Nagyságrenddel hamarabb indult be az élet, mint a VV4-ben.  Itt most nincsenek látszatbarátságok sem ideiglenes fegyverszünetek. Egyetlen egy napba tellett és máris puskaporos lett a hangulat. Kezdetnek tökéletes sokkot kaptak a villalakók az új beköltözőtől, akit Fecó a halál angyalaként aposztrofált, meglehetősen találóan.

Annamária a magát félbolond emósnak beállító nőszemély istenesen kihúzta a gyufát a többieknél. A lány a furák kategóriájában jutott be és tökéletesen rá is szolgált erre a minősítésre. Mint egy modernkori Lucrezia Borgia lépet be a villába ahol azon nyomban meg is fagyott körülötte a levegő.

„Drágáim! Először lesz egy kis meglepetés, aztán majd meglátjuk!” – közölte üdvözlésképpen, amivel el is vágta magát a külsőleg sem túl esztétikus lány.

 

Megjött a halál angyala - videó

 

Gergő néha idegesítően próbálja hozni az alfahím szerepet, de most kifejezetten élmény volt, ahogy a vezérletével szisztematikusan felőrölték az új lakót, aki egy ideig azért megpróbált kitartani a szerepe mellett. Egyenként „beszélgetésre” hívta a többieket, ahol igyekezett egy retardált zombi nézésével sokkolni a többieket. Félig nyitott szájjal várta a válaszokat és félrehajtott fejéből kb. annyi értelem sugárzott, mint Kiszel Tündének hatványozáskor.

„Nem azért jöttem be, hogy kedveljenek.” - szögezi le. Terve tökéletesen sikerül is.

Hiába próbálta azonban az új jövevény átvenni a hatalmat, a teljes csoport megfélemlítése azért túl nagy falatnak bizonyul. A többiek láthatóan nem szeretnének asszisztálni a mesterkedéséhez és folyamatosan gúnyolják a bárgyú tekintetű furcsaságot. Láss csodát kis idő elteltével a csajszi kezd rájönni, hogy a zombistratégiának több a hátránya mint az előnye és elkezd emberi stílusjegyeket is mutatni.

Szerencséjére, mert néhány perc múlva szimpátiaszavazás, amin így legalább egy ötöst sikerül összeszednie.

 

 

A szerkesztők gondoskodtak róla, hogy már a második napon meglegyen a kukkolók napi betevője. Egy lehetetlen játékot találtak ki, melynek során egy mini gumimatracra kellett felmászni egyszerre három játékosnak az úszómedencében. A feladat telitalálatnak bizonyult abból a szempontból, hogy a két szőkeség és Veronika kénytelen kívül-belül megmutatni bájait mire nagy nehezen képesek megmászni a csúszós gumiszigetet. "Atyaúristen! Ez már szex! Mit csinálnak ezek a csajok?!" - sommázta véleményét Gergő.

 

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Alekosz majdnem felesége ugyan megfogadta, hogy tutira nem meztelenkedik majd a villában, de ember tervez isten végez. A fentieken túl ugye ott az a fránya zuhany. Ígéret ide vagy oda, csak nem fog ruhában fürdeni.

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

 

A kacsacsőrű lány ajkai Gergő szerint pontosan úgy néznek ki mint egy kettéhajtott matrac. Ami valljuk be eléggé találó megfogalmazás. Ennél már csak az a nagyobb szám ahogy a kritika tárgya reagál a megfogalmazásra.

 

Veronika reakciója - videó

 

Friss hír, hogy Veronikát annyira szégyelli egyetemi tanár anyukája, hogy még régi lakóhelyéről is elköltözött, mert lánya szereplése miatt túl nagy figyelem kezdett összpontosulni rá.

A Mai beszavazón a plázacicik… akarom mondani a plázacicák adnak bele mindent, hogy bejussanak a villába. Nem mintha nem lennének bent már elegen.

 

Ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Cikkajánló:

 

Kövér: Utálom a fotósokat

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak (ÖsszeEsküvők)