sem tetszhet. Persze Veronika is elrontotta magát a sok plasztikával, de ő akkor is egy fullos csaj, én Eszterhez egy ujjal se nyúlnék.”

A kinti barát véleménye ellenére szinte biztos, hogy Eszter sorsa meg van pecsételve, hamarosan követni fogja Veronikát és megtapasztalhatja majd milyen az amikor a VV macsó bedobja magát úgy isten igazából.

Tegnap láthattuk, hogy miután Csaba kihívta párbajra Cristofelt mekkora botrány keveredett a választásából. A kubai gyakorlatilag eszét vesztette, a felháborodástól, mert valaki nem vette be a körmönfontnak tartott taktikáját és volt olyan pofátlan, hogy kihívta őt párbajra. Újra több emberre volt szükség ahhoz, hogy lenyugtassák a magából kikelten üvöltözőt.

 

Cristofel kikelt magából, mert átláttak rajta

Cristofel megint elszabadult

 

Hogy is gondolhatja szegény Csaba, hogy legyőzheti ezt a fantasztikus legényt? Cris miután lenyugodott azonnal kész terv született a fejében. Tudja ő, hogy csak egy olyan latin srác van a Villában, aki képes akár egyenes adásban soft pornót szolgáltatni a közönségének.  A társas produkcióhoz egyelőre csak Veronikát tudja felvonultatni, de hosszú még a játék, lesz ez még jobb is. Tegnap viszont az elszánt kubai mindent megtett, hogy biztosítsa a helyét a folytatásban.

 Most megmutatom mindenkinek milyen egy igazi latin macsó szerető! – hencegett kicsit a nyugiszobában, ahol már a megfelelően előkészített Veronika is ott várakozott a D-ugó matracon. És tényleg. Most aztán átfogó képet kaptunk a kubaiak párzási szokásairól. Grátiszként megtapasztalhattuk, milyen is az, amikor egy magyar lány igazán jól érzi magát az ágyban. Azóta már bizonyosan csengőhangként is letölthető, hogyan adja ki magából Csőrike a magas C-t, miközben Cristofel teljes erőbedobással harcol rajta a szavazók kegyeiért.

 

Az eddigi legkeményebb ágyjelenet

 

A nap legfontosabb történése az volt, hogy a szerkesztők egy rafinált sorjátékot találtak ki az unatkozó lakóknak. Még szerencse, hogy egyetlenegy antialkoholista sincs a csapatban, mert akkor nagy bajban lett volna a verseny során. Az egyáltalán nem titkolt szándék ugyanis az volt, hogy a lehető legjobban leitassák a játékosokat. Első körben mindenféle undorító étket kellett szájból-szájba adniuk a csapat tagoknak. Jó srác ez a Gergő, de hogy fagyit szeretnék-e madárfióka módjára kapni tőle, bizony kétséges. Fecó nem volt ilyen szerencsés, mint a néző, így választása nem lévén kénytelen volt a nyálas gombócot bekapni és továbbadni.

 

 

A kellően undorító feladat után krémes evő képességeiket kellett megcsillogtatniuk a háborgó gyomrú olimpikonoknak. Volt, aki csak nyammogta a süteményt, de Attila, nem aprózta el a dolgot. Mint egy jól képzett házi sertés moslékká gyömöszölte a finom desszertet és két kézzel lapátolta be a gyors siker érdekében. A technikának az az eredménye is megvolt, hogy a többiek a hányinger miatt minimális konkurenciát jelentettek a tusában. Végezetül egy 10 literes kannából kellett kiszivattyúzni a lehető legtöbb tartalmat. A fröccs egyébként is könnyen megárthat, hát még ha szívószállal kell elfogyasztani. Attilának legalább volt mire innia, de a többiek sem voltak szomjasak mire megszólalt a játék végét jelző kürt.

 

Gergő szájából, Fecó szájába

Az alkohol látványosan hatása

 

Végezetül Fecó papi ruhában rögtönzött egy kis szónoklatot a szeretetről és a megbocsátásról. Az előadása annyira jól sikeredet, hogy még ő is elsírta rajta magát. A többiek sem maradtak érzéketlenek a hegyibeszédtől, volt is utána nagy összeborulás.

 

 Fecó atya még a saját beszédén is elsírja magát

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

7 Tovább

Dya egy hónapja nem szexelt

 

Csaba döntött és bejelentette, hogy kivel szemben akarja megmérni magát. Választása több volt, mint érdekes. Számtalan lehetőség közül pont egy olyanra tette a voksát, akivel szemben csak akkor van esélye, ha a szavazók döntő többsége úgy dönt, hogy egy totálisan más stílusú műsort akar látni a továbbiakban. Márpedig valljuk be erre minimális az esély.

 

Cristofelt választja párbaj ellenfeléül Csaba

Csaba panaszkodik Balázsnak, amiért rászálltak a többiek

 

A tökéletes ellentét fog vasárnap megjelenni a stúdióban. Egyik sarokban egy normális, nem is nagyon ebbe a műsorba való fiú, akinek a szájában félóra alatt megalszik a tej. A másik oldalon pedig ott van a félőrült kubai minden nevetséges allűrjével, extrémitásával. Igen ám de ahhoz, hogy nézhető műsor legyen a képernyőn, nem normális emberek kellenek. Ha holnap lemegyek a közértbe 10 deka párizsiért biztosan szívesebben találkoznék Csabával, mint ellenfelével. De egy műsort alapozni rá annyira lehet hatásos, mint fogpiszkálóval medvére menni. A párbaj pedig ugyanerről fog szólni. Legyen bármennyire is káros példakép Cristofel, toronymagasan több esélye van a visszajutásra.

 

A kiválasztás előtti nap enyhe izgalomban telt.

Reggel a fiúk törlesztésképpen az előző napi durva viccért méltóképpen visszavágtak a magatehetetlen lányoknak.

 

A fiúk megmutatják ki az úr a házban

 

Később a női nézők és az úrnők nagy örömére a fiúk chippendale tánccal káprázatták el őket. Az, hogy esztétikailag mennyire volt élvezetes a bemutató, persze erősen szubjektív lehet, de az biztos, hogy az igyekezett egyenes arányban állt a fogadtatással.

 

A fiúk kivetkőznek magukból, a lányok őrjöngenek

 

A kedves lányok szerettek volna méltóképpen elbúcsúzni Csabától és maguk között megbeszélték kinek kellene kegyeivel szerencséltetni a fiút. Végül Kinga és Dya maradt fent a rostán, akik felajánlották a mázlistának, hogy elmennek vele egy utolsó forró randevúra. A szőke lány legnagyobb megdöbbenésére nem ő lett választva annak ellenére, hogy eddig úgy érezte mintha lenne valami vibráció.

Csaba hattyúdala olyan jól sikerült, hogy Dya a forró vízben epekedve bevallotta neki, hogy az egy hónap alatt egyre jobban kínozzák a hormonjai. Talán ez volt az utolsó utáni lehetőség, hogy a mamlasz srác megmentse magát a kieséstől. A tökéletesen részeg lány gyakorlatilag felajánlotta neki az este szenvedélyes folytatását, de legalábbis egy laza előjátékot. Ennek ellenére nem történt semmi. A történet vége csupán annyi lett, hogy valahogy betámogatta a félig öntudatlan lányt a zuhany alá, aki ott összerogyva boci szemeivel tovább szuggerálta egy kis élvezetért.

 

 

Ezzel párhuzamosan Cristofel tett róla, hogy megkapja a maga részét az összefoglalóban. Kezdetnek egy közepes ordítozást hozott össze Verával. Tulajdonképpen nem is érdemes komolyan venni, ha felemeli a hangját. Mivel érvrendszerrel és önálló gondolatokkal nem rendelkezik, azzal főz amije van. Egyszerűen így nyomatékosít, amikor más ember azt mondaná: Te én úgy érzem most nekem van igazam - addig ő teljes erejével üvölteni kezd, mint akinek elgurult a gyógyszere.

Vera megkapta a magáét, elcsitult a hangzavar. A lenyugodott őrült néhány perccel később rájött, hogy ő, mint kubai macsó nagy hibát követet el azzal, hogy eddig méltatlanul elhanyagolt egy lehetséges prédát a Villában. Eszternek nem is volt ellenére a közeledés. A konkrét kérdésre miszerint hajlandó lenne-e testét rendelkezésre bocsátani tulajdonképpen azonnal igent mondott. Apró kifogásként csak azt hozta fel, hogy Cris jelenleg Veronikát fűzi éppen. A nemes lovag természetesen erre is tudta a megoldást. Ha Veronika kiesik, majd utána megcsinállak! – ajánlotta fel találékonyan. A kezdő lökés a folytatáshoz már megvolt kora délután.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

Eszter, akinek elmondása szerint saját ügyvédi irodája van, nagyon jól fog majd mutatni az éjszakai felvételeken, ahogyan a kubai salsát gyakorolja a takaró alatt. Ha majd ő is kiesik, ami elég hamar be fog következni, rögtön szembesülhet is a következményekkel. Biztosan remek reklám lesz a bíróságon, hogy az ügyfelek jelentős része tisztában van vele, mekkora anyajegy van a fenekén és miféle hangokat ad ki egy 18 éves fiú karjaiban.

Nohát ez csak egy adalék a vasárnapi párbaj végeredményének jóslásához. A két párhuzamosan csajozó fiút történetébe érdemes beletekinteni és menetközben el is lehet képzelni milyen eredménnyel járt volna, ha Dya Cristofelnek panaszkodik mennyire szex hiányos az állapota.

 

Csaba és Cristofel párhuzamosan csajozik, eltérő eredménnyel

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

3 Tovább

Claudio Budapestre jött, hogy bosszút álljon

 

 

A megcsalt Claudio megérkezett Budapestre, de hatalmas szarvaival majdnem kiemelték a biztonságiak a tömegből. A féltékeny olasz azzal a nem titkolt céllal érkezett hozzánk, hogy Gergő félig barátnőjével egyetértésben közösen vegyenek elégtételt a rajtuk esett sérelemért. Amióta tart a nyilvános románc különféle praktikákkal próbálja alázni volt kedvesét, de inkább magából csinál totális idiótát. Hisszük, vagy nem a repülőtéren újságírók fogadták, hogy nyilatkozatával csökkentse a feszültséget a magyar lakosságban. Ugyan mi a szándéka itt nálunk, miféle ördögi tervet eszelt ki, amivel helyreállíthatja megsértett férfiúi méltóságát?

Ez az ember vagy nagyon okos és a saját, vagy Sheri érdekében próbálja meglovagolni a tizenöt perces bulvár figyelmet, vagy a tökéletes esélyes az idei év lúzere címre. Hogy valaki ne tudjon leszállni arról, hogy majdnem megcsalták és abból szerezzen ismertséget magának mennyire kiszúrtak vele, ez még egyelőre ismeretlen trükk nálunk. De ha jövő héten már műsort vezet valamelyik rádióban vagy szerelmi tanácsokat oszt a TV-ben, akkor megint tanultunk valami újat a karrierépítésről.

Seherezádé és Gergő közben odabent éli a világát, mit sem sejtve a fejük felett gomolygó viharfelhőkről. Elcsattantak az első csókok, sőt az ágyban is volt már egy kis simi. Tegnap ráadásul, hogy az érzelmek a megfelelő hőfokra hevüljenek randi lehetőséget is kaptak, így megint gyönyörködhetett Claudió, hogy volt kedvese hogyan olvadozik más karjában.

 

 Na ezt nézd meg Claudio! Seherezádé újra randizik

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 

 

Gergőnek egyébként egyáltalán nem tesz jót ez a kapcsolat. A karakteres srác napról napra inkább egy plüssmacihoz lesz hasonlatos, akit Sehri állandó kísérőjeként látunk már csak. Kár érte, de ha nem tanult abból, hogy Jerzy vérét az előző szériában hogyan szívta ki Gigi, akkor lássuk meddig bírja a játékot.

A nap folyamán több lehetőség is adódott, hogy a lakók veszekedhessenek. Lelkiismeretesen ki is használták mindegyiket, nem hagyták, hogy a szerkesztők hiába törjék magukat. Shadi lett az új villamester. A hatalmával élő és könnyen visszaélő fiú próbál mindent kifacsarni az új pozíciójából, amit csak lehetséges. Mivel a rendmániás karaktert választotta igyekszik is tartani magát a szerepéhez. Lehet, hogy odahaza plafonig áll a mosatlan, de most mindenképpen szeretné patika tisztaságúra javítani a Villát. A többség kénytelen, kelletlen engedelmeskedik a takarító-terrornak, de a diktátor háta mögött nem tesznek lakatot a szájukra. Attila viszont, mint egyszemélyes ellenálló szabadságharcos felveszi a kesztyűt és nem hajlandó pórszívózni. Shadi megdöbben és itt meg is áll a tudománya.

 

 

Meg leszel büntetve majd. – próbál hatni a hatalmát semmibe vevő destruálóra. Az persze kiröhögi a fenyegetést és Fecóval együtt tüntetőleg sétálni kezd a kertben porszívózás helyett.

 

Attila a hős ellenáló nem porszívózik

 

Az eddig is feszült viszony hamarosan végérvényesen megromlik. Cristofel a sarokba áll. Ez egy büntetés, ami kiróttak rá és Shadinak kell felügyelnie, hogy érti és végrehajtja-e a nehéz műveletet. Attila véleménye szerint azonban az arab kéjes örömmel méri az időt, amíg Cris a sarokban áll és ezért vélhetőleg egy látens szadistával van dolguk. A megvádolt (vagy kiismert) Shadi nem hajlandó eltűrni, hogy a becsületébe gázoljanak és felveszi a kesztyűt a szópárbajban. A baj csak az, hogy a tusában kb. annyi esélye van, mint Csabának a végső győzelemre. Hiába igyekszik Attila percek alatt kirázza a nadrágjából.

 

Attila és Shadi keményen egymásnak estek

 

Na ha így nem tud felülkerekedni akkor új utakat keres a Villamester. A kiválasztottnak még van egy kis ideje, hogy elgondolkozzék kit is lenne érdemes párbajra hívnia. Ha még eddig nem jutott volna eszébe a tuti megoldás, Shadi majd felnyitja a szemét.

Attilát vidd ki és mindenki tisztelni fog!- sutyorogja. Én meg hátha megszabadulok tőle, gondolja közben magában. Az emberek szenvednek Attilától és igazságot akarnak! –szónokolja tovább. Ha kiviszed, a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett!

Úgy látszik már annyira beleélte magát valamelyik Ezeregyéjszaka meséjébe, hogy hirtelen teljesen képzavarba kerül és beleképzeli magát egy középkori hordószónok szerepébe. Csaba mindenesetre bólogat, majd lesz valami.

 

Shadi Csaba agyát mossa

 

 

A Mónika show mintájára napközben megrendezték az első Attila showt. A játéknak induló beszélgetés alatt a műsorvetőnek annyira jól sikerült összeugrasztania a szereplőket, hogy azok az estig hátralévő időben nem is szóltak egymáshoz.

 

Attila összeugrasztja a lányokat: Attila show

 

Cristofel és Veronika már két napja nem csillapíthatják hormonjaik tombolását. Látszik is rajtuk, hogy egyre nehezebben viselik az elvonókúrát. Mivel a büntetés értelmében még a fizikai kontaktus is tiltva van, nem marad más, csupán az édes emlékek felidézése.

 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 

Lehet, hogy ennek a következménye az is, hogy egy kisfilm került fel az előzetesek közé, ahol Cris Fecó kezét markolászva szerelmet vall neki…

 

Cristofel szerelmet vall Fecónak

 

Holnap Csaba végre elmondja, hogy kitől szeretne kikapni a párbajon, majd vasárnap nagy valószínűséggel haza is megy.  Már csak kiszúrásból is rá kellene repülnie Kingára, hogy idegesítse Attilát. Volt már olyan a Villában, aki három nap alatt ágyba cipelt egy nőt.  

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

5 Tovább

A Villa rondája dobta a playmatet, Csabát meg kiválasztották

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

 

 

Tegnap kiválasztás volt.  Az előzetes várakozásoknak megfelelően Csabát, a bizonytalan nemi identitású szépfiút szeretné a többség a mami szoknyájához visszaküldeni.

Balázs igyekezett valamivel feldobni az egyhangú bejelentkezést és kicsit ráijesztett az előző napi majdnem-bunyó résztvevőire. Péter ugye szétvert egy tojást Cristofel fején, mire az csaknem ízekre szaggatta. A szerkesztők szerint azonban ez még belefér a magyar átlagember viselkedési normáiba, ezért hosszas tusakodás után úgy döntöttek, hogy még ez egyszer megbocsátanak a leendő sztároknak. És persze nem hagyják leromlani a napi történéseket azzal, hogy Közép-Európa legbutább emberétől megfosztják a nézőket.  Így a bűnösök megúszták a kizárást, de a büntetés nem maradhatott el. A következő napokban, mivel gyerekként viselkedtek, gyerekként is kell élniük. Nincs pia, lefekvés mese után, a szex szintén tabu.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik 

Cristofelt eltiltják a szextől

 

 

Veronika szeme elkerekedik a szigorú verdikt hallatán, túl unalmasak lesznek az éjszakák. Cris szintén hápog. Mit mutassanak így a párbaj előtt? Péter nem izgul annyira, ágyba bújnia nincs kivel, aludni meg szeret, még jól is járt.

A szavazás előtt jó szokás szerint kigyűjtötték az összes játékos balhéit és szép sorban újra megnézhettük a legkeményebb jeleneteket.

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok???? 

Cristofel balhéi

A Halál angyalának balhéi

Shadi balhéi

 

Végül elkezdték felpakolni a korongokat a kiválasztó táblára. Csaba oszlopa pillanatok alatt úgy nézett ki, mint egy bárányhimlős katicabogár. A végén már rá sem fért a sok jel. A lányok kényeskedtek kicsit, mert ugye mind nagyon imádja Csabit, de hát inkább az menjen, mint ők. Attila volt az egyetlen, aki nem csinált titkot belőle, hogy gyomra forog a riválisától.

 

 

Zárszóként a zöld kendő meglelte gazdáját, akinek most pár napja lesz, hogy kigondolja, van-e olyan, aki még nála is gyengébb és lehet ellene egy halvány esélye a párbajon.

Két jelölt van igazán, akin érdemes lehet elgondolkodnia. Egyszer ott van Shadi, akit a háta mögött csak patkányként emlegetnek néhányan megjelenése és viselkedése miatt.  Aztán pedig Eszter, aki ha lehet, még Csabánál is jellegtelenebb.  Azonfelül, hogy beköltözéskor körbehordozta a nekem saját ügyvédi irodám van táblát, nem sokat látni belőle.

Talán egy virtuóz huszárvágással Attilát kellene kihívnia, mert ezzel a bátor lépéssel rengeteg támogatót szerezhetne magának. Ha pedig véletlenül nyerne, legalábbis bétahimmé lépne elő a folytatásban.

 

Csabát kiszavazták a többiek

 

A nap legfelkavaróbb jelenete a kiválasztás izgalmai ellenére egy szörnyű szerelmi szakítás volt. Shadi, az arab „szépfiú” megunta, hogy napi 3x3 perces udvarlása ellenére Dya nem omlott még a lábához, hogy jó háremhölgyhöz méltóan napi 24 órában imádja őt. Ezért radikális lépésre szánta el magát. Találkozóra hívta a playmatet és közölte vele visszavonhatatlan elhatározását. Miután valami homályos oknál fogva azt hitte van valami közöttük, bejelentette a szakítást.

Dya egész nap nyűgös volt a vécésnéni-munka miatt, de végre felderülhetett kicsit. Igyekezett résztvevő arcot vágni, amíg hallgatta a szemrehányásokat. Shadi erősen nehezményezte ugyanis, hogy nem reagált megfelelően a közeledésére. A litánia végeztével igazán finoman és intelligensen csak annyit jegyzett meg, hogy neki kicsit más megjelenésű fiúk jönnek be.

 

 Shadi kirúgja Dyát, aki nem röhögi el magát

Egymást is szétmarják a lányok

 

Ezzel még nem értek véget a szerelmi szálak. A brazil szappanopera további folytatásaként Seherezádé és Gergő egy magasabb szintre léptették románcukat. A romantikus lelkületű hölgyek üljenek le egy pillanatra, mert bizony a gerlepár megcsókolta egymást és hivatalosan is házaspárként folytatják a sztorit. A boldog első csókra természetesen nem egy eldugott helyen került sor, hanem a nappaliban az összes lakó szeme láttára.

 

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 

Véget ért a cselédsors, a lányok felszabadultak. A nap folyamán teljesíteni kellett a pöffeszkedő hímek minden kérését. Idegőrlő időszak volt ez. Többen sírva is fakadtak.  A fiúk közül ki-ki vérmérséklete szerint bánt a szolgájával. Persze most is Cristofel volt az, aki a legundorítóbb feladatokat adta a szerencsétlen Kingának.

 

Cristofel megalázta Kingát

A kukimat is mosd meg!!

Kínlódnak a szolgasorban a Villalányok

Cselédverseny

 

A játék lezárultával az urak ajánlólevelet írtak a cselédlányoknak, amiben kiemelték jó tulajdonságaikat.  Az már meglepetés számba sem ment, hogy a kubai ismételten félreértette a feladatot és mélyen megalázta alárendeltjét.

 

Kinga: Cristofel egy undorító alak

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

 

5 Tovább

Ti most az én ágyamban dugtok?!

 

Közeledvén a vasárnapi kiválasztás az ellenségek pár pillanatig félretették a bajonetteket és széleskörű kombinációba kezdtek, hogy összehangolják erőiket. Csaba szomorú boci szemekkel vette tudomásul, hogy vele senki sem akar egyeztetni. Ebből viszonylag hamar leszűrte, hogy ismételten ő lett az áldozati bárány.

Természetesen Attila az, aki leginkább a vérére szomjazva igyekszik mindenkit meggyőzni a leggyengébb láncszem haszontalanságáról. Kinga rémülten figyeli az eseményeket, de valami halvány reményt dédelget magában, hogy a vágóhíd bejárata elé állított kedvencének talán lehet még esélye a megmenekülésre. Fecónak sem nagyon tetszik a taktikai alapú szemétkedés, de azt jól látja, hogy ha a társaság bárkire is szavazna, az úgyis Csabát vinné párbajra, ezért sok értelme nincs a moralizálásnak.

 

Csabát feláldozzák a többiek

 

Egy feladat szerint a lányok süteményt sütöttek kedvenc hímüknek. Kis versike is járt a gasztronómiai csúcsmodellek mellé. Gergő határozta meg talán a legjobban az általános véleményt a végtermékekkel kapcsolatban. A Seherezádétól kapott finomságot nemes egyszerűséggel egy kínai papucs talpához hasonlította. Vera ráadásul erős paprikával készítette el remekművét, amit Péternek kellett megkóstolnia.

 

A lányok sem főzni, sem verset írni nem tudnak

 

A nap aktuális botránya sem maradhatott el természetesen. És mint már megszokhattuk ismételten egy olyan távoli dolog indította el az események oda vezető láncolatát, ami elsőre elég ártatlannak tűnt ahhoz, hogy senki ne várjon égszakadást, földindulást.

A lányok árverést tartottak és a megszerezhető ingóság nem volt más, mint a Villa férfi állománya. A szerelemre kiéhezett hölgykoszorú házimunkákkal licitálhatott a vágyott tesztoszteronra. Érdekes módon a legkelendőbb Péter volt, akiért két versenyző sem sajnálta feláldozni értékes keze munkáját. A kiszemelt legnagyobb rémületére Annamari volt az egyik aspiráns, aki már egyszer szerelmet vallott neki a villarandi alkalmával. A szörnyű eseményt azóta sem tudta kiheverni. Hatalmas megkönnyebbülésére végül ő választhatott, így Vera lett a nyertes. 

 

 

A licitek eredményeképpen Veronika és Cristofel illetve Vera Péter mehettek randizni egymással. Az esti falatozással egybekötött enyelgés sok újdonságot nem hozott. Az egyetlen érdemi esemény azonban megmutatta, hogy még talán nem hagyták el véglegesen a Villát a jó szellemek.

Cristofel, akit érzelmei egyre inkább a szférák magasságába emelnek, nem tudott parancsolni a kibuggyanni vágyó vallomásnak. A természet csodálatos igazságérzete folytán azonban szerelmi vallomásának közepén az őket takaró paraván egyszerűen a fejére dőlt. Figyelmeztetve ezzel Veronikát, hogy nem minden arany, ami kubai.

 

Cristofel fejére szakad a paraván, miközben hazudozik

 

A randi végeztével egy darts versenyben döntötték el a párok, hogy kik vonulhatnak el a nyugiszobába egy kis etyepetyére. Péter bűvös kezei megszerezték a győzelmet és ezzel a jogot egy tantra randira. A szerencsések el is vonultak a kis helyiségbe, ahol Vera levetkőzött és bebújt az ágyba.

Attila, aki jobb híján mostanában a nyugiszobában hajtja álomra a fejét kicsit később kapcsolt. Nem bírván a kíváncsiságával berontott, hogy ellenőrizze minden rendben van-e a birodalmában.

A kedves olvasó mit szólna, ha hazatérve az ágyából a szomszéd Józsi és annak hájas felesége tápászkodna fel?

Na hasonló a szituáció. Vera éppen öltözik és az ágyneműt szedi le magáról.  

Ti most az én ágyamban dugtok?! – kérdezi felháborodva a tulajdonos, csak nem ilyen finoman. Az érintettek először röhögnek, mert ők tudják, hogy semmi olyan nem történt. Az intimszférájában megsértett Attila azonban irtózatos botrány rendez és komolyan megfenyegeti a behatolókat. Nincs már röhögés, mert érzik, hogy veszélyes a dolog. Vera próbálja árnyalni a helyzetet. Itt minden közös nem tudtad? – piszkálja az oroszlán bajszát. Igen? Akkor a te ágyneműd sem a tiéd? – jön a válasz. Azzal a tomboló berohan a hálóba és Vera holmiját a hóna alá csapva kivágtázik, majd bevágja a medence vizébe. A tulajdonképpen nagyon vicces jelenet itt van:

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok????

 

A többiek megállapítják, hogy az összeférhetetlen rászolgált a nevére és diszkréten integetnek a szerkesztőknek, hogy lőjenek be egy elefántnyugtatót, mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet.

Péter és Vera annyira felzaklatódott, hogy az éjszaka folyamán úgy döntöttek egymás karjaiban keresnek megnyugvást. Az éjszakai felvételeken sok minden látszik. Azt az olvasó döntse el, hogy megtörtént-e a végső partraszállás.

 

 A randi és az édes befejezés

 

Végezetül egy friss csemegét is kínálunk az érdeklődőknek. A két szilikoncsoda, Kinga és Dya pőre fürdőzése, kellemes felüdülés lehet a megfáradt szemeknek a mai beszámoló nyomon követése után. Érdekes egyébként, hogy a playmatnek mennyire furcsán állnak a mellei. Remélem nem túl sokat fzetett érte.

 

A lányok nagyon tiszták és illatosak lesznek

 

A nézői szavazás értelmében holnaptól a lányok szolgálják majd a fiúkat. Kell szólnom itthon is, hogy mi is a való világban élünk...

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

2 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek