Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Délelőtt összebilincselték egymást a lakók. Így ideiglenes, ámde annál szorosabb kötelék alakult ki a párok között.  Fecó egyedül kapta meg a karperecét, az ő szemét viszont bekötötték, hogy azonosulhasson kedvenc szappanopera szereplőjével, a vak Esmeraldával. A nap beszólása kétségtelenül az övé volt. A hálóba betérve többször is megkérdezte van-e bent valaki? Veronika és Attila igyekezett az elfojtott röhögésen kívül más hangot nem kiadni. Vaan itt va-la-ki? – kérdi újra meg újra Fecó. „Nincs? Na jó, akkor önkielégítek!”

 

Fecó: Vigyázat önkielégítek!

 

Eleinte senki nem fűzött nagy reményeket az egyre jobban magára találó fiúhoz. Egész napos poénkodásait ő maga kíséri a legnagyobb nevetéssel, de a többiek is remekül szórakoznak rajta. Tulajdonképpen már hiányozna is a Villából, ha véletlenül kifújná a szél. Érdekes momentum volt még, amikor a riportszobában elsírta magát, mert véleménye szerint Gergő az alfa farkas és ő nem tud az élre törni.

 

A plázacica alázza a többieket, Fecó elsírja magát

 

Este ugye jöttek a plázacicák, hogy megküzdjenek a szavazatokért. A végül nyertes Dya kijelentette, hogy a benti lányok számára nem ellenfelek. Ezen az érintettek vérig sértődtek. A hímek viszont üdvrivalgásban törtek ki, amikor közölte, hogy nincs pasija és mindenki jó eséllyel indulhat nála. De a többi cica sem rejtette véka alá bájait. Fecó meg is jegyezte: „Bárki is jön be azt megbassz*k!” Egyetértő röhögés volt a válasz.

 

A plázacica bevonulása kiverte a biztosítékot

 

A fürdőruhában bevonuló bombázóról tegnap már írtunk. A többi lány hűvös nemtetszéssel és hideg lenézéssel fogadta. Később összeülve meg is állapították, hogy az új lakó egy valódi nyafka. A hölgy egyébként a Playboy címlaplánya volt, paraméterei ennek megfelelőek.

 

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

 

A nap legfontosabb problémája Veronikájé volt. A zuhanyzóban közölte a szintén pucér Kingával:

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

Na és ugye tegnap jött még az élő beszavazó, ahol három tökéletes hím közül kellett választaniuk a rajongóknak.

Ünnepélyesen megkövetek minden plázacica jelzővel illetet hölgyet és nem szégyellem bevallani, hogy a férfiak is képesek abszolút hülyét csinálni magukból. Tegnap este olyan mélyre kellett merülni a híg libafosba, hogy a túlnyomástól pattogni kezdett a fülem.

 

A skalpvadászok beszavazóján a fiúk igazán kitettek magukért. Mindent beleadtak, hogy bebizonyítsák, hogy a férfinem különleges példányai ők és ilyen minőségükben képesek bármelyik csacsogó szőke csodát lemosni a színpadról. Ha azt mondom, hogy még Balázs is elképedt a fiúktól, akkor az talán már jelzi az este színvonalát. Igaz, ami igaz, egyre pörgősebbek és nézhetőbbek a beszavazók. Amit a három aspiráns produkált az bármelyik Jerry Springer show-ban főtéma lehetett volna. A bemutatkozások nem kevés önbizalomról, ámde annál kevesebb agyvelőről tesznek tanúbizonyságot.

 

Cristofel a kubai macsó

Márkó csak a csajozáshoz ért

Szili az őrült focista

 

 

Cristofel, aki kisfilmje középpontjába helyezte a családja szegénységét, sikeresen meglágyította a lányok szívét. A szokásos rajt-cél győzelmet aratta a málladozó vakolatú lakásukkal és a stúdióbeli táncnak nevezett pornófilm imitációjával. Sajnos a jóképű skalpvadász szókincse mindösszesen fél tucatra tehető. Ebből a korrekt szó a favoritja, amely mondatonként többször is előfordul. Aki látta az éjszakai online közvetítést az tudja miről beszélek, aki nem az hamarosan szembesül majd vele. Az már a stúdióban egyértelművé vált, hogy a külső és a belső ez esetben sem került tökéletes összhangba.

 

A fiú elképesztően produkálják magukat

 

Kortes beszédében megígérte országnak-világnak, hogy a benti lányok, de elsősorban Seherezádé nagyon hamar meglesznek szexualizálva. A csajok elképedve nézték a beszavazót és hitetlenkedve várták a sorsukat. A másik két srác igyekezett tartani a lépést, de az állítólagos félvér kubait nem lehetett megverni.

Így nem sokkal később Cristofel megnyerte a női szíveket és a szavazást. A szokásos őrjöngés közepette el is indult a villába. Jó barátja Gombi! (minő érdekes egybeesés) búcsúztatta az ajtóban.

 

Furcsamód feltűnik Gombi

 

A lakók igyekeztek jó képet vágni, bár jobban szerettek volna valaki mást a  felhozatalból. Az új fiú egyáltalán nem volt megilletődve. Sőt. A mai összefoglalóban megláthatjuk, hogyan mutatja ki a foga fehérjét és, hogy mennyire mesterien használja bármely szövegkörnyezetben a korrekt szót.

 

 

Videó ajánló:

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

Veronika cicije kibuggyan

Erotikus birkózás a gumimatracon

 

Cikkajánló:

Orális kényeztetés az impotens Ádámon (Aranypart)

Botrány! Az egyik anyós hangosan maszturbált a hálóban (ÖsszeEsküvők)



A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.