Megtörtént az elkerülhetetlen. Barbie baba földi hasonmása földbe döngölte a Kutai család üdvöskéjét. Egy a probléma csak: mi lesz a továbbiakban? Lassan az összes pszichiátriai eset elhagyja a Villát, mi meg halálra unjuk majd magunkat.

Kinga mindent megpróbált az elmúlt öt hónap alatt, hogy emlékezetessé tegye magát. Sikeresen magába bolondított egy bekategorizálhatatlan lelki állapotú összeférhetetlent. Majd erős nemi vonzalmat kezdett érezni egy rosszfiú iránt, aki sajnos már másé volt és ráadásul hamarabb kiesett mintsem csillapíthatta volna a szőke hormonok tombolását. Jobb híján egy bizonytalan nemi identitású szépfiúval is volt egy kis pezsgés, de ebben az esetben maximum Attila képzeletében volt lehetséges komolyabb folytatás. Fecót most nem is számoljuk, bár ha Angéla nem stoppolja le korábban, akkor talán mára már egy kis zöldséges gebin megnyitása is szóba került volna.

Kinga konfliktusai / csak erős idegzetűeknek!

A szőke lány vesztét egyértelműen az okozta, hogy nem beszélt eléggé alpárian. A nézők szeretik a kemény magvas beszólásokat. Kinga viszont csak egy kezdő kocsislegény szintjét ütötte meg és a további fejlődésére sem volt sok remény. A szavazók már abban sem reménykedhettek, hogy a kissé ingatag mentális egyensúly véglegesen feldől és egy csendes éjszaka velőtrázó sikolyok közepette megindul a vad ámokfutás. A hölgy sokat ígért, de keveset teljesített. A sorsa pedig ezzel meg is pecsételődött. Vigasztalja az  tudat, hogy maradt utána néhány olyan felvétel, amit ha az utódok megtekintenek, büszkén gondolnak majd vissza az Ősnagyira. Lám, tudtak a régiek. Nehéz volt az élet akkoriban, szörnyű stresszben kellett élniük, de volt egy szőke leány, aki mindig minden körülmények között ott állt a vártán és történhetett bármi ő a nyugalom szobra maradt.


Kinga a nyugalom tökéletes szobra elveszíti az eszét


Az összecsapás képsorait senki ne hagyja ki. Ne feledjük, szőke nők igyekeznek egymás fölébe kerekedni. Így a párbaj teljes mértékben méltónak bizonyult ciklonok benti viszonyához. Nem tépték ugyan meg egymást, mert a biztonsági őrök készenlétben álltak, de ha nézéssel vagy verbálisan sebezni lehetne, akkor egy komolyabb vonatszerencsétlenség sem múlhatta volna felül a pusztítást.

Most, hogy csillogott-e Kinga szeme Gergő közelében, vagy sem, illetve mennyire tekinthető normális embernek, aki Verát mondhatja barátjának, ezek csupán részletkérdések. A legfontosabb, hogy a hölgyek „értelmesen és higgadtan” elbeszélgettek egymással, mi meg hátradőlve élvezhettük az eddigi legpaprikásabb hangulatú párbajt.


Ökölbe szorulnak a kezek és kezdődik a móka, avagy szőkék egymás között

Kinga leleplező videója

(Volt valami Gergővel vagy nem)

Kinga végül alulmaradt persze, ezzel véglegesen szórakozási lehetőség nélkül hagyva Attilát. Seherezádé viszont már ott van a döntőben, felőle a rajongók már biztosak lehetnek. Fecó még kiesik, aztán kezdődhet a tánc. A gyorsított befejezés gyalázatos ötlet, de hát eddig is ki voltunk szolgáltatva a szerkesztők pillanatnyi kényének.

Seherezádé nyerte a párbajt Kinga ellen

Végezetül itt vannak a két lány legjobb pillanatai. Mivel ezek többnyire alig felöltözött állapotban történtek, illetve eleinte még vékonyak és kecsesek voltak szívből ajánljuk mindenkinek a megtekintést.

Kinga legjobb pillanatai

Seherezádé legjobb pillanatai

A napi eseményekről se feledkezzünk meg, mert egy olyan dolog is történt, ami sokakat annyira elképesztet, mintha Alekosz sétált volna vissza a játékba. Történt ugyanis, hogy a világ legjellegtelenebb valóságshow hőse Tordas Ildi önálló produkcióval került be az összefoglalóba. Erre senki sem számított. Igaz ez csupán abban nyilvánult meg, hogy éjszaka egy ötvenes évekbeli zetor hangján kezdte a levegőt beszippantani, amitől Olivér teljesen kiakadt.  Ildi!..... ILDIKÓÓÓ!!... TOORDAAAS!  Most ba**zam fejbe egy cipővel?

Oliban sohasem csalódunk. Egy mezei hortyogásból végül remek jelenet lesz. Ildikó felháborodottan tiltakozik, mert ő még el sem aludt, hogyan is horkolhatna hát. Ennyi kell csak és beindul az őrület.

 

Ildikó horkol, Olivér kiakad, Fecónak bejön a lány

A VV4-esek látogatása lassan befejeződik. A szép napok végére egy jelmezbál tesz pontot. Ki ennek, ki annak öltözik be. Csabi nyuszinak, ami véletlenül pont szürke. A bomba jelmezhez ezúton is gratulálunk. Olivér újra betalál a jóba, mert Fecónak öltözik. Ezt tulajdonképpen le sem lehet írni. Többször is nekifutottunk, de végül nem találtunk szavakat rá. Legyen annyi elég, hogy az álca szinte jobb volt, mint az eredeti.

Jelmezbál: Olivér, mint Fecó telitalálat

 

Ha tegnap valaki lemaradt róla, az ma még pótolhatja a párbajozók szavazatok megszerzésére irányuló egész heti erőfeszítésének megtekintését.  Mivel ez teljesen kimerült abban, hogy magukat meztelenül mutogatták, a pár perces videók kellemes szórakozásnak ígérkeznek.

 Ezt még Gergő sem látta, Seherezádé olyat mutat...

Itt már senki nem gátlásos, elvégre komoly a tét

Kinga méregdrága melleinek játékát mi ingyen élvezhetjük

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

 

Ökölbe szorulnak a kezek és kezdődik a móka