Szandika mióta ismerjük kb. huszonkétszer váltott stílust. Jelenlegi stylist-ja tanácsára annyi barnító krémet kent a krumpli orrára és annak környékére, hogy Fekete Pákó azóta sírva könyörög a receptért. A kozmetikai forradalom csodája folytán a szőke táncosnő mellett már Fecó is úgy világít, mint egy megvadult szentjánosbogár a pincében.

A kreatívok sokáig agyaltak milyen testhezálló szerepet találjanak Szandikának. Végül úgy döntöttek a legjobb lesz, ha pszichológusként méri meg tehetségét. Így néhány lelki sérült elébe járulhat, hogy kiöntse szívét. A lányok csipogására szót sem vesztegetünk, akit érdekel nézze meg. De a férfiak elképesztően komoly vallomása és a moderátor tehetsége bizony megér néhány keresetlen szót.

Dr. Szandika nagyon szívén viseli Csaba sorsát. A maga keresetlen stílusában rávilágít arra a sokak számára meglepő összefüggésre, hogy szerinte Fecó agyi kapacitása egy mínuszos értékhez konvergál. Az éles elméjű lány szerint a folyamatos röhögés is annak a következménye, hogy a delikvens többnyire már a kérdést sem érti és ezzel palástolja a teljes tanácstalanságát.

A döbbenetes árulás csak most következik. Csaba nem utasítja vissza felháborodottan az országos komája elmeteljesítményét érintő negatív kritikát, hanem mosolyogva helyesel: Igen, ez valószínűleg így van.

A következő páciens maga a prominens személyiség. Most már mi is bizonytalanok vagyunk. Talán eddig mindenkit megvezetett ez a ravasz fickó és többnek mutatta magát, mint ami valójában? Lássuk hát a doktornő mire jut vele! Szandika nyelve éles, akár a borotva és két villámgyors vágással máris irányt ad a beszélgetésnek.       

Ha valaki beszél hozzád egy kicsit kacifántosabb témáról, akkor kb. annyit értesz belőle, hogy: Kedves Villalakók?

Fecó válaszában gyanútlanul kifejti, hogy valóban kissé idegenkedik a komolyabb témáktól, de ez nem akadályozza meg abban, hogy ha valamit nem ért, akkor úgy tegyen, mintha értené és ilyenkor a többség utánzásával oldja meg a problémás helyzetet.

Dr. Szandika lerántja a leplet Fecóról

Fecó megbukott, mint Rottenbiller

A magunk részéről egy világ omlott össze bennünk, semmi sem biztos már ebben az ingatag világban. Csernus doktor ideje viszont leáldozott, ideje félreállnia, mert megérkezett a feltörekvő generáció. Az új kollegina, Dr. Szöszi fenomenálisan fejtette meg a Fecó effektust, igazán kár, hogy erotikus produkciókkal fecsérli el tehetségét.


18+ Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle 18+

Kinga még néhány napig az összefoglalók kihagyhatatlan szereplője. Érzi ő, hogy nagy gáz van és titokban készül a vasárnapi családi vacsorára. Seherezádé a kiválasztás előtt enyhén ideges, hiszen nem volt még ilyen rázós szituációban. Ki kell állni sok ember elé, akik figyelik… és ruha van rajta. Na de nagylány ő, megbirkózik minden nehézséggel. elmondja a monológját és Fecóra ráhozza a frászt. Kicsit unalmas már, hogy mindenki úgy tesz, mintha előbb másra tenné a kendőt, de újszülöttnek minden vicc új. Fecó balra el, kicseréli a pöttyössé vált alsónadrágját, Kinga pedig felköti a kendőt kezdődhet a felkészülés a párbajra.

 

Seherezádé rafináltan hívja ki párbajra Kingát

Első feladatként rögtön búcsúbulit tartanak az ellenfelek. A szadista szerkesztők azonban nem egedik, hogy egy meghívott két buliba is elmenjen így szegény lányoknak ki kell állniuk a sarokra és negédes pillantásokkal csábítgatni a kuncsaftokat. Kinga számára ez a dolog sem annyira sikeres. Most vagy azért, mert már a veszett kutyába is belekötött eddig, vagy pedig Seri kicsit gyakorlottabb a csábítgatás bonyolult tudományában. Az utolsó szöget a lelketlen Attila veri a vérpadba, a megtört királylány döbbenten hallja, hogy lovagja nemet mond a meghívására és inkább Olivért követve az ellenség soraiban keresi a szórakozást.

Ez már tényleg túl sok. Hiába magyarázkodik később az áruló, ezt már soha többé nem lehet jóvátenni. Eddig talán még lett volna esélyed Attikám egy szánalom hancúrra, de most véglegesen elvágtad magad. A megtagadott lány pár órát sírdogál a szörnyű sokk miatt, néhány háztartásban meg is telik a televízió alá tolt lavór a krokodilkönnyektől.

Rémálom: Attila az ellenség bulijában

Attila persze később megbánja, hogy nemet mondott a meghívásra, mert Vera is ott bulizik és sajnos újra emelkedik a hormonszintje. Mivel a tervezői elfelejtettek a feje tetejére egy biztonsági szelepet építeni ismét egyre agresszívabb, legkésőbb holnapután valószínűleg harapni is fog.

 

Némelyek azt rebesgetik, hogy VV4 Anikó komoly szerepet kap majd a következő szériában. Az illetékesek azt már cáfolták, hogy esetleg Lilut váltaná a képernyőn, de talán tényleg kitalálnak valami testhezálló feladatot a dekoratív VV veterán számára. Napok óta kéritek és most itt is van a különleges, kevesek által ismert felvétel, ahol a szépséges leány meztelenül tusol a férfi és esetleges női rajongók legnagyobb örömére.

 

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés