Tömeg van a Villában. Attila nem is érzi jól magát annyira a szűkösebbé váló helyen. Seherezádé egyre fáradtabb, elkeserítő ez, hogy a többség szerint annyira gyenge, mint a harmatos fűszál.

Gombi a lelkierő és a kitartás örökös olimpiai bajnoka megpróbálja átadni értékes tapasztalatait és megvigasztalni a tipródó lányt. A helyzet már annyira rossz, hogy még ő is sikerrel önt egy kis életerőt a betegbe. A pszicho-fodrász az eredményen annyira fellelkesül, hogy újabb páciens után is néz, a szintén megviselt Fecó személyében, aki egyre nehezebben viseli, hogy már a második kebelbarátja távolodik el tőle. A szakáll szövetség elnökében már az is felmerült, hogy Csaba csak az ő védelméért barátkozott vele. Most, hogy elfogytak a veszélyes egyedek, furcsa mód rögtön ellene is fordul. Fecó szíve vérzik egy esetleges szakítás miatt és ha rajta múlna azonnal visszafogadná a tékozló fiút és kéz a kézben, a Kék Duna keringő  dallamaira lejtene be a döntőbe választottjával.

Gombi sajátos lelkimasszázs szolgáltatása

Egy kicsit erőltessük a szerelmi szálakat. Mivel ebben a szériában Cristofel óta senki sem tudja a kötelességét, jöhet egy kis mesterséges szenvedélyszítás. Profi szerelmes versek születnek. Fecó, Angéla legnagyobb rémületére szenvedélyes átdolgozását készíti el a Szomorú vasárnapnak és a végeredményt Szandikának ajánlja. Gombi viszont nem tagadja meg magát és fél liter nyál segítségével egy igazán negédes vallomást készít Seherezádé legnagyobb élvezetére.

Gombi szerelmet vallott Seherezádénak

Attila is érzékeli, hogy itt bizony lehetőség van.

Most nincs csajod? Akkor mehetsz a Serire! Öt hónap együttlakás után ki merem jelenteni az olyan pasik jönnek be neki, mint te!

Hogy Kinga számára is eseménydúsan teljen a nap a régiek elmondják mit is gondolnak a mostaniakról. A veteránok érthetetlen módon egytől egyig vakok Kinga kvalitásaira. Mi ez, ha nem diszkrimináció? A többiekhez legalább van valakinek egy jó szava. Ő meg túl sokat fintorog? Miféle világ ez?

Kinga már megint megkapja a magáét

Évát ugye az RTL nem engedte be, mert a múltkori műsorban állítólag kissé italos állapotban jelent meg. Na és? Ez szintén hátrányos megkülönböztetés. Mekkora műsor lehetett volna, ha néhány rekesz sör elfogyasztása után nekiáll és Verának kezdi ecsetelni a pornózás társadalmi megbecsültségét. Helyette nézhetjük Tordas Ildit, amint Salsa órákat tart.


Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

VV Vera pornófilmje

Szerencsére Attila a vonagló testek látványától és a több hónapos bezártságtól hirtelen kanossá válik és bármi áron nőt akar szerezni magának.

Az első terv Kinga:

Kingu, szerintem ku*va jól mozogsz! Nekem akkor is nagyon tetszel, amikor diszkótáncot táncolsz. Jól rázod a segged! Csak egy csókot adjál!

Sajnos, mint tudjuk Kinga elcsábításához több kell néhány szenvedélyes mondatnál, az izgatott fiúnál pedig momentán nincsen néhány felesleges millió forint. Ideje tovább állni.

Gyere be velem a nyugiba! Kikérjük a D-matracot is! Megvinnyogtatlak!- kapja a forró ajánlatott ezután Vera, aki kicsit elrévedni látszik, elvégre ő sincsen fából. De ország világ szeme láttára azért talán mégsem.

Ekkor Attila már kénytelen a férgeséből válogatni és egy orv cicifogással hátulról ráveti magát a tánctanárnőre. Itt sem sok szerencséje van, a hölgybe anno már Alekosz bicskája is beletörött. (Az övé mondjuk kiébe nem?)

Szandika az egyetlen, aki tudja, hogy miért kapja a fizetését és természetesen azzal is tisztában van miféle szenvedéseket okoz a férfinak a visszautasítás. Így ő legalább engedélyez egy kis nyilvános pettinget tánc ürügyén a szenvedélyes férfinak.

Attila Szandika karjaiban kötött ki

Attila szexuális ámokfutása

Az este kellemesen telik, az alkoholos butykosok gyors iramban ürülnek, a buli pedig egyre jobban beindul. Végre befejeződött a múlt heti szenvedés és legalább valami műsorféleséget láthatunk. Hajrá!

A kiválasztás semmi meglepetést nem okozott. A műnő párbajra hívta plasztiktársát. A két gumibaba hamarosan összecsap, aminek mi csak örülhetünk. Lesz még itt balhé bőven. Az egykor barátnői státuszban éldegélő lányok mára már komoly ellenségekké váltak. Semmi közös nincs bennük, maximum a mellimplantátum márkája, ha a doktor jól választott. Ez az egyezés azonban nem elég ahhoz, hogy megbeszéljék és rendbe tegyék közös dolgaikat, ezért Seri egy rövid szónoklat után eldönti kivel is szándékozik csatába indulni. Fecót is megérinti a kaszás szele, de szerencsére néhány keresztvetés megóvja a nagyobb bajtól. Kinga meggyőződése, hogy ellenfelének minimális az esélye és a támogatottsága. Valamiért úgy gondolja, hogy Péter legyőzése akkora fegyvertény volt, hogy komoly eséllyel elsöpri majd kihívóját. Így most egyelőre vihar előtti csönd van.

Seherezádé párbajra hívja Kingát

Seherezádé kísérteties röhögése

A fellegek azonban hatalmas sebességgel gyülekeznek. Izgalmas lesz a hét, érdemes nézni az eseményeket. Ha szerencsénk van még az sem kizárt, hogy Szandikának adtak elegendő gázsit ahhoz, hogy egy éjszakai etye-petye keretében megszabadítsa Attilát az egyre gyűlő „feszültségtől”.

Továbbra is tanulságos néznivaló Eszter előadásában:

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés