Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

A legtöbb ember a születésnapját legszívesebben szívszerelmével töltené. Már, hogy ha van neki olyanja. Tegnap ez Seherezádénak is megadatott néhány perc erejéig. Igaz, hogy csak képernyőn keresztül élvezhette kedvese hangját.

Az olasz fickó pedig mindent beleadott, hogy az ünnep remek legyen. Rövid néhány perces monológjában mindennek lehordta barátnőjét, majd rögtön múlt időbe is helyezte a kapcsolatukat. A kidobott lány viszonylag egykedvűen hallgatta a litániát, nem látszott rajta, hogy mérhetetlenül felzaklatódott volna. Zárszóként Claudió burkoltan megfenyegette volt kedvesét, kilátásba helyezve, hogy még sok olyan dolog derülhet ki róla, amit inkább szeretne titokban tartani. Ez már inkább felzaklatta a lányt és láthatólag elgondolkodott, mi az amit nem vett számításba.

 

Claudio kirúgja és megfenyegeti Seherezádét

Seherezádé születésnapja

 

Lényeg a lényeg, Sheri példás lelkierőről tett tanúbizonyságot az eset kapcsán. Mit neki egy bunkó olasz, aki nem értékeli az ő kiemelkedő kvalitásait.  Nem adja meg neki azt az örömet, hogy szomorkodni lássa. Úgy döntött, hogy egy jó buli majd feledteti vele a kellemetlen incidenst.  A jégkirálynő ezek után összehívta a szobában a többieket és bejelentette a nagy hírt: „Szingli vagyok!” – kiáltotta és csak éppen, hogy nem tette a nyakába a Zimmer frei táblát.

A társak vegyesen fogadták a hírt. Legtöbbjüknek az volt a legkülönösebb, hogy a néhány perccel azelőtt lapátra került lány milyen jól viseli a történteket.

Itt álljunk meg egy pillanatra és had ismételjük meg pár nappal ezelőtti teóriánkat, miszerint jó esély lehet rá, hogy az egész csupán arra ment ki, hogy Seherezádé megfelelő publicitást kapjon. A kulcs az ellentmondásokban van. Claudió az általa létrehozott Facebook oldalon többször is összezavarodik. Először bizonyítani próbálta, hogy már a játék kezdetekor régen nem voltak együtt és Seherezádé csupán a bejutás érdekében mesél mindenkinek fantasztikus párkapcsolatáról. Kicsivel később pedig már ismételten játssza a megsértett taljánt aki bosszújával végig haknizza a lehetséges fórumokat. Azután kompromittáló képeket ígér, amelyek később egyszerű fürdőruhás fotókká silányulnak. Mind az ő műsora, mind Seherezádé viselkedése sokszorosan kételyt ébreszt a nézőben. Erősen sántít valami a sztoriban.    

A falakon belül is hasonló kérdések merülnek fel. Dya és Kinga a szaunában értekezik, arról, hogy miféle nőszemély az, akinek állítólag pasija van és mégis úgy viselkedik, mint egy felajzott nőstény kecske.

 

A lányok nem veszik be Seherezádé történetét

 

Itt érdemes közbeszúrni a szőke lány egyik barátnőjének nyilatkozatát:

„Tizenhat éves volt, amikor elkezdett táncolni az éjszakában. Hamar a férfiak kedvence lett, de Seherezádé sosem feküdt le a kuncsaftokkal, pedig igen népszerű volt közöttük. Mindig elhalmozták ajándékokkal: buta lett volna, ha nem fogadja el. Szédítette a férfiakat, de ahogy mondani szokták: amelyik kutya ugat, az nem harap.”  

Mennyire érdekes és milyen kísértetiesen hasonlatos a mostani helyzethez. Gergővel mintha pontosan valami ilyesmi történne. Most mondjuk nem az ajándékokért, hanem a megfelelő mennyiségű adásidőért.

 

Egy kis emlékeztető:

 

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

Seherezádé titkos fotói

 

Folytatódik a szülinapi buli és az ünnepelt továbbra is azon rágódik ugyan mi a fenére célozgathatott Claudió? Mi az, ami kiderülhet róla? Láthatólag ez a legfontosabb számára. Igyekszik is mindenkinek elmondani, hogy örül, mert végre megszabadult a barátjától, aki már többször is tanújelét adta rossz természetének. Nem mulasztja el többször is megemlíteni, hogy eddig egyetlen egy olyan dolog volt benne, az pedig Claudióé volt.

Kinga, aki már tapasztaltabb lehet ilyen téren ezt kétségbe vonja. Persze nem neki mondja el a kétségeit, hanem Dyával sugdolózik a szaunában. Az érintett viszont hamar gyanút fog, hogy hova tűntek el a lányok és nyomozást indít, amikor megtalálja őket felháborodva veszi tudomásul, hogy még a legjobb barátnője sem hajlandó elfogadni a történetét.

 

 

A buli folytatódik tovább Sehri egyre részegebb és egyre mérgesebb a volt pasira. Hamar megtalálja Gergőt és összeölelkezve vele a fülébe súgja: „Most leszek majd a legnagyobb ku…va.”

A fiú bár nem mondja, de vélhetőleg örömmel hallja a jóslatot.

Érdekes intermezzója volt még a napnak, hogy Cristofelt alaposan elintézték. Veronika és Shadi összjátéka folytán ismételten majdnem verekedésbe torkollottak az események. Ott kezdődött a dolog, hogy feladatba kapták a fiúk, hogy az immár szinglivé vált Seherezádénak udvaroljanak. Cristofel ezt olyan jól csinálta, hogy Veronika teljesen kiborult a féltékenységtől. A rémült fiú hiába próbált magyarázkodni, csőrike kínozta vagy fél óráig. Később a röhögő arab elárulta, hogy tulajdonképpen ő találta ki az egészet és, hogy ez milyen jó szórakozás volt. A megdöbbent, kubai macsó ettől őrjöngeni kezdett, reakciója nem mindennapi volt.

 

Seherezádénak ajánlgatják magukat a fiúk

Cristofel nagyon kiakad Veronikára és Shadira 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.