Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Véres bunyó, vitatható végeredmény

 

 

Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

Az első mérkőzésen a két nagyarcú lány Eszter és Vera csapott össze. Mindketten erősen orroltak egymásra, ami megadta a tökéletes alaphangot a továbbiakhoz. Igazi amatőr bokszot láthattunk, védekezés és gondolkodás nélkül csaptak össze egyáltalán nem kímélve egymást. Mint két felhergelt és bedoppingolt japánkakas szinte pihenő nélkül osztották a pofonokat. Az edzések alatt nem értettük miért nem tanítják meg az edzők a hatékony ütéstechnikát a lányoknak, de most kiderült, hogy egyértelműen igazuk volt. Az amazonok csak azért nem verték bucira egymást, mert nagyrészt a levegőt püfölték egymás helyett. A meccs végére Eszter jobban elfáradt, több ütést kapott és Vera megérdemelten győzött.

Eszter vs. Vera

A második mérkőzés Seherezádé és Kinga között még harciasabb hangulatban zajlott. A két szilikonbabát szintén a csöppet sem jó viszony és a felgyülemlett indulat motiválhatta. Mint két cséphadaró, szemmel szinte követhetetlen módon estek egymásnak. Sehrin az első pillanattól fogva látszott, hogy legfeljebb egy nyugtató lövedékkel lehetne megállítani. Fantasztikus elánnal támadt, szünetekben mosolyogva kereste az ismerősöket. Kinga szegény bár keményen helytállt szokás szerint nehezebben tűrte a stresszt. Amikor kiderült, hogy ellenfele győzedelmeskedett el is tört nála a mécses.

Kinga vs. Seherezádé


A szünetben Balázs meginterjúvolta VV Évát, aki mintha már megint nem lett volna szomjas és egyáltalán nem tett lakatot a szájára.

VV Éva elmondja kemény véleményét Kingáról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- 18+videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét-18+videó


Ezután jöttek a férfiak. Attila és Peti a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem, alibi bokszot adtak elő. Most látszott csak, hogy Attila mekkora nagydarab ember. Szinte már túlzásnak is tűnt, ahogy három menetben a hatalmas erőfölényével élve módszeresen szétklopfolta a tehetetlen ellenfelét. Peti hősiesen küzdött, hogy talpon maradjon, de végig a kiütés szélén táncolt. Kétszer is rászámoltak és végül csak a gong mentette meg a csúfosabb végtől. Szédelegve távozott a ringből és később az este folyamán is panaszkodott még, hogy nem érzi teljesen jól magát.

 

Attila vs. Péter

Az est fénypontja mindenképpen az utolsó mérkőzés volt. nem lehetett biztosan tudni, hogy ki is az erősebb. Különféle találgatások láttak napvilágot mindkét versenyző esetleges előképzettségéről. Az előzőekhez hasonlóan itt is az első pillanattól kezdve iszonyatos ütemben kezdtek. Csaba eleinte képes volt ide-oda pattogva, olykor kifordulva eltáncolni az ütések elől. Ennek ellenére hatalmas pofonok csattantak mindkét oldalon. Az már az elején látható volt, hogy Gergő nagyon profin és kegyetlen nagyokat üt. Az óriási jobbhorgok azonban eleinte mind elszálltak a technikásan mozgó Csaba mellett. A második menetben azután már megjelentek az első vércseppek is, amit hamarosan félelmetes mennyiségű utánpótlás követett. Elképesztő energiát adott bele mindkét fél, aminek meg is lett az eredménye. Az arcokon megjelent az egyértelmű bizonyíték, hogy bizony a boksz az egy véres sport. Miló Viki bőszen biztatta tanítványát a szünetekben, ő a maga részéről láthatóan biztos volt a győzelemben. A másik sarokban a tanács egyértelmű volt. Nem szabad hagyni, hogy Csaba elugráljon az ütések elől és megvan a meccs. A harmadik menetben aztán tényleg ez történt, a fürge fiú már kezdett elfáradni és a kemény ütések egyre többször betaláltak. Gergő folyamatosan köpködte ki a foggumiját, ami miatt gyakran meg is kellett állítani a mérkőzést.

Utólag ezt azzal magyarázta, hogy nem kapott az orrán levegőt. Szerencséjére nem intették meg emiatt és így csak a leadott ütések alapján döntöttek a bírók. Az eredményhirdetés kicsit érdekes volt. Civil szemmel, mintha Csaba kicsit jobb lett volna. Persze ezt pontos ütésszámlálás nélkül elég nehéz megállapítani. Maga Gergő is ellenfele győzelmét várta.

Ez egy igazi férfimunka volt, gratulálok mindkettőjüknek. Nálam Csaba jobb volt, de mindenki szubjektívan pontoz.

A szakkommentátor Erdei Zsolt óvatos véleménye szerint ha nem is sokkal de Csaba volt a jobb. A bírók azonban másként látták és 2:1 arányban a Sittes becenevű Gergőt juttatták a védettséget jelentő kendőhöz és a győzelemhez.

Eredményhírdetés: Sokak csodálkozására Gergő nyeri meg a meccset

A helyszíni és a későbbi reakciók alapján nem mindenki volt elégedett a döntéssel. Csaba rajongói természetesen pártoskodást sejtenek a háttérben.

Ezen a szavazáson eléggé egyértelmű a nézők véleménye:

Igazságos volt Gergő győzelme Csaba ellen a bokszmeccsen?


Bárhogyan történt is rendkívül izgalmas estének voltunk tanúi, minden tisztelet a résztvevőknek, akiknek eszükbe sem jutott, hogy elblicceljék a harcot. Igazán emlékezetes összecsapásokat láttunk, amit még azoknak is érdemes megtekinteni, akik egyébként nem igazán hívei az ilyenfajta sportnak.

Csaba vs. Gergő: első menet

Csaba vs. Gergő: második menet

Csaba vs. Gergő: harmadik menet

A mérkőzések után folytatódott Csaba Canossa járása. Éppen csak, hogy kiliheghették magukat a játékosok máris meg kellet mondaniuk, kit küldenének a következő párbajra. A többség örömmel kapott azon a ritka alkalmon, hogy az állandó Aréna győztesnek ezúttal nem sikerült megszereznie a védettséget. Csaba öt jelet kapott, közöttük Gergőét is, aki vizes borogatással volt kénytelen arcát gyógyítgatni, mert annyira feldagadt az ütésektől. Attila a következő kedves kommentárral adta a jelét: Csaba menj haza és otthon edd tovább a fikádat!


Csaba lett a kiválasztott

A kiválasztott azt mondta nem lepődött meg a történteken és rezignált nyugalommal vette tudomásul, hogy ismételten párbajozni kényszerül. Szerdán majd választania kell, kit visz ki megmérettetésre. Mivel Eszterre tette a jelét eléggé egyértelműnek tűnik a leendő döntése. Bár nem sejti, de Péterrel rendkívül könnyű dolga lenne, mégis inkább valószínűbbnek tűnik, hogy az ügyvédnő lesz a következő kieső.

Végül a legjobb pillanatok a tegnap estéből:

 Best of Boksz Gála

A nap híre még, hogy előkerült VV Vera eddig titkos pornófilmje. A két ünnep között adják ki és DVD-n lehet majd megvásárolni. A szerkesztők mostantól kezdhetnek gondolkozni, hogy kizárják-e a szerződésszegő lányt. Az információk szerint Vera teljesen ingyen készítette el a casting videót, abban a reményben, hogy felkérést kap egy komolyabb filmhez. A lány egyébként letiltotta az anyagot mielőtt bement a Villába, így most eléggé kellemetlen meglepetésben lesz része, ha végül kijön majd.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

A filmet egyébként már meg is szereztük, itt megtekinthető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

 

Friss: cikkajánló

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

18 Tovább

Claudio Budapestre jött, hogy bosszút álljon

 

 

A megcsalt Claudio megérkezett Budapestre, de hatalmas szarvaival majdnem kiemelték a biztonságiak a tömegből. A féltékeny olasz azzal a nem titkolt céllal érkezett hozzánk, hogy Gergő félig barátnőjével egyetértésben közösen vegyenek elégtételt a rajtuk esett sérelemért. Amióta tart a nyilvános románc különféle praktikákkal próbálja alázni volt kedvesét, de inkább magából csinál totális idiótát. Hisszük, vagy nem a repülőtéren újságírók fogadták, hogy nyilatkozatával csökkentse a feszültséget a magyar lakosságban. Ugyan mi a szándéka itt nálunk, miféle ördögi tervet eszelt ki, amivel helyreállíthatja megsértett férfiúi méltóságát?

Ez az ember vagy nagyon okos és a saját, vagy Sheri érdekében próbálja meglovagolni a tizenöt perces bulvár figyelmet, vagy a tökéletes esélyes az idei év lúzere címre. Hogy valaki ne tudjon leszállni arról, hogy majdnem megcsalták és abból szerezzen ismertséget magának mennyire kiszúrtak vele, ez még egyelőre ismeretlen trükk nálunk. De ha jövő héten már műsort vezet valamelyik rádióban vagy szerelmi tanácsokat oszt a TV-ben, akkor megint tanultunk valami újat a karrierépítésről.

Seherezádé és Gergő közben odabent éli a világát, mit sem sejtve a fejük felett gomolygó viharfelhőkről. Elcsattantak az első csókok, sőt az ágyban is volt már egy kis simi. Tegnap ráadásul, hogy az érzelmek a megfelelő hőfokra hevüljenek randi lehetőséget is kaptak, így megint gyönyörködhetett Claudió, hogy volt kedvese hogyan olvadozik más karjában.

 

 Na ezt nézd meg Claudio! Seherezádé újra randizik

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 

 

Gergőnek egyébként egyáltalán nem tesz jót ez a kapcsolat. A karakteres srác napról napra inkább egy plüssmacihoz lesz hasonlatos, akit Sehri állandó kísérőjeként látunk már csak. Kár érte, de ha nem tanult abból, hogy Jerzy vérét az előző szériában hogyan szívta ki Gigi, akkor lássuk meddig bírja a játékot.

A nap folyamán több lehetőség is adódott, hogy a lakók veszekedhessenek. Lelkiismeretesen ki is használták mindegyiket, nem hagyták, hogy a szerkesztők hiába törjék magukat. Shadi lett az új villamester. A hatalmával élő és könnyen visszaélő fiú próbál mindent kifacsarni az új pozíciójából, amit csak lehetséges. Mivel a rendmániás karaktert választotta igyekszik is tartani magát a szerepéhez. Lehet, hogy odahaza plafonig áll a mosatlan, de most mindenképpen szeretné patika tisztaságúra javítani a Villát. A többség kénytelen, kelletlen engedelmeskedik a takarító-terrornak, de a diktátor háta mögött nem tesznek lakatot a szájukra. Attila viszont, mint egyszemélyes ellenálló szabadságharcos felveszi a kesztyűt és nem hajlandó pórszívózni. Shadi megdöbben és itt meg is áll a tudománya.

 

 

Meg leszel büntetve majd. – próbál hatni a hatalmát semmibe vevő destruálóra. Az persze kiröhögi a fenyegetést és Fecóval együtt tüntetőleg sétálni kezd a kertben porszívózás helyett.

 

Attila a hős ellenáló nem porszívózik

 

Az eddig is feszült viszony hamarosan végérvényesen megromlik. Cristofel a sarokba áll. Ez egy büntetés, ami kiróttak rá és Shadinak kell felügyelnie, hogy érti és végrehajtja-e a nehéz műveletet. Attila véleménye szerint azonban az arab kéjes örömmel méri az időt, amíg Cris a sarokban áll és ezért vélhetőleg egy látens szadistával van dolguk. A megvádolt (vagy kiismert) Shadi nem hajlandó eltűrni, hogy a becsületébe gázoljanak és felveszi a kesztyűt a szópárbajban. A baj csak az, hogy a tusában kb. annyi esélye van, mint Csabának a végső győzelemre. Hiába igyekszik Attila percek alatt kirázza a nadrágjából.

 

Attila és Shadi keményen egymásnak estek

 

Na ha így nem tud felülkerekedni akkor új utakat keres a Villamester. A kiválasztottnak még van egy kis ideje, hogy elgondolkozzék kit is lenne érdemes párbajra hívnia. Ha még eddig nem jutott volna eszébe a tuti megoldás, Shadi majd felnyitja a szemét.

Attilát vidd ki és mindenki tisztelni fog!- sutyorogja. Én meg hátha megszabadulok tőle, gondolja közben magában. Az emberek szenvednek Attilától és igazságot akarnak! –szónokolja tovább. Ha kiviszed, a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett!

Úgy látszik már annyira beleélte magát valamelyik Ezeregyéjszaka meséjébe, hogy hirtelen teljesen képzavarba kerül és beleképzeli magát egy középkori hordószónok szerepébe. Csaba mindenesetre bólogat, majd lesz valami.

 

Shadi Csaba agyát mossa

 

 

A Mónika show mintájára napközben megrendezték az első Attila showt. A játéknak induló beszélgetés alatt a műsorvetőnek annyira jól sikerült összeugrasztania a szereplőket, hogy azok az estig hátralévő időben nem is szóltak egymáshoz.

 

Attila összeugrasztja a lányokat: Attila show

 

Cristofel és Veronika már két napja nem csillapíthatják hormonjaik tombolását. Látszik is rajtuk, hogy egyre nehezebben viselik az elvonókúrát. Mivel a büntetés értelmében még a fizikai kontaktus is tiltva van, nem marad más, csupán az édes emlékek felidézése.

 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 

Lehet, hogy ennek a következménye az is, hogy egy kisfilm került fel az előzetesek közé, ahol Cris Fecó kezét markolászva szerelmet vall neki…

 

Cristofel szerelmet vall Fecónak

 

Holnap Csaba végre elmondja, hogy kitől szeretne kikapni a párbajon, majd vasárnap nagy valószínűséggel haza is megy.  Már csak kiszúrásból is rá kellene repülnie Kingára, hogy idegesítse Attilát. Volt már olyan a Villában, aki három nap alatt ágyba cipelt egy nőt.  

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

5 Tovább

A Villa rondája dobta a playmatet, Csabát meg kiválasztották

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

 

 

Tegnap kiválasztás volt.  Az előzetes várakozásoknak megfelelően Csabát, a bizonytalan nemi identitású szépfiút szeretné a többség a mami szoknyájához visszaküldeni.

Balázs igyekezett valamivel feldobni az egyhangú bejelentkezést és kicsit ráijesztett az előző napi majdnem-bunyó résztvevőire. Péter ugye szétvert egy tojást Cristofel fején, mire az csaknem ízekre szaggatta. A szerkesztők szerint azonban ez még belefér a magyar átlagember viselkedési normáiba, ezért hosszas tusakodás után úgy döntöttek, hogy még ez egyszer megbocsátanak a leendő sztároknak. És persze nem hagyják leromlani a napi történéseket azzal, hogy Közép-Európa legbutább emberétől megfosztják a nézőket.  Így a bűnösök megúszták a kizárást, de a büntetés nem maradhatott el. A következő napokban, mivel gyerekként viselkedtek, gyerekként is kell élniük. Nincs pia, lefekvés mese után, a szex szintén tabu.

 

Péter tojásos támadása, aztán majdnem összeverik 

Cristofelt eltiltják a szextől

 

 

Veronika szeme elkerekedik a szigorú verdikt hallatán, túl unalmasak lesznek az éjszakák. Cris szintén hápog. Mit mutassanak így a párbaj előtt? Péter nem izgul annyira, ágyba bújnia nincs kivel, aludni meg szeret, még jól is járt.

A szavazás előtt jó szokás szerint kigyűjtötték az összes játékos balhéit és szép sorban újra megnézhettük a legkeményebb jeleneteket.

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok???? 

Cristofel balhéi

A Halál angyalának balhéi

Shadi balhéi

 

Végül elkezdték felpakolni a korongokat a kiválasztó táblára. Csaba oszlopa pillanatok alatt úgy nézett ki, mint egy bárányhimlős katicabogár. A végén már rá sem fért a sok jel. A lányok kényeskedtek kicsit, mert ugye mind nagyon imádja Csabit, de hát inkább az menjen, mint ők. Attila volt az egyetlen, aki nem csinált titkot belőle, hogy gyomra forog a riválisától.

 

 

Zárszóként a zöld kendő meglelte gazdáját, akinek most pár napja lesz, hogy kigondolja, van-e olyan, aki még nála is gyengébb és lehet ellene egy halvány esélye a párbajon.

Két jelölt van igazán, akin érdemes lehet elgondolkodnia. Egyszer ott van Shadi, akit a háta mögött csak patkányként emlegetnek néhányan megjelenése és viselkedése miatt.  Aztán pedig Eszter, aki ha lehet, még Csabánál is jellegtelenebb.  Azonfelül, hogy beköltözéskor körbehordozta a nekem saját ügyvédi irodám van táblát, nem sokat látni belőle.

Talán egy virtuóz huszárvágással Attilát kellene kihívnia, mert ezzel a bátor lépéssel rengeteg támogatót szerezhetne magának. Ha pedig véletlenül nyerne, legalábbis bétahimmé lépne elő a folytatásban.

 

Csabát kiszavazták a többiek

 

A nap legfelkavaróbb jelenete a kiválasztás izgalmai ellenére egy szörnyű szerelmi szakítás volt. Shadi, az arab „szépfiú” megunta, hogy napi 3x3 perces udvarlása ellenére Dya nem omlott még a lábához, hogy jó háremhölgyhöz méltóan napi 24 órában imádja őt. Ezért radikális lépésre szánta el magát. Találkozóra hívta a playmatet és közölte vele visszavonhatatlan elhatározását. Miután valami homályos oknál fogva azt hitte van valami közöttük, bejelentette a szakítást.

Dya egész nap nyűgös volt a vécésnéni-munka miatt, de végre felderülhetett kicsit. Igyekezett résztvevő arcot vágni, amíg hallgatta a szemrehányásokat. Shadi erősen nehezményezte ugyanis, hogy nem reagált megfelelően a közeledésére. A litánia végeztével igazán finoman és intelligensen csak annyit jegyzett meg, hogy neki kicsit más megjelenésű fiúk jönnek be.

 

 Shadi kirúgja Dyát, aki nem röhögi el magát

Egymást is szétmarják a lányok

 

Ezzel még nem értek véget a szerelmi szálak. A brazil szappanopera további folytatásaként Seherezádé és Gergő egy magasabb szintre léptették románcukat. A romantikus lelkületű hölgyek üljenek le egy pillanatra, mert bizony a gerlepár megcsókolta egymást és hivatalosan is házaspárként folytatják a sztorit. A boldog első csókra természetesen nem egy eldugott helyen került sor, hanem a nappaliban az összes lakó szeme láttára.

 

Szenzáció! Gergő végre megcsókolta Seherezádét

Seherezádét kényezteti Gergő az ágyban

 

Véget ért a cselédsors, a lányok felszabadultak. A nap folyamán teljesíteni kellett a pöffeszkedő hímek minden kérését. Idegőrlő időszak volt ez. Többen sírva is fakadtak.  A fiúk közül ki-ki vérmérséklete szerint bánt a szolgájával. Persze most is Cristofel volt az, aki a legundorítóbb feladatokat adta a szerencsétlen Kingának.

 

Cristofel megalázta Kingát

A kukimat is mosd meg!!

Kínlódnak a szolgasorban a Villalányok

Cselédverseny

 

A játék lezárultával az urak ajánlólevelet írtak a cselédlányoknak, amiben kiemelték jó tulajdonságaikat.  Az már meglepetés számba sem ment, hogy a kubai ismételten félreértette a feladatot és mélyen megalázta alárendeltjét.

 

Kinga: Cristofel egy undorító alak

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

 

5 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek