Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Véres bunyó, vitatható végeredmény

 

 

Őrjöng a nép a bokszgálán történtek miatt. Bár a játékosok tényleg mindent beleadtak a mérkőzésekbe, az utolsó, a legvéresebb csatában nem született egyértelmű végeredmény. Természetesen most is nagyon sokan csalást kiáltanak, amit azért komoly bírói gyakorlat nélkül, a képernyőről nehéz megítélni. Az viszont tény, hogy Erdei Zsolt sem értett teljesen egyet a döntéssel.

De lássuk mi is történt az eseménydús este folyamán.

Az első mérkőzésen a két nagyarcú lány Eszter és Vera csapott össze. Mindketten erősen orroltak egymásra, ami megadta a tökéletes alaphangot a továbbiakhoz. Igazi amatőr bokszot láthattunk, védekezés és gondolkodás nélkül csaptak össze egyáltalán nem kímélve egymást. Mint két felhergelt és bedoppingolt japánkakas szinte pihenő nélkül osztották a pofonokat. Az edzések alatt nem értettük miért nem tanítják meg az edzők a hatékony ütéstechnikát a lányoknak, de most kiderült, hogy egyértelműen igazuk volt. Az amazonok csak azért nem verték bucira egymást, mert nagyrészt a levegőt püfölték egymás helyett. A meccs végére Eszter jobban elfáradt, több ütést kapott és Vera megérdemelten győzött.

Eszter vs. Vera

A második mérkőzés Seherezádé és Kinga között még harciasabb hangulatban zajlott. A két szilikonbabát szintén a csöppet sem jó viszony és a felgyülemlett indulat motiválhatta. Mint két cséphadaró, szemmel szinte követhetetlen módon estek egymásnak. Sehrin az első pillanattól fogva látszott, hogy legfeljebb egy nyugtató lövedékkel lehetne megállítani. Fantasztikus elánnal támadt, szünetekben mosolyogva kereste az ismerősöket. Kinga szegény bár keményen helytállt szokás szerint nehezebben tűrte a stresszt. Amikor kiderült, hogy ellenfele győzedelmeskedett el is tört nála a mécses.

Kinga vs. Seherezádé


A szünetben Balázs meginterjúvolta VV Évát, aki mintha már megint nem lett volna szomjas és egyáltalán nem tett lakatot a szájára.

VV Éva elmondja kemény véleményét Kingáról

Éva a kurvák és kamionosok partin részegen- 18+videó

Éva megmutatja a BAR 2.0 ban valódi énjét-18+videó


Ezután jöttek a férfiak. Attila és Peti a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem, alibi bokszot adtak elő. Most látszott csak, hogy Attila mekkora nagydarab ember. Szinte már túlzásnak is tűnt, ahogy három menetben a hatalmas erőfölényével élve módszeresen szétklopfolta a tehetetlen ellenfelét. Peti hősiesen küzdött, hogy talpon maradjon, de végig a kiütés szélén táncolt. Kétszer is rászámoltak és végül csak a gong mentette meg a csúfosabb végtől. Szédelegve távozott a ringből és később az este folyamán is panaszkodott még, hogy nem érzi teljesen jól magát.

 

Attila vs. Péter

Az est fénypontja mindenképpen az utolsó mérkőzés volt. nem lehetett biztosan tudni, hogy ki is az erősebb. Különféle találgatások láttak napvilágot mindkét versenyző esetleges előképzettségéről. Az előzőekhez hasonlóan itt is az első pillanattól kezdve iszonyatos ütemben kezdtek. Csaba eleinte képes volt ide-oda pattogva, olykor kifordulva eltáncolni az ütések elől. Ennek ellenére hatalmas pofonok csattantak mindkét oldalon. Az már az elején látható volt, hogy Gergő nagyon profin és kegyetlen nagyokat üt. Az óriási jobbhorgok azonban eleinte mind elszálltak a technikásan mozgó Csaba mellett. A második menetben azután már megjelentek az első vércseppek is, amit hamarosan félelmetes mennyiségű utánpótlás követett. Elképesztő energiát adott bele mindkét fél, aminek meg is lett az eredménye. Az arcokon megjelent az egyértelmű bizonyíték, hogy bizony a boksz az egy véres sport. Miló Viki bőszen biztatta tanítványát a szünetekben, ő a maga részéről láthatóan biztos volt a győzelemben. A másik sarokban a tanács egyértelmű volt. Nem szabad hagyni, hogy Csaba elugráljon az ütések elől és megvan a meccs. A harmadik menetben aztán tényleg ez történt, a fürge fiú már kezdett elfáradni és a kemény ütések egyre többször betaláltak. Gergő folyamatosan köpködte ki a foggumiját, ami miatt gyakran meg is kellett állítani a mérkőzést.

Utólag ezt azzal magyarázta, hogy nem kapott az orrán levegőt. Szerencséjére nem intették meg emiatt és így csak a leadott ütések alapján döntöttek a bírók. Az eredményhirdetés kicsit érdekes volt. Civil szemmel, mintha Csaba kicsit jobb lett volna. Persze ezt pontos ütésszámlálás nélkül elég nehéz megállapítani. Maga Gergő is ellenfele győzelmét várta.

Ez egy igazi férfimunka volt, gratulálok mindkettőjüknek. Nálam Csaba jobb volt, de mindenki szubjektívan pontoz.

A szakkommentátor Erdei Zsolt óvatos véleménye szerint ha nem is sokkal de Csaba volt a jobb. A bírók azonban másként látták és 2:1 arányban a Sittes becenevű Gergőt juttatták a védettséget jelentő kendőhöz és a győzelemhez.

Eredményhírdetés: Sokak csodálkozására Gergő nyeri meg a meccset

A helyszíni és a későbbi reakciók alapján nem mindenki volt elégedett a döntéssel. Csaba rajongói természetesen pártoskodást sejtenek a háttérben.

Ezen a szavazáson eléggé egyértelmű a nézők véleménye:

Igazságos volt Gergő győzelme Csaba ellen a bokszmeccsen?


Bárhogyan történt is rendkívül izgalmas estének voltunk tanúi, minden tisztelet a résztvevőknek, akiknek eszükbe sem jutott, hogy elblicceljék a harcot. Igazán emlékezetes összecsapásokat láttunk, amit még azoknak is érdemes megtekinteni, akik egyébként nem igazán hívei az ilyenfajta sportnak.

Csaba vs. Gergő: első menet

Csaba vs. Gergő: második menet

Csaba vs. Gergő: harmadik menet

A mérkőzések után folytatódott Csaba Canossa járása. Éppen csak, hogy kiliheghették magukat a játékosok máris meg kellet mondaniuk, kit küldenének a következő párbajra. A többség örömmel kapott azon a ritka alkalmon, hogy az állandó Aréna győztesnek ezúttal nem sikerült megszereznie a védettséget. Csaba öt jelet kapott, közöttük Gergőét is, aki vizes borogatással volt kénytelen arcát gyógyítgatni, mert annyira feldagadt az ütésektől. Attila a következő kedves kommentárral adta a jelét: Csaba menj haza és otthon edd tovább a fikádat!


Csaba lett a kiválasztott

A kiválasztott azt mondta nem lepődött meg a történteken és rezignált nyugalommal vette tudomásul, hogy ismételten párbajozni kényszerül. Szerdán majd választania kell, kit visz ki megmérettetésre. Mivel Eszterre tette a jelét eléggé egyértelműnek tűnik a leendő döntése. Bár nem sejti, de Péterrel rendkívül könnyű dolga lenne, mégis inkább valószínűbbnek tűnik, hogy az ügyvédnő lesz a következő kieső.

Végül a legjobb pillanatok a tegnap estéből:

 Best of Boksz Gála

A nap híre még, hogy előkerült VV Vera eddig titkos pornófilmje. A két ünnep között adják ki és DVD-n lehet majd megvásárolni. A szerkesztők mostantól kezdhetnek gondolkozni, hogy kizárják-e a szerződésszegő lányt. Az információk szerint Vera teljesen ingyen készítette el a casting videót, abban a reményben, hogy felkérést kap egy komolyabb filmhez. A lány egyébként letiltotta az anyagot mielőtt bement a Villába, így most eléggé kellemetlen meglepetésben lesz része, ha végül kijön majd.

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

A filmet egyébként már meg is szereztük, itt megtekinthető:

http://valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-filmje

 

Friss: cikkajánló

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Exkluzív: nehezen bírják szex nélkül a Villalakók

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

VV Vera fiatalkori képein meglepően jól néz ki

Attila egy banán segítségével örömet szerez a hölgyeknek

Seherezádéra rátörtek a buja vágyak

Ezt a videót is betiltják hamarosan?

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a p*rnózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

18 Tovább

Gyorsan vigasztalódik a kidobott Seherezádé

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

A legtöbb ember a születésnapját legszívesebben szívszerelmével töltené. Már, hogy ha van neki olyanja. Tegnap ez Seherezádénak is megadatott néhány perc erejéig. Igaz, hogy csak képernyőn keresztül élvezhette kedvese hangját.

Az olasz fickó pedig mindent beleadott, hogy az ünnep remek legyen. Rövid néhány perces monológjában mindennek lehordta barátnőjét, majd rögtön múlt időbe is helyezte a kapcsolatukat. A kidobott lány viszonylag egykedvűen hallgatta a litániát, nem látszott rajta, hogy mérhetetlenül felzaklatódott volna. Zárszóként Claudió burkoltan megfenyegette volt kedvesét, kilátásba helyezve, hogy még sok olyan dolog derülhet ki róla, amit inkább szeretne titokban tartani. Ez már inkább felzaklatta a lányt és láthatólag elgondolkodott, mi az amit nem vett számításba.

 

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

Seherezádé születésnapja

 

Lényeg a lényeg, Sheri példás lelkierőről tett tanúbizonyságot az eset kapcsán. Mit neki egy bunkó olasz, aki nem értékeli az ő kiemelkedő kvalitásait.  Nem adja meg neki azt az örömet, hogy szomorkodni lássa. Úgy döntött, hogy egy jó buli majd feledteti vele a kellemetlen incidenst.  A jégkirálynő ezek után összehívta a szobában a többieket és bejelentette a nagy hírt: „Szingli vagyok!” – kiáltotta és csak éppen, hogy nem tette a nyakába a Zimmer frei táblát.

A társak vegyesen fogadták a hírt. Legtöbbjüknek az volt a legkülönösebb, hogy a néhány perccel azelőtt lapátra került lány milyen jól viseli a történteket.

Itt álljunk meg egy pillanatra és had ismételjük meg pár nappal ezelőtti teóriánkat, miszerint jó esély lehet rá, hogy az egész csupán arra ment ki, hogy Seherezádé megfelelő publicitást kapjon. A kulcs az ellentmondásokban van. Claudió az általa létrehozott Facebook oldalon többször is összezavarodik. Először bizonyítani próbálta, hogy már a játék kezdetekor régen nem voltak együtt és Seherezádé csupán a bejutás érdekében mesél mindenkinek fantasztikus párkapcsolatáról. Kicsivel később pedig már ismételten játssza a megsértett taljánt aki bosszújával végig haknizza a lehetséges fórumokat. Azután kompromittáló képeket ígér, amelyek később egyszerű fürdőruhás fotókká silányulnak. Mind az ő műsora, mind Seherezádé viselkedése sokszorosan kételyt ébreszt a nézőben. Erősen sántít valami a sztoriban.    

A falakon belül is hasonló kérdések merülnek fel. Dya és Kinga a szaunában értekezik, arról, hogy miféle nőszemély az, akinek állítólag pasija van és mégis úgy viselkedik, mint egy felajzott nőstény kecske.

 

A lányok nem veszik be Seherezádé történetét

 

Itt érdemes közbeszúrni a szőke lány egyik barátnőjének nyilatkozatát:

„Tizenhat éves volt, amikor elkezdett táncolni az éjszakában. Hamar a férfiak kedvence lett, de Seherezádé sosem feküdt le a kuncsaftokkal, pedig igen népszerű volt közöttük. Mindig elhalmozták ajándékokkal: buta lett volna, ha nem fogadja el. Szédítette a férfiakat, de ahogy mondani szokták: amelyik kutya ugat, az nem harap.”  

Mennyire érdekes és milyen kísértetiesen hasonlatos a mostani helyzethez. Gergővel mintha pontosan valami ilyesmi történne. Most mondjuk nem az ajándékokért, hanem a megfelelő mennyiségű adásidőért.

 

Egy kis emlékeztető:

 

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

Seherezádé titkos fotói

 

Folytatódik a szülinapi buli és az ünnepelt továbbra is azon rágódik ugyan mi a fenére célozgathatott Claudió? Mi az, ami kiderülhet róla? Láthatólag ez a legfontosabb számára. Igyekszik is mindenkinek elmondani, hogy örül, mert végre megszabadult a barátjától, aki már többször is tanújelét adta rossz természetének. Nem mulasztja el többször is megemlíteni, hogy eddig egyetlen egy olyan dolog volt benne, az pedig Claudióé volt.

Kinga, aki már tapasztaltabb lehet ilyen téren ezt kétségbe vonja. Persze nem neki mondja el a kétségeit, hanem Dyával sugdolózik a szaunában. Az érintett viszont hamar gyanút fog, hogy hova tűntek el a lányok és nyomozást indít, amikor megtalálja őket felháborodva veszi tudomásul, hogy még a legjobb barátnője sem hajlandó elfogadni a történetét.

 

 

A buli folytatódik tovább Sehri egyre részegebb és egyre mérgesebb a volt pasira. Hamar megtalálja Gergőt és összeölelkezve vele a fülébe súgja: „Most leszek majd a legnagyobb ku…va.”

A fiú bár nem mondja, de vélhetőleg örömmel hallja a jóslatot.

Érdekes intermezzója volt még a napnak, hogy Cristofelt alaposan elintézték. Veronika és Shadi összjátéka folytán ismételten majdnem verekedésbe torkollottak az események. Ott kezdődött a dolog, hogy feladatba kapták a fiúk, hogy az immár szinglivé vált Seherezádénak udvaroljanak. Cristofel ezt olyan jól csinálta, hogy Veronika teljesen kiborult a féltékenységtől. A rémült fiú hiába próbált magyarázkodni, csőrike kínozta vagy fél óráig. Később a röhögő arab elárulta, hogy tulajdonképpen ő találta ki az egészet és, hogy ez milyen jó szórakozás volt. A megdöbbent, kubai macsó ettől őrjöngeni kezdett, reakciója nem mindennapi volt.

 

Seherezádénak ajánlgatják magukat a fiúk

Cristofel nagyon kiakad Veronikára és Shadira 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.


0 Tovább

Gergő bejutott Seherezádé mellei közé

 

A lehetetlen küldetés teljesült. Bár a szőke lány igyekezett óvni erényeit, de néhány pohár pezsgő után ismételten elfelejtette, hogy (volt) olasz barátja a képernyő előtt szembesül azzal, hogy mennyire jól érzi magát, ha Gergő közelében van. Néhány napja már pancsiztak együtt a medencében, az akkori flörtnek az lett a vége, hogy Sehi holmiját összepakolta a kibukott pasi és hazaküldte Magyarországra.

 

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 

Persze ezt a lány még nem tudja és igyekszik tartani magát, pedig láthatóan fénysebességgel száguldanak benne a hormonok.

Ott kezdődött a dolog, hogy randipárokat kellett alkotni, Gergő szerint van egy kis vibrálás közöttük aminek érdemes a végére járni. Seherezádé elgondolkodott.  Basszus ezt megint hallja odakint a pasim! Ezért végig haknizta a többieket nagy felháborodásában. „Na de milyen rezgésről beszél ez?!”

Ezek után puccba vágta magát és szempilla rebegtetve megjelent a randin.

„Nekem nem fontos a szex, ha most azt kéri valaki, hogy két évig ne csináljam, menne! Ahogy neked is Gergő, hiszen egyszer már te is kibírtad négy évig.”

Az első három percben még igyekezett tartani magát valahogy, azután kinyílt a pezsgős palack és a villában is beindult a globális felmelegedés. Seherezádé úgy olvadozott, mint jégkrém a forró bádogtetőn.

 

 

„Persze, ha valaki börtönbe van zárva, nincs igazán más választása, de tegyük hozzá, hogy ott nem voltak nők. Ti meg itt tekeregtek előttünk, illatoztok összevissza, és ha még működik a kémia is, akkor elég nehéz visszafognia magát az embernek.”

Gergő később beinvitálja áldozatát a medencébe, mert jól tudja, hogy a pezsgő már kellőképpen megpuhította a jégkirálynőt. És valóban az engedelmesen vetkőzve vonul be a habokba.

„De remélem nincs semmi mocskos gondolatod, hogy mit csináljunk!”- sóhajtja vágyakozva. Gergőnek persze számtalan gondolata van és mocskosabbnál mocskosabb mindegyik, de csak pimaszul mosolyog vissza a remegő lányra. Megtanult már várni a négy év alatt, pár nap ide vagy oda nem számít. Seherezádénak pontosan ez a gyenge pontja. Láthatóan forr a medence, ahogy odasimul  vigyorgó fickóhoz.

 

„Ó jaj leesett a melltartóm!” – érdekes ez már a múltkor is megtörtént, fránya medence. A spicces lány a perzselő szemek kereszttüzében megigazítja a lekívánkozó ruhadarabot, majd hagyja, hogy Gergő a hajánál fogva magához húzza. Claudió ekkor verte szét otthon a TV-t a golf ütőjével.

Nem is részletezem tovább, aki kíváncsi a részletekre az persze megnézeti az alkohol és egy sármos pasi hatását Seherezádéra. Talán nem lövöm le a poént ha elmondom, hogy csak is azért nem került fel a 18-as karika a képernyőre mert Gergő még nem látta elérkezettnek az időt a mélyebb ismeretséghez. A másik oldalon a lámpa már zöldre váltott és ajtó ablak nyitva állt.

 Seherezádé elolvadt a medencében

Az a fránya melltartó

 

Attila vére is egy irányba lüktet. Kinga bár menekülne, de jó esély van rá, hogy ha eléggé elszánt az ostrom, akkor ő is a kapitulációt választja majd. Persze a szerkesztők is mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghamarabb történjen valami igazán pikáns a Villában. A játékosok rendelkezésére bocsátották a D-Matracot, ami tulajdonképpen egy nagy piros szívvel illusztrált nászágy. A szavazás eredményeként egy éjszakát együtt töltött rajta a reménybeli szerelmes pár. Sajnos Attila elképzelései füstbe szálltak, mert a finnyás Kinga sírva verte az ágyat, amikor szembesült vele, hogy egy teljes éjszakát kell udvarlója mellett töltenie. Lefekvéskor az hiába ajánlotta fel neki, hogy van elegendő gumióvszer, vagy akár anélkül is mehet a dolog, a szőke cselszövő lefeküdt a padlóra nehogy bármi inzultus érhesse.

 

Attila és Kinga a nászágyon

 

Attila a nap folyamán mintha érezte volna vesztét, eléggé nyűgös volt, ezért kezdetnek kivágta Csaba cuccait a hálószobából, mondván ne bűzölögjenek az orra alá. Majd amikor ezt sérelmezte az áldozat, keményen kiosztott mindenkit, aki vette a bátorságot, hogy ellentmondjon neki. Cristofelt egy frappáns, menjél és olvass el egy könyvet -tel küldte el melegebb éghajlatra. 

 

 Attila rendet vág a többiek között

 

Péter is megalapította a saját csapatát, mert nagy bánatára a Gergő által fémjelzett ötösbe nem igazán voltak rá kíváncsiak. Cristofelt és Szűz Bandit találta megfelelőnek ahhoz, hogy olyan erőt hozzon létre a falakon belül, amivel átveheti a hatalmat a többiek felett. Miután megalakult a lúzer sc. a  riport szobában vidáman ki is röhögte a két bebolondított beltagot, akik hatalmas megtiszteltetésnek érezték, hogy a veterán pont őket választotta nagy terveinek a végrehajtására.

 

 Péter beszervezi a fogyatékosokat

 

 

Cikkajánló:

Veronika és Cristofel forró pásztorórája

Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább

A Villa szüze stílust vált

 

 

Megtelt a ház, az utolsó lakó is megérkezett, most már teljes erővel indulhat a helyezkedés. A szó átvitt és valódi értelmében is szükség van erre, mert a szavazás értelmében újra fel kellett osztani a hálóhelyeket. Csabát találták a leghelyesebb fiúnak a nézők a tegnapi beszavazón, így neve mostantól a keresztségben VV Csaba lesz. A kategória szűkös keretein belül szerencsésen alakult a választás, sikerült ezúttal a normálisabb játékost választani. Állítása szerint a legőrültebb dolog, amit eddigi életében tett: gördeszkával fék nélkül Normafától a Déli-pályaudvarig gurult éjjel az Istenhegyi úti forgalomban. Legrosszabb álma, hogy egy égő házból menekül, majd megfullad a tűzoltók vízágyúitól. Ez mondjuk tényleg egy reális és komoly veszély.

 

A fantasztikus testű Csaba bemutatkozása

 

Cristofel a nap folyamán úgy döntött, hogy VV perverz Bandi külseje elfogadhatatlan. Ezért ha tényleg arra hajt, hogy Dyát vagy bárki mást az ágyba cipelje, akkor egy radikális stílusváltásra lesz szüksége. A kubai fiú ideiglenesen tanítványává fogadta a szűz fiút, és igyekezett átadni átfogó tudását és életfelfogását. Talán más korban egy mentor olyan ostobaságokkal terhelte volna az ifjú padawan fejét, mint filozófia, művészetek, esetleg Shakespeare szonettjeinek rövid áttekintése. Ebben a szerencsés esetben viszont mind a tanár tudása, mind a tanítvány igénye kimerült a hajzselézés technikájában és a szűk pólók előnyének megismerésében.

 

 

Az átváltozás gyors volt és ütős. Szemüveg le hajzselé föl. Sietős átöltözés és máris kész szívtipró Bandi. A lányok szája tátva is maradt a csodálkozástól. Azt azonban kijelentették, hogy a szűzfiúval összefüggésben másra továbbra sem kívánják használni.

 

Cristofel megpróbálja feljavítani Perverz Bandit

 

 

Volt még össznépi kényeztetés. A fiúk egyenként választottak egy lányt maguknak, akinek egy kis masszázzsal vagy egyébbel kedveskednek majd. Szerencsétlen Attila húzta a rövidebbet, így utolsó lett a sorban, aki választhatott ezért sajnos neki már csak a selejt jutott. Amikor tudatosult benne, hogy Annamari testét kellene fél óráig masszíroznia tökéletes sokkot kapott. Először a többi fiút vonta felelősségre, hogy miért hagyták meg neki a rémet. Azután a lánnyal csapott össze, kölcsönösen biztosítva egymást utálatukról. De feladat az feladat, büntetést senki sem szeretne. Ezért kis idő elteltével már szorgalmasan kente a krémet utálata tárgyának hátsó felére.

 

Attila kénytelen megmaszírozni a Halál angyalát

 

Melinda a mosókonyhában meglepetésszerűen szerelmet vallott Fecónak, aki vasalás közben majdnem lenyelte a zsinórt a meglepetéstől. Később osztott szorzott, végül még baráti segítséget is kért ahhoz, hogy megállapítsák a vallomás kamu voltát. Aztán ki is derült, hogy Melinda csupán fogadásból szórakozott a dumagéppel.

 

Melinda szerelmet vallot Fecónak

 

Vera az új lakó hamar megtalálta a helyét. Van is bent egy titkos imádottja, akinek szívesen odaadná magát, de a mázlista kilétét egyelőre homály fedi. A többség szerint ez csak Gergő lehet. Cristofel természetesen inkább önmagára voksolt.

Titkos információnk szerint ma komoly fordulat történik a játékban, ami a szerkesztők szerint nagyban befolyásolja majd a ValóVilág további menetét.  

 

 

Cikkajánló: Osztás és szexhiány az Aranyparton

 

Videó ajánló:

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

 

3 Tovább

Kivillanó idomok és korai balhék a villában

 

Nagyságrenddel hamarabb indult be az élet, mint a VV4-ben.  Itt most nincsenek látszatbarátságok sem ideiglenes fegyverszünetek. Egyetlen egy napba tellett és máris puskaporos lett a hangulat. Kezdetnek tökéletes sokkot kaptak a villalakók az új beköltözőtől, akit Fecó a halál angyalaként aposztrofált, meglehetősen találóan.

Annamária a magát félbolond emósnak beállító nőszemély istenesen kihúzta a gyufát a többieknél. A lány a furák kategóriájában jutott be és tökéletesen rá is szolgált erre a minősítésre. Mint egy modernkori Lucrezia Borgia lépet be a villába ahol azon nyomban meg is fagyott körülötte a levegő.

„Drágáim! Először lesz egy kis meglepetés, aztán majd meglátjuk!” – közölte üdvözlésképpen, amivel el is vágta magát a külsőleg sem túl esztétikus lány.

 

Megjött a halál angyala - videó

 

Gergő néha idegesítően próbálja hozni az alfahím szerepet, de most kifejezetten élmény volt, ahogy a vezérletével szisztematikusan felőrölték az új lakót, aki egy ideig azért megpróbált kitartani a szerepe mellett. Egyenként „beszélgetésre” hívta a többieket, ahol igyekezett egy retardált zombi nézésével sokkolni a többieket. Félig nyitott szájjal várta a válaszokat és félrehajtott fejéből kb. annyi értelem sugárzott, mint Kiszel Tündének hatványozáskor.

„Nem azért jöttem be, hogy kedveljenek.” - szögezi le. Terve tökéletesen sikerül is.

Hiába próbálta azonban az új jövevény átvenni a hatalmat, a teljes csoport megfélemlítése azért túl nagy falatnak bizonyul. A többiek láthatóan nem szeretnének asszisztálni a mesterkedéséhez és folyamatosan gúnyolják a bárgyú tekintetű furcsaságot. Láss csodát kis idő elteltével a csajszi kezd rájönni, hogy a zombistratégiának több a hátránya mint az előnye és elkezd emberi stílusjegyeket is mutatni.

Szerencséjére, mert néhány perc múlva szimpátiaszavazás, amin így legalább egy ötöst sikerül összeszednie.

 

 

A szerkesztők gondoskodtak róla, hogy már a második napon meglegyen a kukkolók napi betevője. Egy lehetetlen játékot találtak ki, melynek során egy mini gumimatracra kellett felmászni egyszerre három játékosnak az úszómedencében. A feladat telitalálatnak bizonyult abból a szempontból, hogy a két szőkeség és Veronika kénytelen kívül-belül megmutatni bájait mire nagy nehezen képesek megmászni a csúszós gumiszigetet. "Atyaúristen! Ez már szex! Mit csinálnak ezek a csajok?!" - sommázta véleményét Gergő.

 

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Alekosz majdnem felesége ugyan megfogadta, hogy tutira nem meztelenkedik majd a villában, de ember tervez isten végez. A fentieken túl ugye ott az a fránya zuhany. Ígéret ide vagy oda, csak nem fog ruhában fürdeni.

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

 

A kacsacsőrű lány ajkai Gergő szerint pontosan úgy néznek ki mint egy kettéhajtott matrac. Ami valljuk be eléggé találó megfogalmazás. Ennél már csak az a nagyobb szám ahogy a kritika tárgya reagál a megfogalmazásra.

 

Veronika reakciója - videó

 

Friss hír, hogy Veronikát annyira szégyelli egyetemi tanár anyukája, hogy még régi lakóhelyéről is elköltözött, mert lánya szereplése miatt túl nagy figyelem kezdett összpontosulni rá.

A Mai beszavazón a plázacicik… akarom mondani a plázacicák adnak bele mindent, hogy bejussanak a villába. Nem mintha nem lennének bent már elegen.

 

Ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Cikkajánló:

 

Kövér: Utálom a fotósokat

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak (ÖsszeEsküvők)

 

 

 

0 Tovább
«
12

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek