Sokk söpört végig az országon Cristofel elvesztése kapcsán. Mások viszont örömtüzeket gyújtottak, hogy a Csaba, a lányos anyák álma épségben visszatérhetett, hogy küzdjön tovább a végső győzelemig.

Az azért elgondolkoztató, hogy egyetlen nap alatt ötvenezren(!) csatlakoztak egy olyan Facebook-csoporthoz, amely Cristofel visszajuttatását tűzte a zászlajára.

 

VV Cristofel - Kampány a Facebookon

Cristofelt szétszedik rajongói már az elő napon

 

Nem kellenek nekünk kétpárti csatározások, ahhoz, hogy megvalósuljon a nagy nemzeti összefogás: egy egzotikus macsó is képes elindítani bennünket azon az úton, amelynek a végén Európa lakosai irigyen emlékeznek meg rólunk az esti kisfröccs mellett. Úgy tűnik, közösen megtaláltuk nemzeti tudatunk jelenlegi legérzékenyebb pontját, nevezetesen a hazánkban élő kubai kisebbség elleni igazságtalanságokkal szembe menő zéró toleranciát. Nem kétséges, hogy új kor hajnalához érkeztünk és talán már csak napok kérdése, hogy az RTL meghajoljon a tomboló népakarat előtt és hagyja, hogy a támogatók egy saját kézzel ácsolt katapulttal visszaparittyázzák hősüket a budafoki Villába. 

 

Csaba nyerte a furcsa párbajt

Cristofel első interjúja a kiesése után, itt sem tagadja meg magát


Hasonlóan ambivalens volt a reakció a játékosok között is. A nem várt eredmény véglegesen átalakította a belső viszonyokat. Attól a pillanattól kezdve, hogy Csaba kissé alamuszi képpel beköszönt az ajtón, a végső robbanásig a percek már meg is voltak számlálva. Az időzítő még a nézők által is halhatóan rögtön ketyegni is kezdett.

De menjünk sorban, mert az események megérdemlik, hogy megfelelően megemlékezzünk róluk.

 

 

Fecó mostanság egyre jobban hajaz egy mezőkövesdi lócsiszárra, mint arra a jópofa fickóra, aki nemrégen még napi 24 órában nevetett. Valamiért úgy döntött, nem telhet el nap, hogy meg ne öntözze könnyeivel az éppen adódó tereptárgyakat. Tegnap szintén megtalálta az alkalmat a felesleges folyadék kiszorítására. Ez az ok természetesen Csaba visszatérése volt. Érzelmes Fecónk a fürdőszobában térdre rogyva zokogott a megkönnyebbüléstől és az örömtől a csodálatos eredmény láttán – és most őszíntén kívánjuk, bárcsak túlzás lett volna a leírtakban.

Hasonlóképpen zokogott Veronika, de őt legalább a nézők bizonyos hányada némi empátiával figyelhette. Láthatólag megviselték a történtek és még csak nem is sejtette, hogy nemsokára visszasírja még ezeket a pillanatokat is.

 

Veronikát azok vígasztalják, akik Csabát ünnepelték

 

A taktikusok leesett állal nézték, micsoda szörnyet alkottak, aki láthatólag sokkal erősebben tért vissza a párbaj után. Attila, a főelme azonnal ki is jelentette, hogy vállalja a felelősséget az akció sikertelenségéért, de elsősorban Fecót és Kingát, a két árulót hibáztatja a kudarcért. Véleménye szerint azonban Cris nem azért vesztett, mert gyengébb volt, hanem mert a nézők megszánták ellenfelét és puha szívük segítette vissza a méltatlant a játékba.

Fecó ezt a pillanatot választotta, hogy biztosítsa barátságáról volt szövetségesét. Attila viszont kijelentette, hogy nem kér többet belőle és ő ezennel befejezettnek is tekinti a vértestvérséget. Fecónál a nap folyamán másodszor törött el a mécses a rideg elutasítás hatására.

Csaba boldogan elvonult ünnepelni rajongóival, míg a hoppon maradt ellenfelek igyekeztek átbeszélni a további taktikát. Péter és Attila titkos szövetséget is kötöttek, majd alig pár perc alatt elég jól rájöttek a lényegre ahhoz képest, hogy teljesen elzárva élnek a külvilágtól. További 5 perc alatt máris kidolgozták az új taktikát, amivel nyomorba és pusztulásba dönthetik az általuk nemkívánatosnak ítélt személyeket.

 

 

Attila és Péter nem adja fel, tovább szapulják Csabát

Sirás, ármány, verekedés


Gergőről is ejtsünk néhány szót, mert már ő sem az a jófiú, aki volt. Legalább 8 kilót hízott az elmúlt hónapban és lassan úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, aki valahogy lenyelte a valamikori alfahímet és most éppen emészti.

Szóval Gergő előző nap csúnyán berúgott és keményen beszólogatott Seherezádénak, mert az nem akart hipp-hopp csak úgy beleülni férfiasságának vesszejébe. Bár csak elvi síkon folyt a megbeszélés, de a lány elhűlt a durva nyomuláson. Mint később kifejtette, ő még egy pici lány és nem bírja, ha valaki ilyen módon közelít az ő kis kincséhez. Kelletni szívesen kelleti magát, de azt nem szeretné, ha valaki leszakítási szándékkal közelítene hamvas ártatlanságához. A már nem szomjas Gergő két perc alatt kirúgta a vonakodó lányt, majd vidáman felszólította a többieket a buli folytatására. Ez a történet vett kicsit más irányt, amikor a marakodók szembesültek a Villa másik szerelmespárjának szomorú sorsával. Talán azonnal az is eszükbe jutott, hogy ezzel ők kerülnek majd az érdeklődés középpontjába, amivel olyan lehetőséget kaptak, amit vétek lenne nem kihasználni.  Így az este sokkal kellemesebben folytatódott, mintsem várni lehetett volna.

 

Az ágyban végződött a békülés

Seherezádé körbepanaszkodja a villát, mert az erényére törnek

Szűzike titkos fotói 

 

A nap attrakciója természetesen Cristofelhez fűződött. Az elképesztően egyszerű, de mégis nagyszerű kubai srác még a falakon túlról is képes volt majdnem verekedésbe fullasztani az estét.  Történt ugyanis, hogy távozása előtt mindkét párbajozó leírta egy titkát, amit csak akkor olvashattak el a többiek, amikor kiderül, hogy már soha nem tér vissza a villába. Nagy elméjű Crisünk pedig úgy döntött, hogy pennájával áll bosszút a bent maradottakon. Emlékszünk még, amikor titokban megállapodott Eszterrel, hogy ha Veronika nem lesz az útban, akkor lefekteti?

 

Cristofel titkára fény derült

 

Nos, a titok kiszabadult és halálos lehelete végigsöpört a Villán. Shadi volt, aki felolvasta a letétbe helyezett iratot. Veronika először nem is értette meg, amit hallott. Eszter arca eközben kábé másfél métert nyúlt és szemei riadt őzike módjára kezdték el keresni a lehetséges menekülési útvonalakat. A majdnem megcsalt barátnő végre feldolgozta a szellemi inputot és egy halálosan sebzett szamuráj sikolyát hallatva megindult a nő felé, aki meggyalázta illúzióit. Mindkettőjük szerencséjére Fecó volt a gyorsabb és Veronika kezét centikre állította meg Eszter fejétől. Így a bővérű ügyvédnőnek megmaradtak a hajszálai, az elkeseredett és megalázott támadó pedig megúszta a kizárást.

 

 

 

Sirás, ármány, verekedés

 

 

A nap szomorúan végződött. Veronika teljesen érthetően hatalmasat csalódott épp csak elvesztett barátjában és a vigasztalások ellenére végigzokogta a maradék műsort, majd üzenetben szakított is a kubaival. Cristofel, ha a képernyő előtt figyelte mit is tett az ártatlannak gondolt tréfájával, akkor talán férfivá is érett picit és biztosan még jobban bánta, hogy nem sikerült tovább produkálnia magát a ValóVilág5-nek nevezett pszichiátriai tanulmányban.  

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera