Nehéz volt eldönteni mivel is kezdjük a mai posztot. Végül hosszas tusakodás után előre helyeztük azt a szuper tényt, hogy a ma párbajozó Kinga és Seherezádé már napok óta teljes mellbedobással küzd a nézők kegyeiért. Ezt most teljesen szó szerint kell érteni, mert a lányok mindent bevetnek, amit az anyatermészet és a doktor bácsi adott nekik. Nosza elő a farbával, akarjuk mondani  cicikkel. Ebben a fegyverben egyik versenyzőnél sincs hiány.

Seherezádé, aki eddig csöppet óvatosan tisztította kicsi testét a kihívás óta megmutatja, hogy mit is tanult ő a rúdiskolában. Egy zuhanyfürdő minimálisan félórás időtartalmú és a szépséges leányzó kinos alapossággal simítja a rejtett zugokat. Persze mindezt csak a fertőzésveszély elkerülése végett.

Kinga is meglátta a nudizmusban rejlő lehetőséget. Szakított azzal a borzasztó szokásával, hogy a szekrénybe bújva öltözik át. Hiszen van neki is olyan domborulata, mint annak a perszónának. Jó operatőrnek lenni mostanában arrafelé.  A jelentősen felpumpált cickók tulajdonosa, hol erre, hol arra mutatja meg, hogyan is hullámzanak a „kis”drágák.

Ha lesz akkora szerencsénk, hogy a párbajon is folytatják ezt a típusú csatát, akkor az eddigi legjobb összecsapásnak lehetünk szemtanúi. Hölgyeim türelem! Van még esély rá, hogy Csaba és Attila egy hasonló elképzelés mentén próbálja meg eldönteni, hogy ki a legény a gáton.

Figyelem! A következő videóban a szemtelen operatörnek hála, beleshetünk Seherezádé intim nyilásaiba, akinél ez súlyos izgalmat okoz, az ne kattintson!

 

 Ezt még Gergő sem látta, Seherezádé olyat mutat...

Itt már senki nem gátlásos, elvégre komoly a tét

Kinga méregdrága melleinek játékát mi ingyen élvezhetjük

Végre már majdnem megtörtént. Éppen csak egy kicsi hiányzott. Mekkora hír lehetett volna így lassan a vége felé, ha Attila egy istenesen nagy pofon kíséretében tesz pontot a fürdőszobai vita végére. Persze ez csak egy fikció csupán, mert forró víz ide, vagy oda ki záratná ki magát azért a múló élvezetért, hogy lepofozza Verát. Pedig a nézők egy jelentős része biztosan állva ünnepelt volna és a hős távozását már a Villa előtt várva, önmagukat fogva a taxi elé, vitték volna körbe Budapesten az önfeláldozó legényt. De hát sajnos nem így történt. Hiába, önzőség, Attila a neved!

De, miként is történhetett, hogy a pár napja még betegesen egymásba gabalyodó páros tegnap majdnem Kung-fu döntőt mutatott be a toalettben?

Ez a reggel is úgy indult, mint a többi. Álmosan és nyögvenyelősen. Már megint egy új nap, öt hónapja itt tespednek és még mindig full tele a Villa. Egy kimegy, három jön be helyette. Csoda, hogy némelyek idegrendszere feszültebb az átlagosnál? Vera megkezdi reggeli tisztálkodását, mert a test a lélek temploma. Jól is teszi, bár ő még nem tudja, de ez a templom egyre inkább kelendőbbé válik rendezői körökben.

Pőrére vetkőzik a zuhany alatt és átadja magát a meleg sugarak élvezetének, talán közben egy olyan világról álmodik, ahol az Attila féléket állatkertben mutogatják és ő egy kis perecet dob be éppen az őrjöngő fenevadnak.  

A veszélyes egyed eközben szintén felkel és fogat mosni vágy. Elszántan megindul a fürdőszoba felé és egy vállrándítással elintézi a figyelmeztetés miszerint odabent meztelen nőkkel találkozhat. Mit neki néhány ruhátlan amazon? Látott ő már olyat, aki meg szégyenlős az ne a tv-ben mutogassa magát. Be is csörtet hát a vizes helyiségbe és bátor viking módjára ignorálja a felháborodott Vera habtestének szédítő látványát és bősz fejmosásba kezd.

Vera tudja, hogy a képernyőkön keresztül naponta milliók élvezik amint a zuhany alatt tisztálkodik, de egy határt, akkor is meg kell szabnia. Különben is ő alapvetően egy visszahúzódó személyiség, akire meglehetősen súlyosan hat ha intim helyzetben kukkerolják.

Felkéri tehát a hívatlan vendéget az azonnali távozásra. Attila máskor azonnal hallgatna az okos szóra, mert szófogadó srác ő, de pont ma nincs túl jó kedvében. Elküldi a hát a jó fenébe Karfiolné őnagyságát, aki azonban védi a területét, mint anyatigris a porontyokat.  Először még visszafogottan csak a keze ügyébe kerülő holmikat használja lövegként, hogy megadásra bírja a pofátlan fickót. Az indulatok pillanatok alatt azonban úgy felforrnak, mint a magára hagyott bableves és a két rivális villogó szemekkel vicsorog egymásra. Vera végül a legjobb módszert választja. Forró vizet a kopaszra! Előveszi a zuhanyrózsát és kopasztani kezdi a betolakodót.. Ba*dmeg Vera ez forró! - üvölt a leforrázott és nekiugrik kínzójának.  Olivér és a többiek elhűlve gyűlnek az ajtó elé, hogy felmérjék az eset súlyosságát. Aki a folytatásra kíváncsi ne habozzon, nézze meg hogyan úszta meg Attila a kizárást és Vera miként menekült meg attól, hogy ő legyen a VV történetének legelső fürdőszobában összevert pornószínésznője.

  

Attila megkapja a magáét, de nem marad Vera adósa

VV Vera pornófilmje

A kezdés magában hordozza a folytatást is. A továbbiakban habos-babos cukiságokra senki ne számítson.  Verát felbosszantották és ennek bizony következményei lesznek. Egy feladat szerint megvitatják ki mennyire és hogyan változott meg mióta a veteránok beköltöztek.  Oké mond el Vera a véleményed! Mi addig kimegyünk kávézni.

A párbajozok kampánystábjának is egymásnak kell esniük. Nem nyugdíjas műsor ez. Van akik kicsit gyengébben muzsikálnak, ha keményebbre kell venni a figurát, de egyesek már tökéletes edzésben vannak. A nap abszolút bajnoka ezúttal is Vera-warrior, aki úgy küzd és alázza többieket, mintha csak az ő bőre forogna kockán.


 Seri vs. Kinga: Ki a jobb és miért?


Mint már napokkal ezelőtt megjósoltuk természetesen Kinga ismét elővette a többszörösen kukába dobott Attilát. Jól átgondolta ő, ki mennyit hozhat a konyhára. Így a búcsúvacsoráját nem a Csabával, hanem régi hódolójával kívánja elkölteni, aki botor szokása szerint ismét olvadozni kezd és a lakoma végére már megint a jégkirálynő tenyeréből eszik.

Kinga ismét az ujja köré csavarta Attilát

Ma este kiderül, hogy melyik hölgy bájait kell nélkülöznünk a továbbiakban. Az esélyek toronymagasan Seherezádé mellett szólnak. Azonban az egyik napilap által megszólaltatott jós Kingát jelezte győztesnek.

Hm. Lássuk akkor mi lesz az eredmény!

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés