Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kemény balhé a szőkék párbaján

 

 

Megtörtént az elkerülhetetlen. Barbie baba földi hasonmása földbe döngölte a Kutai család üdvöskéjét. Egy a probléma csak: mi lesz a továbbiakban? Lassan az összes pszichiátriai eset elhagyja a Villát, mi meg halálra unjuk majd magunkat.

Kinga mindent megpróbált az elmúlt öt hónap alatt, hogy emlékezetessé tegye magát. Sikeresen magába bolondított egy bekategorizálhatatlan lelki állapotú összeférhetetlent. Majd erős nemi vonzalmat kezdett érezni egy rosszfiú iránt, aki sajnos már másé volt és ráadásul hamarabb kiesett mintsem csillapíthatta volna a szőke hormonok tombolását. Jobb híján egy bizonytalan nemi identitású szépfiúval is volt egy kis pezsgés, de ebben az esetben maximum Attila képzeletében volt lehetséges komolyabb folytatás. Fecót most nem is számoljuk, bár ha Angéla nem stoppolja le korábban, akkor talán mára már egy kis zöldséges gebin megnyitása is szóba került volna.

Kinga konfliktusai / csak erős idegzetűeknek!

A szőke lány vesztét egyértelműen az okozta, hogy nem beszélt eléggé alpárian. A nézők szeretik a kemény magvas beszólásokat. Kinga viszont csak egy kezdő kocsislegény szintjét ütötte meg és a további fejlődésére sem volt sok remény. A szavazók már abban sem reménykedhettek, hogy a kissé ingatag mentális egyensúly véglegesen feldől és egy csendes éjszaka velőtrázó sikolyok közepette megindul a vad ámokfutás. A hölgy sokat ígért, de keveset teljesített. A sorsa pedig ezzel meg is pecsételődött. Vigasztalja az  tudat, hogy maradt utána néhány olyan felvétel, amit ha az utódok megtekintenek, büszkén gondolnak majd vissza az Ősnagyira. Lám, tudtak a régiek. Nehéz volt az élet akkoriban, szörnyű stresszben kellett élniük, de volt egy szőke leány, aki mindig minden körülmények között ott állt a vártán és történhetett bármi ő a nyugalom szobra maradt.


Kinga a nyugalom tökéletes szobra elveszíti az eszét


Az összecsapás képsorait senki ne hagyja ki. Ne feledjük, szőke nők igyekeznek egymás fölébe kerekedni. Így a párbaj teljes mértékben méltónak bizonyult ciklonok benti viszonyához. Nem tépték ugyan meg egymást, mert a biztonsági őrök készenlétben álltak, de ha nézéssel vagy verbálisan sebezni lehetne, akkor egy komolyabb vonatszerencsétlenség sem múlhatta volna felül a pusztítást.

Most, hogy csillogott-e Kinga szeme Gergő közelében, vagy sem, illetve mennyire tekinthető normális embernek, aki Verát mondhatja barátjának, ezek csupán részletkérdések. A legfontosabb, hogy a hölgyek „értelmesen és higgadtan” elbeszélgettek egymással, mi meg hátradőlve élvezhettük az eddigi legpaprikásabb hangulatú párbajt.


Ökölbe szorulnak a kezek és kezdődik a móka, avagy szőkék egymás között

Kinga leleplező videója

(Volt valami Gergővel vagy nem)

Kinga végül alulmaradt persze, ezzel véglegesen szórakozási lehetőség nélkül hagyva Attilát. Seherezádé viszont már ott van a döntőben, felőle a rajongók már biztosak lehetnek. Fecó még kiesik, aztán kezdődhet a tánc. A gyorsított befejezés gyalázatos ötlet, de hát eddig is ki voltunk szolgáltatva a szerkesztők pillanatnyi kényének.

Seherezádé nyerte a párbajt Kinga ellen

Végezetül itt vannak a két lány legjobb pillanatai. Mivel ezek többnyire alig felöltözött állapotban történtek, illetve eleinte még vékonyak és kecsesek voltak szívből ajánljuk mindenkinek a megtekintést.

Kinga legjobb pillanatai

Seherezádé legjobb pillanatai

A napi eseményekről se feledkezzünk meg, mert egy olyan dolog is történt, ami sokakat annyira elképesztet, mintha Alekosz sétált volna vissza a játékba. Történt ugyanis, hogy a világ legjellegtelenebb valóságshow hőse Tordas Ildi önálló produkcióval került be az összefoglalóba. Erre senki sem számított. Igaz ez csupán abban nyilvánult meg, hogy éjszaka egy ötvenes évekbeli zetor hangján kezdte a levegőt beszippantani, amitől Olivér teljesen kiakadt.  Ildi!..... ILDIKÓÓÓ!!... TOORDAAAS!  Most ba**zam fejbe egy cipővel?

Oliban sohasem csalódunk. Egy mezei hortyogásból végül remek jelenet lesz. Ildikó felháborodottan tiltakozik, mert ő még el sem aludt, hogyan is horkolhatna hát. Ennyi kell csak és beindul az őrület.

 

Ildikó horkol, Olivér kiakad, Fecónak bejön a lány

A VV4-esek látogatása lassan befejeződik. A szép napok végére egy jelmezbál tesz pontot. Ki ennek, ki annak öltözik be. Csabi nyuszinak, ami véletlenül pont szürke. A bomba jelmezhez ezúton is gratulálunk. Olivér újra betalál a jóba, mert Fecónak öltözik. Ezt tulajdonképpen le sem lehet írni. Többször is nekifutottunk, de végül nem találtunk szavakat rá. Legyen annyi elég, hogy az álca szinte jobb volt, mint az eredeti.

Jelmezbál: Olivér, mint Fecó telitalálat

 

Ha tegnap valaki lemaradt róla, az ma még pótolhatja a párbajozók szavazatok megszerzésére irányuló egész heti erőfeszítésének megtekintését.  Mivel ez teljesen kimerült abban, hogy magukat meztelenül mutogatták, a pár perces videók kellemes szórakozásnak ígérkeznek.

 Ezt még Gergő sem látta, Seherezádé olyat mutat...

Itt már senki nem gátlásos, elvégre komoly a tét

Kinga méregdrága melleinek játékát mi ingyen élvezhetjük

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 

Ökölbe szorulnak a kezek és kezdődik a móka 

61 Tovább

Meztelenséggel a szavazatokért

 

 

Nehéz volt eldönteni mivel is kezdjük a mai posztot. Végül hosszas tusakodás után előre helyeztük azt a szuper tényt, hogy a ma párbajozó Kinga és Seherezádé már napok óta teljes mellbedobással küzd a nézők kegyeiért. Ezt most teljesen szó szerint kell érteni, mert a lányok mindent bevetnek, amit az anyatermészet és a doktor bácsi adott nekik. Nosza elő a farbával, akarjuk mondani  cicikkel. Ebben a fegyverben egyik versenyzőnél sincs hiány.

Seherezádé, aki eddig csöppet óvatosan tisztította kicsi testét a kihívás óta megmutatja, hogy mit is tanult ő a rúdiskolában. Egy zuhanyfürdő minimálisan félórás időtartalmú és a szépséges leányzó kinos alapossággal simítja a rejtett zugokat. Persze mindezt csak a fertőzésveszély elkerülése végett.

Kinga is meglátta a nudizmusban rejlő lehetőséget. Szakított azzal a borzasztó szokásával, hogy a szekrénybe bújva öltözik át. Hiszen van neki is olyan domborulata, mint annak a perszónának. Jó operatőrnek lenni mostanában arrafelé.  A jelentősen felpumpált cickók tulajdonosa, hol erre, hol arra mutatja meg, hogyan is hullámzanak a „kis”drágák.

Ha lesz akkora szerencsénk, hogy a párbajon is folytatják ezt a típusú csatát, akkor az eddigi legjobb összecsapásnak lehetünk szemtanúi. Hölgyeim türelem! Van még esély rá, hogy Csaba és Attila egy hasonló elképzelés mentén próbálja meg eldönteni, hogy ki a legény a gáton.

Figyelem! A következő videóban a szemtelen operatörnek hála, beleshetünk Seherezádé intim nyilásaiba, akinél ez súlyos izgalmat okoz, az ne kattintson!

 

 Ezt még Gergő sem látta, Seherezádé olyat mutat...

Itt már senki nem gátlásos, elvégre komoly a tét

Kinga méregdrága melleinek játékát mi ingyen élvezhetjük

Végre már majdnem megtörtént. Éppen csak egy kicsi hiányzott. Mekkora hír lehetett volna így lassan a vége felé, ha Attila egy istenesen nagy pofon kíséretében tesz pontot a fürdőszobai vita végére. Persze ez csak egy fikció csupán, mert forró víz ide, vagy oda ki záratná ki magát azért a múló élvezetért, hogy lepofozza Verát. Pedig a nézők egy jelentős része biztosan állva ünnepelt volna és a hős távozását már a Villa előtt várva, önmagukat fogva a taxi elé, vitték volna körbe Budapesten az önfeláldozó legényt. De hát sajnos nem így történt. Hiába, önzőség, Attila a neved!

De, miként is történhetett, hogy a pár napja még betegesen egymásba gabalyodó páros tegnap majdnem Kung-fu döntőt mutatott be a toalettben?

Ez a reggel is úgy indult, mint a többi. Álmosan és nyögvenyelősen. Már megint egy új nap, öt hónapja itt tespednek és még mindig full tele a Villa. Egy kimegy, három jön be helyette. Csoda, hogy némelyek idegrendszere feszültebb az átlagosnál? Vera megkezdi reggeli tisztálkodását, mert a test a lélek temploma. Jól is teszi, bár ő még nem tudja, de ez a templom egyre inkább kelendőbbé válik rendezői körökben.

Pőrére vetkőzik a zuhany alatt és átadja magát a meleg sugarak élvezetének, talán közben egy olyan világról álmodik, ahol az Attila féléket állatkertben mutogatják és ő egy kis perecet dob be éppen az őrjöngő fenevadnak.  

A veszélyes egyed eközben szintén felkel és fogat mosni vágy. Elszántan megindul a fürdőszoba felé és egy vállrándítással elintézi a figyelmeztetés miszerint odabent meztelen nőkkel találkozhat. Mit neki néhány ruhátlan amazon? Látott ő már olyat, aki meg szégyenlős az ne a tv-ben mutogassa magát. Be is csörtet hát a vizes helyiségbe és bátor viking módjára ignorálja a felháborodott Vera habtestének szédítő látványát és bősz fejmosásba kezd.

Vera tudja, hogy a képernyőkön keresztül naponta milliók élvezik amint a zuhany alatt tisztálkodik, de egy határt, akkor is meg kell szabnia. Különben is ő alapvetően egy visszahúzódó személyiség, akire meglehetősen súlyosan hat ha intim helyzetben kukkerolják.

Felkéri tehát a hívatlan vendéget az azonnali távozásra. Attila máskor azonnal hallgatna az okos szóra, mert szófogadó srác ő, de pont ma nincs túl jó kedvében. Elküldi a hát a jó fenébe Karfiolné őnagyságát, aki azonban védi a területét, mint anyatigris a porontyokat.  Először még visszafogottan csak a keze ügyébe kerülő holmikat használja lövegként, hogy megadásra bírja a pofátlan fickót. Az indulatok pillanatok alatt azonban úgy felforrnak, mint a magára hagyott bableves és a két rivális villogó szemekkel vicsorog egymásra. Vera végül a legjobb módszert választja. Forró vizet a kopaszra! Előveszi a zuhanyrózsát és kopasztani kezdi a betolakodót.. Ba*dmeg Vera ez forró! - üvölt a leforrázott és nekiugrik kínzójának.  Olivér és a többiek elhűlve gyűlnek az ajtó elé, hogy felmérjék az eset súlyosságát. Aki a folytatásra kíváncsi ne habozzon, nézze meg hogyan úszta meg Attila a kizárást és Vera miként menekült meg attól, hogy ő legyen a VV történetének legelső fürdőszobában összevert pornószínésznője.

  

Attila megkapja a magáét, de nem marad Vera adósa

VV Vera pornófilmje

A kezdés magában hordozza a folytatást is. A továbbiakban habos-babos cukiságokra senki ne számítson.  Verát felbosszantották és ennek bizony következményei lesznek. Egy feladat szerint megvitatják ki mennyire és hogyan változott meg mióta a veteránok beköltöztek.  Oké mond el Vera a véleményed! Mi addig kimegyünk kávézni.

A párbajozok kampánystábjának is egymásnak kell esniük. Nem nyugdíjas műsor ez. Van akik kicsit gyengébben muzsikálnak, ha keményebbre kell venni a figurát, de egyesek már tökéletes edzésben vannak. A nap abszolút bajnoka ezúttal is Vera-warrior, aki úgy küzd és alázza többieket, mintha csak az ő bőre forogna kockán.


 Seri vs. Kinga: Ki a jobb és miért?


Mint már napokkal ezelőtt megjósoltuk természetesen Kinga ismét elővette a többszörösen kukába dobott Attilát. Jól átgondolta ő, ki mennyit hozhat a konyhára. Így a búcsúvacsoráját nem a Csabával, hanem régi hódolójával kívánja elkölteni, aki botor szokása szerint ismét olvadozni kezd és a lakoma végére már megint a jégkirálynő tenyeréből eszik.

Kinga ismét az ujja köré csavarta Attilát

Ma este kiderül, hogy melyik hölgy bájait kell nélkülöznünk a továbbiakban. Az esélyek toronymagasan Seherezádé mellett szólnak. Azonban az egyik napilap által megszólaltatott jós Kingát jelezte győztesnek.

Hm. Lássuk akkor mi lesz az eredmény!

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

108 Tovább

Oscar díjas lehet Vera titkos filmje

Van, akit kézen fogva vezet az élet és a legrosszabb helyzettől is egy vidám biccentéssel búcsúzik. Úgy tűnik Vera is ebbe a kategóriába tartozik. Eleinte még arról cikkeztek, hogy az összeomlása elkerülhetetlenül be fog következni, amikor szembesül majd azzal, hogy ifjúkori botlását és remek ajaktechnikáját már egy ország csodálta meg. Később viszont már arról szólt a fáma, hogy a család is megirigyelte a többmilliós bevételt, amit a lelketlen producer harácsolt össze a filmmel és harcba indulnak a részesedésért. A legújabb hír pedig már igazi mesebeli sikersztori.

Ugyanis a kiemelkedő szárnypróbálgatást, ami állítólag felpezsdítette a hazai pornóipar állóvizét, Oscar díjra jelölték. Mi ez ha nem karrier? Amíg a gyanútlan lány odabent teszi a dolgát, idekint már a startvonalon állnak az érte versengő producerek, hogy kívülről és belülről a lehető legnagyobb részletességgel mutathassák meg a Ciccolina után legismertebbé vált színésznőt.

>>VV Vera pornófilmje<<

Vera egyszer már úgy döntött, hogy a kenyérkereset nehéz, ámde jól fizető útjára lép, igaz, akkor még rajta kívül senki nem tudott erről. Most egy ország várja lélegzetvisszafojtva, hogy  mit szól majd az egyre növekvő népszerűségéhez és vajon láthatjuk-e a biológiai felvilágosító filmjének újabb folytatásait.

Új csillag született a haldokló pornópiacon. Itt az ideje, hogy felpezsdítse a hazai műfajt. Kaptam egy példányt a DVD-jéből, de csak egyszer bírtam megnézni, mert majdnem elokádtam magam tőle. Mindezek ellenére feltétlenül dedikáltatni fogom Verával a filmet- nyilatkozta VV Éva, aki nem azért rosszmájú, mert nem engedik be mostanság a stúdiókba, miután tajtrészegen kiosztott boldog-boldogtalant. Ő már csak alapból ilyen.


Éva részegen botrányt rendez a stúdióban

Olivér és társai 300 ezer forintért emelik a műsor színvonalát ezen a héten. Van, akinek jól jött ez az összeg és van, akinek zsebpénzek is kevés lenne. De a becsületükre legyen mondva, hogy mindnyájan igyekeznek megdolgozni a pénzükért. Olivér és Gombi a két agytröszt úgy tett, mintha valami Viagraféleséget akarnának becsempészni már a beköltözésnél. Ez természetesen csak porhintés, mert a biztonságiak rögtön fel is fedezték a cuccot, meg különben is, ha tényleg álló zászlóval járkált volna Attila fél napon át, azt a csatorna úgy sem merte volna leadni.  Ettől függetlenül Oli továbbra is hozza a formáját. Akkor majd nem hozott anyagból dolgozik. A villa MacGyver-e bármilyen helyzetben feltalálja magát. A fokhagyma már régóta jó fegyver a vámpírok és most már Fecó ellen is. Gombi se piperkőcködjön annyit, ő is kapja meg, ami jár neki. Attila aljas asszisztálásával a bűzbomba el is készül és az egykori picsogó fodrász ruhái közé kerül. Fecó rosszabbul jár, mert az övét a hajzselébe pumpálják, amit ha a fejére ken, Angéla tutira beadja a válópert.

Sajnos a nagy konspirátor nem vette számításba Fecó éles elméjét és különleges analizáló képességét. A kiszemelt áldozat ugyanis bár nekikészülődik a napi hajköltemény elkészítésének, hirtelen szimatot fog és felkiált: Figyeld mi jön ki a zseléből he!- nézi megrökönyödve a tubusból kikígyózó trutymót.

Gombi viszont már morcosabban fogadja, hogy az ágyának környéke olyan szagot áraszt, mintha zöldséges diszkontot nyitottak volna benne.

Nem tudok lefeküdni ba*meg! Konkréten olyan büdös van a hagymától te féreg, hogy hányok tőle!

A felháborodás Attila szerint teljességgel céltalan, mert a szimatolás útján beazonosított szag, nem növényi eredetű, hanem a mosdatlanság következménye.

Ezek után Olivérre kerül, a sor, hogy a nemzőszerv másik oldalára kerüljön. Meg is indul a szervezkedés ellene. Az összeférhetetlen pompás terve azonban már a kezdeteknél megbukik, mert Vera sietve tájékoztatja a célpontot a projektről. A visszavágás persze nem marad el. A helyzet pillanatról pillanatra eszkalálódik. Végre a régi szép időket idéző pillanatokat látunk. Attila csak kapkodja a fejét, a veteránok pillanatok alatt kirázzák a nadrágjából, végső szomorú konklúziója pedig ez: Mi az úristen ez? Visszanyalt a fagyi megint!


Olivér szivatás-lavinát indított el a Villában


A két párbajozó sem marad tennivaló nélkül. A forgatókönyv szerint egy tárgyalás keretében, tisztázó és feltáró jellegű beszélgetésben vesznek részt a régiekkel egyetemben. Na, aki még nem látott, vagy nem tud elképzelni két szőke nőt, amint nyugodtan, egymás érveit elemezve produktív helyzetmegoldási javaslatokat terjesztenek elő, az most sem fog hasonlóban részesedni. A falak percek múltán már recsegnek is a résztvevők ordítozásától. Epikus jelenetek!

Szőke nők egymása között: üvöltőbajnokság lett a Párbaj-tárgyalásból

 

Attila és Szandika kapcsolata tovább bonyolódik. Bár az ajakhercegnő egy baromi ronda palinak tartja a fiút, mégis úgy érzi, van benne egy ősi férfiállat, ami őt igazán beindítja. Ezekről és más csajos titkokról Kingának mesélt. Akit érdekel, hogyan pletykálnak ki bennünket a gonosz lányok, az most megnézheti.

Szandika: „Attila ritka ronda pali”

18+ Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle 18+


A Quasimodová nyilvánított férfiú, nem tudja, hogy a nőstények miket beszélnek a háta mögött és még egy randira is elmegy Szandikával. Ez mondjuk nem pont olyan véget ért, mint szerettük volna, de semmiképpen nem volt tanulság nélküli.

 

Szandika tanulságos randevúja Quasimodóval

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 

57 Tovább

Kiderült Fecó szörnyű titka

 

 

 

Szandika mióta ismerjük kb. huszonkétszer váltott stílust. Jelenlegi stylist-ja tanácsára annyi barnító krémet kent a krumpli orrára és annak környékére, hogy Fekete Pákó azóta sírva könyörög a receptért. A kozmetikai forradalom csodája folytán a szőke táncosnő mellett már Fecó is úgy világít, mint egy megvadult szentjánosbogár a pincében.

A kreatívok sokáig agyaltak milyen testhezálló szerepet találjanak Szandikának. Végül úgy döntöttek a legjobb lesz, ha pszichológusként méri meg tehetségét. Így néhány lelki sérült elébe járulhat, hogy kiöntse szívét. A lányok csipogására szót sem vesztegetünk, akit érdekel nézze meg. De a férfiak elképesztően komoly vallomása és a moderátor tehetsége bizony megér néhány keresetlen szót.

Dr. Szandika nagyon szívén viseli Csaba sorsát. A maga keresetlen stílusában rávilágít arra a sokak számára meglepő összefüggésre, hogy szerinte Fecó agyi kapacitása egy mínuszos értékhez konvergál. Az éles elméjű lány szerint a folyamatos röhögés is annak a következménye, hogy a delikvens többnyire már a kérdést sem érti és ezzel palástolja a teljes tanácstalanságát.

A döbbenetes árulás csak most következik. Csaba nem utasítja vissza felháborodottan az országos komája elmeteljesítményét érintő negatív kritikát, hanem mosolyogva helyesel: Igen, ez valószínűleg így van.

A következő páciens maga a prominens személyiség. Most már mi is bizonytalanok vagyunk. Talán eddig mindenkit megvezetett ez a ravasz fickó és többnek mutatta magát, mint ami valójában? Lássuk hát a doktornő mire jut vele! Szandika nyelve éles, akár a borotva és két villámgyors vágással máris irányt ad a beszélgetésnek.       

Ha valaki beszél hozzád egy kicsit kacifántosabb témáról, akkor kb. annyit értesz belőle, hogy: Kedves Villalakók?

Fecó válaszában gyanútlanul kifejti, hogy valóban kissé idegenkedik a komolyabb témáktól, de ez nem akadályozza meg abban, hogy ha valamit nem ért, akkor úgy tegyen, mintha értené és ilyenkor a többség utánzásával oldja meg a problémás helyzetet.

Dr. Szandika lerántja a leplet Fecóról

Fecó megbukott, mint Rottenbiller

A magunk részéről egy világ omlott össze bennünk, semmi sem biztos már ebben az ingatag világban. Csernus doktor ideje viszont leáldozott, ideje félreállnia, mert megérkezett a feltörekvő generáció. Az új kollegina, Dr. Szöszi fenomenálisan fejtette meg a Fecó effektust, igazán kár, hogy erotikus produkciókkal fecsérli el tehetségét.


18+ Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle 18+

Kinga még néhány napig az összefoglalók kihagyhatatlan szereplője. Érzi ő, hogy nagy gáz van és titokban készül a vasárnapi családi vacsorára. Seherezádé a kiválasztás előtt enyhén ideges, hiszen nem volt még ilyen rázós szituációban. Ki kell állni sok ember elé, akik figyelik… és ruha van rajta. Na de nagylány ő, megbirkózik minden nehézséggel. elmondja a monológját és Fecóra ráhozza a frászt. Kicsit unalmas már, hogy mindenki úgy tesz, mintha előbb másra tenné a kendőt, de újszülöttnek minden vicc új. Fecó balra el, kicseréli a pöttyössé vált alsónadrágját, Kinga pedig felköti a kendőt kezdődhet a felkészülés a párbajra.

 

Seherezádé rafináltan hívja ki párbajra Kingát

Első feladatként rögtön búcsúbulit tartanak az ellenfelek. A szadista szerkesztők azonban nem egedik, hogy egy meghívott két buliba is elmenjen így szegény lányoknak ki kell állniuk a sarokra és negédes pillantásokkal csábítgatni a kuncsaftokat. Kinga számára ez a dolog sem annyira sikeres. Most vagy azért, mert már a veszett kutyába is belekötött eddig, vagy pedig Seri kicsit gyakorlottabb a csábítgatás bonyolult tudományában. Az utolsó szöget a lelketlen Attila veri a vérpadba, a megtört királylány döbbenten hallja, hogy lovagja nemet mond a meghívására és inkább Olivért követve az ellenség soraiban keresi a szórakozást.

Ez már tényleg túl sok. Hiába magyarázkodik később az áruló, ezt már soha többé nem lehet jóvátenni. Eddig talán még lett volna esélyed Attikám egy szánalom hancúrra, de most véglegesen elvágtad magad. A megtagadott lány pár órát sírdogál a szörnyű sokk miatt, néhány háztartásban meg is telik a televízió alá tolt lavór a krokodilkönnyektől.

Rémálom: Attila az ellenség bulijában

Attila persze később megbánja, hogy nemet mondott a meghívásra, mert Vera is ott bulizik és sajnos újra emelkedik a hormonszintje. Mivel a tervezői elfelejtettek a feje tetejére egy biztonsági szelepet építeni ismét egyre agresszívabb, legkésőbb holnapután valószínűleg harapni is fog.

 

Némelyek azt rebesgetik, hogy VV4 Anikó komoly szerepet kap majd a következő szériában. Az illetékesek azt már cáfolták, hogy esetleg Lilut váltaná a képernyőn, de talán tényleg kitalálnak valami testhezálló feladatot a dekoratív VV veterán számára. Napok óta kéritek és most itt is van a különleges, kevesek által ismert felvétel, ahol a szépséges leány meztelenül tusol a férfi és esetleges női rajongók legnagyobb örömére.

 

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

26 Tovább

A két guminő párbajozik hétvégén

 

 

 

 

Tömeg van a Villában. Attila nem is érzi jól magát annyira a szűkösebbé váló helyen. Seherezádé egyre fáradtabb, elkeserítő ez, hogy a többség szerint annyira gyenge, mint a harmatos fűszál.

Gombi a lelkierő és a kitartás örökös olimpiai bajnoka megpróbálja átadni értékes tapasztalatait és megvigasztalni a tipródó lányt. A helyzet már annyira rossz, hogy még ő is sikerrel önt egy kis életerőt a betegbe. A pszicho-fodrász az eredményen annyira fellelkesül, hogy újabb páciens után is néz, a szintén megviselt Fecó személyében, aki egyre nehezebben viseli, hogy már a második kebelbarátja távolodik el tőle. A szakáll szövetség elnökében már az is felmerült, hogy Csaba csak az ő védelméért barátkozott vele. Most, hogy elfogytak a veszélyes egyedek, furcsa mód rögtön ellene is fordul. Fecó szíve vérzik egy esetleges szakítás miatt és ha rajta múlna azonnal visszafogadná a tékozló fiút és kéz a kézben, a Kék Duna keringő  dallamaira lejtene be a döntőbe választottjával.

Gombi sajátos lelkimasszázs szolgáltatása

Egy kicsit erőltessük a szerelmi szálakat. Mivel ebben a szériában Cristofel óta senki sem tudja a kötelességét, jöhet egy kis mesterséges szenvedélyszítás. Profi szerelmes versek születnek. Fecó, Angéla legnagyobb rémületére szenvedélyes átdolgozását készíti el a Szomorú vasárnapnak és a végeredményt Szandikának ajánlja. Gombi viszont nem tagadja meg magát és fél liter nyál segítségével egy igazán negédes vallomást készít Seherezádé legnagyobb élvezetére.

Gombi szerelmet vallott Seherezádénak

Attila is érzékeli, hogy itt bizony lehetőség van.

Most nincs csajod? Akkor mehetsz a Serire! Öt hónap együttlakás után ki merem jelenteni az olyan pasik jönnek be neki, mint te!

Hogy Kinga számára is eseménydúsan teljen a nap a régiek elmondják mit is gondolnak a mostaniakról. A veteránok érthetetlen módon egytől egyig vakok Kinga kvalitásaira. Mi ez, ha nem diszkrimináció? A többiekhez legalább van valakinek egy jó szava. Ő meg túl sokat fintorog? Miféle világ ez?

Kinga már megint megkapja a magáét

Évát ugye az RTL nem engedte be, mert a múltkori műsorban állítólag kissé italos állapotban jelent meg. Na és? Ez szintén hátrányos megkülönböztetés. Mekkora műsor lehetett volna, ha néhány rekesz sör elfogyasztása után nekiáll és Verának kezdi ecsetelni a pornózás társadalmi megbecsültségét. Helyette nézhetjük Tordas Ildit, amint Salsa órákat tart.


Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

VV Vera pornófilmje

Szerencsére Attila a vonagló testek látványától és a több hónapos bezártságtól hirtelen kanossá válik és bármi áron nőt akar szerezni magának.

Az első terv Kinga:

Kingu, szerintem ku*va jól mozogsz! Nekem akkor is nagyon tetszel, amikor diszkótáncot táncolsz. Jól rázod a segged! Csak egy csókot adjál!

Sajnos, mint tudjuk Kinga elcsábításához több kell néhány szenvedélyes mondatnál, az izgatott fiúnál pedig momentán nincsen néhány felesleges millió forint. Ideje tovább állni.

Gyere be velem a nyugiba! Kikérjük a D-matracot is! Megvinnyogtatlak!- kapja a forró ajánlatott ezután Vera, aki kicsit elrévedni látszik, elvégre ő sincsen fából. De ország világ szeme láttára azért talán mégsem.

Ekkor Attila már kénytelen a férgeséből válogatni és egy orv cicifogással hátulról ráveti magát a tánctanárnőre. Itt sem sok szerencséje van, a hölgybe anno már Alekosz bicskája is beletörött. (Az övé mondjuk kiébe nem?)

Szandika az egyetlen, aki tudja, hogy miért kapja a fizetését és természetesen azzal is tisztában van miféle szenvedéseket okoz a férfinak a visszautasítás. Így ő legalább engedélyez egy kis nyilvános pettinget tánc ürügyén a szenvedélyes férfinak.

Attila Szandika karjaiban kötött ki

Attila szexuális ámokfutása

Az este kellemesen telik, az alkoholos butykosok gyors iramban ürülnek, a buli pedig egyre jobban beindul. Végre befejeződött a múlt heti szenvedés és legalább valami műsorféleséget láthatunk. Hajrá!

A kiválasztás semmi meglepetést nem okozott. A műnő párbajra hívta plasztiktársát. A két gumibaba hamarosan összecsap, aminek mi csak örülhetünk. Lesz még itt balhé bőven. Az egykor barátnői státuszban éldegélő lányok mára már komoly ellenségekké váltak. Semmi közös nincs bennük, maximum a mellimplantátum márkája, ha a doktor jól választott. Ez az egyezés azonban nem elég ahhoz, hogy megbeszéljék és rendbe tegyék közös dolgaikat, ezért Seri egy rövid szónoklat után eldönti kivel is szándékozik csatába indulni. Fecót is megérinti a kaszás szele, de szerencsére néhány keresztvetés megóvja a nagyobb bajtól. Kinga meggyőződése, hogy ellenfelének minimális az esélye és a támogatottsága. Valamiért úgy gondolja, hogy Péter legyőzése akkora fegyvertény volt, hogy komoly eséllyel elsöpri majd kihívóját. Így most egyelőre vihar előtti csönd van.

Seherezádé párbajra hívja Kingát

Seherezádé kísérteties röhögése

A fellegek azonban hatalmas sebességgel gyülekeznek. Izgalmas lesz a hét, érdemes nézni az eseményeket. Ha szerencsénk van még az sem kizárt, hogy Szandikának adtak elegendő gázsit ahhoz, hogy egy éjszakai etye-petye keretében megszabadítsa Attilát az egyre gyűlő „feszültségtől”.

Továbbra is tanulságos néznivaló Eszter előadásában:

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

18 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek