Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az IQ szint veszélyesen csökken

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence 

 

 

 „Ha már bent van Seherezádé, akkor kell oda egy Jose Armando!”


Annyira de annyira készültünk valami eget rengetően felemelőt és pozitívat írni a legújabb villalakóról. Kezdés előtt hegyesre köszörült ceruzákat, jegyzettömböket helyeztünk készenlétbe a képernyő elé, hogy megalkothassuk a készülő dicshimnusz kereteit.

Azután megkezdődött a harmadik beszavazó és azon nyomban folyni kezdett a tapéta a falról a jobb sorsra érdemes cerkák pedig repültek a kukába.

Bocsássuk is előre a végeredményt, hogy az olvasónak ne keljen véresre rágni a körmét: Jose Armando lett a villa új IQ császára.

Három olyan srác versenget tegnap a nézők kegyeiért, akiket valamiféle szerkesztői baklövés folytán dumagépnek tituláltak. Kettőjük azonban egész egyszerűen bamba volt, ezért a harmadik, aki szándéka szerint szeretett volna megfelelni csoportja definícióinak, olyan produkciót nyújthatott, amivel sikeresen elvarázsolta a viszkető ujjú sms-ezőket. Dumagép mivoltát sajnos nem sikerül bebizonyítania, de azt hogy 3 és fél mondatot tökéletesen tud üvöltve ismételgetni önmagát hergelve, azt viszont hitelesen.

 

  A bambák bevonulása v. üvöltés - videó

 

Az új VV hős a bemutatkozásában elmondta, hogy stílusát, megjelenését és szókincsének javarészét a jelenleg futó szappanoperákból meríti. Érzése szerint mind a fizimiskája mind a belső értékei adva is vannak a figura autentikus formázásához. ( és tényleg…)

 

 

Jose Armando felejthetetlen bemutatkozása - videó

 

 

- FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT-

Ezzel a szalagcímmel adták tudtunkra a hivatalos weblapon az új lakó fenomenális képességeit. A nyertes egyébként egyházi segédlettel jutott túl a megmérettetésen, amit kissé igazságtalannak érzünk. A pofátlan fickó előzetesen megáldatta a fellépő ingét. Így persze, hogy gond nélkül mosta le a pogányokat a pályáról.

Brazíliában már most szívják a fogukat, hogy ezt a fantasztikus karaktert elhappolták előlük. Valóban van is mit sajnálni, mert az új sztárunk több vasat is tart a tűzben, miközben a hírnév felé menetel.

 

 

Elmondása szerint imádja a nőket. Ez okozta a vesztét is nemrégen. Mivel sem ő sem egyik kiszemeltje nem tudott ellenállni a csábításnak megcsalta menyasszonyát, aki sajnos nem tolerálta az az apró kilengést. Pedig a pedáns  Jose Armando alias Fecó minden reggel kivasalja a zokniját.

Valakinek támadt egy olyan érzése, hogy egy Alekosz klónt látott a képernyőn? Némi hasonlóság csakugyan fellelhető.

 

Balogh Ferenc egyébként raktáros, kedvence a cigánypecsenye. Választott sportága a szájkarate. A népes család természetesen a stúdióban szurkolt a hatalmas fölénnyel nyerő Fecóért. Búcsúzáskor egyikük felkiáltott: Megcsináltuk! Talán még emlékszünk Gombi hogyan jutott be az előző szériában. Persze ez esetben a hatalmas erő és az áldás is elég lehetett.

 

Fecó a nyertes és ami utána történt - videó

 

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 

Újabb lány hagyja ott az Aranypartot?

Már most visszasírjuk Szandikát. Seherezádé az új villalakó

Börtönből szabadult az első beszavazott

VV Laci elbukta mindenét, albérletbe kényszerül

 

 

 

 

8 Tovább

Seherezádé fotói

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé "szende" fotói

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek