Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Villa szüze stílust vált

 

 

Megtelt a ház, az utolsó lakó is megérkezett, most már teljes erővel indulhat a helyezkedés. A szó átvitt és valódi értelmében is szükség van erre, mert a szavazás értelmében újra fel kellett osztani a hálóhelyeket. Csabát találták a leghelyesebb fiúnak a nézők a tegnapi beszavazón, így neve mostantól a keresztségben VV Csaba lesz. A kategória szűkös keretein belül szerencsésen alakult a választás, sikerült ezúttal a normálisabb játékost választani. Állítása szerint a legőrültebb dolog, amit eddigi életében tett: gördeszkával fék nélkül Normafától a Déli-pályaudvarig gurult éjjel az Istenhegyi úti forgalomban. Legrosszabb álma, hogy egy égő házból menekül, majd megfullad a tűzoltók vízágyúitól. Ez mondjuk tényleg egy reális és komoly veszély.

 

A fantasztikus testű Csaba bemutatkozása

 

Cristofel a nap folyamán úgy döntött, hogy VV perverz Bandi külseje elfogadhatatlan. Ezért ha tényleg arra hajt, hogy Dyát vagy bárki mást az ágyba cipelje, akkor egy radikális stílusváltásra lesz szüksége. A kubai fiú ideiglenesen tanítványává fogadta a szűz fiút, és igyekezett átadni átfogó tudását és életfelfogását. Talán más korban egy mentor olyan ostobaságokkal terhelte volna az ifjú padawan fejét, mint filozófia, művészetek, esetleg Shakespeare szonettjeinek rövid áttekintése. Ebben a szerencsés esetben viszont mind a tanár tudása, mind a tanítvány igénye kimerült a hajzselézés technikájában és a szűk pólók előnyének megismerésében.

 

 

Az átváltozás gyors volt és ütős. Szemüveg le hajzselé föl. Sietős átöltözés és máris kész szívtipró Bandi. A lányok szája tátva is maradt a csodálkozástól. Azt azonban kijelentették, hogy a szűzfiúval összefüggésben másra továbbra sem kívánják használni.

 

Cristofel megpróbálja feljavítani Perverz Bandit

 

 

Volt még össznépi kényeztetés. A fiúk egyenként választottak egy lányt maguknak, akinek egy kis masszázzsal vagy egyébbel kedveskednek majd. Szerencsétlen Attila húzta a rövidebbet, így utolsó lett a sorban, aki választhatott ezért sajnos neki már csak a selejt jutott. Amikor tudatosult benne, hogy Annamari testét kellene fél óráig masszíroznia tökéletes sokkot kapott. Először a többi fiút vonta felelősségre, hogy miért hagyták meg neki a rémet. Azután a lánnyal csapott össze, kölcsönösen biztosítva egymást utálatukról. De feladat az feladat, büntetést senki sem szeretne. Ezért kis idő elteltével már szorgalmasan kente a krémet utálata tárgyának hátsó felére.

 

Attila kénytelen megmaszírozni a Halál angyalát

 

Melinda a mosókonyhában meglepetésszerűen szerelmet vallott Fecónak, aki vasalás közben majdnem lenyelte a zsinórt a meglepetéstől. Később osztott szorzott, végül még baráti segítséget is kért ahhoz, hogy megállapítsák a vallomás kamu voltát. Aztán ki is derült, hogy Melinda csupán fogadásból szórakozott a dumagéppel.

 

Melinda szerelmet vallot Fecónak

 

Vera az új lakó hamar megtalálta a helyét. Van is bent egy titkos imádottja, akinek szívesen odaadná magát, de a mázlista kilétét egyelőre homály fedi. A többség szerint ez csak Gergő lehet. Cristofel természetesen inkább önmagára voksolt.

Titkos információnk szerint ma komoly fordulat történik a játékban, ami a szerkesztők szerint nagyban befolyásolja majd a ValóVilág további menetét.  

 

 

Cikkajánló: Osztás és szexhiány az Aranyparton

 

Videó ajánló:

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

 

3 Tovább

Perverz erotikus masszázs a nézettségért

 

Tegnap már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy  Cristofel szellemi nívója alulról súrolja a Titanicot. Egy feladat során botrányos újságcikket kellett volna írniuk egymásról. Egyelőre csak kitaláltakat. A kubai észkirály már az elején félreértette a feladatot és elkezdte oltani Veronikát. Mindent bele, ami a csövön kifért.  

 

-          Kiderült, hogy Veronika nem is olyan szép élőben, mint élőben. (röhögés)

-          Teste akár egy kacsáé, kis mell nagy láb.

-          Nem szép és nincs esze, ha meglátják egy malacra emlékeztet.


Az alany persze kiborult hallva a sok gyalázatot. Így aztán, amikor a cikk alkotó rájött, hogy írásának következménye lesz, egyszerűen úgy tett mintha nem is ő írta volna azt. Csakhogy azt kihagyta a számításból, hogy amikor a többiek sorban felvállalják művüket bizony baj lesz majd.Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy tovább már nem titkolhatja el kilétét, a következő magyarázattal szeretett volna kihátrálni a felelősség alól:

„Én azt hittem kritikát kellett írni, én azt is írtam, de nem ezt gondolom.”  Bizonyítékot is szolgáltatott állítása alátámasztására. „Nem gondoltam komolyan, tök gyorsan megírtam.”- hatalmas röhögés. Veronika szerint kritikusa buta mint a segg és ezzel el is vágta nála magát. A két agytröszt csatározása félelmetes volt.

 

Veronika tested akár egy kacsáé!

 

A játék további folyamánya az volt, hogy az egymást nyíltan utáló Kinga és Melinda alaposan összezördült. Kinga már jól megedződött a halál angyalával folytatott vitákban, ezért alaposan fölbe döngölte a levegőért kapkodó lányt, aki tehetetlenül elsírta magát. Attila szerint érdemes vigyázni, mert ez nem fog annyiban maradni, ilyenkor ő is megvárja a visszavágás lehetőségét és törleszt, ahogy csak tud.

Este új lakó érkezett a falak közé. Bandi a szűzfiú, aki bevallottan odabent szeretne megszabadulni, mára már nyűggé vált erényétől. A célra Dyát, az egykori playmatet szemelte ki magának. A srác egyelőre tökéletesen játssza a hülyét, ráadásul a külseje is abszolút meg van hozzá. Tegnap már nagy vonalakban említettem, de kár lenne kihagyni a nap fő eseményét. VV Bandi a perverz szűzfiú már az első 10 percben rányomult Dyára. Ráadásul olyan hálót font köréje, hogy a gyanútlan lány már csak akkor kapott észbe, amikor a kis perverz a lábai között turkált.

Több okból is furcsa volt a történet. Először is nehéz megérteni, hogy egy ilyen lány miért heherészik és tűri el, hogy masszázs ürügyén egy kiéhezett szatír külsejű fickó fél óráig tapogassa a melleit és próbálja meg lehúzni a bugyiját? Úgy gondolta, hogy szerződésbeli kötelessége, hogy részt vegyen a műsorban, mert ettől függenek a másnapi címlapok?

Ja erre nem is gondolnánk elsőre igaz? De aki látta a tegnapi Blikk cikkét az érdekes dolgot vehet észre a harsogó címek alatt. Ugyanis egyértelműen látszik, hogy a történteket megörökítő fotókat nem a TV műsorból vágták be, hanem a késői időpontra odarendelt fotós készítette a kameraállásból. Jól látszik az ablakkeret, amit elfelejtettek kiretusálni.

Innentől kezdve egyértelmű mennyire megrendezett volt a történet és mennyire le voltak osztva a lapok. Más magyarázat nem is nagyon létezhet az esetre.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A szűz fiú tapizza a playmatet - eredeti képek

A Blikk fotói a masszázsról

 

Bandika számára ezzel még nem ért véget a nap. Nem elég, hogy élete csúcspontjaként több időt tölthetett női társaságban, mint életében összesen, a nézői szavazatok alapján ki is választhatott valakit, akivel együtt zuhanyozhatott. Amíg sikerült átgondolnia kit is válasszon megközelítőleg fél liter nyálat folyatott a padlóra. Végül Veronika lett a „szerencsés” nyertes, aki nem is sejtette mi vár rá perceken belül.

A lány ugyanis úgy gondolta, hogy a fürdés így ismeretlenek és ellenkező neműek között csak is fürdőruhában lehetséges. Ő így is végezte a tisztálkodást. Ellentétben VV perverz Bandival, aki elképesztően szőrös hátsófelét a kamerának fordítva meztelenül riogatta a nézőket.

Na most ha mi a hátsóját láttuk akkor tippeljünk mi maradt Veronikának? A kacsacsőrök elképedten nyíltak csodálkozásra. Odakint óriási röhögés amikor értesülnek a dologról. A fiúk egyenként mennek be a zuhanyzóba, hogy lássák ezt a marhát, aki már első nap túltesz Alekoszon.

Veronika mindenestre, ha már ott volt előtte a szerszám nem tudta megállni, hogy kicsit oda ne szúrjon a perverznek. "Neked egyébként még nőni fog?"–kérdezte, utalva annak szerinte nevetségesen kicsi mivoltára. Bandika hebegése a videón megtekinthető.

 

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Az összefoglaló után jön a beszavazó és az új nyertes Vera személyében, akiről egyelőre csak azt lehet elmondani, hogy nincs mit elmondani róla. De vetélytársnője, aki végül alulmaradt a küzdelemben jól meghatározta a lány karakterét. Szerinte Vera pontosan úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő.

 

Vera a tizenharmadik Villalakó

 

Az újonc semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes pasit azonban még nem talált. Határozottan kinézett már valakit odabent, akinek bármikor hajlandó átadni szívének kulcsait. Ugyan ki a fene lehet az? Ezen gyötrődtem elalvás előtt….

 

 

Videó ajánló:

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 


1 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek