Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botrány az online szavazás körül

 

Táncversenyt hirdettek a lakóknak. A később taglalt online szavazások egyikén a nézők úgy döntöttek, hogy a nyertes meglátogathatja a családját. Attilának ez a nyeremény nem jön be, mert ő nem tartja a kapcsolatot senkivel. Ezért már előre kijelenti, hogy magasról tesz a feladatra és az sem érdekli, hogy Kinga viszont bármit megtenne az áhított találkozásért. A lány úgy zokog, mintha egy kínai munkatáborban lenne és már legalább tíz éve nem hallott volna semmit a rokonairól. Na de mindegy nem vagyunk egyformák. Attila szerint csak ki akarja használni a szőkeség, mert hétköznapokon undorodik hozzáérni, most meg a várt eredmény érdekében örömmel rámászna. (nem hallottál még ilyet? szerk.) Kinga ezen teljesen kiakad. Ez a vád valami borzasztó. Alapjaiban sérült a lelke. Tőle ez annyira messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől.

Vera szintén a táncverseny kapcsán döbben rá, hogy Péter nem akar vele intim közelségbe kerülni. Hosszú időbe telt, amíg leesett a tantusz. Ha eddig nem tűnt volna fel már napok óta Veronikára nyomul, csókolgatja, sőt együtt is alszanak. Ez a Vera sem a gyors észjárásáról híres. Péter nem cáfolja meg az állítás. Veronika párhuzamosan egyre bizonytalanabb Cristofel szerelmében. Ebben komoly szerepe van Péternek, aki az éjszakai ölelkezések alatt folyamatosan sugdossa Csőrike fülébe a magáét a csalfa kubairól. Nagyrészt nem kitalált történetekkel szórakoztatja, de olyan töménységben és tálalásban önti az infókat a lányra, hogy az már inkább szeretné lezárni a történetet. Péter láthatólag egyre jobban vonzódik hozzá így a nap 24 órájában duruzsolva bomlasztja a kapcsolatot. Tegnap végül is célba ért a torpedó, mert sikerült végérvényesen elsüllyeszteni a távkapcsolatot. Veronika lehetőséget kap arra, hogy üzenjen Cristofelnek, amit meg is tesz és kirúgja volt szeretőjét. Na látod Cris, ha nem játszod el a lehetőségedet, akkor most visszamehetnél és rendet rakhatnál a Villában és Veronika ágyában. De most nézheted kívülről, ahogy Péter fogja napokon belül megvigasztalni az immár sokadjára szingli exedet.

Mindenki féltékeny, közben elindul a táncverseny

Péter végül eléri, hogy Veronika kirúgja Cristofelt

Eszter a kiválasztás után sokkot kapott, hogy már megint neki kell párbajozni mennie. Hiszen még csak most jött vissza. Mi lesz vele, ha ezt csinálják majd minden alkalommal? Kinga szintén kiborult a történteken, mert attól tart, hogy majd őt viszi ki az ügyvédlány. Már ő is egyre többet hisztizik, lassan ebben is átveszi Dya szerepét a Villában.


Eszter sír, Kinga sír, ez a fránya kiválasztás

Attila úgy döntött egy újabb huszárvágással megkavarja a közönyös választottját. Szövetséget ajánl Seherezádénak. Játsszák meg a bimbózó érzelmű szerelmeseket, hogy féltékennyé tegyék áhított párjaikat. Én még a nyerítésedet is imádom-udvarol a valóban lóként kacarászó lánynak. Egy hónapig mindennap kikérjük a D matracot és egymással alszunk. Serinek nem okoz gondot megölelni Attilát és úgy egyébként is egyre szimpatikusabb neki a fiú. Azt azonban nem szeretné, hogy hamis érzelmeket színleljenek, mert az nem vezetne jóra. Ez egy igen korrekt és kíméletes tálalása annak, hogy ha már féltékennyé szeretné tenni Gergőt, akkor százszor inkább Csabával huncutkodna, mint vele.

Csabának is kigúvadt a szeme délután. Egy ártatlan beszélgetés alkalmával Annamari teljesen elvesztette az eszét. A hálóban feküdtek az egyik ágyon, amikor a tüzes menyecske se szó se beszéd ráugrott és forrón ölelni kezdte. Csaba arca egy tanulmány volt. Hát még akkor, amikor a felbátorodott lány a nyakát is csókolgatni kezdte. Ha kevésbé lenne finnyás a szépfiú és leküzdve gátlásait ágyba bújna Annamarival tuti győztesen hagyhatná el a Villát. Meg is próbáljuk majd valahogy bejuttatni neki ezt az üzenetet. Ennyi áldozatot igazán megérne az a pár milliócska.

Az utóbbi napokban egyre felháborodottabb leveleket kapunk a napi szavazásokkal kapcsolatban.  Tegnap ismételten fellángoltak az indulatok, mert sokak szerint más végeredmény született, mint amit Balázs végül bemondott az adás végén. A levélírók többsége szerint az a probléma, hogy szerintük a szavazatoktól függetlenül változnak meg az értékek. Erre a véleményre jó példa a tegnap bemutatott levél, amelyben az egyik néző írja le, szerinte hogyan is lehet befolyásolni a szavazást.

 

Egyik online VV szavazáson épp unatkoztam és eltoltam a szavazatok arányát drasztikusan, semmi bot vagy hekkelés, sima kattintgatással sikerült elérni az eredményt. A mai este szintén nem lévén egyéb dolgom, gondoltam a kedves szerkesztők nyúljanak bele a zsebükbe és külföldre száműzöm vmelyik aljáték nyertesét. Sikerült szinte bebiztosítani a külföldi utat, ám egyszercsak megfordult a szavazás aránya :) Ismét szorgosan kattintgattam, ismét elértem a kívánt eredményt, de mostmár bizonyos időközönként képernyőfotókat készítettem. Íme időrendi sorrendben, az óra a jobb felső sarokban. 10 perc alatt sikerült módosítani 2,2%-ot a külföldi utazás javára aztán 2 perc alatt drasztikusan megváltozott az állás. Gondolom így olcsóbb a műsor és nagyobb a haszon :) Csak éppen nem értem, akkor minek szavaztat, miért nem mondja be hogy a nyertes jutalma családi látogatás. Az tisztán látszik, hogy gyakorlatilag nem szavaz szinte senki, egyedül tudtam tologatni a számokat.

Ja egyébként egyáltalán nem érdekel mi a szavazás vége, csak ismét megbizonyosodhadtunk, hogy mennyire korrekt a műsor szerkesztője, egyszerűen hülyének néz :)


A rögzített képek itt láthatóak

 

A tegnapi szavazás már tényleg komoly indulatokat szült. Ismét idézünk az egyik olvasói levélből:

 

Online szavazás végeredménye az interneten:Ki mehessen külső randira. Annamari 0,9% Attila 17,7% Csaba 34%, Eszter 1,8%, Feco 0,2%,Gergő 0,5%, Péter 0,1%, Shadi0,2%, Vera 12,2%, Veronika 31,7%

 

Mit mond be a Balázs? Veronika nyerte 33%-kal, Csabáé 30,0%!


.

A furcsa eseteket megmutató nézői videók:

Példa a szavazás furcsaságaira 1

Példa a szavazás furcsaságaira 2

Példa a szavazás furcsaságaira 3

 

Most ez egyszer próbáljunk meg kicsit megértőek lenni. A pillanatnyi állás megtekintésekor még elképzelhető, hogy csúszik a szavazatok összesítése és ezért a következő pillanatokban még változhat az eredmény minimálisan. Vagy nem? Akinek volt már hasonló tapasztalata, vagy tud magyarázatot adni a történésekre, az a cikk alatt a Facebook kommentben ossza meg információit velünk.

Cikkajánló: Alekosz a rendőrségen gyerekzaklatásáért.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

4 Tovább

Gergőn durván kiütközik a sittes múlt

 

Sokak kétségbeesésére káromkodásmentes napot tartottak. Aki megszegi a tilalmat, az egy urnából cédulát húz, és megkapja a magáét.  A lapát rongybatekert kaszát! – kommentálja a fejleményeket Gergő. Attila úgy dönt feláldozza magát, hogy társainak ne kelljen szenvedniük az önmegtartóztatástól, pusztán a büntetéstől való félelem miatt. Ezért egyik szitkot mondja a másik után. Valamiért abban a hitben volt, hogy Péter csatlakozik a keresztes hadjáratához és együtt gyorsan lenullázzák a büntetőcédulákat, de csalatkoznia kellett. A büntetéseket azért szépen sorban végrehajtja, legalább egyszer nem a mások alázásával szerepel az összefoglalóban. Elfogyaszt egy nagy pohár ecetet, később majdnem meztelenül szaladgál a Villában. Shadi is ráérez a lehetőségre, hoppá itt ingyen reklám lehetősége forog fenn! Ő is káromkodik tehát egy ízeset és várja, hogy milyen produkcióval rukkoljon elő. Neki egy vajat kellene elfogyasztania. Naná, hogy ez nem felel meg neki: Én nem tudok egy 100 grammos vajat nyersen megenni! – kényeskedik és már bánja, hogy menőzni akart. A társaság, Péterrel az élen egyből nekiesik. Ugribugri hülyegyereknek vagy! - fogalmazza meg a teljes lakosság és a nézők véleményét tömören Péter. Meg is mutatja a finnyás Shadinak, hogyan mulat egy magyar úr, káromkodik, cetlit húz, elolvassa, azután szó nélkül ledobja a mikroportot, kirohan az udvarra és ruhástul beleugrik a medencébe. Na tessék így kell ezt!

Komoly büntetések a káromkodásért

Shadi megkapja a magáét

Fecó végre ismét elemében érezhette magát. Kinga láthatóan valamiféle érzelmeket kezdett mutatni Attila irányában és ez jó okot szolgáltatott Jose Alehandro számára, hogy ismét megpróbálja átvenni Cupido szerepét. Kinga persze inkább csak plátói kapcsolatot szeretne, mert testileg Gergőre izgul, ami női szemmel biztosan érthető. Később már hármasban próbálnak tiszta vizet önteni a pohárba. A maga módján bevallja az érzelmeit és egy bizonytalan viszontvallomást is kicsikar a lányból, azután bevallja, hogy nagyon fél, hogy a szeme láttára fektetik le a lányt.

Gergő azon élvezkedik, hogy veled húzza az agyamat. Azzal, hogy őt hívtad randira, azt üzented, hogy bejön neked. Fecó persze helyesel. Nekem meg azt üzeni, hogy te vagy bele szerelmes, én meg megk*rom a nődet, k*csög. –szomorkodik Attila. Az agresszivitását meg lehet, ki is fogom használni. Egy állkapocstörést simán bevállalok. Kinga az örök női érvet hozza fel: már megint őt támadják és ebből neki elege van. El fogsz veszíteni bennünket - jósolják meg a fiúk. Akkor lesz*rom- dönt Kinga és a falnak fordulva véget vet a beszélgetésnek.

Attila: nem tudnám elviselni, hogy Gergő lefektessen

Shadi este vacsorát tartott, ahová meghívott néhány szerencsétlen kiválasztottat. A többiek a nappaliból, a televízión keresztül követhették a partit. Rövidesen kívül és belül egyöntetű lett a vélemény, hogy az arab vendéglátás totálisan csapnivaló és a tudálékos Shaditól egyenként kezdtek el falra mászni a nézők és a vendégek. Az utóbbiaknak legalább annyi szerencséjük, volt, hogy rengeteg pálinka állt a rendelkezésükre. Ezt ki is használtak, mert józanul egyre nehezebb volt megállni, hogy egy jól irányzott kokival el ne hallgattassák a tudálékosan szónokló vendéglátójukat. Shadi egyebek közt valamiért pálinka szakértőnek is gondolta magát és a többiek legnagyobb örömére ezt akképpen prezentálta, hogy oktató hangon folyamatosan olvasta fel az üvegeken található információkat. Attila a riportszobában nyilvános hálaimát mondott el, amiért nem kellett részt vennie a katasztrofális vacsorán.   

A vendégek berúgnak, mert nem tudják elviselni Shadit

A nap mindenképpen legtanulságosabb eseménye Gergő egy új arcának megismerése volt. Tegnap végre teljesen megértettük, miért nem akarta Dukai Regina, hogy testvére nyilvánosan élje mindennapjait. Ugyanis eddig tartott az alfahímként aposztrofált volt kábítószer kereskedő türelme. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy eddig tudta elnyomni a hangyányit agresszív énjét. Seherezádé, akit mindenki előtt megaláztak, azon felül, hogy magában baromira féltékeny Kinga miatt, még azt is fel kellene dolgoznia, hogy volt kedvese teljesen keresztül néz rajta.  Ezért jobb ötlet hiányában folyamatosan pikírt megjegyzésekkel bombázza Gergőt. Még a megvágott összefoglalóban is érzékelhető volt, ahogy az alfahím feje lufiként dagadt az újabb és újabb beszólások hallatán. Végül a fürdőben tört ki a botrány egy viszonylag ártatlan mondat miatt. „Ostoba k*rva vagy! – nyitja meg a párbeszédet a felhergelt hím. Seri mikor látja, hogy végre bekattant az áldozat tovább mondja a magáét. Te idióta p*csa, folyamatosan beugatsz nekem! És a többi, és a többi. Volt a vitának egy olyan pontja, amikor Gergő hatalmas lendülettel indult el a szőke lány felé. Mindkettőjük szerencséjére a hat méteres távolság áthidalása közben sikerült annyira lehiggadnia, hogy el tudott szó nélkül menni a pofon várományosa mellett így még pár hétig talán élvezhetjük a társaságát.

Gergő egyre agresszívabban viselkedik, kicsin múlik, hogy nem lesz verekedés

Dukai Regina Seherezádé viselkedésén háborodott fel

Seherezádé szerint a fiú nem tudja, hogyan kell beszélni egy nővel. Rá jellemző módon pusztán ennyit érzékelt a történtekből és észre sem vette, hogy mennyire közel állt egy nyilvános veréshez.

Az igazat megvallva, tíz percet bírok ki egy nővel felhőtlen boldogságban.Furcsa ez a kettősség bennem, a hűvösön töltött négy és fél év alatt megtanultam alkalmazkodni, ha nagyon pattogtam volna odabent, akkor nem kaptam volna kedvezményt az öt és fél évből - nyilatkozta még beköltözése előtt Gergő.

A kopasz fiú sokáig szimpatikusan tudott viselkedni, egy ideig vezette is a népszerűségi listákat. Az első hibáját akkor követte el, amikor összeállt Serivel és jellegtelen plüssmaci szerepre kárhoztatta magát. A mostani, második tévedése pedig akár végzetes is lehetett volna a számára. De így is egyértelmű, hogy az a szavazóközönség, amely a néma Csabát és Esztert favorizálja, biztosan nem fogja tolerálni a viselkedését egy esetleges párbajon.

Gergő Hollandiából csempészett több ezer ecstasy tablettát az autójában, és egy közúti ellenőrzés során bukott le. Azt mondták, már vártak rá, tudták az ellenőrzésen azt is, mit keresnek. Az előzetesben töltött két év után négy éves büntetést kapott. Előfordult, hogy tíz emberrel volt összezárva, úgy, hogy egyetlen vécé volt a cellában, amit csak egy paraván választott el a szobától.


 Milyen VV Gergő a Villán kívül? Ismerősök mesélnek el néhány titkot

.

.

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja



4 Tovább

Seherezádé az idióta majom

 

Gergőt kemény fickó, láthatóan nem törte össze a szakítás. Volt kedvese tegnap kiadta az útját, de ennek ellenére tökéletes mentális egészségnek örvend. Ha jól megnézzük az apró szarkalábak mintha ki is simultak volna azóta a szeme alatt a megkönnyebbüléstől. Dya, aki miatt kitört a balhé, kívülről továbbra is úgy érzi jól tette, hogy megbontotta a pár tökéletesnek hitt kapcsolatát.

Azért írtam meg az igazat, mert szerettem volna, ha Sehi tudja, mekkora szemét Gergő. Arra nem gondoltam, hogy Kinga összejöhet vele. Szerintem erre még várni kell, mert ahogy Sehit ismerem, még százszor megbocsát Gergőnek. Sajnos ő nagyon befolyásolható. Tulajdonképpen azt csinál vele az a fiú, amit akar. Néhány kedves szóért mindenét odaadná. Azt most el sem tudom képzelni, hogy Kingával összejönnek. Ha mégis megtörténik, remélem, jobban bánik majd vele, mint Sehivel.


A plázacica kategóriában indult lány tegnap válaszolt a nézők kemény kérdéseire, azután elmondta további terveit is a jövőre nézve.


VV Dya nem bánná, ha eltartanák

Dya, aki nem pont az analitikus elméjéről híres úgy látszik mégis csak tévedett picikét. Számítása nem teljesen úgy jött be, mint szerette volna. Legalábbis ezt mondja most, mert az mégis csak csúnyán hangzana, ha azt elárulná, hogy Kinga miatt robbantotta szét az idillt. Mert ugye az már sokaknak nyilvánvaló, hogy Gergőnek már egy teljesen más szerepet szán a szőke démon.

Kingus olyan régen bent van, hogy már elképzelni sem tudom, mi jár a fejében. Lehet, hogy összejönnek Gergővel. Bár amikor beköltözött, még elképzelni sem tudtam, hogy beadja a derekát valamelyik fiúnak. A búcsúbulin látott jelenet azonban elbizonytalanított - mondta a lány egy közeli barátja.

 Élet Dya után, Seherezádét megalázták


Reggel a csodálkozó lakók egy ismeretlent látnak bóklászni a kertben. A szemüveges idegen egy darabig várja, hátha valaki felismeri, aztán lemondóan zsebre teszi az autogram füzetét és sóhajtva bemutatkozik. Garami Gábor vagyok a rádióból –dobja be a bombát a kelletlen társaságnak. Kinga szokás szerint úgy viháncol, mint egy szellemi fogyatékos póniló, ölelgeti a tök ismeretlent. Na most hova szarjak?! - ül ki a többség arcára a reakció.

A prominens személy azért érkezett, hogy felkészítse a játékosokat a Villarádió elindítására. Azonnal bele is vág a képzésbe. Beszédgyakorlat, ajaktorna, minden, ami ahhoz kell, hogy egyáltalán megérthessük a leendő műsorvezetők mondanivalóját. Ez leginkább Seherezádénak hasznos, aki általában úgy beszél, mintha közben egy cukorrépát tartana az ajkai között. Attila és Péter nem hatódott meg az ingyenes médiaképzéstől és hatalmasakat röhögtek a többiek komolykodó erőfeszítésein. A felkészítés után rögtön beindult a béta teszt és mindenki élesben kipróbálhatta milyen a mikrofon túlsó végén helyet foglalni.  A párban dolgozó műsorvezetők általában a többieket gúnyolták, de azért akadtak értelmes beszélgetések is.  A Villarádió adását naponta reggel 8 és 10 óra között lehet követni, kivéve a mai napot, mert nem szeretnék, hogy az Aréna küzdelemről elszólják magukat a játékosok.

A kutya nem tudja ki ez a fickó, avagy megjött Garami Gábor

Seherezádé és Gergő ügyvédet fogadtak problémáik megoldásához. Mivel egymással nem beszélnek, jól is jöttek a segítők. A sértett lány aljasnak, képmutatónak nevezte csalfa exét, aki visszaélt a bizalmával. Gergő nem értette ezt az álláspontot. Mi rossz van abban, amit tett? Szerinte vitapartnere egy idióta majom. A jelzőn nem akadnak fel a túloldalon, talán nem remélnek elegendő érvet felhozni annak cáfolatára. Így továbbra is inkább a bűnesetre összpontosít a felperes. Minek erőltette ez a kretén a kapcsolatunkat, ha nem is vagyok a zsánere?- háborog a leminősített Sehi.

A közvetítők, Eszter és Shadi igyekeznek kulturált nyelvezetre lefordítani a nyóckeres stílusban megfogalmazott vádakat.  Az alfahím végül mea culpázott egy sort, majd ügyvédje tolmácsolásában elmondta, hogy őszintén megbánta a történteket, de lezártnak tekinti a kapcsolatot. Seherezádé jogi képviselője csatlakozott a javaslathoz és a válást kimondták. Gergő láthatóan megkönnyebbült, hogy sikerült kifarolnia az alsó tagozatos románcból. Ezután kapott is egy levelet abból az alkalomból, hogy újra szingli lett. A neves eseményre való tekintettel elmehet a fiúkkal sörözni. Már vette volna a kabátot, mikor kiderült, hogy nem a szomszéd kiskocsmába, hanem csak az udvarra, ahol már garmadával állt folyékony kenyér. A lányoknak nem vehettek részt a kanbulin, így a fiúk alaposan kibeszélték Seherezádét, és úgy általában az egész női nemet.

Az ügyvédek csatája, Seherezádé egy idióta majom

Végül mindenki elbúcsúzhatott Dyától. Ismételten egy bábú segítségével. Bárki elmondhatta búját bánatát, akadt aki még sírt is. Péter fogalmazta meg legfrappánsabban a kiesett playmattel kapcsolatos érzéseit:  Dya, Te kretén vagy!


Miért kretén Dya?

Csorognak a könnyek, forrnak az indulatok. Búcsú Dya babától


Annamari úgy döntött nem szeretne VV tuja Csaba sorsára jutni és eltűnni a süllyesztőben. Úgy okoskodott, hogy azzal kaphat megfelelő mennyiségű adásidőt magának, ha véres leszámolásba kezd Verával. Bősz kampányolásba is kezdett, a kiválasztó jelekért, mert eltökélt szándéka, hogy a következő párbajon véget vet az érzékeny lelkű kategóriában bekerült pornósztár karrierjének. Attila kicsit kérette magát, amikor ő is fel lett szólítva az együttműködésre. Magában biztosan rázta a röhögés, mert egyébként is azt beszélték Péterrel, hogy Annamarit és Verát kellene kirakni legközelebb. Végül egy igazán zseniális húzással egy biankó szívességért cserébe beleegyezett, hogy a harcias lányra teszi a jelet. Ez az igazi művészet mondhatnánk. Valakit nem csak úgy vágni pofán, hogy megköszönje, hanem még meg is fizettetni vele a fáradságunkat. Komoly karrier várhat még erre az agyafúrt fickóra.

Annamari párbajozna, Attila eladja neki a jelét


A hét legnézettebb videói:

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

A habtestű nimfa mindent bevet a bulin

Erotikus takarítás, avagy feltárulnak a rejtett völgyek

Dya erotikus buliján elszabadultak a hormonok




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

 Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős


5 Tovább

Büntetlen pofon és szexuális gerjedelem

Cristofel visszatért a Villába és rögtön meg is kapta a beosztását szerelmétől, de nem feltétlenül ez volt a nap fő eseménye.

Gergő nem az a fajta legény, aki egy párkapcsolatban megjátssza magát és eltitkolja vágyait partnere előtt. Amikor megtudta, hogy Kinga testileg rendkívüli módon vonzódik hozzá, ő maga is rögtön elkezdett hasonló módon érezni irányába. Ebben még az sem zavarta, hogy a lány párhuzamosan azt is bejelentette tulajdonképpen Attila iránt dobog a szíve és csak kormányozhatatlan libidói taszítják Gergő karjaiba.

Eddig ez lehetne az ő magánügyük is, igen ám de ott van Seherezádé, akinek féltékeny természete tönkreteheti a bimbózó kapcsolatot. Attila természetesen lecsapott a kínálkozó lehetőségre és a soron következő Attila showban fel is dolgozta az ígéretes témát. Nem törődve az esetleges lelki sérülésekkel részletesen kifaggatta a résztvevőket, hogy mikén viszonyulnak egymáshoz. Kérdésére Gergő bevallotta, hogy amennyiben Seherezádé nem lábatlankodna körülötte, akkor kb. 6-8 perc alatt maga alá teperné Kingát. A műsor ekkor kezdett el igazán érdekessé válni, ugyanis a hallgatóság soraiban ott ült a jelenlegi barátnő is. Mindig érdekes egy szép nőt mérgesen látni. Van az a típus, akinek az arca még sokkal szebb lesz az indulattól, vonásai még inkább életre kelnek a haragtól. A másik véglet az, amikor a delikvens arca annyira eltorzul a kontrollálatlan érzelmektől, hogy kifejezetten taszító lesz a megjelenése. Sajnos Seri az utóbbiak közé tartozik. Határőrizeti célokra is fel lehetne használni a vallomáskor készített fotóit. Nem lenne olyan sötét szándékú menekült, aki el merne menni kinagyított plakátja mellett.

Attila igyekezett kiaknázni a témában rejlő potenciált ezért tovább ütötte a vasat. Kingát is behívta a stúdióba, hogy kifaggassa mennyire kölcsönösek az éppen szárba szökkenő érzelmek. A lány szintén nem zavartatta magát vetélytársnője jelenlététől és büszkén bevallotta, hogy a 6-8 perces udvarlás neki is megfelelne, majd örömmel adná meg Gergőnek azt, amit mindketten annyira kívánnak.

Puff neki! Bár Seherezádé igyekezett nyugodt maradni, szemei nyársra húzták a felizgult párocskát. A show végeztével rá is rontott barátjára, hogy kérdőre vonja verbális hűtlensége miatt. Az érzékeny fülűek ne nézzék meg a kisfilmet, mert a vitatkozók nem igazán tettek lakatot a szájukra és bizony szerelmesekhez egyáltalán nem méltó káromkodások használatával sodorták az RTL-t egy újabb több milliós bírság közelébe.

Kiveri a biztosítékot Kinga és Gergő szexuális vonzalma

A „megbeszélést” követően tulajdonképpen szakított az ifjú pár. Másnap Seherezádé vidáman ébredt, mert kiszeretett Gergőből és ettől hatalmas boldogságott érzett így vidám dalolászásba fogott az udvaron. Annamarinak felvázolta elképzelését, hogy mostantól a szerelembe lesz szerelmes, mert egyrészről az annyira jó, meg így a csalódás is ki van zárva. Minden bántás nélkül megállapíthatjuk, hogy a hölgy érzelmi szintje megrekedt 8 éves korában és onnan egyelőre nincs is semmi, ami kimozdíthatná.

Péter kapta később a feladatot, hogy egy párterápián megbékítse a feleket. Meglepő módon most az egyszer jóra használta emberismeretét és váratlan gyorsasággal sikerült is neki fél óra alatt összeboronálnia őket.

Seherezádé visszamaradt érzelmileg, de segít a terápia

Eszter ugye Dyát hívta ki párbajra, aminek utózöngéit láthattuk a tegnapi összefoglalóban. Az ügyvédnő végleg elvágta magát a többieknél, mert az egyöntetű vélemény szerint ez rendkívül gyáva és alattomos húzás volt. Minden mindegy alapon már azzal sem foglalkozott, hogy a teljes állomány Dya mellé állt és úgy néz ki egyedül kell majd megvívnia harcát a továbbjutásért. A kihívott playmate borzasztóan felháborodott a döntésen, hiszen ő inkább jóindulattal viseltetett az utálatos Eszter irányában. Na de ő majd elbeszélget vele és szigorúan számon fogja kérni, csak előtte le kell nyugodjon kicsit. Sajnos Dya értelmi szintje meglehetős hasonlatosságot mutat Cristofelével. Ezért is figyelte Kinga elrémülve, amint a két vetélytárs később elvonul a szaunába megbeszélni a bonyolult esetet. Félelme nem volt alaptalan, mert a rafinált ügyvédnő percek alatt megmagyarázta az általa eddig lenézett szexcsodának, hogy választása ellenére lehetnek akár öröbarik is és tulajdonképpen kényszerből tette, amit tett. A beszélgetés végén a kihívott már azt is elhitte, hogy a föld lapos és a szélén biztonsági övet kell használni a leesés ellen.

Eszter sikeresen átprogramozza szegény Dyát

Dya szokásos stílusában őrjöng: Eszter, csak én álltam ki melletted

Szomorú de vannak ebben a játékban olyanok, aki az értelmi különbségeket durván kihasználva megpróbálnak jogtalan előnyökhöz jutni egyszerűbb gondolkodású társaik ellenében. Még szerencse, hogy itt a kinti életben ilyen még véletlenül sem fordulhat elő.

A mai adásban tanúi lehetünk, ahogy a Cristofel a másik IQ csatahajó betör a villába. A heves rohamot Veronika egy hatalmas pofonnal fékezi le, ami kicsit elkedvteleníti a felhevült macsót. Számított ő valami ilyenféle fogadtatásra, de más elképzelni és megint más megkapni azt. Mi viszont csalódtunk volna, ha ennyitől meghátrál a Villa hódítási szakértője. Szerencsére erről szó sem volt.

Addig megyek utána, míg meg nem bocsát, mert a világon őt szeretem a legjobban. Egyetlen nőre sem néztem rá, mióta kijöttem. Csak Veronikára gondolok. Ha bemegyek, akkor el fogom ismerni, hogy meggondolatlan voltam. Tudom, ez kevésnek tűnik, de ehhez a szöveghez olyan arcot kell vágni, hogy elhiggye. Haragszik rám, de nem fog bántani, annál jobban szeret. Ha megbocsát, akkor szeretném nőül venni. Ott bent a villában. Számítok tőle egy hatalmas pofonra, de akkor is bemegyek hozzá! Ahogy ismerem, először elgondolkozik majd az ajánlaton, megvitatja másokkal, de remélem, igent mond. – nyilatkozta a látogatása előtt az ellenállhatatlan legény.  

Nem tudom, hogy kellene viselkednem vele, nem tudom, mit mondjak, egyszerűen nem éreztem őszintének a szavait. A videón egy igazi hülye, kis megjátszós kretén, mint mindig, de alig várom, hogy itt legyen. – áradozott Veronika.

Szerintem számíts arra, hogy csajozott, amióta kint van, éppen ezért legyél vele hideg. Engedd meg, hogy bejöjjön, találkozz vele, viszont ne legyél kedves, abba pedig semmiképp ne menj bele, hogy itt aludjon. És ha véget ér a randi, ne engedd el úgy, hogy biztos lehessen magában. Tudom, ez kemény, de nagyon nagy bűnt követett el, bizonytalanságban kell őt hagynod! Figyelj, nagyon örülnék, ha nem egy ilyen idiótába lennél szerelmes. Sőt azt mondanám, hogy büntesd meg, és ne engedd, hogy bejöjjön, de hát a kicsi szíved megszakad. – javasolta Attila a szigorú tanácsadó.

A főszerkesztő megnyugtat mindenkit, nem azért küldték be a kubait, hogy a nyugiszoba csendjét felverve növelje a nézettséget.

Nem szexelni küldtük vissza Cristofelt, hanem azért, mert elvarratlan szálak maradtak közte és Veronika között. Ha össze akarnak házasodni, mi abban is segítünk. Ahogy ígértük is, sok újítás lesz ebben a szériában, párhuzamosan megy majd a történet a villában és azon kívül.

A csatorna totális kudarcát újításként beállítani, ez már valami. Tényleg a megfelelő ember kezében van a kormányrúd, látszik, hogy gyorsan forognak a fogaskerekek odabent.

Cristofel visszatér a Villába, de egy óriási pofon a jutalma

Tudjuk persze, hogy a pofon a show része volt, de azért csak furcsa, hogy amiért másnak kizárás járna, az Veronika esetében külön teljesítmény prémiumot jelent. Persze mindig vannak az egyenlőbbnél, egyenlőbbek. Nem túl valószínű, hogy Veronika pofozkodni mert volna szerkesztői hozzájárulás vagy előzetes instruálás nélkül. Ez esetben pedig újfent előjön a kérdés, mennyire hitelesek a történések odabent?

Cristofel most egy napot kapott, hogy teljesítse a lehetetlen küldetést. További érdekes fejlemény lesz, amikor Péterrel egy kicsit jobban elbeszélget. Emlékszünk talán, hogy mentora milyen degradálóan nyilatkozott róla, miközben a szemébe egyfolytában magasztalta. Kiesése után kellett rájönnie mekkora háziállatot csináltak belőle.


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

 Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera



9 Tovább

Cristofel utolsó dobása verekedést szított

 

 

Sokk söpört végig az országon Cristofel elvesztése kapcsán. Mások viszont örömtüzeket gyújtottak, hogy a Csaba, a lányos anyák álma épségben visszatérhetett, hogy küzdjön tovább a végső győzelemig.

Az azért elgondolkoztató, hogy egyetlen nap alatt ötvenezren(!) csatlakoztak egy olyan Facebook-csoporthoz, amely Cristofel visszajuttatását tűzte a zászlajára.

 

VV Cristofel - Kampány a Facebookon

Cristofelt szétszedik rajongói már az elő napon

 

Nem kellenek nekünk kétpárti csatározások, ahhoz, hogy megvalósuljon a nagy nemzeti összefogás: egy egzotikus macsó is képes elindítani bennünket azon az úton, amelynek a végén Európa lakosai irigyen emlékeznek meg rólunk az esti kisfröccs mellett. Úgy tűnik, közösen megtaláltuk nemzeti tudatunk jelenlegi legérzékenyebb pontját, nevezetesen a hazánkban élő kubai kisebbség elleni igazságtalanságokkal szembe menő zéró toleranciát. Nem kétséges, hogy új kor hajnalához érkeztünk és talán már csak napok kérdése, hogy az RTL meghajoljon a tomboló népakarat előtt és hagyja, hogy a támogatók egy saját kézzel ácsolt katapulttal visszaparittyázzák hősüket a budafoki Villába. 

 

Csaba nyerte a furcsa párbajt

Cristofel első interjúja a kiesése után, itt sem tagadja meg magát


Hasonlóan ambivalens volt a reakció a játékosok között is. A nem várt eredmény véglegesen átalakította a belső viszonyokat. Attól a pillanattól kezdve, hogy Csaba kissé alamuszi képpel beköszönt az ajtón, a végső robbanásig a percek már meg is voltak számlálva. Az időzítő még a nézők által is halhatóan rögtön ketyegni is kezdett.

De menjünk sorban, mert az események megérdemlik, hogy megfelelően megemlékezzünk róluk.

 

 

Fecó mostanság egyre jobban hajaz egy mezőkövesdi lócsiszárra, mint arra a jópofa fickóra, aki nemrégen még napi 24 órában nevetett. Valamiért úgy döntött, nem telhet el nap, hogy meg ne öntözze könnyeivel az éppen adódó tereptárgyakat. Tegnap szintén megtalálta az alkalmat a felesleges folyadék kiszorítására. Ez az ok természetesen Csaba visszatérése volt. Érzelmes Fecónk a fürdőszobában térdre rogyva zokogott a megkönnyebbüléstől és az örömtől a csodálatos eredmény láttán – és most őszíntén kívánjuk, bárcsak túlzás lett volna a leírtakban.

Hasonlóképpen zokogott Veronika, de őt legalább a nézők bizonyos hányada némi empátiával figyelhette. Láthatólag megviselték a történtek és még csak nem is sejtette, hogy nemsokára visszasírja még ezeket a pillanatokat is.

 

Veronikát azok vígasztalják, akik Csabát ünnepelték

 

A taktikusok leesett állal nézték, micsoda szörnyet alkottak, aki láthatólag sokkal erősebben tért vissza a párbaj után. Attila, a főelme azonnal ki is jelentette, hogy vállalja a felelősséget az akció sikertelenségéért, de elsősorban Fecót és Kingát, a két árulót hibáztatja a kudarcért. Véleménye szerint azonban Cris nem azért vesztett, mert gyengébb volt, hanem mert a nézők megszánták ellenfelét és puha szívük segítette vissza a méltatlant a játékba.

Fecó ezt a pillanatot választotta, hogy biztosítsa barátságáról volt szövetségesét. Attila viszont kijelentette, hogy nem kér többet belőle és ő ezennel befejezettnek is tekinti a vértestvérséget. Fecónál a nap folyamán másodszor törött el a mécses a rideg elutasítás hatására.

Csaba boldogan elvonult ünnepelni rajongóival, míg a hoppon maradt ellenfelek igyekeztek átbeszélni a további taktikát. Péter és Attila titkos szövetséget is kötöttek, majd alig pár perc alatt elég jól rájöttek a lényegre ahhoz képest, hogy teljesen elzárva élnek a külvilágtól. További 5 perc alatt máris kidolgozták az új taktikát, amivel nyomorba és pusztulásba dönthetik az általuk nemkívánatosnak ítélt személyeket.

 

 

Attila és Péter nem adja fel, tovább szapulják Csabát

Sirás, ármány, verekedés


Gergőről is ejtsünk néhány szót, mert már ő sem az a jófiú, aki volt. Legalább 8 kilót hízott az elmúlt hónapban és lassan úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, aki valahogy lenyelte a valamikori alfahímet és most éppen emészti.

Szóval Gergő előző nap csúnyán berúgott és keményen beszólogatott Seherezádénak, mert az nem akart hipp-hopp csak úgy beleülni férfiasságának vesszejébe. Bár csak elvi síkon folyt a megbeszélés, de a lány elhűlt a durva nyomuláson. Mint később kifejtette, ő még egy pici lány és nem bírja, ha valaki ilyen módon közelít az ő kis kincséhez. Kelletni szívesen kelleti magát, de azt nem szeretné, ha valaki leszakítási szándékkal közelítene hamvas ártatlanságához. A már nem szomjas Gergő két perc alatt kirúgta a vonakodó lányt, majd vidáman felszólította a többieket a buli folytatására. Ez a történet vett kicsit más irányt, amikor a marakodók szembesültek a Villa másik szerelmespárjának szomorú sorsával. Talán azonnal az is eszükbe jutott, hogy ezzel ők kerülnek majd az érdeklődés középpontjába, amivel olyan lehetőséget kaptak, amit vétek lenne nem kihasználni.  Így az este sokkal kellemesebben folytatódott, mintsem várni lehetett volna.

 

Az ágyban végződött a békülés

Seherezádé körbepanaszkodja a villát, mert az erényére törnek

Szűzike titkos fotói 

 

A nap attrakciója természetesen Cristofelhez fűződött. Az elképesztően egyszerű, de mégis nagyszerű kubai srác még a falakon túlról is képes volt majdnem verekedésbe fullasztani az estét.  Történt ugyanis, hogy távozása előtt mindkét párbajozó leírta egy titkát, amit csak akkor olvashattak el a többiek, amikor kiderül, hogy már soha nem tér vissza a villába. Nagy elméjű Crisünk pedig úgy döntött, hogy pennájával áll bosszút a bent maradottakon. Emlékszünk még, amikor titokban megállapodott Eszterrel, hogy ha Veronika nem lesz az útban, akkor lefekteti?

 

Cristofel titkára fény derült

 

Nos, a titok kiszabadult és halálos lehelete végigsöpört a Villán. Shadi volt, aki felolvasta a letétbe helyezett iratot. Veronika először nem is értette meg, amit hallott. Eszter arca eközben kábé másfél métert nyúlt és szemei riadt őzike módjára kezdték el keresni a lehetséges menekülési útvonalakat. A majdnem megcsalt barátnő végre feldolgozta a szellemi inputot és egy halálosan sebzett szamuráj sikolyát hallatva megindult a nő felé, aki meggyalázta illúzióit. Mindkettőjük szerencséjére Fecó volt a gyorsabb és Veronika kezét centikre állította meg Eszter fejétől. Így a bővérű ügyvédnőnek megmaradtak a hajszálai, az elkeseredett és megalázott támadó pedig megúszta a kizárást.

 

 

 

Sirás, ármány, verekedés

 

 

A nap szomorúan végződött. Veronika teljesen érthetően hatalmasat csalódott épp csak elvesztett barátjában és a vigasztalások ellenére végigzokogta a maradék műsort, majd üzenetben szakított is a kubaival. Cristofel, ha a képernyő előtt figyelte mit is tett az ártatlannak gondolt tréfájával, akkor talán férfivá is érett picit és biztosan még jobban bánta, hogy nem sikerült tovább produkálnia magát a ValóVilág5-nek nevezett pszichiátriai tanulmányban.  

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera


6 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek