Ez a csávó olyan, mint egy rosszindulatú daganat! Nem is értem, miért vagyok én rá féltékeny! Ronda is, dagadt is, de akkor sem szeretném Veronika közelében látni. Tisztában vagyok azzal, hogy amikor először találkoznak, megölelik egymást, de bízom abban, hogy ennél több nem történik. Én beszélni sem akarok vele! Azt sem ajánlom neki, hogy elkezdjen magyarázkodni, mert akkor kap a pofájára.

Lehet, hogy Pétert utálták a nézők, de van bizony olyan is, aki a vérére szomjazik. Az ország negatív IQ bajnoka a forróvérű kubai macsó rögtön a kiesése után kis híján élő egyenes adásban vett elégtételt, azért, hogy az ő gyönyörűséges kiskacsáját idegen kéz is érintette.
Pétert még este, azon melegében, mint szokás berángatták a Belevaló stúdiójába és a még teljesen kába fiúra egyből rászabadították az agyhalottat és kedvesét. Veronika kétségbeesve nézte, ahogyan jelenlegi pasija egyre jobban felcukkolja magát és látszott, hogy rendkívül kínosan érinti az egész beszélgetés. Cristofel eleinte még igyekezett jópofán oltani riválisát, de minden perc elmúltával egyre vörösebb lett a feje és rövidesen elkezdett verést ígérni, ha az álnok kígyó nem fejezi be az állítólagos nyomulást. Péter ugyan elkérte Veronika telefonszámát, de az, mint mondta nem válaszolhat a hívásra, mert kedvese azonnali elhagyással fenyegette meg. Csőrike láthatólag alaposan be van már fenyítve az új kapcsolatban és szinte meg sem mert szólalni, a félőrült fiú társaságában.


Haragszom Péterre, mert gusztustalan, amit tett! Az egyik pillanatban még hatalmas barátok voltunk, a másikban mindennek lehordott Veronika előtt. Megsértett, megalázott, és még a csajomra is ráhajtott. Hát  ezek után ne várja, hogy én jópofizok vele. Köszönök, ennyire megadom a tiszteletet, de ezenkívül egy mukkot sem vagyok hajlandó hozzá szólni.

Az eredeti felvételeken Cris egyáltalán nem fogja vissza magát és csak annak köszönhetően maradt el a fizikai atrocitás, hogy Olivér végül szétültette az érdekelt feleket. Aki őrültet akar látni, az kattintson bátran.

Cristofel rátámad Péterre


Veronika barátként és nőként is megérintett, nagyon megszerettem. A kiesése fejbe kólintott, kellett néhány nap, hogy feleszméljek: nem halt meg senki. Most, hogy én is kinn vagyok, nem állok le egy tizennyolc éves fiúval kakaskodni-nyilatkozta utólag Péter, aki azért jobb, ha a háta mögé néz, mert az biztos, hogy egyelőre nincs vége a történetnek. Egyelőre Veronika nem hajlandó kettesben találkozni vele a kilátásba helyezett szankciók miatt, de a lányt ismerve a helyzet maximum két héten belül gyökeresen megváltozhat.


Rettentően sajnálom, ha valóban így gondolja ezt az egészet, de megértem a döntését. Tény, hogy mi a játék alatt iszonyatosan egymásra hangolódtunk, éppen ezért nem meglepő számomra, hogy alig pár héttel ezelőtt Veronika még azt vallotta, hogy belém szeretett. Jó lett volna beszélni, és ezért is nagyon sajnálom, hogy Veronika nem akar találkozni velem, mert fél attól, hogy Cristofelt megbántja. Szívből sajnálom, hogy Veronika most elutasít, de remélem, hogy nagyon boldog. Kívánom neki, hogy annyi megbecsülést kapjon Cristől, amennyit ő ad neki.


Péter tojással támad Cristofelre, aki aztán majdnem összeveri

(Villajelenet)


A legtöbb kérdés mióta kijött Verával kapcsolatban kapta.


Vera a játék elején még normális volt, de aztán bolonddá tettem. Ő abba hülyült bele, hogy nem viszonoztam az érzéseit és nem tudott engem elkerülni. Iszonyatosan röhögtem, mikor megtudtam a pornófilmjét. Bearanyozta az egész napomat, nagyon tetszik, álmomban sem mertem gondolni. Az elképesztő képmutatás és harcosság mellett fogalma sincs arról, hogy kijöttek ezek a videók. Ha ő tényleg azt gondolta, hogy ez nem derül ki, amikor bement a villába, akkor nagyon buta.


VV Vera pornófilmje


Verával kapcsolatban Péter a búcsúlevelében bevallotta a legnagyobb titkot is.



Kinga miután visszatért győztesen a párbajról picit piheg a megkönnyebbüléstől, majd felolvasásra kerülnek a titoklevelek. A néző ilyenkor már előre dörzsöli a tenyerét, mert a remek újításnak köszönhetően mindig óriási botrányok várhatók. Attila kicsit magánkívül, van még, de már kezd valamennyire megnyugodni. Barátja kiesése rendkívül megviselte az érzéketlen fickót, még könnyet is hullatott, amikor rájött, hogy egyedül marad a továbbiakban.

Attila bizony sír Péter elvesztése miatt


Összegyűlnek hát a lakók, heten, mint a gonoszok és kissé idegesen várják, hogy Seherezádé elolvassa a szörnyű titkokat. Péter vallomása az első. A levélből kiderül, hogy eleinte még eléggé tetszett neki Vera és akár valami komolyabb is összejöhetett volna közöttük. Aztán a lány elméje fokozatosan kezdett elborulni, ami miatt ő gyorsan kihátrált a kapcsolatból. Igen ám, de a lényeg! Hókuszpók nem hagyta el úgy a Villát, hogy egy jó alaposat ne rúgjon az életét megkeserítő lányba. A levél végén ugyanis bevallja, hogy bár eddig nem beszélt róla, de a magát erkölcsösnek beállító Vera már a játék elején megvolt neki és bár biztosan tagadni fogja majd, de bizony a bugyi lekerült róla. Az érintett szemöldöke az egekbe szökik és kétségbeesetten tagadni kezd. Ő ugyan aztán nem. A többiek kissé tamáskodva hallgatják a szabadkozást. Attila szerint Péter neki már régen elmondta a dolgot, így nem is érte meglepetésként a bejelentés.

Örülök neki, hogy felfedte, mert én elhiszem neki. Szerintem ilyennel nem viccelne. Vera azért tagadja, mert baromira kellemetlen neki, hogy bejött ide, papolt dolgokról és bizony, már az elején bekapta a legyet.

Az olvasó a rendelkezésre álló információkból döntsön maga.

Vera és Péter az ágyban 18+

(frissítve)

Vera és Péter szenvedélyes csókja


Péter első találkozása a "rajongókkal" is megvolt. Kemény kérdésekre válaszolt, az első szerelmes hölgy is előkerült.

Péter beszélget a rajongókkal, már randiajánlatot is kap



Kinga levele Fecóról szól, aki szerinte egy kétszínű alak és őt is többször hátba támadta. A megvádolt szakállmodell ezek után közel másfél órán át tagad. Verán és Csabán kívül azonban a többieknek már nagyon elegük van és szisztematikusan darabokra tépik a szerencsétlen fiút. A bejátszás csak a lényeget emeli ki, de abból is egyértelműen látszik, hogy a gerinctelen taktika végül megbukott és elérkezett Szent-Fecó trónfosztása.  A jelenet kihagyhatatlan, mindenkinek érdemes megnézni, amikor megszületik a hamarosan legendássá váló mondat, a magát Cicerónak gondoló fiú szájából: Miért bántotok engem, a jóóóóóságomért??


Kiderült Verát lefektették, Fecót ízekre szedik a többiek

Fecó renoméja megrendül, nagyon kínos magyarázkodás


Az ínyenceknek a teljes éjszakai online adást is elérhetővé tesszük, ott hosszasabban is megtekinthető a hatalmas balhé. A jelenet 00:48:00 - nál kezdődik.

A teljes éjszakai online adás


A holnapi adásban Verát Attila kíséri el családlátogatásra. A nézők akarata nem egyszerű helyzetet teremtett.


Előzetes: Vera és Attila különös látogatása

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm