Friss hír: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Az ügyvédnőnek udvarolt, de Veronikával bújt ágyba Cristofel, aki mesés lehetőséget kapott a sorstól. Biztos, hogy még ő maga sem számított rá, amikor jelentkezett a játékra, hogy egy hónapon belül elérhető közelségébe kerülhet egy jogi diploma. Eszter anyukája teljesen kiborult, amikor az újságírók faggatni kezdték, ugyan mit szól, ahhoz, hogy ügyvéd kislánya világossá tette, bármikor hajlandó lenne kamerák előtt odaadni magát Cristofelnek? Szűkszavúan csak annyit mondott, hogy szerinte ez egy játék és hajrá Eszter.

 

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

„Szerintem Cristofelnek annyira nem tetszik Eszter, mint ahogy azt eljátssza. Nekünk szinte ugyanolyan ízlésünk van, és mivel nekem egyáltalán nem jön be, ezért neki sem tetszhet. Persze Veronika is elrontotta magát a sok plasztikával, de ő akkor is egy fullos csaj, én Eszterhez egy ujjal se nyúlnék.”

A kinti barát véleménye ellenére szinte biztos, hogy Eszter sorsa meg van pecsételve, hamarosan követni fogja Veronikát és megtapasztalhatja majd milyen az amikor a VV macsó bedobja magát úgy isten igazából.

Tegnap láthattuk, hogy miután Csaba kihívta párbajra Cristofelt mekkora botrány keveredett a választásából. A kubai gyakorlatilag eszét vesztette, a felháborodástól, mert valaki nem vette be a körmönfontnak tartott taktikáját és volt olyan pofátlan, hogy kihívta őt párbajra. Újra több emberre volt szükség ahhoz, hogy lenyugtassák a magából kikelten üvöltözőt.

 

Cristofel kikelt magából, mert átláttak rajta

Cristofel megint elszabadult

 

Hogy is gondolhatja szegény Csaba, hogy legyőzheti ezt a fantasztikus legényt? Cris miután lenyugodott azonnal kész terv született a fejében. Tudja ő, hogy csak egy olyan latin srác van a Villában, aki képes akár egyenes adásban soft pornót szolgáltatni a közönségének.  A társas produkcióhoz egyelőre csak Veronikát tudja felvonultatni, de hosszú még a játék, lesz ez még jobb is. Tegnap viszont az elszánt kubai mindent megtett, hogy biztosítsa a helyét a folytatásban.

 Most megmutatom mindenkinek milyen egy igazi latin macsó szerető! – hencegett kicsit a nyugiszobában, ahol már a megfelelően előkészített Veronika is ott várakozott a D-ugó matracon. És tényleg. Most aztán átfogó képet kaptunk a kubaiak párzási szokásairól. Grátiszként megtapasztalhattuk, milyen is az, amikor egy magyar lány igazán jól érzi magát az ágyban. Azóta már bizonyosan csengőhangként is letölthető, hogyan adja ki magából Csőrike a magas C-t, miközben Cristofel teljes erőbedobással harcol rajta a szavazók kegyeiért.

 

Az eddigi legkeményebb ágyjelenet

 

A nap legfontosabb történése az volt, hogy a szerkesztők egy rafinált sorjátékot találtak ki az unatkozó lakóknak. Még szerencse, hogy egyetlenegy antialkoholista sincs a csapatban, mert akkor nagy bajban lett volna a verseny során. Az egyáltalán nem titkolt szándék ugyanis az volt, hogy a lehető legjobban leitassák a játékosokat. Első körben mindenféle undorító étket kellett szájból-szájba adniuk a csapat tagoknak. Jó srác ez a Gergő, de hogy fagyit szeretnék-e madárfióka módjára kapni tőle, bizony kétséges. Fecó nem volt ilyen szerencsés, mint a néző, így választása nem lévén kénytelen volt a nyálas gombócot bekapni és továbbadni.

 

 

A kellően undorító feladat után krémes evő képességeiket kellett megcsillogtatniuk a háborgó gyomrú olimpikonoknak. Volt, aki csak nyammogta a süteményt, de Attila, nem aprózta el a dolgot. Mint egy jól képzett házi sertés moslékká gyömöszölte a finom desszertet és két kézzel lapátolta be a gyors siker érdekében. A technikának az az eredménye is megvolt, hogy a többiek a hányinger miatt minimális konkurenciát jelentettek a tusában. Végezetül egy 10 literes kannából kellett kiszivattyúzni a lehető legtöbb tartalmat. A fröccs egyébként is könnyen megárthat, hát még ha szívószállal kell elfogyasztani. Attilának legalább volt mire innia, de a többiek sem voltak szomjasak mire megszólalt a játék végét jelző kürt.

 

Gergő szájából, Fecó szájába

Az alkohol látványosan hatása

 

Végezetül Fecó papi ruhában rögtönzött egy kis szónoklatot a szeretetről és a megbocsátásról. Az előadása annyira jól sikeredet, hogy még ő is elsírta rajta magát. A többiek sem maradtak érzéketlenek a hegyibeszédtől, volt is utána nagy összeborulás.

 

 Fecó atya még a saját beszédén is elsírja magát

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera