Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seherezádé és Attila, Claudio ellen indul

 

Claudió mostanában nem sokat hallatott magáról. Ezelőtt azzal hívta fel szerény személyére a figyelmet, az enyhén biztosan defektes srác, hogy Gergő megjelenésekor harsány trombitaszó kíséretében először szakított Seherezádével, majd egy általa alapított Facebook oldalon különböző leleplező információkat ígért volt kedveséről.

Seherezádé titkos fotói

Azután a vérig sértet olasz amilyen hírtelen feltűnt, olyan gyorsan le is lépett. Vagy megkapta valahonnan az ellentételezést a hallgatásáért, vagy részéről aktualitását vesztette a dolog. Már akkor sem volt világos, hogy rendelkezik-e valódi titkos információkkal, vagy csupán az előre megbeszéltek szerint próbálja kicsit volt barátnője ismertségét emelni. Az tény viszont, hogy Seri holmijának nagy részét tényleg hazaküldte már. De egy lábasjószágról, a közös kiskutyáról elfeledkezett. Most Attila ajánlkozott fel, hogy segít az elorozott eb visszaszerzésében. Mégse szálljon szembe egyedül a törékeny lány az elvakult taljánnal. Gergő, akinek elméletben a tiszte lenne, hogy takarítson össze maga után, nem nyilatkozott az ügyben. Seri viszont már indulna is, amint lehet és örül, hogy Attila is elkíséri.

Úgysem látta még Rómát, ha megszereztük a kutyust, teszünk egy nagy kört, megmutatok neki mindent, amit érdemes ott megnézni.

Attila és Seherezádé már a Villában töltött utolsó időszakban is elkezdtek összemelegedni, sőt egyes videók már az esetleges szerelemről is tanúskodtak. Ha másra nem hát arra jó lesz az utazás, hogy tisztázódjon lehet-e valami a két döntős között a kinti életben is.

Még lefutom a kötelező köröket a médiánál, pihenek egy nagyot, meglátogatom a családom, és elkezdek gondolkodni a folytatáson. Sok tervem van, de még semmi sem konkrét. Annyi biztos, hogy Seherezádéval elutazunk Rómába. Mivel engem is várt kint Artúr Bandi, így át tudom érezni, hogy Serinek mennyire hiányozhat már Barbie. (ezek kutya nevek)


  Ezt bebuktad Kinga, Attila bevallja, hogy mit érez Seherezádé iránt

Seri is kezd beleszeretni Attilába?


Várjuk a folytatást. Vajon kiadja-e a sértett ex a túszul ejtett kutyust? És az izgalmas szabadítási kísérlet lesz-e pozitív hatással a szerelmi szálra?

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

 Seherezádé elolvadt a medencében
Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát


10 Tovább

VV Csaba impotensre itta magát az éjjel

 

 

 

Egyelőre fiúk egyikének sem sikerült az őket régóta mardosó hormonális éhségét csillapítania. Csaba ugyan jól irányba indult el, amikor már a finálé alatt összeszedett egy hoszteszlányt magának, de a folytatásból nem lett semmi. A szépfiú ugyan még a lány lakásába is eljutott, de mire odaért már olyan pocsolya részeg lett, hogy elmondása szerint már képtelen volt bármilyen lényegi dologra a hányáson kívül.

Az egyik hoszteszlánnyal már a párbajon is összemosolyogtunk, flörtölgettünk. A finálé után összehaverkodtunk, és együtt csaptunk bele az éjszakába. A lánynál is iszogattunk, de ott már nagyon bódult voltam. Az az igazság, hogy a nagy csajozásból nem lett semmi, mert rosszul lettem, és az egész hajnalt a mosdóban töltöttem

A magunk részéről annak ellenére, hogy az eredmény megint csak kicsit langyosnak találjuk, mégis tapsolunk a történtekhez, mert talán csak kiderül a végére Csabáról, hogy mégsem alszik meg a szájában olyan könnyen a tej. Lehet egyszer még ő lesz a bulvárlapok hőse, a második Alekosz, akinek különös tetteivel tele lesznek a lapok. Az elvakult rajongók azért most kicsit lehet ledöbbentek, hogy kedvencükkel ilyen is megtörténhet. Csaba egyébként, most már bevallottan, kicsit át is verve a nézőket tudatosan játszotta szerepét a Villában is.

Csaba most összetöri néhányak illúzióját

Attila már más eset. Ő megfontoltan halad előre és nem felelőtlenkedik a lányokkal, mint volt riválisa. Igaz lehetősége sem volt semmi hasonlóra, szóval lehet, hogy örömmel esett volna ő is hasonló csapdába, csak a várt hölgykoszorú roham egyelőre elmaradt.

33 évesen már nem vágyom arra, hogy a következő éveket végig csajozzam. Egyelőre nem tapasztaltam, hogy rajonganának értem a nők, de ha így is van, nem fogom habzsolni az életet. Nyilván kihasználok egy-két kínálkozó alkalmat, de inkább azt szeretném, hogy minden reggel ugyanaz mellett ébredhessek fel.

Nem kell azért elkeseredni. Péter amit ígért, azt be is tartotta. Csodanőket gyűjtött össze barátjának, több modellt és reménybeli szépségkirálynőt is kötött a csokorba. A lányokat láttuk és tényleg gyönyörűek. A többségük feltételezhetően ugyan nem a hirtelen gyomortáji szerelem motiválja a rajongásban, de hát ilyen ez a világ. Attila csapj bele a lecsóba és csak arra vigyázz, hogy ne járj úgy, mint elődöd, a süket görög, aki fél év alatt képes volt arra, hogy sokak irigyelt kedvencéből egy nevetséges ripaccsá váljék. A rajongók egyelőre mindhármukért oda vannak. Seherezádé kezét már meg is kérte az egyikük.

 

Attilának sem jutott nő az éjjel, erről és másról is beszélnek a finalisták a rajongókkal

A nyertes legelőször az adóságait szeretné kifizetni, mert az bizony van neki bőven. Kb. 1.2 millió forintot sikerült összehoznia az elmúlt időszakban. Már csak ezért is igen jól jött a fődíj. Ha egyszer végre majd elkészül a nyereménylakás az sem lesz baj, mert jelenleg hontalanként néz a következő napok elébe. Sebaj, talán a sok jelentkező lány közül lesz egy, aki befogadja arra a néhány hónapra, amíg megkapja a kulcsokat. Attila alig várja már, hogy végre normális életet élhessen.

Amíg nem kapom meg a lakást, addig gyakorlatilag hajléktalan vagyok, nem tudom, a következő napokban hol fogok aludni.

Boldog vagyok attól, hogy lesz kivel nyáron meginni egy sört. Mert eddig az én életemből ez hiányzott. Előfordult, hogy elindultam egyedül, beültem valahova, megittam egy-két pohárral, de ezt egy idő után annyira szánalmasnak tartottam, hogy inkább úgy alakítottam ki az életem, hogy még csak a munka miatt se kelljen kimozdulni otthonról. Bízom benne, hogy ez a jövőben másképp lesz.

Végezetül pedig néhány kulisszatitok a párbaj napjáról. A következő riportban látható, hogyan történtek az események a függönyök mögött, sőt később megszólal maga a győztes is. Ekkor még annyira hiányoztak neki a megszokott falak, hogy ragaszkodott hozzá, hogy a Villában adjon interjút. Elmesélte, mit bánt meg az elmúlt hat hónapban, hogyan változott meg az élete, és, hogy mi a helyzet most Kingával.

Kulisszatitkok színfalak mögül, Attila is kiönti a szivét

És végezetül a sokakat izgató kérdésre is megjött a válasz ugyan mit is akart eltakarni Attila az óriási nagy tetoválásával a beköltözése előtt:

Egy gyerekkori hülyeséget takar, a haverommal Hobo Blues Band-dalszöveget tetováltattunk magunkra.

 

Attila örömmármora, ő lett a VV5 nyertese


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

20 Tovább

Könnyedén verte riválisait Attila

 

 

Szomorúan ébredtem ma reggel. Ugyan minek is keljek fel, ha ma este már nem lesz mit nézni a képernyőn? Azután eszembe jutott, hogy  valamikor régen még a ValóVilág előtt olykor csináltam én mást is és talán van még hasonlóan jó dolog, ha nem jobb, mint Fecó és Vera különös kapcsolatán elmélkedni. Addig is, amíg visszaállok a rendes kerékvágásba, idézzük fel a tegnapi este eseményeit:

 

Kezdődjék tehát a mulatság! A három aspiráns szépen kicsípte magát. Seherezádé szerény véleményem szerint ugyan kicsit túlöltözött, de hát most mit kötözködjek. Tuti lesz még alkalmam hamvas testét megcsodálni. Csabáról valamiért egyből egy elegáns főpincér ugrik be, ellenben Attila inkább egy illegális fogadóiroda teremfőnökére hajaz. Hiába na, elszoktam már az ekkora rongyrázástól. Lilu is előkerül végre, úgy látszik a sok negatív komment hatására önkéntes száműzetésbe vonuló langaléta hölgy a végére csak visszatért. Lássuk az állást: 33%, 8%, 59%

Na Seherezádé neked ezek szerint véget is ért a játék. Talán mégis jobb lett volna valami szexibbet felvenned. De vajon ki a túróé lehet az 59% ? Most bánom csak igazán, hogy kitiltottak az RTL-ből. Ott ülhetnék a jó meleg stúdióban és a kis titkos szobába bekukkantva megleshetném a favorit nevét. Kellett nekem szövegelni.

A sorban kipotyogott exek is ott tanyáznak az első sorokban. Dya és Fecó között sajnos nem annyira pattog a szikra. Szegény lányba úgy belehozták a rokonok a frászt, hogy rá sem mer nézni álmai pasijára. Don Fecó pedig titkon átkozhatja a kotnyeles famíliát, nehéz lesz azért lemondani az élete legjobb numerájáról.

Vera is itt van persze. Mindig is szerettem ezt a lányt. Most is olyan szépen ki van sminkelve, hogy szereposztó dívány használata nélkül azonnal megkapná bármelyik vámpíros film főszerepét. Láthatólag keményen unja a procedúrát, hatalmasakat ásít. Azért ez tényleg disznóság, hogy itt asszisztáljon riválisa menybemeneteléhez.

Kinga barátságosan üldögél egyelőre, jó mélyen a szekrénybe nyúlhatott a ruhaválasztáskor, mert akárcsak egy Csehov darabból lépett volna elő. Szerencsére ott van mellette az ellenpólus, az isteni Shadi, aki feltűrt pulóverében igazi felüdülés a szemeimnek.

 

Egy remek újítás is történik. Mert hát a Köki nevét muszáj 900x megemlíteni, elvégre nem a semmiért fizetnek. Olivér, Béci és Anikó így hát onnan jelentkeznek be és a rajongókat is ők próbálják meg kordában tartani. Béci a Csaba tábort vezeti. Nomen est omen. Szerintem most hullott le a hatalmas képzeletbeli pallos a szerencsétlen szépfiú fejére. Anikó Serit, Olivér és csapata pedig Attilát biztatja. Erről a dologról ennyit csak, mert 60 IQ pont felett ezeket a bejelentkezéseket nem igazán lehet elviselni.

Ez a brigád már a szerkesztőnek is sok volt

Mielőtt egy kis reklámmal kedveskednének nekünk, bejön Muri Enikő és két táncoslány segítségével előad valami nótát. Attila most ne nézz oda, mert az öt hónapi böjt után élő adásba szaggatod le a bugyit Enikőről. Már ha van rajta egyáltalán.

Most volt bugyi Enikőn vagy nem?

31%, 10%, 59% Ajjaj! Seri rokonsága megint betolt egy milliócskát, mert 2% -al emelkedett az utolsó ember ázsiója.

Balázsék közben bemennek a Villába, hogy kicsit nosztalgiázzanak a régi szép időkről. Karaktergyilkosok, ez jó elnevezés, de tényleg szinte mindenkire igaz. Vera és Fecó a két egykori szövetséges, akik talán a legnagyobb öngólt rúgták a kategóriájukkal. Vera, mint érzékenylelkű kb. annyira teljesítette küldetését, akárcsak rózsaszín egyszarvúként indult volna. A pornózást gáláns módon természetesen nem hozzák szóba, de azért a kontraszt meglehetősen orbitális. Fecó a dumagép kategória győztese szintén nem annyira volt autentikus a szerepe megformálásakor.

>>VV Vera pornófilmje<<

Na ez is megvan mégis este lett. A műsort már megint addig nyúzzák, hogy a végén benyomom a felvevőt és reggel az újságokból fogom megtudni a nyertes nevét. Végre nagy nehezen visszatérnek Liluék a stúdióba és hozzák magukkal a három finalistát. Egy valaki viszont már nem is fog visszatérni, mert most megnézzük ki lapul a 11% mögött. Előtte még egy kis kortesbeszéd. Seri mamája annyira izgatott, vagy sokkot kapott a telefonszámlától, hogy a saját lánya nevét is rosszul mondja. Sebaj, ez már nem oszt, nem szoroz. A rudak vitathatatlan műlovarnője is kiesik. Ezúttal sem sikerül majd női győztest avatni. Búcsúzóul nézzük meg az eddigi legjobb válogatást Seri leplezetlen bájairól.

Seherezádé eddigi legtöbbet megmutató kitárulkozásai

Oké, lássuk, akkor ki nyeri a fődíjat. Ja persze ennyire gyorsan azért nem fog menni. Előtte megnézünk néhány kisfilmet, hogy Csaba és Attila hogyan is marta egymást az idők folyamán. A sors fintora, hogy végül már majdnem össze is melegedtek, mert idővel mindketten rájöttek, hogy nem is annyira egymásra kell pazarolni az energiájukat.

Attila legnagyobb balhéi

Attila és Csaba különös kapcsolata

Nézzünk megint egy kis reklámot. Tudom, aki ilyenkor átkapcsol az tulajdonképpen potyaleső és olyan mintha ingyen ülne be a moziba. De én most akkor is bliccelni fogok, mert már agyhúgykövet kapok a sokadik tuti ajánlattól.

Végezetül még egy kis bejátszás, amikből kiderül, hogy Attila szíve bár kívül kőből van, belül forrón bugyogó tejkaramella lakozik benne. Szülei láttán elpityeredik, ami ennyi idő után végül is teljesen érthető. Csaba szintén nincs könnyű helyzetben érzelmileg, ő beköltözése előtt el sem búcsúzott tőlük, így szintén eléggé nagy gombóccal a torkában nézi a találkozás elébe.


Attila érzelmei, vallomása, könnyei

Csaba érzelmes pillanatai, Fecó komoly asszisztálásával

Láthatjuk még, ahogy Zsepikirály végig bőgi a teljes játékot, majd a két milliomos jelölt visszatér a Villába. 68%-32%

Ki lehet a 68% ?  Ez megint elég nagy különbség. Kezeimet tördelem nagy izgalmamban. Elvégre tettem egy ígéretet és ha nem az nyer, akit megjósoltam bizony kopaszra kell borotváltatni a fejem. Ó mit fog majd szólni szegény jó anyám?

Szavazzatok kedves nézők!

És eljött a pillanat a szavazás lezárult. Most már csak idő kérdése és kiderül, ki kapja a hatalmas nyereményt és kinek kell távoznia üres kézzel.

3…2…1… úgy tűnik a hajkoronám megmarad. Attila nyert Csaba az előkelő második helyet szerezte meg. A helyes pasi a tőle megszokott intelligens módon reagál és gratulál a győztesnek. Emelt fővel hagyhatja el a Villát, róla néhány fricskától eltekintve nem sok rosszat lehetett mondani az elmúlt idők alatt.

Attila búcsúzik a Villától, és köszöni neki, hogy visszaadta az életét, amit ő egy kicsit vakvágányra tett. Plusz ajándékként az aranyhalat is megkapja, amely ezek szerint teljesítette mind a három kívánságát. Kinga eközben teli torokkal bömböl, mert már megint szertefoszlott egy álom, nem Csaba nyert. Hát igen erre most én sem mondanék semmit.

Kedves villa. A szerelmem voltál, a kedvesem, az édesem. Mozgalmas otthon voltál és visszaadtad azt, amit elcsesztem. Visszaadtad az életem. De minden, aminek kezdete van, egyszer véget ér. Édes szerelmem, a mi történetünk, most véget ért, de remélem, hogy még látjuk egymást.

Közel 50 millió forintnyi össznyeremény - havi egy millió forint egy éven keresztül, egy 50 négyzetméteres lakás, egy két személyes luxusutazás és egy új autó, ezek ettek Attila nyereményei.Attila örömmármora, ő lett a VV5 nyertese

Attila meghatottan búcsúzik a Villától


A párbaj viszonylagos nyugalomban telt, a közönséget leginkább az a kérdés hozta lázba, hogy vajon Muri Enikő viselt-e alsóneműt a látványos produkciója közepette. Ha szerzünk információt, erre még visszatérünk.

Gratulálunk a győztesnek és ezúton is köszönöm az Olvasók több hónapos kitüntető figyelmét. Köszönöm szintén a kedves visszajelzéseket és a biztatásokat. Néhány napig még itt követjük az utórengéseket, aztán vesszük a kis batyunkat és áthurcolkodunk a Magyar Mocsárra, hogy a következő ValóVilágig kicsit szélesebb spektrumban vizsgálhassuk az itthoni bulvár eseményeket.

Az Éden Hotel 2-t követni fogjuk a Facebook oldalra felteszem majd a linkjét.

 

Valowriter

 

 

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

54 Tovább

Dya retteg Fecó családjától

 

Szegény lány keményen kihúzta a gyufát azzal, hogy szemet vetett a família büszkeségére.

A széplány szerelme miatt sokak által irigyelt legény meg csak kapkodja a fejét. Úgy látszik túl sok beleszólása nem lesz a dolgokba. A mérges család ugyanis már üzent is a felhevült modellnek. Nem megy ám az csak úgy, hogy családos férfiakra vetjük ki a hálót. Ráadásul éppen akkor, amikor talán végre egy kis pénzt is fog keresni az 5 hónapnyi léhűtő életmód után. A rokonok ahelyett, hogy megtisztelve éreznék magukat, hogy egy egykori playmate kitüntető figyelmével halmozza el Fecót, nyíltan ellenséges szándékkal fordultak Dya ellen.

 

A bicska kinyílt a zsebünkben, amikor meghallottuk, hogy ez a némber mit meg nem enged magának! Ki fogjuk kaparni a szemét, ha nem tartja távol magát Fecókától. Mit képzel magáról ez a nő? Pontosan tudja, hogy volt egy nagy balhé Angi és Fecó között egy félrelépés miatt. És akkor jön ez a nő, és szerelmet vall? Hát nincs szíve? Azt üzenem neki, hogy nagyon messzire kerüljön el minket, mert nem teszi zsebre, amit tőlünk kap! Ha az anyja nem tanította meg, hogy nős emberre nem mászunk rá, majd tőlünk megtanulja, de nem lesz benne köszönet!

 

Angéla döbbentent a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Ráadásul egy másik rokon szerint már nekik is több millió forintjukba fáj a szavazás és rendkívül szíven ütötte őket, hogy még csak megszorítani sem tudták Attilát. Komoly anyagi csődbe került egyébként a család, mert Angéla már az albérletet sem tudja fizetni és hónapok óta munkanélküli. Így most szegény Fecóra vár a nehéz feladat, hogy a lehető leggyorsabban kiköszörülje a csorbát és helyrehozza az otthoniak költségvetését.

Az értetlenkedő sógor nem is rejti véka alá, hogy valami igen csak bűzlik Dániában és a saját szájából hallhatjuk a titkos összeget, amit rááldoztak Fecóra. Mert ő birtokában van a pontos adatoknak.

A sógor megmondja pontosan hány milliót költöttek SMS-re

Dya azóta félig illegalitásba vonult, nem nagyon szeretne a bosszúszomjas rokonsággal találkozni. Aki figyelt az észrevehette, hogy már a párbajon sem volt ott, mert akkor is tartani lehetett tőle, hogy egyszerűen nyársra húzza a nagyszámban megjelent család. Nem lehet még tudni, hogy a továbbiakban hogyan alakul a szerelmes nő sorsa. Vajon mi lesz az erősebb, a vágya Fecó iránt, vagy a félelme a következményektől? Mi innen üzenjük, hogy ha a Fókusz nem csap le a témára, akkor szívesen vállaljuk, hogy lemegyünk veled és bekopogunk Fecóhoz. A legénykérés izgalmas részleteit aztán másnap örömmel tárnánk az Olvasók elébe.

Szóval kedves Dya, csak szólj bátran és a teljes szerkesztőség védelmét élvezve már indulhatsz is. Azért majd bukósisakot viszünk magunkkal.

Fecó állást foglal Dyával kapcsolatban

Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt


Angélának tehát több fronton is van oka panaszra. A hölgyön azért jól látszik a csalódottság és bizony enyhe fenntartásokkal fogadta a hazatérő valósághőst. Fecó kiesése után a BeleValó vendégeként osztotta meg élményeit a közönséggel. A műsor érdekessége elsősorban az, hogy Angéla hogyan viselkedik „férjével”, akit olyan hosszú ideje nem ölelhetett a keblére.

 

Angéla és Fecó nyilatkozik a kiesés után

A témát lezárandó egy kis vigalom mindenkinek. Nem elég, hogy széttépik a nők, de már a hírnév is szárnyra kapta a finálé előtt kiesett versenyzőt.Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelezőOdabent is történt még ez meg az. Attila például bevallotta most, hogy végre megszabadult Kingától végre felnyílt a szeme. Ráeszmélt Seherezádé csodálatos bájainak vonzerejére és bizony a szíve egyre hevesebben dobog, ha közeledni látja. Barbie baba nem nagyon tudja még hova tenni ezt az információt, egyelőre inkább egy Kinga elleni manipulációnak gondolja a vallomást.

 Ezt bebuktad Kinga, Attila bevallja, hogy mit érez Seherezádé iránt


Igen ám, de a mag azért elég mélyen el lett vetve, mert a szőkeség láthatóan egyre jobban teszi-veszi magát, ha alkalom kínálkozik. Ráadásul a következő felvétel tanulsága szerint az ő titkos érzelmei is lelepleződnek. Mi lehetne még itt?

Seri is kezd beleszeretni Attilába?

A pletykák szerint az Attila show akkora siker volt a nézők körében, hogy a csatorna a folytatásban gondolkozik. Az egykori Mounika show mintájára csillogtathatná meg tehetségét a szerencsés fickó. Az illetékesek egyelőre még nem erősítették meg a híreket, de bolondok lennének ha parlagon hagynák heverni a tehetségnek eme különleges bimbóját. Alekosz ugyanis hamarosan indítja a saját műsorát a konkurencián. Csak nem hagyják tán, hogy az őt tápláló emlőbe harapó görög vigye el a pálmát?

Ja, azt hallottuk már, hogy Jerzy szerint, mivel Alekoszt úgymond kizárták, ezért az összes nyeremény őt illetné? Igényét már be is nyújtotta az illetékeseknél. Alek sommás kommentárja szerint a pofája leszakadt, amikor meghallotta a chippandale fiú ötletét.

Ma kiderül, ki nyeri meg a ValóVilág 5 nevezetű játék fődíját. Este a hatalmas finálé keretében próbálnak majd rávenni bennünket az önzetlen adakozásra. Ma már a három játékos közül az egyik milliomosként hajthatja álomra a fejét. Hajrá győzzön a jobbik!

 

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés

205 Tovább

Dya szerelmes a kiesett Fecóba, Angéla őrjöng

Fotók: Szabó Balázs/Life.hu

.

.

Egy biztos, most aztán igazán nem szeretnénk Fecó helyében lenni. Úgy kell neki hazamennie, hogy nem elég, hogy kissé furcsa módon, bár megérdemelten kipottyant a játékból, de ráadásul Angéla tíz körömmel fogja lehúzni a bőrt a képéről.

A majdnem feleség elképedve hallotta, hogy az egykor lapátra tett embere mára a bombanők ideálja lett. Jó ez talán enyhe túlzás, de az biztos, hogy a szkotofíliában (sorry :) ) szenvedő Dya, Shadi után másodikként őt is megkívánta. Illetve hát nem is csak megkívánta, hanem fülig szerelmes lett beléje. Devla márole! Hogy ördög bújna a belétek! Hát az emberi aljasságnak már nincsen határa?

 

Nem tudok ellene mit tenni! Próbáltam kiverni a fejemből, de nem megy. Nagyon sajnálom, szeretném megkérni Angélát is, ne haragudjon rám. Fecó reakcióját pedig el sem tudom képzelni, bár szerintem sejtette ő ezt, hiszen mindkettőnk részéről voltak olyan utalások, amik erre engedtek következtetni.

 


Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt


A kiszemelt szuperhím csak a levegőt kapkodja, de azért ezúttal pontosan tudja, hogy mit kell mondania, miközben reszkető kézzel dugja a farzsebébe Dya telefonszámát.

 

Én ezt el sem hiszem! Soha nem fordult meg a fejemben, hogy én egyszer egy ilyen szép nőnek, aki egy igazi címlaplány, tetszhetek. De házas vagyok, ha pár évvel ezelőtt történt volna mindez, lehetett volna folytatás, most már azonban nem.

 

Fecó megtudja, hogy Dya mit tervez vele


Angéla dühe teljesen érthető. A párbajon már majdnem kezdte osztogatni a meghívókat a lakásszentelőre, amikor az ellenfél rajongói észbe kapva összetörtek egy álmot. Most meg ez is? Hát ki a jó fene az a Dya? Két óriási műmell egy darab nógrádi ropira felbiggyesztve. Ez a némber akarja az ő hites urát a málnásba csalogatni?

 

Beszélnem kell vele! Muszáj megkérdeznem tőle, ezt mégis hogyan gondolta? Mit hisz, hogy minket feltesz addig a polcra, amíg ő Fecóval van? Hihetetlen! Korábban sokat chateltünk, beszélgettünk Fecóról is, de bennem fel sem merült, hogy ő többet érez iránta. Sokkolt a hír!

 

 Angéla döbbententen nyilatkozik a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Bizonyíték van bőven, mert a szenzációra éhes bulvár mindenhol ott van.

.

.

Angéla figyelj! A bizonyító felvételek: Fecó igenis gerjed Dyára

Ilyen nincs! Dya tényleg szerelmes FecóbaDya indítékait csak találgatni lehet. Elképzelhető, hogy valamiért annyira rondánk találja magát, hogy csak a szellemvasút figuráihoz hasonlatos párt van bátorsága választani. Az is lehet, hogy, mint playmate tökéletesen megundorodott a világi hívságoktól és a külső a legutolsó ami számba jöhet nála, ha egy férfi bírálatáról van szó. A legkevesebb esélye persze annak van, hogy valahogy a felszínen kell maradni és ha mondjuk Csabába lenne szerelmes, arra ki a kutya figyelne oda. Persze ha ilyen kiábrándultan állunk a kérdéshez, akkor lehet is a dologban valami. Mert ennél nagyobb hírt nehéz lenne idén kreálni. Ha Fecó elcsábul és ismételten otthagyja a nejét, hogy az óriási plasztik labdák között vigasztalódjon a kiesése miatt, akkor egyértelműen biztosítva van a címlap minimum fél évig. Szóval nem irigyelünk Fecó! Angéla vadonatúj mellei ellenére, baromi nehéz lesz a választás.

 

Ja igen és a párbaj. Elnézést, de Angélához hasonlóan mi is sokkot kaptunk ettől az egetverő, társadalmi korlátokat áthágó szenvedélytől.

 

Senki nem hitte volna, de bizony egy kis segítség kellett Attilának a győzelemhez. Mert ezek a lusta összeférhetetlen rajongók egész egyszerűen a döntőre akarták tartalékolni a pénzüket. A szerkesztők így aztán elrémülve tapasztalhatták, hogy gyakorlatilag a kutya sem szavaz, aki meg mégis az Fecóra küldi a szimpátia SMS-t. Na ez szép! Várható, hogy megint megkapják majd a magukét, de egyszerűen nincs mit tenni. A Gigi-Éva párbajhoz hasonlóan muszáj megfordítani az állást, mert tudják ők, hogy mit akar a nép, de meg is kell mutatni az ostobáknak miként kell a vízen járni. Felfedik hát az állást fényképestül, mindenestül a hüledező nézőknek. Még a hortobágyi pusztákon is felébrednek a békésen szendergő lovak a felhördüléstől.

 

A jó édes hétszentségit anyjuk! Hát Attila van hátrányban. Hiszen te azt mondtad, hogy nem kell szavaznunk, mert ez a dolog már le van játszva. Hozzad csak be gyorsan még az anyád telefonját is, mert most még a jövő heti kannás bor árát is benyomom az RTL-nek ha kell! Ne félj Atti veled vagyunk!

 

Hiszi vagy nem a kedves olvasó, de szóról szóra ez történt. Tömegek mozdultak meg és a fórumokon olvasható is, hogy voltak olyanok, akik 10.000 azaz tízezer forint értékben szavaztak ezután a veszélyben lévő kedvencükre. Tisztelet és megbecsülés az ilyen elszánt társaságnak.

 

Fecó sorsa ebben a pillanatban meg is pecsételődött. Valljuk be tényleg furcsa is lett volna, ha a bent nyújtott teljesítménye alapján legyőzi egykori barátját. Viszont bátor volt és bármikor büszkén gondolhat majd vissza az eseményekre. Nem úgy, mint elődje Béci, aki végül „sógorát” hívta ki párbajra mivel őt tartotta a leggyengébbnek.

 

Attila megfordítva az eredményt megnyeri a párbajt, Fecó közönségében totál döbbenet

Fecó küzdött és az ő tehetségéhez mérten mindent meg is tett a győzelemért. Esélye azonban annyi volt, mint egyszeri embernek az itt a piros hol a pirosban.


Fecó legjobb pillanatai

Attila végül győztesként állt fel a párbajon és vígan baktatott vissza a maradék napokra a Villába. Seherezádé kitörő örömmel és forrón simuló csípővel üdvözölte az egyre kívánatosabbá váló társát. Végre egyszer már az jött vissza, akit várt, megtört az átok. Csaba úgy tett mintha kicsit búsulna, de az előzetesen benyakalt alkohol hatására inkább csak próbálta felmérni, hogy van-e szakálla a visszatérőnek vagy nincsen. Oké Csaba tényleg tett egy ígéretet anno, hogy ő aztán ha egyszer bevadul nem lesz aki megállítsa. De akkor még senki nem gondolta, hogy a beteljesedés így fog megtörténni Balázs legnagyobb örömére.


Seherezádé erotikus izgalommal üdvözli Attilát, Csaba enyhén kábán figyeli

Csaba keményen a pohár fenekére néz 

A döntő van már csak hátra és ez a széria is véget ér. Kár, hogy ilyen hamar lezúzták a végét, de megszokhattuk, hogy a kreatívok döntései eddig csak ártottak a műsornak. Készítse mindenki a pénztárcáját a hétvégére, mert hatalmas harc várható. Seherezádé családja Uri Gellert kérte fel, hogy villámsebességgel tudják majd a szavazatokat küldeni, Csaba támogatói külön telefontársaságot vásároltak a cél érdekében. Attila egyedül abban reménykedhet, hogy a rajongóinak marad még valami pénzük a két gyors egymás utáni szavazás után.

 

Függönyt fel! Jöhet a finálé!

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés


107 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek