A történések lassan kezdenek szürrealizmusba hajlani.

Kezdjük ott, hogy a békésen alvó Attilát kinézték maguknak a lányok. Kinga és Veronika  partizán kúszásban közelítették meg a mit sem sejtő szendergőt és rövid idő alatt majdnem teljesen kilakkozták a lábkörmeit. Tulajdonképpen már ez a látvány is elég lett volna ahhoz, hogy egy koreai művészfilmben érezzük magunkat – csakhogy a folytatásban a delikvens magához tért, és amikor ráébredt, hogy mit tettek vele, iszonyatos tervet eszelt ki a visszavágásra.

Megjelölte Dyát, mint szerinte a csoport leggyengébb láncszemét, akitől megtudhatja, ki tervelte ki, hogy hülyét csináljanak belőle. Na de hogy lehet egy nőt szóra bírni, ha az nem kívánja kifecsegni a titkát? Attila tudni vélte a megoldást.  Na most levetem az alsónadrágomat! – villogtatta szemeit a sikoltozó lányra. „Egy nevet szeretnék hallani!” – jelezte a meztelenre vetkőzött kéjenc. Ezután egy lepedőbe burkolva magát üldözni kezdte a szerencsétlen Dyát, aki nem hitt a szemének látva, hogy mi fog a történni hamarosan. „Vagy megmondod, ki volt az, vagy előveszem a…”

 

 

Ekkor már az összes lány eszeveszett menekülésbe kezdett, menedéket Gergő ágyán reméltek találni. Ő azonban ahelyett, hogy megvédte volna őket, szintén letolta a gatyáját. A lányok visítva rohantak tovább.

A bosszú édes volt Attilának, de nem elegendő. Éjszaka a sötétben ugyanabban a felszerelésben ismét elindult a hálóban, hogy kikényszerítse az igazságot. Mikor Freddy Krueger hangján  elsuttogta magát: „Szervusztok kislányok, rettegjetek, mert jövök!”, a sötétben pillanatok alatt újra iszonyatos menekülés támadt. A középkori vallatás természetesen adásba is került.

A történet biztosan az egyik csúcsjelenete lesz  a VV5 –nek.

 

Attila pucéran üldözi a lányokat

 

Később megérkezett a kismalac is a villába. VV Zizi szintén teljes jogú lakó lett. Igen ám, de mivel rendkívül érzékeny a természete, nem bírja a kiabálást és nem szabad simogatni sem, kizárólag vakargatni.

Zizi a kismalac beköltözése

 

A disznófelelős Annamária lett, aki nagyon is komolyan vette a szerepét. Ezentúl foggal-körömmel fogja őrizni a lábasjószág testi épségét.

Csakhogy Attila lehányta magáról a kulturált viselkedés utolsó morzsáját is és a tilalom ellenére bizony simogatni kezdte a kis állatot. Ezen a szellemileg kissé rokkant disznófelelős irtózatosan felháborodott és elkezdte földbe döngölni a szabotőrt.

Okfejtésében két perc alatt eljutott odáig, hogy Attilának kb. 2 centiméteres szerszámával kellene foglalkoznia és úgy egyébként is annyira utálja, hogy tűnjön el a közeléből.  A fiú igyekezett szót érteni a dühöngővel, de hiába. Végül is bement az udvarról, mielőtt az őröknek be kellett volna jönni a nyugtató injekciókkal.

 

 Balhé a malac körül

 

A beszavazón a szűzfiúk kategóriában Bandi nyert. Tulajdonképpen mindhárom srác érdekes volt a maga módján. Nem szégyellték felvállalni nyomiságukat és szerencsétlenkedéseiket. Az, hogy ez mennyire lehet elég a játékban, az még később elválik. Bandi 20 évesen a szüzességet elveszíteni érkezett a villába. Egy barna hajú lányt ki is nézett már magának Talán a halál angyalát Annamariát.

 

A halál angyala zuhanyozikItt véget is érne a poszt. ha nem lett volna este is online adás. Jelen sorok írójában az új lakó olyan mély nyomot hagyott, hogy muszáj még pár sor erejéig megemlékezni az estéről. Bandi meglepetése a többiek számára az volt, hogy megkérte Dyát vetkőzzön fürdőruhára és menjen be a riportszobába, ahol majd ő megvárja. Ott aztán ő is levetkőzött, köpenyt öltött és a meglepett lánynak felajánlott egy masszázst. Az örömmel fogadta a „kedves” gesztust.  Az ezután következő fél órában a szűz fiúk kategória győztese masszírozás ürügyén a lány minden porcikáját összefogdosva folyatta a nyálát. Az áldozat igyekezett leállítani és jó pofát vágni a dologhoz de kevés sikerrel járt. A látvány valamiért kifejezetten gusztustalan volt. Meglátjuk, mit vágnak be a mai összefoglalóba, de 18-as karika nélkül túl sokat nem is lehetne. Bár a két új lakója is van a villának – a kismalac és VV Bandi, – a nagyobb disznó kettőjük közül toronymagasan az utóbbi lett.

 

 VV Bandi bemutatkozása

A szűz fiú tapizza a playmatet

 

 

Videó ajánló:

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.