Tegnap már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy  Cristofel szellemi nívója alulról súrolja a Titanicot. Egy feladat során botrányos újságcikket kellett volna írniuk egymásról. Egyelőre csak kitaláltakat. A kubai észkirály már az elején félreértette a feladatot és elkezdte oltani Veronikát. Mindent bele, ami a csövön kifért.  

 

-          Kiderült, hogy Veronika nem is olyan szép élőben, mint élőben. (röhögés)

-          Teste akár egy kacsáé, kis mell nagy láb.

-          Nem szép és nincs esze, ha meglátják egy malacra emlékeztet.


Az alany persze kiborult hallva a sok gyalázatot. Így aztán, amikor a cikk alkotó rájött, hogy írásának következménye lesz, egyszerűen úgy tett mintha nem is ő írta volna azt. Csakhogy azt kihagyta a számításból, hogy amikor a többiek sorban felvállalják művüket bizony baj lesz majd.Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy tovább már nem titkolhatja el kilétét, a következő magyarázattal szeretett volna kihátrálni a felelősség alól:

„Én azt hittem kritikát kellett írni, én azt is írtam, de nem ezt gondolom.”  Bizonyítékot is szolgáltatott állítása alátámasztására. „Nem gondoltam komolyan, tök gyorsan megírtam.”- hatalmas röhögés. Veronika szerint kritikusa buta mint a segg és ezzel el is vágta nála magát. A két agytröszt csatározása félelmetes volt.

 

Veronika tested akár egy kacsáé!

 

A játék további folyamánya az volt, hogy az egymást nyíltan utáló Kinga és Melinda alaposan összezördült. Kinga már jól megedződött a halál angyalával folytatott vitákban, ezért alaposan fölbe döngölte a levegőért kapkodó lányt, aki tehetetlenül elsírta magát. Attila szerint érdemes vigyázni, mert ez nem fog annyiban maradni, ilyenkor ő is megvárja a visszavágás lehetőségét és törleszt, ahogy csak tud.

Este új lakó érkezett a falak közé. Bandi a szűzfiú, aki bevallottan odabent szeretne megszabadulni, mára már nyűggé vált erényétől. A célra Dyát, az egykori playmatet szemelte ki magának. A srác egyelőre tökéletesen játssza a hülyét, ráadásul a külseje is abszolút meg van hozzá. Tegnap már nagy vonalakban említettem, de kár lenne kihagyni a nap fő eseményét. VV Bandi a perverz szűzfiú már az első 10 percben rányomult Dyára. Ráadásul olyan hálót font köréje, hogy a gyanútlan lány már csak akkor kapott észbe, amikor a kis perverz a lábai között turkált.

Több okból is furcsa volt a történet. Először is nehéz megérteni, hogy egy ilyen lány miért heherészik és tűri el, hogy masszázs ürügyén egy kiéhezett szatír külsejű fickó fél óráig tapogassa a melleit és próbálja meg lehúzni a bugyiját? Úgy gondolta, hogy szerződésbeli kötelessége, hogy részt vegyen a műsorban, mert ettől függenek a másnapi címlapok?

Ja erre nem is gondolnánk elsőre igaz? De aki látta a tegnapi Blikk cikkét az érdekes dolgot vehet észre a harsogó címek alatt. Ugyanis egyértelműen látszik, hogy a történteket megörökítő fotókat nem a TV műsorból vágták be, hanem a késői időpontra odarendelt fotós készítette a kameraállásból. Jól látszik az ablakkeret, amit elfelejtettek kiretusálni.

Innentől kezdve egyértelmű mennyire megrendezett volt a történet és mennyire le voltak osztva a lapok. Más magyarázat nem is nagyon létezhet az esetre.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A szűz fiú tapizza a playmatet - eredeti képek

A Blikk fotói a masszázsról

 

Bandika számára ezzel még nem ért véget a nap. Nem elég, hogy élete csúcspontjaként több időt tölthetett női társaságban, mint életében összesen, a nézői szavazatok alapján ki is választhatott valakit, akivel együtt zuhanyozhatott. Amíg sikerült átgondolnia kit is válasszon megközelítőleg fél liter nyálat folyatott a padlóra. Végül Veronika lett a „szerencsés” nyertes, aki nem is sejtette mi vár rá perceken belül.

A lány ugyanis úgy gondolta, hogy a fürdés így ismeretlenek és ellenkező neműek között csak is fürdőruhában lehetséges. Ő így is végezte a tisztálkodást. Ellentétben VV perverz Bandival, aki elképesztően szőrös hátsófelét a kamerának fordítva meztelenül riogatta a nézőket.

Na most ha mi a hátsóját láttuk akkor tippeljünk mi maradt Veronikának? A kacsacsőrök elképedten nyíltak csodálkozásra. Odakint óriási röhögés amikor értesülnek a dologról. A fiúk egyenként mennek be a zuhanyzóba, hogy lássák ezt a marhát, aki már első nap túltesz Alekoszon.

Veronika mindenestre, ha már ott volt előtte a szerszám nem tudta megállni, hogy kicsit oda ne szúrjon a perverznek. "Neked egyébként még nőni fog?"–kérdezte, utalva annak szerinte nevetségesen kicsi mivoltára. Bandika hebegése a videón megtekinthető.

 

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Az összefoglaló után jön a beszavazó és az új nyertes Vera személyében, akiről egyelőre csak azt lehet elmondani, hogy nincs mit elmondani róla. De vetélytársnője, aki végül alulmaradt a küzdelemben jól meghatározta a lány karakterét. Szerinte Vera pontosan úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő.

 

Vera a tizenharmadik Villalakó

 

Az újonc semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes pasit azonban még nem talált. Határozottan kinézett már valakit odabent, akinek bármikor hajlandó átadni szívének kulcsait. Ugyan ki a fene lehet az? Ezen gyötrődtem elalvás előtt….

 

 

Videó ajánló:

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.