Táncversenyt hirdettek a lakóknak. A később taglalt online szavazások egyikén a nézők úgy döntöttek, hogy a nyertes meglátogathatja a családját. Attilának ez a nyeremény nem jön be, mert ő nem tartja a kapcsolatot senkivel. Ezért már előre kijelenti, hogy magasról tesz a feladatra és az sem érdekli, hogy Kinga viszont bármit megtenne az áhított találkozásért. A lány úgy zokog, mintha egy kínai munkatáborban lenne és már legalább tíz éve nem hallott volna semmit a rokonairól. Na de mindegy nem vagyunk egyformák. Attila szerint csak ki akarja használni a szőkeség, mert hétköznapokon undorodik hozzáérni, most meg a várt eredmény érdekében örömmel rámászna. (nem hallottál még ilyet? szerk.) Kinga ezen teljesen kiakad. Ez a vád valami borzasztó. Alapjaiban sérült a lelke. Tőle ez annyira messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől.

Vera szintén a táncverseny kapcsán döbben rá, hogy Péter nem akar vele intim közelségbe kerülni. Hosszú időbe telt, amíg leesett a tantusz. Ha eddig nem tűnt volna fel már napok óta Veronikára nyomul, csókolgatja, sőt együtt is alszanak. Ez a Vera sem a gyors észjárásáról híres. Péter nem cáfolja meg az állítás. Veronika párhuzamosan egyre bizonytalanabb Cristofel szerelmében. Ebben komoly szerepe van Péternek, aki az éjszakai ölelkezések alatt folyamatosan sugdossa Csőrike fülébe a magáét a csalfa kubairól. Nagyrészt nem kitalált történetekkel szórakoztatja, de olyan töménységben és tálalásban önti az infókat a lányra, hogy az már inkább szeretné lezárni a történetet. Péter láthatólag egyre jobban vonzódik hozzá így a nap 24 órájában duruzsolva bomlasztja a kapcsolatot. Tegnap végül is célba ért a torpedó, mert sikerült végérvényesen elsüllyeszteni a távkapcsolatot. Veronika lehetőséget kap arra, hogy üzenjen Cristofelnek, amit meg is tesz és kirúgja volt szeretőjét. Na látod Cris, ha nem játszod el a lehetőségedet, akkor most visszamehetnél és rendet rakhatnál a Villában és Veronika ágyában. De most nézheted kívülről, ahogy Péter fogja napokon belül megvigasztalni az immár sokadjára szingli exedet.

Mindenki féltékeny, közben elindul a táncverseny

Péter végül eléri, hogy Veronika kirúgja Cristofelt

Eszter a kiválasztás után sokkot kapott, hogy már megint neki kell párbajozni mennie. Hiszen még csak most jött vissza. Mi lesz vele, ha ezt csinálják majd minden alkalommal? Kinga szintén kiborult a történteken, mert attól tart, hogy majd őt viszi ki az ügyvédlány. Már ő is egyre többet hisztizik, lassan ebben is átveszi Dya szerepét a Villában.


Eszter sír, Kinga sír, ez a fránya kiválasztás

Attila úgy döntött egy újabb huszárvágással megkavarja a közönyös választottját. Szövetséget ajánl Seherezádénak. Játsszák meg a bimbózó érzelmű szerelmeseket, hogy féltékennyé tegyék áhított párjaikat. Én még a nyerítésedet is imádom-udvarol a valóban lóként kacarászó lánynak. Egy hónapig mindennap kikérjük a D matracot és egymással alszunk. Serinek nem okoz gondot megölelni Attilát és úgy egyébként is egyre szimpatikusabb neki a fiú. Azt azonban nem szeretné, hogy hamis érzelmeket színleljenek, mert az nem vezetne jóra. Ez egy igen korrekt és kíméletes tálalása annak, hogy ha már féltékennyé szeretné tenni Gergőt, akkor százszor inkább Csabával huncutkodna, mint vele.

Csabának is kigúvadt a szeme délután. Egy ártatlan beszélgetés alkalmával Annamari teljesen elvesztette az eszét. A hálóban feküdtek az egyik ágyon, amikor a tüzes menyecske se szó se beszéd ráugrott és forrón ölelni kezdte. Csaba arca egy tanulmány volt. Hát még akkor, amikor a felbátorodott lány a nyakát is csókolgatni kezdte. Ha kevésbé lenne finnyás a szépfiú és leküzdve gátlásait ágyba bújna Annamarival tuti győztesen hagyhatná el a Villát. Meg is próbáljuk majd valahogy bejuttatni neki ezt az üzenetet. Ennyi áldozatot igazán megérne az a pár milliócska.

Az utóbbi napokban egyre felháborodottabb leveleket kapunk a napi szavazásokkal kapcsolatban.  Tegnap ismételten fellángoltak az indulatok, mert sokak szerint más végeredmény született, mint amit Balázs végül bemondott az adás végén. A levélírók többsége szerint az a probléma, hogy szerintük a szavazatoktól függetlenül változnak meg az értékek. Erre a véleményre jó példa a tegnap bemutatott levél, amelyben az egyik néző írja le, szerinte hogyan is lehet befolyásolni a szavazást.

 

Egyik online VV szavazáson épp unatkoztam és eltoltam a szavazatok arányát drasztikusan, semmi bot vagy hekkelés, sima kattintgatással sikerült elérni az eredményt. A mai este szintén nem lévén egyéb dolgom, gondoltam a kedves szerkesztők nyúljanak bele a zsebükbe és külföldre száműzöm vmelyik aljáték nyertesét. Sikerült szinte bebiztosítani a külföldi utat, ám egyszercsak megfordult a szavazás aránya :) Ismét szorgosan kattintgattam, ismét elértem a kívánt eredményt, de mostmár bizonyos időközönként képernyőfotókat készítettem. Íme időrendi sorrendben, az óra a jobb felső sarokban. 10 perc alatt sikerült módosítani 2,2%-ot a külföldi utazás javára aztán 2 perc alatt drasztikusan megváltozott az állás. Gondolom így olcsóbb a műsor és nagyobb a haszon :) Csak éppen nem értem, akkor minek szavaztat, miért nem mondja be hogy a nyertes jutalma családi látogatás. Az tisztán látszik, hogy gyakorlatilag nem szavaz szinte senki, egyedül tudtam tologatni a számokat.

Ja egyébként egyáltalán nem érdekel mi a szavazás vége, csak ismét megbizonyosodhadtunk, hogy mennyire korrekt a műsor szerkesztője, egyszerűen hülyének néz :)


A rögzített képek itt láthatóak

 

A tegnapi szavazás már tényleg komoly indulatokat szült. Ismét idézünk az egyik olvasói levélből:

 

Online szavazás végeredménye az interneten:Ki mehessen külső randira. Annamari 0,9% Attila 17,7% Csaba 34%, Eszter 1,8%, Feco 0,2%,Gergő 0,5%, Péter 0,1%, Shadi0,2%, Vera 12,2%, Veronika 31,7%

 

Mit mond be a Balázs? Veronika nyerte 33%-kal, Csabáé 30,0%!


.

A furcsa eseteket megmutató nézői videók:

Példa a szavazás furcsaságaira 1

Példa a szavazás furcsaságaira 2

Példa a szavazás furcsaságaira 3

 

Most ez egyszer próbáljunk meg kicsit megértőek lenni. A pillanatnyi állás megtekintésekor még elképzelhető, hogy csúszik a szavazatok összesítése és ezért a következő pillanatokban még változhat az eredmény minimálisan. Vagy nem? Akinek volt már hasonló tapasztalata, vagy tud magyarázatot adni a történésekre, az a cikk alatt a Facebook kommentben ossza meg információit velünk.

Cikkajánló: Alekosz a rendőrségen gyerekzaklatásáért.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős