Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seherezádé már 16 évesen go-gozni kezdett

 

 

Pizsamapartit rendeztek a lányok, persze amúgy ValóVilág módra. A gráciák megfelelő mennyiségű bódító ital kíséretében körbeülték az est díszvendégét, egy nagy pezsgősüveget. Miután kellőképpen csillapodni kezdett kínzó szomjúságuk, megkezdődött a csapatépítés egy felelj vagy merj játék keretében. Elsőként Vera kapott egy intim kérdést Seherezádétól. Van–e bent olyan hím, aki őt szexuálisan izgatja?  Hát persze, hogy van, nyílván több is, mert a kérdezett irul-pirul és nem akaródzik neki válaszolni. A lány nemrégen kiderült előélete kapcsán még inkább érdekes a kérdés.

Választ végül nem kapunk, mert az túl ciki lenne, ezért Vera inkább elvállal egy hasonlóan kínos feladatot. Meg kell csókolnia Pétert. Az nem is zárkózna el a dologtól, de Vera valahogy elfelejti, hogy már többször is voltak egymás szájában és látványosan úgy tesz, mint aki zavarban van, végül csak egy orca puszit lehel a hoppon maradt Peti képesebbik felére. A következő, akit a lányok kiválasztanak maguk közül Eszter. Ugyan Eszti, mond már el a véleményedet rólunk, de az igazat ám!

Ha valaki azt remélte közülük, hogy az ügyvédnő esetleg gátlásosságában nem mer majd őszintén válaszolni az rossz lóra tett. Nem így történt, neki már úgy is mindegy alapon vesz egy nagy levegőt és egy szuszra lezúzza a levegőért kapkodó társaságot.

Dya szerinte egy olyan lány, aki az IQ-t összetéveszti az M&M cukorkával. Rendkívül ostobának tartja és felháborítja, hogy 25 éves létére soha egyetlen percet sem dolgozott. A playmate obstruál és felfedi egyéni ars poeticáját: Ki ne szeretné, ha eltartanák?

Meg kell azért jegyezni, hogy Eszter erősen igazságtalan volt. Igenis komoly munkának számít egy pőre testet egész nap mutogatni, mindenféle fotósoknak. Arról nem is beszélve, hogy milyen hideg lehet ilyenkor és napi több órában dideregni azért igenis megterhelő dolog.

 

 

Ezután Seherezádé került sorra, akinek ribancos mozgása éles ellentétben van azzal, amilyen képet szeretne festeni magáról. Legalábbis Eszter véleménye szerint. (valószínűleg nincs egyedül vele) Azt pedig, hogy ezzel a viselkedéssel, csak egyetlen férfinak adta volna oda magát egyszerűen nevetségesnek tartja. Seri komolyan csücsöríti a száját, mint amikor nagyon gondolkodik. Végül annyit bök ki a vádakra, hogy mérhetetlen szenvedélyessége miatt tűnhet a felületes szemlélőnek úgy, mintha kicsit lazábban állna a másik nem tagjaihoz.

Itt érdemes közbeszúrni egy friss információt, ami talán segíthet megérteni a szőke kebelcsoda életszemléletét. Idézet a lány anyukájának vallomásából:

Tizenhat évesen engedtem ki először Vivit Máltára táncolni. A tánctanárnője vitte ki magával oda, majd nem sokkal később én is kimentem, hogy lássam, mit is csinál a lány. Én soha nem voltam a go-go tánc ellen, hiszen többet látnak a férfiak a lányokból a strandon, mint a színpadon.

Soha nem voltam szigorú anya, azonban amikor az akartam lenni, Vivi rendszerint kitért a kéréseim elől. Így volt ez akkor is, amikor a tudtom nélkül megműttette a mellét. Vivinek nagyon pici volt a melle. A lányom még előttem is takargatta magát. A nagymamája a fellépéseihez éjszakákon át varrta az olyan felsőket, amiben legalább nyolcvanasnak tűnnek a mellei. Vivi annyira csúnyának érezte magát, hogy végül pánikbeteg és depressziós lett. Mivel én mindig is kislányomként gondoltam rá, az édesanyámnak sikerült velem megértetnie, hogy fogadjam el a lányom döntését, és ne hadakozzam tovább ellene.

 

Ennyire volt depressziós Seherezádé kicsi melleivel

Seherezádé "szende" fotói


A tizenhat éves lány kálváriája, akit éhes férfi szemek előtt táncolni, majd mellet nagyobbítatni kényszerített az élet, talán árnyalhatja a fenti igaztalan vádakat. Így talán mi is megérthetjük mérhetetlen szenvedélyességének okait és biztosíthatjuk őt megértésünkről.

 

 

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé titkos fotói


 

Na de menjünk tovább, Eszter is ezt tette és Veronikát vette górcső alá.

Csőrikét nemes egyszerűséggel a legősibb mesterséget űző nőkhöz hasonlította, aki még rá is játszik a sztorira és ezzel elveszíti a szerethető énjét. A reakció a szokásosan együgyű, de éppen ezért vicces kategóriába tartozó Veronika féle értelme nincs, de én azt hiszem, hogy van- hablaty volt.

A lányok nem teljesen ilyen minősítésekre vártak, így kellett néhány perc, amíg kiheverték a sokkot. Viszonzásul Eszternek kitaláltak egy színvonalas feladatot, amiben meg kellett nyalnia Attila arcát. Tulajdonképpen még örülhetett is, hogy az előzmények után nem valamelyik másik testrészét jelölték meg célpontként.

Ki a páciens? – kérdezi Attila, amikor a lánysereg megjelenik előtte és láthatólag akarnak is valamit. Majd biztos, ami biztos alapon kiköti, hogy bármit is akarnak Eszter, Vera és Annamária nem érhet hozzá. Ezek után Kinga elé áll mintha ő lenne a kijelölt, Seherezádé befogja a szemét, Eszter pedig szelíd bocika módjára nyal egy nyálasat.

Megmondtam, hogy csak a tehenet ne! A büdös pofáddal nyalogatsz?  Attila rángatózva üvölt és igyekszik szabadulni. Eszter vérvörösen konstatálja, hogy nem igazán jött be a testi varázsa és a többiekkel egyetemben villámgyorsan lelépnek, magukra hagyva a mérgében fuldokló nyálas Attilát.

 

Eszter elmondja a véleményét, Attiláról folyik nyál

 

A nap folyamán volt még meditáció, amit Shadi tartott, hogy megnyugtassa a kiválasztás során felzaklatott lelkeket. Ez annyira jól sikerül, hogy Seherezádé az első percben sírógörcsöt kapott és a hálóba futott, hogy lecsillapodjék.

 

Seherezádé rosszul lesz Shadi meditációján

 

Volt még ajándékozás is. Természetesen megint inkább veszekedés és sértődés lett a dologból, mint sem örömteli meglepetés. Kezdjük ott, hogy Eszter semmit sem kapott, mert a kutyát nem érdekelte mit is szeretne. Aztán Fecó ismét nem tudott választani két szívszerelme között és Attila kifejezett kérése ellenére Csabával szimultán ajándékozta meg őt, amiből megint óriási ramazuri lett.

 

 

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

3 Tovább

Ti most az én ágyamban dugtok?!

 

Közeledvén a vasárnapi kiválasztás az ellenségek pár pillanatig félretették a bajonetteket és széleskörű kombinációba kezdtek, hogy összehangolják erőiket. Csaba szomorú boci szemekkel vette tudomásul, hogy vele senki sem akar egyeztetni. Ebből viszonylag hamar leszűrte, hogy ismételten ő lett az áldozati bárány.

Természetesen Attila az, aki leginkább a vérére szomjazva igyekszik mindenkit meggyőzni a leggyengébb láncszem haszontalanságáról. Kinga rémülten figyeli az eseményeket, de valami halvány reményt dédelget magában, hogy a vágóhíd bejárata elé állított kedvencének talán lehet még esélye a megmenekülésre. Fecónak sem nagyon tetszik a taktikai alapú szemétkedés, de azt jól látja, hogy ha a társaság bárkire is szavazna, az úgyis Csabát vinné párbajra, ezért sok értelme nincs a moralizálásnak.

 

Csabát feláldozzák a többiek

 

Egy feladat szerint a lányok süteményt sütöttek kedvenc hímüknek. Kis versike is járt a gasztronómiai csúcsmodellek mellé. Gergő határozta meg talán a legjobban az általános véleményt a végtermékekkel kapcsolatban. A Seherezádétól kapott finomságot nemes egyszerűséggel egy kínai papucs talpához hasonlította. Vera ráadásul erős paprikával készítette el remekművét, amit Péternek kellett megkóstolnia.

 

A lányok sem főzni, sem verset írni nem tudnak

 

A nap aktuális botránya sem maradhatott el természetesen. És mint már megszokhattuk ismételten egy olyan távoli dolog indította el az események oda vezető láncolatát, ami elsőre elég ártatlannak tűnt ahhoz, hogy senki ne várjon égszakadást, földindulást.

A lányok árverést tartottak és a megszerezhető ingóság nem volt más, mint a Villa férfi állománya. A szerelemre kiéhezett hölgykoszorú házimunkákkal licitálhatott a vágyott tesztoszteronra. Érdekes módon a legkelendőbb Péter volt, akiért két versenyző sem sajnálta feláldozni értékes keze munkáját. A kiszemelt legnagyobb rémületére Annamari volt az egyik aspiráns, aki már egyszer szerelmet vallott neki a villarandi alkalmával. A szörnyű eseményt azóta sem tudta kiheverni. Hatalmas megkönnyebbülésére végül ő választhatott, így Vera lett a nyertes. 

 

 

A licitek eredményeképpen Veronika és Cristofel illetve Vera Péter mehettek randizni egymással. Az esti falatozással egybekötött enyelgés sok újdonságot nem hozott. Az egyetlen érdemi esemény azonban megmutatta, hogy még talán nem hagyták el véglegesen a Villát a jó szellemek.

Cristofel, akit érzelmei egyre inkább a szférák magasságába emelnek, nem tudott parancsolni a kibuggyanni vágyó vallomásnak. A természet csodálatos igazságérzete folytán azonban szerelmi vallomásának közepén az őket takaró paraván egyszerűen a fejére dőlt. Figyelmeztetve ezzel Veronikát, hogy nem minden arany, ami kubai.

 

Cristofel fejére szakad a paraván, miközben hazudozik

 

A randi végeztével egy darts versenyben döntötték el a párok, hogy kik vonulhatnak el a nyugiszobába egy kis etyepetyére. Péter bűvös kezei megszerezték a győzelmet és ezzel a jogot egy tantra randira. A szerencsések el is vonultak a kis helyiségbe, ahol Vera levetkőzött és bebújt az ágyba.

Attila, aki jobb híján mostanában a nyugiszobában hajtja álomra a fejét kicsit később kapcsolt. Nem bírván a kíváncsiságával berontott, hogy ellenőrizze minden rendben van-e a birodalmában.

A kedves olvasó mit szólna, ha hazatérve az ágyából a szomszéd Józsi és annak hájas felesége tápászkodna fel?

Na hasonló a szituáció. Vera éppen öltözik és az ágyneműt szedi le magáról.  

Ti most az én ágyamban dugtok?! – kérdezi felháborodva a tulajdonos, csak nem ilyen finoman. Az érintettek először röhögnek, mert ők tudják, hogy semmi olyan nem történt. Az intimszférájában megsértett Attila azonban irtózatos botrány rendez és komolyan megfenyegeti a behatolókat. Nincs már röhögés, mert érzik, hogy veszélyes a dolog. Vera próbálja árnyalni a helyzetet. Itt minden közös nem tudtad? – piszkálja az oroszlán bajszát. Igen? Akkor a te ágyneműd sem a tiéd? – jön a válasz. Azzal a tomboló berohan a hálóba és Vera holmiját a hóna alá csapva kivágtázik, majd bevágja a medence vizébe. A tulajdonképpen nagyon vicces jelenet itt van:

 

Ti most tényleg az én ágyamban dugtok????

 

A többiek megállapítják, hogy az összeférhetetlen rászolgált a nevére és diszkréten integetnek a szerkesztőknek, hogy lőjenek be egy elefántnyugtatót, mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet.

Péter és Vera annyira felzaklatódott, hogy az éjszaka folyamán úgy döntöttek egymás karjaiban keresnek megnyugvást. Az éjszakai felvételeken sok minden látszik. Azt az olvasó döntse el, hogy megtörtént-e a végső partraszállás.

 

 A randi és az édes befejezés

 

Végezetül egy friss csemegét is kínálunk az érdeklődőknek. A két szilikoncsoda, Kinga és Dya pőre fürdőzése, kellemes felüdülés lehet a megfáradt szemeknek a mai beszámoló nyomon követése után. Érdekes egyébként, hogy a playmatnek mennyire furcsán állnak a mellei. Remélem nem túl sokat fzetett érte.

 

A lányok nagyon tiszták és illatosak lesznek

 

A nézői szavazás értelmében holnaptól a lányok szolgálják majd a fiúkat. Kell szólnom itthon is, hogy mi is a való világban élünk...

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+) 

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

 

2 Tovább

Vad szexjátékok a továbbjutásért

 Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

Tökéletesen bejött a szerkesztők elképzelése, amikor meglengették a játékosok előtt a távozás rémét. Azóta nincs olyan nap, hogy páran ne dobnák le magukról a szerkót, vagy nem esnének egymásnak, mint a nyulak. Ha ez így folytatódik tovább, órákon belül össznépi gruppen várható a nappaliban, amelyből szűz Bandika is legfeljebb kényszerűségből marad majd ki.

Az ÖsszeEsküvők haldoklása kapcsán Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy ha kell, akkor majd mutatnak ők is ezt-azt a közönségnek.  Javasoljuk kapcsoljon át pár percre a konkurenciára és meglátja, hogyan is kell ezt csinálni.

 

 

Jelenleg úgy tűnik, hogy Vera lesz a Villa ügyeletes kurtizánja, aki végighaknizza majd a fiúk és talán a lányok ágyát is, hogy elegendő ideig bennmaradhasson ahhoz, hogy odakint is folytathassa az ipart. Vera napi szinten mosdatja a fiúkat a zuhany alatt. Múltkor még Szűz Bandit alsónadrágban csutakolta, így annak 30 pármásodpercbe is beletelt, hogy látványos erekciót produkáljon.

 

Vera és Bandi rúdja

 

Tegnap Crisztofel volt az, akit az egész napos szennyeződésektől meg kellett tisztítani. Neki már könnyebben ment a dolog, mert ők már Ádám és Éva kosztümben oldották meg a kényeztetést. Persze egyikük sem volt túlságosan szégyellős, így a nézők olyat láthattak, mint még soha.

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

 

 

Vera a nap folyamán sem fogta vissza magát, egy vizimentős játék során szintén elöntötték a hormonok és Péterrel a köpcös machinátorral olyan csókolózásba fogtak mindenki szeme láttára, hogy némelyeknek folyt a nyála az irigységtől.

 

Vera és Péter szenvedélyes csókja

Péter érzéki segítségnyújtása

 

A lány úgy döntött, hogy ő aztán biztosan nem fog a héten kiesni, ha kell, akkor a biztonsági őrökön keresztül az operatőrökig mindenkit részesít kegyeiben a siker érdekében. A baj csak az, hogy a többség ugyanezt a vonalat követi és úgy gondolják, hogy ha a néző már bepillantott intim zónáikba, akkor legalább néhány sms erejéig meg is hálálja majd látványt.

Veronika szintén képtelen visszafogni magát és olyanokat produkál, ami miatt volt vőlegénye napok óta látványosan irul-pirul. Alekosz volt kedvese egy nappal ezelőtt még Cristofeltől próbálta megvédeni a bugyiját, tegnap viszont már Attila tanította meg a jaccuziban, hogyan szívja ki a nyakát.

 

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 

A kezdeti próbálkozások nehezen mentek. „Ne szopjad a nyakamat, hanem szívjad!” -röhögött a tanár. Villarandi volt ugyanis, Attila pedig megígérte Cristofelnek, hogy az orra előtt megcsinálja Veronikát. A terv pedig máris készen. Kingát is jó lenne féltékennyé tenni. Ezért a párocska meg is tesz mindent, hogy lehúzott redőny mögül fülelő többiek szabadon fantáziálhassanak. Veronika akkorákat sikolt, hogy a féltékeny kubai macsó a fotelt kaparja kínjában. A lány pedig Attila hátán dolgozik hasonló szenvedélyességgel, körmeivel többször is végigszántja azt, bizonyítandó a tökéletes randi végkifejletét.

 

Veronika és Attila forró játékai a jacuzziban

Veronika szenvedélyes karmolászása

 

Fecó szegény nem vesz részt a magamutogatásban. Ő csak békét és nyugalmat szeretne. Azonban ebből van most a legkevesebb odabent. Egy összezördülés alkalmával annyira kiakadt, hogy többször is elsírta magát. Azután arra a következtetésre jutott, hogy 60 millió forintért nem fog senkit sem hátba támadni és inkább kilép minden szövetségből. Ezután újra sírt egy sort. Attila persze megmagyarázta neki, hogy nem úgy vannak a dolgok, mire az érzékeny szappanopera rajongó boldogan lélegzett fel és forró ölelésben forrt össze a húzódozó barátjával.

 

Fecó nem bírja a feszültséget, többször is sírvafakad

 

 

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

1 Tovább

Óriási balhé a lányok között

 

 

 

Egyre puskaporosabb a hangulat odabent. Amíg a fiúk békésen elvannak egymás mellett és igyekeznek megbeszélni a problémákat, a lányok egyre nehezebben viselik el egymást. A legkomolyabb utálat a Mosolygó gyilkos és a Halál angyala között van. Kinga és Annamária a kezdetektől nem csípi egymást. A kapcsolatuk óráról órára romlik. Tegnap már olyat balhét produkáltak, amilyenre a ValóVilág 4 történetében is csak alig volt példa. Lesz itt még talán igazi hajtépés és iszapbirkózás is.

Igazán férfias játékok részesei lehettek a szerencsés fiúk a nap folyamán. A csajoknak először fehérneműben kellett táncolniuk előttük. Na, az volt aztán a parádés felvonulás.  Sok mindent el lehet mondani a hölgyekről, de azt el kell ismerni egyiknek másiknak tökéletes alakja van. A zsűri élvetegen tett eleget nehéz feladatának, amikor megállapította, hogy melyikük előadása volt a legszexisebb. Ezt a részt Seherezádé nyerte, utolsó a mesebelien ronda Annamária lett.

Igen ám de a második fordulóban a továbbra is csábos ruhában lévő lányoknak az érzékiségükről kellett számot adniuk. Ki tudja a legszenvedélyesebb csókkal és simogatással legjobban levenni a lábukról a szigorú ítészeket?

 

 

Itt már rögtön meg is fordult a kocka. A pompás nőstények, mint egy darab fa próbálták meg előadni magukat. Ellenben az esztétikailag hátrányos helyzetű Annamária előadása egy emberként emelte meg a zsűri hormon szintjét. 29 pontot kapott a maximális harmincból. Az eredményhirdetés előtt a hálóban aztán elszabadult a pokol. A lányok egyszerűen nem értették, hogyan kaphatott ez a kecskebéka ilyen rengeteg sok pontot? Kinga el is kezdte parodizálni a produkcióját, ami az érzékiség bajnokának kevésbé tetszett.

Válaszában rámutatott a szőke fürtök és a műmellek az intelligenciára gyakorolt negatív hatásaira. 3…2…1…bummmm. A bomba fel is robbant azon nyomban. Kinga arcáról a mosoly -200 fokosra fagyott. Még egy kis rövid eszmecsere ahol elemzésre kerül a másik megjelenése majd jön is a gyors végkifejlet.

„Na, húzzál ki innen baz*meg!„

Izzik a szőkeség tekintete, a karmok begörbülnek. A zombi tekintetű Annamária őrült fejjel közli, hogy nem megy sehová, majd mégis elhagyja a területet.

„Ezt a karfiol seggű kibaszott kur*át!”- dühöng Kinga, majd elsírja magát. Úgy tűnik egyelőre ő vesztett. A Halál angyala odakint elégedetten veszi tudomásul, hogy ő lett a legérzékibb nő a villában és úgy tűnik fel sem veszi, hogy két centire volt egy alapos veréstől. A fiúk érzik a feszültséget, de egyelőre csak a könnyeket látják Kinga arcán, később Attila próbál meg információkat szerezni az esetről.

 

Erotikus szépségverseny, és óriási balhé

 

Ha szemmel ölni lehetne...majdnem elcsattan egy pofon

 

A kedélyek csilapodása után a lányoknak meg kellett mérkőzniük csirke kopasztásból is, ami a hosszúkörmű házi tündéreknek érthető módon kissé vontatottan ment. Annamária viszont ismételten aratott, mert megjelenéséhez méltóan, pillanatok alatt darabokra szaggatta a szárnyast. Szinte látni vélte az ember, hogy közben kéjes pillantásokat vet Kingára, akit odaképzel az asztalra. Érdemes megnézni a visító hölgyek reaakcióit, amikor szembesülnek a feladattal.

Márpedig a csirkét meg kell kopasztani

 

Este még egy fővel szaporodott a társulat. Melinda, aki szexmániásnak mondja magát, Attilát rögtön mint potenciális célpontot nevezi meg. Állítólag játszik a férfiakkal és ahol lehet kiszúr velük. Egyszerre mindig több hímmel udvaroltat magának. Hiszi, aki akarja. Mindenesetre ez a nézőknek elegendő volt, hogy harcba küldjék a tízedik villalakót. Nem sokkal később az online adásban már nem akkora az arca a lánynak, elmondása szerint egy kezén meg tudja számolni, hogy harminc évesen hány férfival volt kapcsolata.

 

Az új lakó, Melinda bemutatkozása

Melinda lemosta a többieket

Melinda egyből Attila nyakába ugrott


 

Ma este a Valóságshow veteránok közül lehet választani.

 

Cikkajánló: Leszbikus játék az anyós és a menyjelölt között (ÖsszeEsküvők)

 

Stohl októberben beköltözik a "villába"

Aranypart Ada mindenkit szívat (Aranypart)

 

 

Videó ajánló:

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek