Cristofel visszatért a Villába és rögtön meg is kapta a beosztását szerelmétől, de nem feltétlenül ez volt a nap fő eseménye.

Gergő nem az a fajta legény, aki egy párkapcsolatban megjátssza magát és eltitkolja vágyait partnere előtt. Amikor megtudta, hogy Kinga testileg rendkívüli módon vonzódik hozzá, ő maga is rögtön elkezdett hasonló módon érezni irányába. Ebben még az sem zavarta, hogy a lány párhuzamosan azt is bejelentette tulajdonképpen Attila iránt dobog a szíve és csak kormányozhatatlan libidói taszítják Gergő karjaiba.

Eddig ez lehetne az ő magánügyük is, igen ám de ott van Seherezádé, akinek féltékeny természete tönkreteheti a bimbózó kapcsolatot. Attila természetesen lecsapott a kínálkozó lehetőségre és a soron következő Attila showban fel is dolgozta az ígéretes témát. Nem törődve az esetleges lelki sérülésekkel részletesen kifaggatta a résztvevőket, hogy mikén viszonyulnak egymáshoz. Kérdésére Gergő bevallotta, hogy amennyiben Seherezádé nem lábatlankodna körülötte, akkor kb. 6-8 perc alatt maga alá teperné Kingát. A műsor ekkor kezdett el igazán érdekessé válni, ugyanis a hallgatóság soraiban ott ült a jelenlegi barátnő is. Mindig érdekes egy szép nőt mérgesen látni. Van az a típus, akinek az arca még sokkal szebb lesz az indulattól, vonásai még inkább életre kelnek a haragtól. A másik véglet az, amikor a delikvens arca annyira eltorzul a kontrollálatlan érzelmektől, hogy kifejezetten taszító lesz a megjelenése. Sajnos Seri az utóbbiak közé tartozik. Határőrizeti célokra is fel lehetne használni a vallomáskor készített fotóit. Nem lenne olyan sötét szándékú menekült, aki el merne menni kinagyított plakátja mellett.

Attila igyekezett kiaknázni a témában rejlő potenciált ezért tovább ütötte a vasat. Kingát is behívta a stúdióba, hogy kifaggassa mennyire kölcsönösek az éppen szárba szökkenő érzelmek. A lány szintén nem zavartatta magát vetélytársnője jelenlététől és büszkén bevallotta, hogy a 6-8 perces udvarlás neki is megfelelne, majd örömmel adná meg Gergőnek azt, amit mindketten annyira kívánnak.

Puff neki! Bár Seherezádé igyekezett nyugodt maradni, szemei nyársra húzták a felizgult párocskát. A show végeztével rá is rontott barátjára, hogy kérdőre vonja verbális hűtlensége miatt. Az érzékeny fülűek ne nézzék meg a kisfilmet, mert a vitatkozók nem igazán tettek lakatot a szájukra és bizony szerelmesekhez egyáltalán nem méltó káromkodások használatával sodorták az RTL-t egy újabb több milliós bírság közelébe.

Kiveri a biztosítékot Kinga és Gergő szexuális vonzalma

A „megbeszélést” követően tulajdonképpen szakított az ifjú pár. Másnap Seherezádé vidáman ébredt, mert kiszeretett Gergőből és ettől hatalmas boldogságott érzett így vidám dalolászásba fogott az udvaron. Annamarinak felvázolta elképzelését, hogy mostantól a szerelembe lesz szerelmes, mert egyrészről az annyira jó, meg így a csalódás is ki van zárva. Minden bántás nélkül megállapíthatjuk, hogy a hölgy érzelmi szintje megrekedt 8 éves korában és onnan egyelőre nincs is semmi, ami kimozdíthatná.

Péter kapta később a feladatot, hogy egy párterápián megbékítse a feleket. Meglepő módon most az egyszer jóra használta emberismeretét és váratlan gyorsasággal sikerült is neki fél óra alatt összeboronálnia őket.

Seherezádé visszamaradt érzelmileg, de segít a terápia

Eszter ugye Dyát hívta ki párbajra, aminek utózöngéit láthattuk a tegnapi összefoglalóban. Az ügyvédnő végleg elvágta magát a többieknél, mert az egyöntetű vélemény szerint ez rendkívül gyáva és alattomos húzás volt. Minden mindegy alapon már azzal sem foglalkozott, hogy a teljes állomány Dya mellé állt és úgy néz ki egyedül kell majd megvívnia harcát a továbbjutásért. A kihívott playmate borzasztóan felháborodott a döntésen, hiszen ő inkább jóindulattal viseltetett az utálatos Eszter irányában. Na de ő majd elbeszélget vele és szigorúan számon fogja kérni, csak előtte le kell nyugodjon kicsit. Sajnos Dya értelmi szintje meglehetős hasonlatosságot mutat Cristofelével. Ezért is figyelte Kinga elrémülve, amint a két vetélytárs később elvonul a szaunába megbeszélni a bonyolult esetet. Félelme nem volt alaptalan, mert a rafinált ügyvédnő percek alatt megmagyarázta az általa eddig lenézett szexcsodának, hogy választása ellenére lehetnek akár öröbarik is és tulajdonképpen kényszerből tette, amit tett. A beszélgetés végén a kihívott már azt is elhitte, hogy a föld lapos és a szélén biztonsági övet kell használni a leesés ellen.

Eszter sikeresen átprogramozza szegény Dyát

Dya szokásos stílusában őrjöng: Eszter, csak én álltam ki melletted

Szomorú de vannak ebben a játékban olyanok, aki az értelmi különbségeket durván kihasználva megpróbálnak jogtalan előnyökhöz jutni egyszerűbb gondolkodású társaik ellenében. Még szerencse, hogy itt a kinti életben ilyen még véletlenül sem fordulhat elő.

A mai adásban tanúi lehetünk, ahogy a Cristofel a másik IQ csatahajó betör a villába. A heves rohamot Veronika egy hatalmas pofonnal fékezi le, ami kicsit elkedvteleníti a felhevült macsót. Számított ő valami ilyenféle fogadtatásra, de más elképzelni és megint más megkapni azt. Mi viszont csalódtunk volna, ha ennyitől meghátrál a Villa hódítási szakértője. Szerencsére erről szó sem volt.

Addig megyek utána, míg meg nem bocsát, mert a világon őt szeretem a legjobban. Egyetlen nőre sem néztem rá, mióta kijöttem. Csak Veronikára gondolok. Ha bemegyek, akkor el fogom ismerni, hogy meggondolatlan voltam. Tudom, ez kevésnek tűnik, de ehhez a szöveghez olyan arcot kell vágni, hogy elhiggye. Haragszik rám, de nem fog bántani, annál jobban szeret. Ha megbocsát, akkor szeretném nőül venni. Ott bent a villában. Számítok tőle egy hatalmas pofonra, de akkor is bemegyek hozzá! Ahogy ismerem, először elgondolkozik majd az ajánlaton, megvitatja másokkal, de remélem, igent mond. – nyilatkozta a látogatása előtt az ellenállhatatlan legény.  

Nem tudom, hogy kellene viselkednem vele, nem tudom, mit mondjak, egyszerűen nem éreztem őszintének a szavait. A videón egy igazi hülye, kis megjátszós kretén, mint mindig, de alig várom, hogy itt legyen. – áradozott Veronika.

Szerintem számíts arra, hogy csajozott, amióta kint van, éppen ezért legyél vele hideg. Engedd meg, hogy bejöjjön, találkozz vele, viszont ne legyél kedves, abba pedig semmiképp ne menj bele, hogy itt aludjon. És ha véget ér a randi, ne engedd el úgy, hogy biztos lehessen magában. Tudom, ez kemény, de nagyon nagy bűnt követett el, bizonytalanságban kell őt hagynod! Figyelj, nagyon örülnék, ha nem egy ilyen idiótába lennél szerelmes. Sőt azt mondanám, hogy büntesd meg, és ne engedd, hogy bejöjjön, de hát a kicsi szíved megszakad. – javasolta Attila a szigorú tanácsadó.

A főszerkesztő megnyugtat mindenkit, nem azért küldték be a kubait, hogy a nyugiszoba csendjét felverve növelje a nézettséget.

Nem szexelni küldtük vissza Cristofelt, hanem azért, mert elvarratlan szálak maradtak közte és Veronika között. Ha össze akarnak házasodni, mi abban is segítünk. Ahogy ígértük is, sok újítás lesz ebben a szériában, párhuzamosan megy majd a történet a villában és azon kívül.

A csatorna totális kudarcát újításként beállítani, ez már valami. Tényleg a megfelelő ember kezében van a kormányrúd, látszik, hogy gyorsan forognak a fogaskerekek odabent.

Cristofel visszatér a Villába, de egy óriási pofon a jutalma

Tudjuk persze, hogy a pofon a show része volt, de azért csak furcsa, hogy amiért másnak kizárás járna, az Veronika esetében külön teljesítmény prémiumot jelent. Persze mindig vannak az egyenlőbbnél, egyenlőbbek. Nem túl valószínű, hogy Veronika pofozkodni mert volna szerkesztői hozzájárulás vagy előzetes instruálás nélkül. Ez esetben pedig újfent előjön a kérdés, mennyire hitelesek a történések odabent?

Cristofel most egy napot kapott, hogy teljesítse a lehetetlen küldetést. További érdekes fejlemény lesz, amikor Péterrel egy kicsit jobban elbeszélget. Emlékszünk talán, hogy mentora milyen degradálóan nyilatkozott róla, miközben a szemébe egyfolytában magasztalta. Kiesése után kellett rájönnie mekkora háziállatot csináltak belőle.


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

 Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera