Sokak kétségbeesésére káromkodásmentes napot tartottak. Aki megszegi a tilalmat, az egy urnából cédulát húz, és megkapja a magáét.  A lapát rongybatekert kaszát! – kommentálja a fejleményeket Gergő. Attila úgy dönt feláldozza magát, hogy társainak ne kelljen szenvedniük az önmegtartóztatástól, pusztán a büntetéstől való félelem miatt. Ezért egyik szitkot mondja a másik után. Valamiért abban a hitben volt, hogy Péter csatlakozik a keresztes hadjáratához és együtt gyorsan lenullázzák a büntetőcédulákat, de csalatkoznia kellett. A büntetéseket azért szépen sorban végrehajtja, legalább egyszer nem a mások alázásával szerepel az összefoglalóban. Elfogyaszt egy nagy pohár ecetet, később majdnem meztelenül szaladgál a Villában. Shadi is ráérez a lehetőségre, hoppá itt ingyen reklám lehetősége forog fenn! Ő is káromkodik tehát egy ízeset és várja, hogy milyen produkcióval rukkoljon elő. Neki egy vajat kellene elfogyasztania. Naná, hogy ez nem felel meg neki: Én nem tudok egy 100 grammos vajat nyersen megenni! – kényeskedik és már bánja, hogy menőzni akart. A társaság, Péterrel az élen egyből nekiesik. Ugribugri hülyegyereknek vagy! - fogalmazza meg a teljes lakosság és a nézők véleményét tömören Péter. Meg is mutatja a finnyás Shadinak, hogyan mulat egy magyar úr, káromkodik, cetlit húz, elolvassa, azután szó nélkül ledobja a mikroportot, kirohan az udvarra és ruhástul beleugrik a medencébe. Na tessék így kell ezt!

Komoly büntetések a káromkodásért

Shadi megkapja a magáét

Fecó végre ismét elemében érezhette magát. Kinga láthatóan valamiféle érzelmeket kezdett mutatni Attila irányában és ez jó okot szolgáltatott Jose Alehandro számára, hogy ismét megpróbálja átvenni Cupido szerepét. Kinga persze inkább csak plátói kapcsolatot szeretne, mert testileg Gergőre izgul, ami női szemmel biztosan érthető. Később már hármasban próbálnak tiszta vizet önteni a pohárba. A maga módján bevallja az érzelmeit és egy bizonytalan viszontvallomást is kicsikar a lányból, azután bevallja, hogy nagyon fél, hogy a szeme láttára fektetik le a lányt.

Gergő azon élvezkedik, hogy veled húzza az agyamat. Azzal, hogy őt hívtad randira, azt üzented, hogy bejön neked. Fecó persze helyesel. Nekem meg azt üzeni, hogy te vagy bele szerelmes, én meg megk*rom a nődet, k*csög. –szomorkodik Attila. Az agresszivitását meg lehet, ki is fogom használni. Egy állkapocstörést simán bevállalok. Kinga az örök női érvet hozza fel: már megint őt támadják és ebből neki elege van. El fogsz veszíteni bennünket - jósolják meg a fiúk. Akkor lesz*rom- dönt Kinga és a falnak fordulva véget vet a beszélgetésnek.

Attila: nem tudnám elviselni, hogy Gergő lefektessen

Shadi este vacsorát tartott, ahová meghívott néhány szerencsétlen kiválasztottat. A többiek a nappaliból, a televízión keresztül követhették a partit. Rövidesen kívül és belül egyöntetű lett a vélemény, hogy az arab vendéglátás totálisan csapnivaló és a tudálékos Shaditól egyenként kezdtek el falra mászni a nézők és a vendégek. Az utóbbiaknak legalább annyi szerencséjük, volt, hogy rengeteg pálinka állt a rendelkezésükre. Ezt ki is használtak, mert józanul egyre nehezebb volt megállni, hogy egy jól irányzott kokival el ne hallgattassák a tudálékosan szónokló vendéglátójukat. Shadi egyebek közt valamiért pálinka szakértőnek is gondolta magát és a többiek legnagyobb örömére ezt akképpen prezentálta, hogy oktató hangon folyamatosan olvasta fel az üvegeken található információkat. Attila a riportszobában nyilvános hálaimát mondott el, amiért nem kellett részt vennie a katasztrofális vacsorán.   

A vendégek berúgnak, mert nem tudják elviselni Shadit

A nap mindenképpen legtanulságosabb eseménye Gergő egy új arcának megismerése volt. Tegnap végre teljesen megértettük, miért nem akarta Dukai Regina, hogy testvére nyilvánosan élje mindennapjait. Ugyanis eddig tartott az alfahímként aposztrofált volt kábítószer kereskedő türelme. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy eddig tudta elnyomni a hangyányit agresszív énjét. Seherezádé, akit mindenki előtt megaláztak, azon felül, hogy magában baromira féltékeny Kinga miatt, még azt is fel kellene dolgoznia, hogy volt kedvese teljesen keresztül néz rajta.  Ezért jobb ötlet hiányában folyamatosan pikírt megjegyzésekkel bombázza Gergőt. Még a megvágott összefoglalóban is érzékelhető volt, ahogy az alfahím feje lufiként dagadt az újabb és újabb beszólások hallatán. Végül a fürdőben tört ki a botrány egy viszonylag ártatlan mondat miatt. „Ostoba k*rva vagy! – nyitja meg a párbeszédet a felhergelt hím. Seri mikor látja, hogy végre bekattant az áldozat tovább mondja a magáét. Te idióta p*csa, folyamatosan beugatsz nekem! És a többi, és a többi. Volt a vitának egy olyan pontja, amikor Gergő hatalmas lendülettel indult el a szőke lány felé. Mindkettőjük szerencséjére a hat méteres távolság áthidalása közben sikerült annyira lehiggadnia, hogy el tudott szó nélkül menni a pofon várományosa mellett így még pár hétig talán élvezhetjük a társaságát.

Gergő egyre agresszívabban viselkedik, kicsin múlik, hogy nem lesz verekedés

Dukai Regina Seherezádé viselkedésén háborodott fel

Seherezádé szerint a fiú nem tudja, hogyan kell beszélni egy nővel. Rá jellemző módon pusztán ennyit érzékelt a történtekből és észre sem vette, hogy mennyire közel állt egy nyilvános veréshez.

Az igazat megvallva, tíz percet bírok ki egy nővel felhőtlen boldogságban.Furcsa ez a kettősség bennem, a hűvösön töltött négy és fél év alatt megtanultam alkalmazkodni, ha nagyon pattogtam volna odabent, akkor nem kaptam volna kedvezményt az öt és fél évből - nyilatkozta még beköltözése előtt Gergő.

A kopasz fiú sokáig szimpatikusan tudott viselkedni, egy ideig vezette is a népszerűségi listákat. Az első hibáját akkor követte el, amikor összeállt Serivel és jellegtelen plüssmaci szerepre kárhoztatta magát. A mostani, második tévedése pedig akár végzetes is lehetett volna a számára. De így is egyértelmű, hogy az a szavazóközönség, amely a néma Csabát és Esztert favorizálja, biztosan nem fogja tolerálni a viselkedését egy esetleges párbajon.

Gergő Hollandiából csempészett több ezer ecstasy tablettát az autójában, és egy közúti ellenőrzés során bukott le. Azt mondták, már vártak rá, tudták az ellenőrzésen azt is, mit keresnek. Az előzetesben töltött két év után négy éves büntetést kapott. Előfordult, hogy tíz emberrel volt összezárva, úgy, hogy egyetlen vécé volt a cellában, amit csak egy paraván választott el a szobától.


 Milyen VV Gergő a Villán kívül? Ismerősök mesélnek el néhány titkot

.

.

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja