Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Érdekesek a mai hírek. A szende Seherezádé olasz barátja már igen közel jutott ahhoz, hogy méretes szarvak kerüljenek a homlokára. Ki is akadt miatta szegény talján. Azt nyilatkozta, hogy ha az Alfahím ráteszi a kezét a szép szőkeségre abból óriási balhé lesz.

Ugyanis a két napja a jakuzziban az illuminált hölgyike már Gergő karjaiban kötött ki. Apró puszik is elcsattantak, legalábbis ennyi látszott a habok felett. Mivel búvár operatőr nem volt a helyszínen más eseményről egyelőre nem tudunk beszámolni. Alig kezdődött el szinte a játék, de a komoly fogadkozás, miszerint örökre hűséges marad első pasijához, megingani látszik.

„Megbízom a barátnőmben, és úgy engedtem el ebbe a műsorba, hogy várni fogok rá, amíg kijön. Tartom a szavam, és nagyon bízom benne, hogy ő is. Nem láttam még, hogy mi történt közte és Gergő között, de biztos vagyok abban, hogy ez a fiú kihasználta a helyzetet. Seherezádé nagyon sokat ivott, valószínűleg fel sem fogta, mi történik körülötte, de ha Gergő újra bepróbálkozik, akkor ne kerüljön a szemem elé, mert nagyon megkeserüli.”

Ha belegondolunk milyen hosszú lesz még a játék, akkor a focista barátnak mégiscsak lehet némi félnivalója.

A magáról megfeledkezett lányt és a forró pillanatokat persze mi is láthatjuk:

 

Seherezádé levetkőzi gátlásait

 

Tegnap kiderült, hogy Veronikát komoly sokként éri, hogy ha egy meztelen pasit meglát. Lehet mégis abban valami, hogy az egykori nyertessel, Alekosszal történt románca nem sikerülhetett a legjobban. Talán az emlékek ilyen drámai felidézése készteti pánikra Miss. Kacsacsőrt.

 

 

A veszélytelennek indult szituációban Cristofel a zuhanyzóban tisztogatta skalpvadász testét, amikor a szégyenlős lány azonnal fogat mosni vágyott. Így hát egy „Nem nézek oda!” felkiáltással becsörtetett a fürdőbe. Ez kicsit gyanús is lehetett a meztelen fiúnak, mert ugye a fogmosásra használt tükörben azért minden látszódik. „Engem nem zavarsz!”  - jelentette ki és azon nyomban megfordulva meg is lengette elsődleges bizonyítékát férfiúi mivoltának. Az állítólagos nem leselkedő pedig felsikoltva szembesült a látvánnyal. Nagyon megijedt szegény, mert Aleknál még azt hitte, hogy AZ csak sokkal kisebb méretben létezik.

 

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

 

 

Ha ennyi nem lett volna neki elég, tegnap a szexi pasik versenyét is megrendezték, ahol a hímeknek buja tánccal és személyiségükkel kellett elvarázsolniuk a lányokat. itt aztán megint volt minden. Meglepő módon a verseny győztese  Fecó lett, aki annyira jól szerepelt, hogy Veronika el is sírta magát.

 

A legszexisebb pasi verseny

 

Melindáról a frissen beköltözött amazonról is kiderült egy két érdekes részlet. Úgy tűnik nem akármilyen teremtmény került be a játékba. Elmondása szerint soha nem dolgozott még és nem is nagyon szorul rá. Anyagi szükségleteit megfelelően ki tudja elégíteni más módon.

„Rengeteg pasi akar felszedni. Szeretem húzni az agyukat. Elhitetem velük, hogy megkaphatnak. De valójában csak kihasználom őket, ha például egy kis kutyatáp kell az állataimnak, akkor felhívom valamelyiküket, s elmegyünk kutyakaját venni, ha pedig én vagyok éhes, akkor egy másik vacsorázni visz. Valójában egyetlen férfira sincs szükségem, mert nem szeretem, ha irányítanak. Bár több vasat tartok egyszerre a tűzben, igazából csak szponzoráltatom magam velük, mert így tudom biztosítani az életszínvonalamat, de nem bújok ágyba egyikükkel sem.”

Az egyik ilyen pasi tovább árnyalja a helyzetet:

„Általában öt-tíz pasit bolondít egyszerre, akik szívesen támogatják anyagilag, mivel olyan különleges kisugárzása van, hogy a dögös külső mellett aranyos és elbűvölő is tud lenni. Erre aztán sokan buknak rá, vacsorázni, vásárolgatni járnak vele. Naplójában az is pontosan szerepel, hogy ki, mikor kap fizetést.”

Szép magyar nyelvünkben erre van egy külön kifejezés. Ennek ellenére Melinda büszkén vállalja életvitelét. Mi sem vetjük rá az első követ, biztosan megteszi majd helyettünk valaki más.

 

Vegyes Melinda megítélése

Melinda bemutatkozása

 

 

Melinda egyébként rögtön rárepült Attilára amivel nem kicsit borította fel Kinga terveit, ez sem fog annyiban maradni.

 

Kinga feltékeny Melindára

 

A Villa következő lakója Péter, aki a Valóságshow veteránok közül lett a befutó. Teljesen érdektelen versenyben győzedelmeskedett. A fiú annak idején a Survivor-ben és a Bajkeverőkben is szerepelt, ezért biztosan taktikus versenyző lesz. Gergő láthatólag nem is nagyon örült az új jövevénynek.

 

Péter bemutatkozása

Péter nyerte a szavazást

 

Ma a szűzfiúk versengenek a szavazatokért. Ez tényleg érdekes kategóriának tűnik. Főleg ha odabent valamelyik lány úgy dönt némi tanítgatással szerez majd plusz pontokat magának.

 

Videó ajánló:

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.