„Bombameglepetés született” – írhatnám, ha már két napja nem értesültünk volna a szavazás pillanatnyi állásáról. Csakhogy mi már azóta tudjuk, hogy valami oda nem illő került a palacsintába. A háttérben komplexebb dolgok történnek, mint amit mi a kis egyszerű elménkkel megérthetnénk. Az viszont biztos, hogy valakik záloghitelt vettek fel a Mercikre, mert ennyi  SMS-t biztosan nem a szél fújt rá Csabira, aki toronymagas fölénnyel, könnyedén nyerte meg az első párbajt.

Az élő műsorban nyújtott produkciójuk hűen példázta a riválisok benti teljesítményét. Ezen felül nagy meglepetésre Csaba még egy új oldalát is megmutatta: nevezetesen azt, hogy képtelen két mondatot értelmesen összefűzni. Az azonnali feleleteket igénylő párbeszédekben rendre felsül. Vihorászik és néhány egyszerű gesztikuláláson kívül nem is képes komolyabb kommunikációra. Cris viszont azt nyújtotta, ami elvárható volt tőle.  Az ő kubai macsó szintjén ismét nagy showt mutatott be, amit kitörő örömmel fogadtak a rajongói.

Aki nem nézte volna az esti adást, döntse el maga az alábbi képsorok láttán, ő kire szavazott volna, ha szórakozási és nem mondjuk diplomavédési szándékkal ül a képernyő elé.

 

Csaba nyerte a furcsa párbajt

Cristofel legszebb pillanatai

 

Az tény és való, hogy a kubai furcsa és megosztó személyiség, de ha cirkuszba megyek, akkor elvárom, hogy a bohóc csörgősapkát viseljen és folyamatosan hányja a bukfenceket. Ha pedig szórakoztatási céllal a direktor Hiller Istvánt küldené be a porondra, akkor előbb dobok irányába egy tojást, majd visszakérem a jegy árát.

 

 

A későbbi nyertes Lilu kérdésére maga is elismerte, hogy többnyire remekül szórakozik vetélytársán. A műsorvezetőnek már csak a következőt kellett volna megkérdeznie:

Csaba, ha te lennél a néző, kit szeretnél a továbbiakban nyomon követni? Magadat vagy a melletted lévő srácot, akin állításod szerint sírsz a röhögéstől?

 

Cristofel balhéi

Csaba konfliktusai

 

A párbaj végül a várt eredménnyel végződött: a kétségbeesett Cristofel  rajongók nem tudták felvenni a versenyt a titokzatos pénzeszsákokkal. A végeredmény 59-41% lett. Csaba őrjöngött, a vesztes teljesen összetört. Az utolsó szó jogán Veronikától búcsúzott el könnyes szemekkel – és megígérte neki, hogy megvárja. Veronika zokogva köszönt el egzotikus kedvesétől.

 

Cristofel és Veronika fájó búcsúja

 

Nincs is mit tovább elemezni a tegnap történteken. A szálak elvarrásának érdekében írtam a ValóVilág5 sajtófőnökének, néhány kérdést tisztázandó. Reméljük közösen, hogy választ is kapunk.

 

Kedves Adrienn!

Csaba visszajutása több kérdést is felvet. Tudsz esetleg infót adni arról, hogy az egykori Gombis esethez hasonlóan a mai párbajnál volt-e kiugró szavazati arány egyes telefonszámoknál? Ha ez nem publikus egyelőre azt is megértem, az viszont mindenkinek nyilvánvaló, hogy nem a nézői akarat érvényesült az este. Van az RTL- nek szándékában bármilyen lépést tenni az ügyben szerinted?

Köszönöm:

Valowriter

valovilag5.postr.hu

 

A válasz időközben megérkezett az RTL-től, a levél itt olvasható.

 

Érdekes felvetést küldött nekem valaki a Facebook oldalunkon. Mi van akkor, ha a Cristofel nevet a szavazók nagy arányban rosszul írták az sms-ben? – valóban jó lenne azt is tudni mennyi volt az érvénytelen szavazatok száma.

Cris az esti BeleValóban már jobban érezte magát, hamar kiheverte a vereséget. Lubickolt a reflektorfényben, terveiről beszélt és talán még jobban elemében volt, mint a Villában.

 

Cristofel első interjúja a kiesése után, itt sem tagadja meg magát

 

Nem tudjuk már meg mire vitte volna a kubai IQ-bajnok, ha tovább bent tud maradni, mindenesetre talán van előnye is a távozásának. Így biztosan nem fognak fél év múlva egységesen Na mi van öcsém?-mel köszönni a tizenévesek a tanáraiknak reggelente.

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Búcsúzóul Cristofel néhány emlékezetes jelenete:

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Cristofel fején Péter szétver egy tojást, aztán majdnem összeverik

 Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Cristofel gipszbe önti férfiasságát, Veronika segédkezik

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Cikkajánló: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera