Gergőt kemény fickó, láthatóan nem törte össze a szakítás. Volt kedvese tegnap kiadta az útját, de ennek ellenére tökéletes mentális egészségnek örvend. Ha jól megnézzük az apró szarkalábak mintha ki is simultak volna azóta a szeme alatt a megkönnyebbüléstől. Dya, aki miatt kitört a balhé, kívülről továbbra is úgy érzi jól tette, hogy megbontotta a pár tökéletesnek hitt kapcsolatát.

Azért írtam meg az igazat, mert szerettem volna, ha Sehi tudja, mekkora szemét Gergő. Arra nem gondoltam, hogy Kinga összejöhet vele. Szerintem erre még várni kell, mert ahogy Sehit ismerem, még százszor megbocsát Gergőnek. Sajnos ő nagyon befolyásolható. Tulajdonképpen azt csinál vele az a fiú, amit akar. Néhány kedves szóért mindenét odaadná. Azt most el sem tudom képzelni, hogy Kingával összejönnek. Ha mégis megtörténik, remélem, jobban bánik majd vele, mint Sehivel.


A plázacica kategóriában indult lány tegnap válaszolt a nézők kemény kérdéseire, azután elmondta további terveit is a jövőre nézve.


VV Dya nem bánná, ha eltartanák

Dya, aki nem pont az analitikus elméjéről híres úgy látszik mégis csak tévedett picikét. Számítása nem teljesen úgy jött be, mint szerette volna. Legalábbis ezt mondja most, mert az mégis csak csúnyán hangzana, ha azt elárulná, hogy Kinga miatt robbantotta szét az idillt. Mert ugye az már sokaknak nyilvánvaló, hogy Gergőnek már egy teljesen más szerepet szán a szőke démon.

Kingus olyan régen bent van, hogy már elképzelni sem tudom, mi jár a fejében. Lehet, hogy összejönnek Gergővel. Bár amikor beköltözött, még elképzelni sem tudtam, hogy beadja a derekát valamelyik fiúnak. A búcsúbulin látott jelenet azonban elbizonytalanított - mondta a lány egy közeli barátja.

 Élet Dya után, Seherezádét megalázták


Reggel a csodálkozó lakók egy ismeretlent látnak bóklászni a kertben. A szemüveges idegen egy darabig várja, hátha valaki felismeri, aztán lemondóan zsebre teszi az autogram füzetét és sóhajtva bemutatkozik. Garami Gábor vagyok a rádióból –dobja be a bombát a kelletlen társaságnak. Kinga szokás szerint úgy viháncol, mint egy szellemi fogyatékos póniló, ölelgeti a tök ismeretlent. Na most hova szarjak?! - ül ki a többség arcára a reakció.

A prominens személy azért érkezett, hogy felkészítse a játékosokat a Villarádió elindítására. Azonnal bele is vág a képzésbe. Beszédgyakorlat, ajaktorna, minden, ami ahhoz kell, hogy egyáltalán megérthessük a leendő műsorvezetők mondanivalóját. Ez leginkább Seherezádénak hasznos, aki általában úgy beszél, mintha közben egy cukorrépát tartana az ajkai között. Attila és Péter nem hatódott meg az ingyenes médiaképzéstől és hatalmasakat röhögtek a többiek komolykodó erőfeszítésein. A felkészítés után rögtön beindult a béta teszt és mindenki élesben kipróbálhatta milyen a mikrofon túlsó végén helyet foglalni.  A párban dolgozó műsorvezetők általában a többieket gúnyolták, de azért akadtak értelmes beszélgetések is.  A Villarádió adását naponta reggel 8 és 10 óra között lehet követni, kivéve a mai napot, mert nem szeretnék, hogy az Aréna küzdelemről elszólják magukat a játékosok.

A kutya nem tudja ki ez a fickó, avagy megjött Garami Gábor

Seherezádé és Gergő ügyvédet fogadtak problémáik megoldásához. Mivel egymással nem beszélnek, jól is jöttek a segítők. A sértett lány aljasnak, képmutatónak nevezte csalfa exét, aki visszaélt a bizalmával. Gergő nem értette ezt az álláspontot. Mi rossz van abban, amit tett? Szerinte vitapartnere egy idióta majom. A jelzőn nem akadnak fel a túloldalon, talán nem remélnek elegendő érvet felhozni annak cáfolatára. Így továbbra is inkább a bűnesetre összpontosít a felperes. Minek erőltette ez a kretén a kapcsolatunkat, ha nem is vagyok a zsánere?- háborog a leminősített Sehi.

A közvetítők, Eszter és Shadi igyekeznek kulturált nyelvezetre lefordítani a nyóckeres stílusban megfogalmazott vádakat.  Az alfahím végül mea culpázott egy sort, majd ügyvédje tolmácsolásában elmondta, hogy őszintén megbánta a történteket, de lezártnak tekinti a kapcsolatot. Seherezádé jogi képviselője csatlakozott a javaslathoz és a válást kimondták. Gergő láthatóan megkönnyebbült, hogy sikerült kifarolnia az alsó tagozatos románcból. Ezután kapott is egy levelet abból az alkalomból, hogy újra szingli lett. A neves eseményre való tekintettel elmehet a fiúkkal sörözni. Már vette volna a kabátot, mikor kiderült, hogy nem a szomszéd kiskocsmába, hanem csak az udvarra, ahol már garmadával állt folyékony kenyér. A lányoknak nem vehettek részt a kanbulin, így a fiúk alaposan kibeszélték Seherezádét, és úgy általában az egész női nemet.

Az ügyvédek csatája, Seherezádé egy idióta majom

Végül mindenki elbúcsúzhatott Dyától. Ismételten egy bábú segítségével. Bárki elmondhatta búját bánatát, akadt aki még sírt is. Péter fogalmazta meg legfrappánsabban a kiesett playmattel kapcsolatos érzéseit:  Dya, Te kretén vagy!


Miért kretén Dya?

Csorognak a könnyek, forrnak az indulatok. Búcsú Dya babától


Annamari úgy döntött nem szeretne VV tuja Csaba sorsára jutni és eltűnni a süllyesztőben. Úgy okoskodott, hogy azzal kaphat megfelelő mennyiségű adásidőt magának, ha véres leszámolásba kezd Verával. Bősz kampányolásba is kezdett, a kiválasztó jelekért, mert eltökélt szándéka, hogy a következő párbajon véget vet az érzékeny lelkű kategóriában bekerült pornósztár karrierjének. Attila kicsit kérette magát, amikor ő is fel lett szólítva az együttműködésre. Magában biztosan rázta a röhögés, mert egyébként is azt beszélték Péterrel, hogy Annamarit és Verát kellene kirakni legközelebb. Végül egy igazán zseniális húzással egy biankó szívességért cserébe beleegyezett, hogy a harcias lányra teszi a jelet. Ez az igazi művészet mondhatnánk. Valakit nem csak úgy vágni pofán, hogy megköszönje, hanem még meg is fizettetni vele a fáradságunkat. Komoly karrier várhat még erre az agyafúrt fickóra.

Annamari párbajozna, Attila eladja neki a jelét


A hét legnézettebb videói:

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

A habtestű nimfa mindent bevet a bulin

Erotikus takarítás, avagy feltárulnak a rejtett völgyek

Dya erotikus buliján elszabadultak a hormonok




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

 Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős