Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seherezádét kidobta az olasz pasija

 

 

Már meg is van a műsor első áldozata. Seherezádé ugyan nem fog értesülni a dologról, de jelenleg is éppen a Facebookon őrjöng a pasija. Már külön oldalt is létrehozott, ahol precíz ütemterv szerint kívánja porig alázni volt kedvesét.

Az olasz srácnak elég volt megnézni a tegnapi jacuzzis felvételt, ahol Seherezádé ölelkezik Gergővel, majd azonnal virtuális tombolásba fogott. Igazira egyelőre nincs módja, mert az általa hűtlennek ítélt lány el van zárva mindenkitől, még tőle is. Akik már megszokták Alekosz barátnőinek mindent megengedő nyámnyila nyilatkozatait, azoknak furcsa lehet a mediterrán fickó erőteljes reakciója. Itt a felvétel amin kiakadt az olasz:

 

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 

Tegnap a következő posztot tette ki Seherezádé hivatalos Facebook-oldalára:

 

"Holnap este vessetek egy pillantást Seherezádé hivatalos oldalára, posztolok egy képet az összecsomagolt bőröndjeiről, amelyek indulásra készen állnak vissza Budapestre... Srácok, ti akartatok showt, és én garantálom, hogy megkapjátok! Én alkottalak és én is teszlek tönkre...

claudio venanzetti”

 

A lány anyja hiába könyörgött egy bejegyzésben, hogy hagyja abba a keresztes háborút. A fiú válaszul létrehozott egy új oldalt ahol tovább folytatta az őrjöngést és elkezdte a lány erotikus képeit is felhelyezni majd további meztelen fotókat is ígér.

 

Seherezádé titkos fotói

 

Néhány további beírás:

"Az egész élete hazugságokon alapul, hazudott a "szerelmének", a legkedvesebb barátainak, a családjának, az RTL Klub produkciónak, a magazinoknak és legfőképp nektek."

 

„Egy kedves, szűz jó kislány, egy gyönyörű ex-kapcsolattal - ahogyan a média próbálja beállítani, vagy éppen mindennek az ellenkezője??? Minden nap megosztok majd veletek sms-eket, beszélgetéseket, képeket és videókat, hogy jobban megismerjétek, és megtudjátok milyen ember is ő valójában."

„Holnap posztolom Vivike repülőjegyét ami meg fogja mutatni hogy június óta nem vagyunk együtt, csak megkért hogy legyek vele csak hogy a karakterét mássá és különlegessé tegyem... ma szombat este van srácok ne stresszeljünk menjünk partizni... pá holnapig... sziazstok.”


 

 

Valahol Seherezádé is érezheti, hogy valami nem stimmel, mert másnap reggel úgy tett, mintha semmire sem emlékezne a történtekből a részegsége miatt.

 

"Hát, miután felébredtem a hatalmas buli után, én nagyon rosszul éreztem magam lelkileg is, mert tudom, hogy egy kicsit túlzásba vittük az alkoholizálást a csajokkal, és volt pár részlet az estéből, amire nem emlékeztem"

A vicces az, hogy Gergő előre megjósolta Attilának, hogy a lányok letagadják majd a történteket.

 

"Kíváncsi vagyok, hogy a csajok hány százaléka nem lesz hajlandó emlékezni a történtek hány százalékára"

Seherezádé tagadja a történteket

 

Azért jó esélye lehet annak is, hogy egy rendkívül profin felépített hack részesei vagyunk. Seherezádé odabent, a barátja idekint csinálja a balhét, aminek hatására magasba szökik a lány ismertsége és természetesen egy párbajon biztos befutó lesz, mert a nézők nem szeretnék, ha a balhé túl hamar véget érne.

Eközben Annamária a borzasztó megjelenésű lány úgy döntött, hogy egy új módját próbálja ki a rajongó szerzésnek. Figyelem! Csak erős idegzetűeknek!

 

A halál angyala zuhanyozik


Tegnap új lakó költözött a villába… egy kismalac. VV Zizi-t már lájkolni is lehet a többi lakóval egyetemben az oldalsávunkban. Reméljük róla nem derül ki később sem semmi disznóság.

 

 Zizi a kismalac beköltözése

 

 

Videó ajánló:

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

4 Tovább

A perverz Cristofel megijesztette Veronikát

  Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Érdekesek a mai hírek. A szende Seherezádé olasz barátja már igen közel jutott ahhoz, hogy méretes szarvak kerüljenek a homlokára. Ki is akadt miatta szegény talján. Azt nyilatkozta, hogy ha az Alfahím ráteszi a kezét a szép szőkeségre abból óriási balhé lesz.

Ugyanis a két napja a jakuzziban az illuminált hölgyike már Gergő karjaiban kötött ki. Apró puszik is elcsattantak, legalábbis ennyi látszott a habok felett. Mivel búvár operatőr nem volt a helyszínen más eseményről egyelőre nem tudunk beszámolni. Alig kezdődött el szinte a játék, de a komoly fogadkozás, miszerint örökre hűséges marad első pasijához, megingani látszik.

„Megbízom a barátnőmben, és úgy engedtem el ebbe a műsorba, hogy várni fogok rá, amíg kijön. Tartom a szavam, és nagyon bízom benne, hogy ő is. Nem láttam még, hogy mi történt közte és Gergő között, de biztos vagyok abban, hogy ez a fiú kihasználta a helyzetet. Seherezádé nagyon sokat ivott, valószínűleg fel sem fogta, mi történik körülötte, de ha Gergő újra bepróbálkozik, akkor ne kerüljön a szemem elé, mert nagyon megkeserüli.”

Ha belegondolunk milyen hosszú lesz még a játék, akkor a focista barátnak mégiscsak lehet némi félnivalója.

A magáról megfeledkezett lányt és a forró pillanatokat persze mi is láthatjuk:

 

Seherezádé levetkőzi gátlásait

 

Tegnap kiderült, hogy Veronikát komoly sokként éri, hogy ha egy meztelen pasit meglát. Lehet mégis abban valami, hogy az egykori nyertessel, Alekosszal történt románca nem sikerülhetett a legjobban. Talán az emlékek ilyen drámai felidézése készteti pánikra Miss. Kacsacsőrt.

 

 

A veszélytelennek indult szituációban Cristofel a zuhanyzóban tisztogatta skalpvadász testét, amikor a szégyenlős lány azonnal fogat mosni vágyott. Így hát egy „Nem nézek oda!” felkiáltással becsörtetett a fürdőbe. Ez kicsit gyanús is lehetett a meztelen fiúnak, mert ugye a fogmosásra használt tükörben azért minden látszódik. „Engem nem zavarsz!”  - jelentette ki és azon nyomban megfordulva meg is lengette elsődleges bizonyítékát férfiúi mivoltának. Az állítólagos nem leselkedő pedig felsikoltva szembesült a látvánnyal. Nagyon megijedt szegény, mert Aleknál még azt hitte, hogy AZ csak sokkal kisebb méretben létezik.

 

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

 

 

Ha ennyi nem lett volna neki elég, tegnap a szexi pasik versenyét is megrendezték, ahol a hímeknek buja tánccal és személyiségükkel kellett elvarázsolniuk a lányokat. itt aztán megint volt minden. Meglepő módon a verseny győztese  Fecó lett, aki annyira jól szerepelt, hogy Veronika el is sírta magát.

 

A legszexisebb pasi verseny

 

Melindáról a frissen beköltözött amazonról is kiderült egy két érdekes részlet. Úgy tűnik nem akármilyen teremtmény került be a játékba. Elmondása szerint soha nem dolgozott még és nem is nagyon szorul rá. Anyagi szükségleteit megfelelően ki tudja elégíteni más módon.

„Rengeteg pasi akar felszedni. Szeretem húzni az agyukat. Elhitetem velük, hogy megkaphatnak. De valójában csak kihasználom őket, ha például egy kis kutyatáp kell az állataimnak, akkor felhívom valamelyiküket, s elmegyünk kutyakaját venni, ha pedig én vagyok éhes, akkor egy másik vacsorázni visz. Valójában egyetlen férfira sincs szükségem, mert nem szeretem, ha irányítanak. Bár több vasat tartok egyszerre a tűzben, igazából csak szponzoráltatom magam velük, mert így tudom biztosítani az életszínvonalamat, de nem bújok ágyba egyikükkel sem.”

Az egyik ilyen pasi tovább árnyalja a helyzetet:

„Általában öt-tíz pasit bolondít egyszerre, akik szívesen támogatják anyagilag, mivel olyan különleges kisugárzása van, hogy a dögös külső mellett aranyos és elbűvölő is tud lenni. Erre aztán sokan buknak rá, vacsorázni, vásárolgatni járnak vele. Naplójában az is pontosan szerepel, hogy ki, mikor kap fizetést.”

Szép magyar nyelvünkben erre van egy külön kifejezés. Ennek ellenére Melinda büszkén vállalja életvitelét. Mi sem vetjük rá az első követ, biztosan megteszi majd helyettünk valaki más.

 

Vegyes Melinda megítélése

Melinda bemutatkozása

 

 

Melinda egyébként rögtön rárepült Attilára amivel nem kicsit borította fel Kinga terveit, ez sem fog annyiban maradni.

 

Kinga feltékeny Melindára

 

A Villa következő lakója Péter, aki a Valóságshow veteránok közül lett a befutó. Teljesen érdektelen versenyben győzedelmeskedett. A fiú annak idején a Survivor-ben és a Bajkeverőkben is szerepelt, ezért biztosan taktikus versenyző lesz. Gergő láthatólag nem is nagyon örült az új jövevénynek.

 

Péter bemutatkozása

Péter nyerte a szavazást

 

Ma a szűzfiúk versengenek a szavazatokért. Ez tényleg érdekes kategóriának tűnik. Főleg ha odabent valamelyik lány úgy dönt némi tanítgatással szerez majd plusz pontokat magának.

 

Videó ajánló:

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

1 Tovább

Óriási balhé a lányok között

 

 

 

Egyre puskaporosabb a hangulat odabent. Amíg a fiúk békésen elvannak egymás mellett és igyekeznek megbeszélni a problémákat, a lányok egyre nehezebben viselik el egymást. A legkomolyabb utálat a Mosolygó gyilkos és a Halál angyala között van. Kinga és Annamária a kezdetektől nem csípi egymást. A kapcsolatuk óráról órára romlik. Tegnap már olyat balhét produkáltak, amilyenre a ValóVilág 4 történetében is csak alig volt példa. Lesz itt még talán igazi hajtépés és iszapbirkózás is.

Igazán férfias játékok részesei lehettek a szerencsés fiúk a nap folyamán. A csajoknak először fehérneműben kellett táncolniuk előttük. Na, az volt aztán a parádés felvonulás.  Sok mindent el lehet mondani a hölgyekről, de azt el kell ismerni egyiknek másiknak tökéletes alakja van. A zsűri élvetegen tett eleget nehéz feladatának, amikor megállapította, hogy melyikük előadása volt a legszexisebb. Ezt a részt Seherezádé nyerte, utolsó a mesebelien ronda Annamária lett.

Igen ám de a második fordulóban a továbbra is csábos ruhában lévő lányoknak az érzékiségükről kellett számot adniuk. Ki tudja a legszenvedélyesebb csókkal és simogatással legjobban levenni a lábukról a szigorú ítészeket?

 

 

Itt már rögtön meg is fordult a kocka. A pompás nőstények, mint egy darab fa próbálták meg előadni magukat. Ellenben az esztétikailag hátrányos helyzetű Annamária előadása egy emberként emelte meg a zsűri hormon szintjét. 29 pontot kapott a maximális harmincból. Az eredményhirdetés előtt a hálóban aztán elszabadult a pokol. A lányok egyszerűen nem értették, hogyan kaphatott ez a kecskebéka ilyen rengeteg sok pontot? Kinga el is kezdte parodizálni a produkcióját, ami az érzékiség bajnokának kevésbé tetszett.

Válaszában rámutatott a szőke fürtök és a műmellek az intelligenciára gyakorolt negatív hatásaira. 3…2…1…bummmm. A bomba fel is robbant azon nyomban. Kinga arcáról a mosoly -200 fokosra fagyott. Még egy kis rövid eszmecsere ahol elemzésre kerül a másik megjelenése majd jön is a gyors végkifejlet.

„Na, húzzál ki innen baz*meg!„

Izzik a szőkeség tekintete, a karmok begörbülnek. A zombi tekintetű Annamária őrült fejjel közli, hogy nem megy sehová, majd mégis elhagyja a területet.

„Ezt a karfiol seggű kibaszott kur*át!”- dühöng Kinga, majd elsírja magát. Úgy tűnik egyelőre ő vesztett. A Halál angyala odakint elégedetten veszi tudomásul, hogy ő lett a legérzékibb nő a villában és úgy tűnik fel sem veszi, hogy két centire volt egy alapos veréstől. A fiúk érzik a feszültséget, de egyelőre csak a könnyeket látják Kinga arcán, később Attila próbál meg információkat szerezni az esetről.

 

Erotikus szépségverseny, és óriási balhé

 

Ha szemmel ölni lehetne...majdnem elcsattan egy pofon

 

A kedélyek csilapodása után a lányoknak meg kellett mérkőzniük csirke kopasztásból is, ami a hosszúkörmű házi tündéreknek érthető módon kissé vontatottan ment. Annamária viszont ismételten aratott, mert megjelenéséhez méltóan, pillanatok alatt darabokra szaggatta a szárnyast. Szinte látni vélte az ember, hogy közben kéjes pillantásokat vet Kingára, akit odaképzel az asztalra. Érdemes megnézni a visító hölgyek reaakcióit, amikor szembesülnek a feladattal.

Márpedig a csirkét meg kell kopasztani

 

Este még egy fővel szaporodott a társulat. Melinda, aki szexmániásnak mondja magát, Attilát rögtön mint potenciális célpontot nevezi meg. Állítólag játszik a férfiakkal és ahol lehet kiszúr velük. Egyszerre mindig több hímmel udvaroltat magának. Hiszi, aki akarja. Mindenesetre ez a nézőknek elegendő volt, hogy harcba küldjék a tízedik villalakót. Nem sokkal később az online adásban már nem akkora az arca a lánynak, elmondása szerint egy kezén meg tudja számolni, hogy harminc évesen hány férfival volt kapcsolata.

 

Az új lakó, Melinda bemutatkozása

Melinda lemosta a többieket

Melinda egyből Attila nyakába ugrott


 

Ma este a Valóságshow veteránok közül lehet választani.

 

Cikkajánló: Leszbikus játék az anyós és a menyjelölt között (ÖsszeEsküvők)

 

Stohl októberben beköltözik a "villába"

Aranypart Ada mindenkit szívat (Aranypart)

 

 

Videó ajánló:

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

Egy újabb szexis bombázó a villában

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

A benti lányok eddig is mindent megtettek, hogy megmutassák mi van a ruha alatt, de most olyan konkurenciát kaptak, hogy csak idő kérdése mikor lesz a 18-as karika kint a képernyőn.

Gergő annak ellenére, hogy a fura kategóriás Annamária őt választotta hálótársául nem csábult el az éjszaka. „De lapos a segged!” – mondta meg a frankót ágyszomszédjáról. Majd elkeresztelte Anomáliának. Valljuk be még elég finom is volt, ami azt illeti.

 

A Villa réme: Annamária

 

Kinga és Attila megtárgyalták mit is lehetne tenni ha a hormonok már nagyon dolgoznak. „Nem kell ahhoz szerelmesnek lenni.” – vázolja a fiú a helyzetet és Casanova pillantásokkal bombázza a szőkeséget. Az rémülten veszi tudomásul, hogy visszavonhatatlanul célpont lett. Ráadásul egy későbbi játék révén a fiú jogot szerezz arra, hogy egy randi és vacsora keretében tovább nyomuljon választottjára.

„Hangos vagy az ágyban?” – teszi fel rögtön a legfontosabb kérdést.  Az Alekosz stílus kizárt, hogy még egyszer bejöjjön, de van, aki hisz benne úgy látszik. Attila hosszasan ecseteli, hogy ő a szex közben mocskosan beszélő nőket szereti. Kinga valamiért nem érez késztetést, hogy teljesítse a szemüveges legény perverz álmait ezért a randi felemásan végződik.

De az este még csak ezután indul be igazán. A visszautasított férfiú úgy döntött alkoholba fojtja bánatát. Majd valami homályos indítatásból féltékennyé szeretné tenni Kingáét azzal, hogy erotikus táncot rendel Veronikától.

 

 

Ezek után beindul minden házibulik kelléke az üvegezés.  Kinga csak nem ússza meg az estét, amikor kisorsolják az lesz a feladata, hogy sztriptízeljen.  Gergőt a börtönévekről faggatják. Fecónak pedig azt kell részleteznie, hogy milyen volt az ágyban az a nő, akivel megcsalta a feleségét.

 

 Forrónaciban riszálnak a csajok - videó

A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel - videó

 

 

Az estének még mindig nincs vége.

Kezdődik a beszavazó, három plázacica szeretne bejutni a falak közé. Ezért bizony bármit meg is tennének. Vagy már meg is tettek talán.

„Szeretek nőies lenni, szeretek csinos lenni, szeretek a legcsinosabb lenni. Amióta az eszemet tudom, párkapcsolatban élek, de most pár hónapja szingli vagyok.”

„Meg szeretném mutatni, hogy egy normális családból származó lány, mint én, labdába tud rúgni. Nem kell ehhez idegbetegnek lenni és hadd ne mondjam még minek.”

„A Való Világba mindenáron szeretnék bejutni, szenvedélyemmé vált, úgyhogy most ott szeretnék lenni.”

A balhék, a szőke csacsogás természetesen most sem maradhat el.

Ismételten semmit ért semmit a beszavazó, szokás szerint az nyert, aki már az elején is vezetett.  Ő pedig nem más, mint Dya.  Playmate a „foglalkozása”, ha lehet ezt mondani, így a szerepe eléggé egyértelmű a játékban. Az előző napi szavazás szerint bikiniben kellett bemennie a villába, tovább sokkolva ezzel a lányokat, akik teljesen elképedtek az új konkurencia láttán. A belépő fergetegesre sikerült. A fiúk ámultak, a lányok bámultak.  A pezsgős üveg durrant…

 

A plázacica fürdőruhás bevonulása - videó

A playmate plázacica forró bemutatkozása - videó

 

  

Ajánló:

 

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Cikkajánló:

Orális kényeztetés az impotens Ádámon (Aranypart)

Botrány! Az egyik anyós hangosan maszturbált a hálóban (ÖsszeEsküvők)



A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 


 

1 Tovább

Kivillanó idomok és korai balhék a villában

 

Nagyságrenddel hamarabb indult be az élet, mint a VV4-ben.  Itt most nincsenek látszatbarátságok sem ideiglenes fegyverszünetek. Egyetlen egy napba tellett és máris puskaporos lett a hangulat. Kezdetnek tökéletes sokkot kaptak a villalakók az új beköltözőtől, akit Fecó a halál angyalaként aposztrofált, meglehetősen találóan.

Annamária a magát félbolond emósnak beállító nőszemély istenesen kihúzta a gyufát a többieknél. A lány a furák kategóriájában jutott be és tökéletesen rá is szolgált erre a minősítésre. Mint egy modernkori Lucrezia Borgia lépet be a villába ahol azon nyomban meg is fagyott körülötte a levegő.

„Drágáim! Először lesz egy kis meglepetés, aztán majd meglátjuk!” – közölte üdvözlésképpen, amivel el is vágta magát a külsőleg sem túl esztétikus lány.

 

Megjött a halál angyala - videó

 

Gergő néha idegesítően próbálja hozni az alfahím szerepet, de most kifejezetten élmény volt, ahogy a vezérletével szisztematikusan felőrölték az új lakót, aki egy ideig azért megpróbált kitartani a szerepe mellett. Egyenként „beszélgetésre” hívta a többieket, ahol igyekezett egy retardált zombi nézésével sokkolni a többieket. Félig nyitott szájjal várta a válaszokat és félrehajtott fejéből kb. annyi értelem sugárzott, mint Kiszel Tündének hatványozáskor.

„Nem azért jöttem be, hogy kedveljenek.” - szögezi le. Terve tökéletesen sikerül is.

Hiába próbálta azonban az új jövevény átvenni a hatalmat, a teljes csoport megfélemlítése azért túl nagy falatnak bizonyul. A többiek láthatóan nem szeretnének asszisztálni a mesterkedéséhez és folyamatosan gúnyolják a bárgyú tekintetű furcsaságot. Láss csodát kis idő elteltével a csajszi kezd rájönni, hogy a zombistratégiának több a hátránya mint az előnye és elkezd emberi stílusjegyeket is mutatni.

Szerencséjére, mert néhány perc múlva szimpátiaszavazás, amin így legalább egy ötöst sikerül összeszednie.

 

 

A szerkesztők gondoskodtak róla, hogy már a második napon meglegyen a kukkolók napi betevője. Egy lehetetlen játékot találtak ki, melynek során egy mini gumimatracra kellett felmászni egyszerre három játékosnak az úszómedencében. A feladat telitalálatnak bizonyult abból a szempontból, hogy a két szőkeség és Veronika kénytelen kívül-belül megmutatni bájait mire nagy nehezen képesek megmászni a csúszós gumiszigetet. "Atyaúristen! Ez már szex! Mit csinálnak ezek a csajok?!" - sommázta véleményét Gergő.

 

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Alekosz majdnem felesége ugyan megfogadta, hogy tutira nem meztelenkedik majd a villában, de ember tervez isten végez. A fentieken túl ugye ott az a fránya zuhany. Ígéret ide vagy oda, csak nem fog ruhában fürdeni.

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

 

A kacsacsőrű lány ajkai Gergő szerint pontosan úgy néznek ki mint egy kettéhajtott matrac. Ami valljuk be eléggé találó megfogalmazás. Ennél már csak az a nagyobb szám ahogy a kritika tárgya reagál a megfogalmazásra.

 

Veronika reakciója - videó

 

Friss hír, hogy Veronikát annyira szégyelli egyetemi tanár anyukája, hogy még régi lakóhelyéről is elköltözött, mert lánya szereplése miatt túl nagy figyelem kezdett összpontosulni rá.

A Mai beszavazón a plázacicik… akarom mondani a plázacicák adnak bele mindent, hogy bejussanak a villába. Nem mintha nem lennének bent már elegen.

 

Ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Cikkajánló:

 

Kövér: Utálom a fotósokat

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak (ÖsszeEsküvők)

 

 

 

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek