Van, akit kézen fogva vezet az élet és a legrosszabb helyzettől is egy vidám biccentéssel búcsúzik. Úgy tűnik Vera is ebbe a kategóriába tartozik. Eleinte még arról cikkeztek, hogy az összeomlása elkerülhetetlenül be fog következni, amikor szembesül majd azzal, hogy ifjúkori botlását és remek ajaktechnikáját már egy ország csodálta meg. Később viszont már arról szólt a fáma, hogy a család is megirigyelte a többmilliós bevételt, amit a lelketlen producer harácsolt össze a filmmel és harcba indulnak a részesedésért. A legújabb hír pedig már igazi mesebeli sikersztori.

Ugyanis a kiemelkedő szárnypróbálgatást, ami állítólag felpezsdítette a hazai pornóipar állóvizét, Oscar díjra jelölték. Mi ez ha nem karrier? Amíg a gyanútlan lány odabent teszi a dolgát, idekint már a startvonalon állnak az érte versengő producerek, hogy kívülről és belülről a lehető legnagyobb részletességgel mutathassák meg a Ciccolina után legismertebbé vált színésznőt.

>>VV Vera pornófilmje<<

Vera egyszer már úgy döntött, hogy a kenyérkereset nehéz, ámde jól fizető útjára lép, igaz, akkor még rajta kívül senki nem tudott erről. Most egy ország várja lélegzetvisszafojtva, hogy  mit szól majd az egyre növekvő népszerűségéhez és vajon láthatjuk-e a biológiai felvilágosító filmjének újabb folytatásait.

Új csillag született a haldokló pornópiacon. Itt az ideje, hogy felpezsdítse a hazai műfajt. Kaptam egy példányt a DVD-jéből, de csak egyszer bírtam megnézni, mert majdnem elokádtam magam tőle. Mindezek ellenére feltétlenül dedikáltatni fogom Verával a filmet- nyilatkozta VV Éva, aki nem azért rosszmájú, mert nem engedik be mostanság a stúdiókba, miután tajtrészegen kiosztott boldog-boldogtalant. Ő már csak alapból ilyen.


Éva részegen botrányt rendez a stúdióban

Olivér és társai 300 ezer forintért emelik a műsor színvonalát ezen a héten. Van, akinek jól jött ez az összeg és van, akinek zsebpénzek is kevés lenne. De a becsületükre legyen mondva, hogy mindnyájan igyekeznek megdolgozni a pénzükért. Olivér és Gombi a két agytröszt úgy tett, mintha valami Viagraféleséget akarnának becsempészni már a beköltözésnél. Ez természetesen csak porhintés, mert a biztonságiak rögtön fel is fedezték a cuccot, meg különben is, ha tényleg álló zászlóval járkált volna Attila fél napon át, azt a csatorna úgy sem merte volna leadni.  Ettől függetlenül Oli továbbra is hozza a formáját. Akkor majd nem hozott anyagból dolgozik. A villa MacGyver-e bármilyen helyzetben feltalálja magát. A fokhagyma már régóta jó fegyver a vámpírok és most már Fecó ellen is. Gombi se piperkőcködjön annyit, ő is kapja meg, ami jár neki. Attila aljas asszisztálásával a bűzbomba el is készül és az egykori picsogó fodrász ruhái közé kerül. Fecó rosszabbul jár, mert az övét a hajzselébe pumpálják, amit ha a fejére ken, Angéla tutira beadja a válópert.

Sajnos a nagy konspirátor nem vette számításba Fecó éles elméjét és különleges analizáló képességét. A kiszemelt áldozat ugyanis bár nekikészülődik a napi hajköltemény elkészítésének, hirtelen szimatot fog és felkiált: Figyeld mi jön ki a zseléből he!- nézi megrökönyödve a tubusból kikígyózó trutymót.

Gombi viszont már morcosabban fogadja, hogy az ágyának környéke olyan szagot áraszt, mintha zöldséges diszkontot nyitottak volna benne.

Nem tudok lefeküdni ba*meg! Konkréten olyan büdös van a hagymától te féreg, hogy hányok tőle!

A felháborodás Attila szerint teljességgel céltalan, mert a szimatolás útján beazonosított szag, nem növényi eredetű, hanem a mosdatlanság következménye.

Ezek után Olivérre kerül, a sor, hogy a nemzőszerv másik oldalára kerüljön. Meg is indul a szervezkedés ellene. Az összeférhetetlen pompás terve azonban már a kezdeteknél megbukik, mert Vera sietve tájékoztatja a célpontot a projektről. A visszavágás persze nem marad el. A helyzet pillanatról pillanatra eszkalálódik. Végre a régi szép időket idéző pillanatokat látunk. Attila csak kapkodja a fejét, a veteránok pillanatok alatt kirázzák a nadrágjából, végső szomorú konklúziója pedig ez: Mi az úristen ez? Visszanyalt a fagyi megint!


Olivér szivatás-lavinát indított el a Villában


A két párbajozó sem marad tennivaló nélkül. A forgatókönyv szerint egy tárgyalás keretében, tisztázó és feltáró jellegű beszélgetésben vesznek részt a régiekkel egyetemben. Na, aki még nem látott, vagy nem tud elképzelni két szőke nőt, amint nyugodtan, egymás érveit elemezve produktív helyzetmegoldási javaslatokat terjesztenek elő, az most sem fog hasonlóban részesedni. A falak percek múltán már recsegnek is a résztvevők ordítozásától. Epikus jelenetek!

Szőke nők egymása között: üvöltőbajnokság lett a Párbaj-tárgyalásból

 

Attila és Szandika kapcsolata tovább bonyolódik. Bár az ajakhercegnő egy baromi ronda palinak tartja a fiút, mégis úgy érzi, van benne egy ősi férfiállat, ami őt igazán beindítja. Ezekről és más csajos titkokról Kingának mesélt. Akit érdekel, hogyan pletykálnak ki bennünket a gonosz lányok, az most megnézheti.

Szandika: „Attila ritka ronda pali”

18+ Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle 18+


A Quasimodová nyilvánított férfiú, nem tudja, hogy a nőstények miket beszélnek a háta mögött és még egy randira is elmegy Szandikával. Ez mondjuk nem pont olyan véget ért, mint szerettük volna, de semmiképpen nem volt tanulság nélküli.

 

Szandika tanulságos randevúja Quasimodóval

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés